2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

2011 şubat bebelerinin fotolarını ekliyolar...anacım geçen sene bu zmanlar bizim danalarda buncağızdı ne güzeldi....

kız bana ver bende sana verym..maraş a falan geliriz yada sen gelirsin birden görüşek bacım..2 happecik yerdeyiz birbirimize...

tmm.msn de yazışınken veririm.defneyi bi yedireyim.ya bu kızı bi kucaktan indir yıkıyo ortalığıı..off kolum koptuu..

doruk un annesi özlem sen doruğa kan tahlili yaptırdınmı kansızlıkla ilgili bi sorunu varmı canım..

sibelcim biz 7.ayda yaptırmıştık bi kan testi. kan damlasına devam edin tekrar yapmamıza gerek yok dedi. o zaman 20 damlaydı şimdi 10 damlaya düşürdü. 15. ayda tekrar bakacak.

sibelcim biz 7.ayda yaptırmıştık bi kan testi. kan damlasına devam edin tekrar yapmamıza gerek yok dedi. o zaman 20 damlaydı şimdi 10 damlaya düşürdü. 15. ayda tekrar bakacak.

hani yaşında yapıyolar ya o bakımdan dedim canım...

kızlar selam..
dün büyük bir heyecanla Ahmet bebeğimizin hediyesini yolladım..inşallah beğenirler..kuzum sağlıkla eskitsin..nice sağlıklı yaşları olsun..

sizde ne var ne yok..benim kuzular 11:30da bi uyudular hala uyuyolar ben de yemeklerimi yaptım bu arada iyi geldi..biraz burunları akıyo gibi uyusunlar da dinlensinler bakalım..uyku düzenlerini kendileri belirler oldular bakalım bi daha saat kaçta uyuyacak afacanlar..

slm canım..iyiyiz çocukları büyütüyoz...maşallah seninkiler iyi yatmışlar..

,

2011 şubat bebelerinin fotolarını ekliyolar...anacım geçen sene bu zmanlar bizim danalarda buncağızdı ne güzeldi....
ay minik mis kokulu avaz avaz bağırmayan halleri

tmm.msn de yazışınken veririm.defneyi bi yedireyim.ya bu kızı bi kucaktan indir yıkıyo ortalığıı..off kolum koptuu..
ay hep kucak isterler benimki kucağa alıncada mızırdıyo biyere sığamıyo sıkıntılı

ay ben hiç kan testi yaptırmadım dicektim 4,5 aylıkken immün testi yaptılardı
ozaman bakmışlardır heralde kanında herşeye

slm canım..iyiyiz çocukları büyütüyoz...maşallah seninkiler iyi yatmışlar..

,

ayy evet canım şaşırtıcı bir şekilde hala uyuyorlar..maşallah diyim ama bakasım da var..uyandırmaktan da çekiniyorum..
veee uyandı çınar..
hoşçakalııııınn..

herkese merhaba nasılsınız kızlar??
bizde bir d.günü telaşıdır gidiyor bakalım inşallah üstesinden gelip şunuda atlatırım ilk defa bu kadar kalabalık (çoluk çocuk) misafir ağırlayacağım çok heyecanlı ve korkuluyum(

hala daha pastamızın siparişini veremedik nereye nasıl ne versem onu düşünmekteyim offf ya

bugün sabah biyerden iş için gelsin görüşelim demişler sabah komşuya bırakıp gittim genceri ama çok fena yani dayanamadım daha görüşmeye gitmeden önce eşimin işyerinde başladım ağlamaya( bakalım başlıyacak olduğum yer henüz açılmamış 1 aya kadar açılacakmış tam benim istediğim gibi inşallah olurda oğlumu 1 ayda babaannesine alıştırmaya fırsatım olur(her ne kadar bunu hiç istemesemde)

ÖMER FARUK
AHMET
kuzucuklarım .doğum gününüz kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin.nice seneleree..öpüyorum sizlerii))

Merhaba kızlar...
Esra hafta içleri anamızı ağlatıyo resmen . Sabaha karşı 4 te bir uyanıyo. Sürekli oyun istiyo. Zaten 6 da kalkıp 6 30 da babaanneye gidiyoruz. Ve sadece 5 saatlik uykuyla işe geliyorum iki haftadır. Pilim bitti artık. Yorgunluktan ve uykusuzluktan başım dönüyo. Bi de ayaklarımı üşüttüm o da mide bulantısı yapıyo iki gündür. İşten çıkıp doğru eve gideceğim bir iki saat uyuyup öyle alacağım Esra yı.
İnşallah bu akşam uyur da biz de uyuruz.

Ömer Faruk ve Ahmet Doğum gününz kutlu olsun bızdıklar...Allah nica hayırlı yaşlar göstersin size

havvacım akşamları kaçta yatırıyosun esra yı..belki erken yatınca uykusunu alıyodur artık..onun için uyanıyodur..biraz geç yatırmayı denesen...

ayşegül senin içinde geçerli bu defneyi biraz geç yatır bakalım yine uyanıcakmı..

mrb cnm iyiyiz çokşükür aynı telaşe aldı gidiyo valla bende senin gibi çok heyecanlıyım cnm ya inş. güzel geçer gencerin doğum günüde pasta işi kolay verirsin biyere sipariş .
işede hayırlısıysa başla inş.
oğlunu bırakmaya da alışacaksın ama sadece alışacaksın özlem hergün dahada artıyo ama ilk zamanlar sanki yapamıcakmışın gibi geliyo bırakıp oğlumun yanına koşayım dedim kaç kez dönüş yolu bitmek bilmiyo ama sonra alışıyosun cnm

Canım sorma ya babaannesinden getirirken arabada sızıp kalıyo ne yaparsam uyanmıyo. Akşam 12 de uyudu mesela ma gene kalktı 4 te

mrb havvacım
şuaralar bebişler hep aynı bende sabah aynı şeyleri yazdım nerdeyse bu aralar uykuları az bebişlerin

elifcim kolay gelsin.inşallah istediğin gibi olur iş.evet alışma süreci olsa daha iyi tabi.sen şimdiden başla bari..
burcuncum geldim ama gitmişsin.ne güzel uyumuşlar.amaan daim olsun:))

sibel alıştı benim kız erken yatmaya.bu uyutmayalamı yada saati şaşsın yıkıyo ortalığı.uykusunun geldiğini hep belli ediyo huysuzlanıyo vs vs..ben değil kendi bu saatte yatmaya karar verdi.doğduğundan beri hep böyle uyuyo.bizim uzun süreli bi sorun değil.üç gündür var.oda sütüm yetmedgini düşünüyorum.ondan huysuzluk ediyo gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…