defne uyandı çorbasını verem cücüüümee..buralarayım ben..adres yada tel isteyen olursa
kız bana ver bende sana verym..maraş a falan geliriz yada sen gelirsin birden görüşek bacım..2 happecik yerdeyiz birbirimize...
doruk un annesi özlem sen doruğa kan tahlili yaptırdınmı kansızlıkla ilgili bi sorunu varmı canım..
sibelcim biz 7.ayda yaptırmıştık bi kan testi. kan damlasına devam edin tekrar yapmamıza gerek yok dedi. o zaman 20 damlaydı şimdi 10 damlaya düşürdü. 15. ayda tekrar bakacak.
kızlar selam..
dün büyük bir heyecanla Ahmet bebeğimizin hediyesini yolladım..inşallah beğenirler..kuzum sağlıkla eskitsin..nice sağlıklı yaşları olsun..
sizde ne var ne yok..benim kuzular 11:30da bi uyudular hala uyuyolar ben de yemeklerimi yaptım bu arada iyi geldi..biraz burunları akıyo gibi uyusunlar da dinlensinler bakalım..uyku düzenlerini kendileri belirler oldular bakalım bi daha saat kaçta uyuyacak afacanlar..
ay minik mis kokulu avaz avaz bağırmayan halleri2011 şubat bebelerinin fotolarını ekliyolar...anacım geçen sene bu zmanlar bizim danalarda buncağızdı ne güzeldi....
ay hep kucak isterler benimki kucağa alıncada mızırdıyo biyere sığamıyo sıkıntılıtmm.msn de yazışınken veririm.defneyi bi yedireyim.ya bu kızı bi kucaktan indir yıkıyo ortalığıı..off kolum koptuu..
ay ben hiç kan testi yaptırmadım dicektim 4,5 aylıkken immün testi yaptılardısibelcim biz 7.ayda yaptırmıştık bi kan testi. kan damlasına devam edin tekrar yapmamıza gerek yok dedi. o zaman 20 damlaydı şimdi 10 damlaya düşürdü. 15. ayda tekrar bakacak.
slm canım..iyiyiz çocukları büyütüyoz...maşallah seninkiler iyi yatmışlar..
,
Merhaba kızlar...
Esra hafta içleri anamızı ağlatıyo resmen . Sabaha karşı 4 te bir uyanıyo. Sürekli oyun istiyo. Zaten 6 da kalkıp 6 30 da babaanneye gidiyoruz. Ve sadece 5 saatlik uykuyla işe geliyorum iki haftadır. Pilim bitti artık. Yorgunluktan ve uykusuzluktan başım dönüyo. Bi de ayaklarımı üşüttüm o da mide bulantısı yapıyo iki gündür. İşten çıkıp doğru eve gideceğim bir iki saat uyuyup öyle alacağım Esra yı.
İnşallah bu akşam uyur da biz de uyuruz.
Ömer Faruk ve Ahmet Doğum gününz kutlu olsun bızdıklar...Allah nica hayırlı yaşlar göstersin size
herkese merhaba nasılsınız kızlar??
bizde bir d.günü telaşıdır gidiyor bakalım inşallah üstesinden gelip şunuda atlatırım ilk defa bu kadar kalabalık (çoluk çocuk) misafir ağırlayacağım çok heyecanlı ve korkuluyum(
hala daha pastamızın siparişini veremedik nereye nasıl ne versem onu düşünmekteyim offf ya
bugün sabah biyerden iş için gelsin görüşelim demişler sabah komşuya bırakıp gittim genceri ama çok fena yani dayanamadım daha görüşmeye gitmeden önce eşimin işyerinde başladım ağlamaya( bakalım başlıyacak olduğum yer henüz açılmamış 1 aya kadar açılacakmış tam benim istediğim gibi inşallah olurda oğlumu 1 ayda babaannesine alıştırmaya fırsatım olur(her ne kadar bunu hiç istemesemde)
havvacım akşamları kaçta yatırıyosun esra yı..belki erken yatınca uykusunu alıyodur artık..onun için uyanıyodur..biraz geç yatırmayı denesen...
ayşegül senin içinde geçerli bu defneyi biraz geç yatır bakalım yine uyanıcakmı..
Merhaba kızlar...
Esra hafta içleri anamızı ağlatıyo resmen . Sabaha karşı 4 te bir uyanıyo. Sürekli oyun istiyo. Zaten 6 da kalkıp 6 30 da babaanneye gidiyoruz. Ve sadece 5 saatlik uykuyla işe geliyorum iki haftadır. Pilim bitti artık. Yorgunluktan ve uykusuzluktan başım dönüyo. Bi de ayaklarımı üşüttüm o da mide bulantısı yapıyo iki gündür. İşten çıkıp doğru eve gideceğim bir iki saat uyuyup öyle alacağım Esra yı.
İnşallah bu akşam uyur da biz de uyuruz.
Ömer Faruk ve Ahmet Doğum gününz kutlu olsun bızdıklar...Allah nica hayırlı yaşlar göstersin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?