bacım bız bu savasları ne zaman kazancaz acaba aaaah aaah
saolun ayşegülcüm ve esmacım inşallah allahın izniyle geçiririz şu d.günlerini ilk olucak ya kusursuz sorunsuz olsun istiyoruz hep ondan geriliyoruz böyle..mrb cnm iyiyiz çokşükür aynı telaşe aldı gidiyo valla bende senin gibi çok heyecanlıyım cnm ya inş. güzel geçer gencerin doğum günüde pasta işi kolay verirsin biyere sipariş .
işede hayırlısıysa başla inş.
oğlunu bırakmaya da alışacaksın ama sadece alışacaksın özlem hergün dahada artıyo ama ilk zamanlar sanki yapamıcakmışın gibi geliyo bırakıp oğlumun yanına koşayım dedim kaç kez dönüş yolu bitmek bilmiyo ama sonra alışıyosun cnm
sadece pırasada savaşmıyorum ben acaba hergün pırasamı yedirsemki:))))bacım bız bu savasları ne zaman kazancaz acaba aaaah aaah
sağol canım.bügunden itibaren ilaç vermicem..bir kaç daha bekliyim geçmezse başka doktor denicemHülya git artık dra ben senin yerinde olsaydım çatlardım çoktan gitmiştimAma sende haklısın neden izin aldığına anlam veremeyen bir patronla çalıştığın için işleri bırakıpta gidemiyorsun .Senin şu anlayışsız patronunada çok kızıyorum ha
bu ara giremedim.işlerde yoğundu.evde hastalıklar falan..tam geçmişe bakıyordum iş çıktı.bakabildiğim kadarıyla ....
Çok geçmiş olsun canım .Bence nacizane tavsiyem bırak öksürsün eğerki balgamı varsa öksürmesi daha iyi .Öksürürken ağzından çıkacak diye bişey yok çişiyle kakasıyla falanda çıkabiliyormuş
Boğazları içinde ıhlamur içirebiliyorsan hergün ver hiç değilse ıhlamur boğazlarını yumuşatır.İçerisine bal falanda koy daha kolay içer
Ay kacgündür uykusuzum kızlar ya.Cuma günü prensesimin doğum günü.
Kafamda bir sürü sey dolanıyor sürekli yatamıyorum.
Liste yaptım 35 kişi olacak.Ben onları eve nasıl sığdırıcam. :26:
Hangi çeşit ikramlar yapsam.
Davetiyesini hazırladım.3 tanede slayt yapıcam. ama daha sadece biri hazır.
Oda süslenecek.Çok şükür elbise işini hallettim.
Ama ne zormus ilk doğum gününe hazırlanmak.Heycandan elim ayağıma dolanıyor bişeyde cıkaramıyorum ortaya.:44:
kızlar doktordan geldim.
çok şükür düzelmişiz. haftaya bi kalp ekosu çektiricez,durumu görmek için.
boyumuz 77 cm olmuş ama kilo vermiş 9600 e düşmüş.
hastaydı bu ara,2 de diş patlattı,e bide yürüyo durmuyo yerinde çok normal dedi doktor. 9.900 dü en son baya vermiş ama kilo alması gelişimi göstermez boyu bizim için çok daha önemli dedi kadın. hastalığı düzelir yine alır buna takılmayın boyu uzasın biz onu istiyoruz diyo. bende çok takılmadım. alır nasılsa ipek yemeyen çocuk değil.
bu arada özlemcim ben çok memnun kaldım kadından. prof zaten. babası hala hayattaymış ben vefat etti sanıyodum. ismimizi aldı sorucam mutlaka akşama hafızası çok kuvvetlidir mutlaka hatırlar sizi dedi. kartını falan verdi 24 saat arayabilirsiniz dedi. işin içine hatır gönül girince baya bi ilgilendi sağolsun...
hoşgeldin canım..kilo olayına takılma bencede..veriyolar alıyolar dengeleri sürekli değişiyo..
öksürmesine ne dedi..
komşudan geldim ömürü yedirip uyuttum.. sizler nasılsnız geçmişe bakmadım bi ipektoşumu gördüm maşallah kuzuma..
bursalı hanımlaaaaar pasta işini ne yaptınız??? ben bi yer bulamadım..daha doğrusu aramadım.. siz ne yaptınız.??
İpoşumun öksürüğü de geçecek annesi iyi hadi maşallah bişeyi yokmuş. İyileşince yer yine annesi o tüm mamalarını oo eskisinden de fazla olur.
Ben bu çocuğa meyve, yoğurt,kahvaltı dışında bişey yediremiyorum ya bi gün yese 3 gün yemiyo. Çorba balık tavuk köfte sebze bi kere yese bi kere yemiyo. Meme olayı bitmeden yeme işi düzene girmeyecek sanırım. Ya emsin tabi memnun oluyorum ama yemeyince de bişeyleri eksik alıyormuş gibi geliyor ya.
Biz de Cuma günü gittik doktora kontrole. 12500 gr 77 cm olmuş. Pipisinin ucunda bi kızarıklık vardı bi de onu gösterdim. Sürtünmeden olmuştur dedi bi krem verdi ama ben ihmal ediyorum kaç gündür bugün anneme getirdim de sürsün diye. Aman mikrop falan kapmasın da.
ihmal etmeyin kremini serapcım,iltihap olsa anlardı doktor sürtünmedendir.
maşallah berkuşuma. memeye güveniyodur serap. yemezsem nasılsa meme var diyodur. bu tip şeylere akılları eriyor artık. zamanla yer neden yemesin. ama memeye çok düşkün bebeklerde katı gıdaya geçiş zor oluyor böyle işte. yine de pes etmeyin verin her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?