selmacım naptın canım yaptırdınmı aşıyı..kapatıyodum gördm seni..
nasıl zeyno ağladımı ağrısı varmı..
bebişinin kalp atışlarını dinlemişsindir ne güzel,inş.kolay bir hamilelik dönemi olur senin için hülyacım,güzel haberlerini bekliyoruz canım....merhaba kızlar..
burağı aşıya götürdüm ama çarşamba cuma yapıyorlarmış..
kan tahlillerimi verdim, yarın alıcam.. sonra da patrondan artık izin alıp doktora gideceğim, bebişimi göreceğim inşallah.
kızlar aynı durum bizim evde de var.burak akşam uyuyunca sabaha kadar uyuyor,bi su içmeye kalkıyor diye bu ara odasını ayıracaktım,diyip duruyordum ya..ama 2-3 gündür gece 2.5-3 gibi acayip ağlayarak uyanıyor..pışpışla,su ver,emzik ver,beşiğini salla yok geri uyumuyor cocuk..ayağımızda sallıyoruz, tamam uyudu diyip koyuyoruz beşiğe, 2 dk sonra yine uyanıyor..bu gece 1 saat oyalandı böyle..bence sanki rüya görüyor da çok korkuyor gibi kalkıyor..yani bizim ayrı oda işi hala beklemede :) bu dönemin geçmesini bekliyorum şimdi de..
ahmetannecikleri çok sık giremese de biz kutlayalım değil mi ama,unutmak olmaz
shıne ın oğluşu AHMET ve maximen nur un oğluşu ÖMER FARUK ta bugün 1 yaşına girdiler
ömürleri uzun olsun inşallah,doğum günleri kutlu mutlu olsun
maşallah furkana canımgünaydın kızlar bizde aşımızı olduk geldik iki omzunada aşı yaptılar ağladı kuzum bu aşıda 300 gr almışız 2 santim uzamışız kan ilacına devam etcez bu kadar bizden haberler
didemi bende merak ettim inş.iyilerdir...didem nerelerde kaç gündür ya?
bu arada bizim oyun günü cmt mi pazar mı olucak?
ersin cmt günü bi yere gidicek bütün bi gün evde yok...
öğleden sonramı sabah mı olucak???
amin canım inş.....galiba arkadaşları arasında kutlamak istiyordu bizim paşa sağol canım güzel dileklerin için bütün şubat meleklerinin yüzünden gülücük eksik olmasın
ben istiyom bacımdefne uyandı çorbasını verem cücüüümee..buralarayım ben..adres yada tel isteyen olursa
zaman ne çabuk geçti valla ....2011 şubat bebelerinin fotolarını ekliyolar...anacım geçen sene bu zmanlar bizim danalarda buncağızdı ne güzeldi....
Elifcim kolay gelsin canım,inş.istediğin gibi güzel bir gün geçirisiniz,iş içinde hakkında hayırlısı canım başlarda biraz zorlansanda sonradan alışırsınız,bencede şimdiden babaanneye alıştırman daha iyi olur senin için.....herkese merhaba nasılsınız kızlar??
bizde bir d.günü telaşıdır gidiyor bakalım inşallah üstesinden gelip şunuda atlatırım ilk defa bu kadar kalabalık (çoluk çocuk) misafir ağırlayacağım çok heyecanlı ve korkuluyum(
hala daha pastamızın siparişini veremedik nereye nasıl ne versem onu düşünmekteyim offf ya
bugün sabah biyerden iş için gelsin görüşelim demişler sabah komşuya bırakıp gittim genceri ama çok fena yani dayanamadım daha görüşmeye gitmeden önce eşimin işyerinde başladım ağlamaya( bakalım başlıyacak olduğum yer henüz açılmamış 1 aya kadar açılacakmış tam benim istediğim gibi inşallah olurda oğlumu 1 ayda babaannesine alıştırmaya fırsatım olur(her ne kadar bunu hiç istemesemde)
ipeğin düzelmesine çok sevindim zeynepcim inş.kalp ekosuda güzel çıkar böcüğümün....kızlar doktordan geldim.
çok şükür düzelmişiz. haftaya bi kalp ekosu çektiricez,durumu görmek için.
boyumuz 77 cm olmuş ama kilo vermiş 9600 e düşmüş.
hastaydı bu ara,2 de diş patlattı,e bide yürüyo durmuyo yerinde çok normal dedi doktor. 9.900 dü en son baya vermiş ama kilo alması gelişimi göstermez boyu bizim için çok daha önemli dedi kadın. hastalığı düzelir yine alır buna takılmayın boyu uzasın biz onu istiyoruz diyo. bende çok takılmadım. alır nasılsa ipek yemeyen çocuk değil.
bu arada özlemcim ben çok memnun kaldım kadından. prof zaten. babası hala hayattaymış ben vefat etti sanıyodum. ismimizi aldı sorucam mutlaka akşama hafızası çok kuvvetlidir mutlaka hatırlar sizi dedi. kartını falan verdi 24 saat arayabilirsiniz dedi. işin içine hatır gönül girince baya bi ilgilendi sağolsun...
maşallah berkine serapcımİpoşumun öksürüğü de geçecek annesi iyi hadi maşallah bişeyi yokmuş. İyileşince yer yine annesi o tüm mamalarını oo eskisinden de fazla olur.
Ben bu çocuğa meyve, yoğurt,kahvaltı dışında bişey yediremiyorum ya bi gün yese 3 gün yemiyo. Çorba balık tavuk köfte sebze bi kere yese bi kere yemiyo. Meme olayı bitmeden yeme işi düzene girmeyecek sanırım. Ya emsin tabi memnun oluyorum ama yemeyince de bişeyleri eksik alıyormuş gibi geliyor ya.
Biz de Cuma günü gittik doktora kontrole. 12500 gr 77 cm olmuş. Pipisinin ucunda bi kızarıklık vardı bi de onu gösterdim. Sürtünmeden olmuştur dedi bi krem verdi ama ben ihmal ediyorum kaç gündür bugün anneme getirdim de sürsün diye. Aman mikrop falan kapmasın da.
ev çok kalabalık, ancak vakit buldum haber etmek için. babam çok şüğkür iyi: dün akşam annem ve beni yoğun bakıma aldılar. çok özlemişimm babamı.elimizi tuttu, bırakmak istemedi.
"niye beni burada bıraktınız. " diyor. telefonunu istedi, kardeşimi sordu ve dr a "ben burada huzursuzlanıyorum, çıkarın beni" dedi ama hala yoğun bakımda. konuşması değişik. çocuk gibi sanki. zamanla düzelecekmiş.
dün çukurova üniversitesine gittim. patoloji sonucu cuma günü çıkacak. ondan da iyi bi haber alırsak: tam anlamıyla rahatlayacağız.
doğum günü kutlamalarından geri kaldımnice yaşlara inş. Miray'ın doğum günü ne olur bilmiyorum. babam iyi olsun da kutlamasak da olur.
çok özledim hepinizi.
allaha emanetiniz.
sağlıklı olması çok önemli.ben maşallah diyorum.daha ne olsun çok şükür.ben bile artık takmıyorum kilosuna boyu güzelce uzuyo.yeter.ne yapalım.ipek hemen toparlanır eminim.kızlar doktordan geldim.
hastaydı bu ara,2 de diş patlattı,e bide yürüyo durmuyo yerinde çok normal dedi doktor. 9.900 dü en son baya vermiş ama kilo alması gelişimi göstermez boyu bizim için çok daha önemli dedi kadın. hastalığı düzelir yine alır buna takılmayın boyu uzasın biz onu istiyoruz diyo. bende çok takılmadım. alır nasılsa ipek yemeyen çocuk değil.
bu arada özlemcim ben çok memnun kaldım kadından. prof zaten. babası hala hayattaymış ben vefat etti sanıyodum. ismimizi aldı sorucam mutlaka akşama hafızası çok kuvvetlidir mutlaka hatırlar sizi dedi. kartını falan verdi 24 saat arayabilirsiniz dedi. işin içine hatır gönül girince baya bi ilgilendi sağolsun...
İpoşumun öksürüğü de geçecek annesi iyi hadi maşallah bişeyi yokmuş. İyileşince yer yine annesi o tüm mamalarını oo eskisinden de fazla olur.
Ben bu çocuğa meyve, yoğurt,kahvaltı dışında bişey yediremiyorum ya bi gün yese 3 gün yemiyo. Çorba balık tavuk köfte sebze bi kere yese bi kere yemiyo. Meme olayı bitmeden yeme işi düzene girmeyecek sanırım. Ya emsin tabi memnun oluyorum ama yemeyince de bişeyleri eksik alıyormuş gibi geliyor ya.
Biz de Cuma günü gittik doktora kontrole. 12500 gr 77 cm olmuş. Pipisinin ucunda bi kızarıklık vardı bi de onu gösterdim. Sürtünmeden olmuştur dedi bi krem verdi ama ben ihmal ediyorum kaç gündür bugün anneme getirdim de sürsün diye. Aman mikrop falan kapmasın da.
ev ço
mak kalabalık, ancak vakit buldum haber etmek için. babam çok şüğkür iyi: dün akşam annem ve beni yoğun bakıma aldılar. çok özlemişimm babamı.elimizi tuttu, bırakmak istemedi.
"niye beni burada bıraktınız. " diyor. telefonunu istedi, kardeşimi sordu ve dr a "ben burada huzursuzlanıyorum, çıkarın beni" dedi ama hala yoğun bakımda. konuşması değişik. çocuk gibi sanki. zamanla düzelecekmiş.
dün çukurova üniversitesine gittim. patoloji sonucu cuma günü çıkacak. ondan da iyi bi haber alırsak: tam anlamıyla rahatlayacağız.
doğum günü kutlamalarından geri kaldımnice yaşlara inş. Miray'ın doğum günü ne olur bilmiyorum. babam iyi olsun da kutlamasak da olur.
çok özledim hepinizi.
allaha emanetiniz.
selam kızlar nasılsınız aşımızı olduk bugün iki bacağından vurdular 15.ayındaymış bidahaki aşısı suçiçeği aşısı olacak, özel aşıymış yaptırmak istersen eczaneden alırsın biz aşıyı yaparız dediler yaptıracam bende bu aşıyı bakalım, canım sıkıldı biraz yine sadece 100 gr almış ve 1 cm cik uzamış,hasta olmasında neyapayım böyle avutuyorum kendimi işte,birde ben dflor hap veriyordum onlar bitince yenisini alıp vermemiştim hiç söyledim hemşireye devit3 verdi normalde devit3 1 yaşına kadar veriliyormuş sonrasında vermiyoruz dedi .......
Erenin toplantısı vardı orayada gittim öğretmeni çok memnun Ali (ilk ismiyle çağırıyorlar okulda)zehir gibi bir çocuk okuması süper yazısında birazcık düzelme var dedi ona sevindim ....
Keremciğiminde hediyesini aldık yarın kargoya verecek eşim unutmazsa, doğumgününden önce ulaştırmak istiyorum inş....
eşim geldi ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar geçmişi okuyamadım yine ya.....
bebişinin kalp atışlarını dinlemişsindir ne güzel,inş.kolay bir hamilelik dönemi olur senin için hülyacım,güzel haberlerini bekliyoruz canım....
ahmet
ömer faruk
iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun rabbim sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin sizlere.....
maşallah furkana canımbizde aşı olduk bugün zeynoda buay 100 gr almış, boyumuzda 1 cm uzamış .....
didemi bende merak ettim inş.iyilerdir...
amin canım inş.....
ben istiyom bacım
zaman ne çabuk geçti valla ....
Elifcim kolay gelsin canım,inş.istediğin gibi güzel bir gün geçirisiniz,iş içinde hakkında hayırlısı canım başlarda biraz zorlansanda sonradan alışırsınız,bencede şimdiden babaanneye alıştırman daha iyi olur senin için.....
ipeğin düzelmesine çok sevindim zeynepcim inş.kalp ekosuda güzel çıkar böcüğümün....
maşallah berkine serapcım,kremini ihmal etme bencede canım....
hülyacım babanın iyi olmasına çok sevindim canım gözünüzaydın ameliyatıda iyi geçmiş,inş.pataloji sonuçlarıda temiz çıkar canım allah şifalar versin babana tekrar geçmiş olsun sizde allaha emanet olun canım......
maşallah ipek e iyi olsunda annesi büyücek kiloda alıcak boyuda uzucak yeterki hasta olmasın kuşumkızlar doktordan geldim.
cnm bende bikaç yere sordum normal resimli pastayı 50 lira ya yapıyolarmış 20 kişilik felan sanırımkomşudan geldim ömürü yedirip uyuttum.. sizler nasılsnız geçmişe bakmadım bi ipektoşumu gördüm maşallah kuzuma..
bursalı hanımlaaaaar pasta işini ne yaptınız??? ben bi yer bulamadım..daha doğrusu aramadım.. siz ne yaptınız.??
hülyacım gözünüz aydın babacın iyiolmaya başlamış şükür o iyi olsunda sonra kutlarsınız mirayın doğum gününüev çok kalabalık, ancak vakit buldum haber etmek için. babam çok şüğkür iyi: dün akşam annem ve beni yoğun bakıma aldılar. çok özlemişimm babamı.elimizi tuttu, bırakmak istemedi.
çok özledim hepinizi.
allaha emanetiniz.
maşallah selmacım zeynebe iyi büyümüş artık yaşına geldi heray 3 4 cm uzucak hali yok demi cnm iyi iyi sağlıklı olsunda bu arada aşısı yarasın kuzuya detaylarıda öğrenmiş oldukselam kızlar nasılsınız aşımızı olduk bugün iki bacağından vurdular 15.ayındaymış bidahaki aşısı suçiçeği aşısı olacak, özel aşıymış yaptırmak istersen eczaneden alırsın biz aşıyı yaparız dediler yaptıracam bende bu aşıyı bakalım, canım sıkıldı biraz yine sadece 100 gr almış ve 1 cm cik uzamış,hasta olmasında neyapayım böyle avutuyorum kendimi işte,birde ben dflor hap veriyordum onlar bitince yenisini alıp vermemiştim hiç söyledim hemşireye devit3 verdi normalde devit3 1 yaşına kadar veriliyormuş sonrasında vermiyoruz dedi .......
Erenin toplantısı vardı orayada gittim öğretmeni çok memnun Ali (ilk ismiyle çağırıyorlar okulda)zehir gibi bir çocuk okuması süper yazısında birazcık düzelme var dedi ona sevindim ....
Keremciğiminde hediyesini aldık yarın kargoya verecek eşim unutmazsa, doğumgününden önce ulaştırmak istiyorum inş....
eşim geldi ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar geçmişi okuyamadım yine ya.....
günaydın cnmgünaydın kızlar..
kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var..evden taşınıcaz falan demiştim hani..annmlere yakın..çocuklara da annm bakacak..o plan biraz yattı gibi..eşimin patronu yeni ev almış 4 tane..yine elemanlarını yerleştiricekmş..2kişiye teklif yapmş onlar gidip bakmış eve..eşim bana da sorcak kesin dedi..ne diyosun dedi akşam..ev 3+1 yeni hiç oturulmamış..içine bakımda yapıldı..çoğu şey değişti daha iyisi alındı..ama muhit iyi değil..yeni yerleşim yeri hemde..okul vs çoğu şey kısıtlı..eşim sana bağlıyım ne dersen diyo..bende kendi evimi alıp annmlerde yakın oturmak çalışmak istiyodum...buraya geçince bunlar olmucak...offf çok kafam karışık..eşim yine evimizi alalım kiraya verelim..burda oturalım biraz borcu azaltıp evimize geçeriz diyo..ama okul işi falan kafamı çok karıştırıyo..utkunun iyi bi okula gitmesini istiyorum...bilemiyorum...evde çok güzel napcamı bilemiyorum....fikirlerinizi bekliyorumm....benm için çok önemli çünkü...daha annmlere bahsetmedim...onlar ne dicek bakalım...
Serap sende dert etme anne sütünden alıyordur tüm besinleri.balık bira düşündürücü onuda çorbayla ver istersen.kilosu artık çok değil ama sen çorbaya başlasan ne olacak ki.ekmeksiz ver çorba yesin zaten çorba onu çok tutmazda.ben çorbanın ekmeksiz olursa kilo yapacağınıda sanmıyor sakınma artık.
maşallah tostişime..bak artık kilosuda dazünli.yaa aynı benim kızım.yemez içmez.ama bben berkuş yiyo diye biliyordum.aceba zevkmi almıyo.aftada bir vermeye çalış sende sık verme.
kremide ihmal etme.basit deyip geciyoz sonra büyür mazallah.
bugünde ben açayım bari :81:
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Günaydın bacılar
Kuşum çorba zaten veriyorum, unlu bi çorba değilse ekmek te koyuyorum. Vermediğim şeyler muhallebiler veya hazır mamalar. Geri kalan herşeyi veriyorum. 2 ay önce hızlı kilo alımı durdu zaten, diş çıkardığı 10.ayda 200 gr aldı orda kurtardı. Bu ay 400 gr almış ama normal zaten. Tartıyorum kontrol ediyorum ama bir şey verirken düşünmüyorum artık. İştahsız bir çocuk değil pütürlü falan hiç sorun olmadı dişi yokken bile ısırıp çiğniyordu. Bu ara daha bi düştü memeye onunla da ilgisi var sanırım. Dün akşam da ben geç gittim annem yedirdi çorba vermiş önce içmemiş, içmeyince patates vermiş onu da yoğurtla ancak. Annem diyo meme emen çocuk böyle olur bırakınca hepsinden kolay yer takma kafana ama yok illa yicek
Balık çorbası da bu haftasonu yapıcam denicem bakalım.
Günaydın bacım dohtora gidiyon mu bugün bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?