2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah tostişime..bak artık kilosuda dazünli.yaa aynı benim kızım.yemez içmez.ama bben berkuş yiyo diye biliyordum.aceba zevkmi almıyo.aftada bir vermeye çalış sende sık verme.
kremide ihmal etme.basit deyip geciyoz sonra büyür mazallah.

hülyacım çok sevindim.inşallah onuçlarda güzel geçerde rahatlansınız.
babanın normal daha bize basit gibi geliyor ama zor bi ameliyattan geçti.bir kaç hafta sonra daha iyi olur allaıh izniyle.sonuclarıda bildir tamammı merak ediyorum.

yarasın aşılar.hımm demek iki taneymiş aşılar..
ya üzülme selma biz iki ayda 100gr almışlığımız var.maşallah zeynebe annesi oluyo işte .böyle takılıyorlar bazen..sağlıklı olsunlar yeter.
zeynebe su ççegi aşışı yaptırıştık bunada yatırırımı ben.şaptır ne olur ne olmaz.
ogulanad maşallah .ereni görüyonmu bak annesi gururlanmıştırsınn..

veririm bacım.isteyin yeterr[/QUOTE]

sağol ayşegülcüm....

günaydınlar hayırlı günler

bugünde ben açayım bari :81:

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar....

sağol esmacım.....

günaydın canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun sibelcim...

günaydın serapcım....

günaydın aytencim....

günaydın burcucum....

canlarım sağolun ev annmlere yine çooookk uzak annm gelemez bende bırakamam onu eledik..
utkunun okul işini bende düşündüm iyi bi yere servisle gönderelim diye eşimde okeyledi..
burcu buraya kira vermiyoruz beleş oraya da vermicez oda beleş
tabi biz salak salak beleş diyoz ama muhakkak kesiyolar maaşından zam verecekse evimde oturuyo dye biraz daha az veriyo zammı..sonuçta kira olayı yok işte...
dediğin doğru canım araba olayına gireriz bu kez adamın beynini yerim buraya geldk araba şart diye zaten alcazda eve girelim önce diyoduk..hayırlısı ya bakalım...

günaydın selmacım zeynepte iyi kilo almış canım bizde 45 günde 300 gr almış ben verdi diyodum ama şükür almışız artık kilo alamazlar gibi geliyor bana hiç yerlerinde durmuyorlarki bu kadarına şükretcez artık

Ay kızlar işlerim çok yoğun doğum günü hazılrıkları hala bitmedi 2 kere kutluycaz ya daha bi zor oldu benim için sizlerde durumlar nasıl

haklısın canım hasta olmasınlarda bunada şükür.....

Günaydın canlar nsılsınız beni özledinizmiiii ben özledim sizi vallaaa
özledik canım nasıl gidiyor hazırlıklar....

ben kaçar burağı yedirip yatırayım..
kolay gelsin sibel....

Ay kızlar işlerim çok yoğun doğum günü hazılrıkları hala bitmedi 2 kere kutluycaz ya daha bi zor oldu benim için sizlerde durumlar nasıl
kolay gelsin canım,çok yorucu biliyorum ama değiyor inş.herşey istediğin gibi olur serapcım....,

aaa bak bizde şekerin öksürüğü artırdığını söylerler demek yanlış bilgi...
ben yıllardır öyle bilirdim....
öyleymiş meğer... iyi gelirmiş öksürüğe...
tekrar gecmıs olsun canım. kolay bı sey gecırmedı adam,bı muddet hastanede kalması cok daha ıyı olur onun ıcın bence. ınsallah patolojı sonucları da ıyı cıkar.
e yeter canım,bıraz da sana naz yapıyodur. kahvaltı edıyo meyve yıyo yogurt yıyo e daha nolsun. corba da verıyorum dıyosun. e oturup urfa kebab yıcek halı yok ya. zamanla daha da açılır memeden kesilince endişelenme. gayet guzel besleniyor berkuş
aynen oyle. toto yer gormuyo. amann yer alır kılo,boyu uzasın daha onemlı benım ıcın.
şekeri dene bende denicem bugun,ilaçtan iyidir.
aşıları şifa olsun zeynoya...
maşallah selmacım 1 yaşından sonra her ay 500 gr alıp 3 cm uzamayacaklar,ki sen bunu bizden çok daha iyi biliyosundur. bi müddet duraksayacak boyle. saglıgı yerınde olsunda.
erene de kocaman bi afferinnnn
sagol canım.
ınsallah,bakalım...

maşallah tostişime..bak artık kilosuda dazünli.yaa aynı benim kızım.yemez içmez.ama bben berkuş yiyo diye biliyordum.aceba zevkmi almıyo.aftada bir vermeye çalış sende sık verme.
kremide ihmal etme.basit deyip geciyoz sonra büyür mazallah.

hülyacım çok sevindim.inşallah onuçlarda güzel geçerde rahatlansınız.
babanın normal daha bize basit gibi geliyor ama zor bi ameliyattan geçti.bir kaç hafta sonra daha iyi olur allaıh izniyle.sonuclarıda bildir tamammı merak ediyorum.

yarasın aşılar.hımm demek iki taneymiş aşılar..
ya üzülme selma biz iki ayda 100gr almışlığımız var.maşallah zeynebe annesi oluyo işte .böyle takılıyorlar bazen..sağlıklı olsunlar yeter.
zeynebe su ççegi aşışı yaptırıştık bunada yatırırımı ben.şaptır ne olur ne olmaz.
ogulanad maşallah .ereni görüyonmu bak annesi gururlanmıştırsınn..

veririm bacım.isteyin yeterr[/QUOTE]
evet meger oksuruk surubu onerılmıyormuş. e bırı verıyo dıgerı vermıyo. arada kalıyosn boyle. neyse şu şekeri deneyelim. iyiymiş meger,hatta azcık lolıpop bıle yalatabılırsın dedi,şaşırdım
sagol bacımmmm
canım sen calısmak ıstıyosan annene yakın gıtmen gerek tabı. ama ew guzel dıyosun,bılemıyorum kı,utkuyu servısle gonderırsınız olmadı okula.
esınle oturup bı etraflıca konusman lazım... hakkınızda hayırlısı nasılsa oyle olsun.
Günaydın canlar nsılsınız beni özledinizmiiii ben özledim sizi vallaaa
özledık bacım nerelerdesın kac gundur kaçak

bu arada selamın aleykum mıllet...

günaydın canlar....valla ben çok özledim,ben de kaç gündür giremiyordum misafir dioydu buydu derken...beni özleyeniniz soranınız da oldu mu acaba:)))

özledik bacım ikinizde kaçaksınız nerelerdesiniz kaç gündür.
bahar nasıl napıyor?

didem nerelerde kaç gündür
gülşahta kayıp gene

Valla bende özledim kızlar zeynepcim ipek iyileşmiş çok sevindim derinde yemiyo bu aralar dişlerden zayıfladı iyicee
sibel valla karışık bi durum arkadaşım yaa iyice düşünüp güzel karar varmak lasımmm
şeker öksürüğü keser evet bende kesme şeker yerim öksürünce heppp
sedacım özledik valla birbirimizii

sağol canım...
bizimkiler manken olucak heralde yemiyolar baksana ne iş :)
demek seker ıyı gelıyor ha,bak bırı denemış onayladı :)
Doğum günü telaşı valla zeynepcim öldüm ama 2 gün yapıcazya ondan bidee

bıtsede kurtulsan bacım senın temponu duydukca benım pilim bitiyor burda

tek tek yazmayayım ben hepinizi özledimm

defneyi uyuttum koştum geldim.daha yemek yapcam ya nesye az oyalanayım.,zeynepte köpürüyo ben oturacagım diye
sibel bacım bencee.eğer evinden memnunsan.komşularından.okulundan.muhitinden.hiiç kımıldama.sana bi artı getirmeyecekse ev sadece otordugum evden daha güzel diye geciyorsan elleşme.oturacaksanda tabi arkadaşlarıma katılıyorum utkuyu verersin servise onu halledip sizde araba alırsınız.ama oturdugun evdede araba alınsınız bak.yani yine aynı istedeğin şeyleri yapmış olunsun.annene bırakırsın buragıo.yine çalışmaya gidersin.uzak olunca heşeye özellikle çocuklar icir taşınma işini iki kere düşünmek gerek.okula yakınlak önemli bence.veya bi parka yakırlık.sonuçta küçük çocuklarımız var.nede olsa burada beleş orada.ama bu evinden memnumsan kal bacım neme lağzım:))
fikrim buu..

serapp neden iki kez kutluyorsunuz.ayy hayırlıyısya atlatsayddınız şu doğum günlerini .bende stres oldum sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…