sağlıklı olması çok önemli.ben maşallah diyorum.daha ne olsun çok şükür.ben bile artık takmıyorum kilosuna boyu güzelce uzuyo.yeter.ne yapalım.ipek hemen toparlanır eminim.
benim doktorumda kesinlikle vermiyo öksürük şurubu heleki balgamlıysa .doğru diyorlar..
öksürük için bende yeni duyuyorum.aklımızda olsun şu şeker oyalı.bak hepimizn birbirimize faydası oluyo işte.bir arada olmak ne güzel..
ama öksürük artarsa,balgamlı dolu dolu öksürürse,yada yemek vakti dışında da yaparsa o zaman tekrar görelim didi.
maşallah tostişime..bak artık kilosuda dazünli.yaa aynı benim kızım.yemez içmez.ama bben berkuş yiyo diye biliyordum.aceba zevkmi almıyo.aftada bir vermeye çalış sende sık verme.
kremide ihmal etme.basit deyip geciyoz sonra büyür mazallah.
hülyacım çok sevindim.inşallah onuçlarda güzel geçerde rahatlansınız.
babanın normal daha bize basit gibi geliyor ama zor bi ameliyattan geçti.bir kaç hafta sonra daha iyi olur allaıh izniyle.sonuclarıda bildir tamammı merak ediyorum.
yarasın aşılar.hımm demek iki taneymiş aşılar..
ya üzülme selma biz iki ayda 100gr almışlığımız var.maşallah zeynebe annesi oluyo işte .böyle takılıyorlar bazen..sağlıklı olsunlar yeter.
zeynebe su ççegi aşışı yaptırıştık bunada yatırırımı ben.şaptır ne olur ne olmaz.
ogulanad maşallah .ereni görüyonmu bak annesi gururlanmıştırsınn..
veririm bacım.isteyin yeterr
sağol ayşegülcüm....
günaydınlar hayırlı günler
günaydın kızlar....bugünde ben açayım bari :81:
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
sağol esmacım.....maşallah ipek e iyi olsunda annesi büyücek kiloda alıcak boyuda uzucak yeterki hasta olmasın kuşum
cnm bende bikaç yere sordum normal resimli pastayı 50 lira ya yapıyolarmış 20 kişilik felan sanırım
hülyacım gözünüz aydın babacın iyiolmaya başlamış şükür o iyi olsunda sonra kutlarsınız mirayın doğum gününü
maşallah selmacım zeynebe iyi büyümüş artık yaşına geldi heray 3 4 cm uzucak hali yok demi cnm iyi iyi sağlıklı olsunda bu arada aşısı yarasın kuzuya detaylarıda öğrenmiş olduk
günaydın kızlar..
kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var..evden taşınıcaz falan demiştim hani..annmlere yakın..çocuklara da annm bakacak..o plan biraz yattı gibi..eşimin patronu yeni ev almış 4 tane..yine elemanlarını yerleştiricekmş..2kişiye teklif yapmş onlar gidip bakmış eve..eşim bana da sorcak kesin dedi..ne diyosun dedi akşam..ev 3+1 yeni hiç oturulmamış..içine bakımda yapıldı..çoğu şey değişti daha iyisi alındı..ama muhit iyi değil..yeni yerleşim yeri hemde..okul vs çoğu şey kısıtlı..eşim sana bağlıyım ne dersen diyo..bende kendi evimi alıp annmlerde yakın oturmak çalışmak istiyodum...buraya geçince bunlar olmucak...offf çok kafam karışık..eşim yine evimizi alalım kiraya verelim..burda oturalım biraz borcu azaltıp evimize geçeriz diyo..ama okul işi falan kafamı çok karıştırıyo..utkunun iyi bi okula gitmesini istiyorum...bilemiyorum...evde çok güzel napcamı bilemiyorum....fikirlerinizi bekliyorumm....benm için çok önemli çünkü...daha annmlere bahsetmedim...onlar ne dicek bakalım...
günaydın canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun sibelcim...
günaydın serapcım....Günaydın bacılar
Kuşum çorba zaten veriyorum, unlu bi çorba değilse ekmek te koyuyorum. Vermediğim şeyler muhallebiler veya hazır mamalar. Geri kalan herşeyi veriyorum. 2 ay önce hızlı kilo alımı durdu zaten, diş çıkardığı 10.ayda 200 gr aldı orda kurtardı. Bu ay 400 gr almış ama normal zaten. Tartıyorum kontrol ediyorum ama bir şey verirken düşünmüyorum artık. İştahsız bir çocuk değil pütürlü falan hiç sorun olmadı dişi yokken bile ısırıp çiğniyordu. Bu ara daha bi düştü memeye onunla da ilgisi var sanırım. Dün akşam da ben geç gittim annem yedirdi çorba vermiş önce içmemiş, içmeyince patates vermiş onu da yoğurtla ancak. Annem diyo meme emen çocuk böyle olur bırakınca hepsinden kolay yer takma kafana ama yok illa yicek
Balık çorbası da bu haftasonu yapıcam denicem bakalım.
Ablacım yemeyen iştasız bi çocuk değil ama yemek yediremiyorum. Sebze et falan filan. Meyve yoğurt kahvaltı çok seviyo. Ama yediği de o kadar. Bazen onlara bile itiraz ediyo. Çoğu akşam hiç bişey yemeden emip yatıyo. Ya da sadece ekmek kemiriyor. Nasıl uyuyor sabaha kadar acıkmıyor mu anlamıyorum. Bu kadar değildi daha güzel yiyordu özellikle son iki haftadır falan daha beter. Dediğin gibi zevk almıyor sanki.
Günaydın bacım dohtora gidiyon mu bugün bakiiim
günaydın aytencim....günaydın herkese
sibelcim eşinle iyice düşünün şu anda zaten çalışamıyorsun ozamanda çalışamayacaksın ama ev güzel olacak utkuya güzel bir okul bulursun belki çevreden birde annen gelip sizde baksa burağa annenin evi çokmu uzak kalıyor hakkınızda hayırlısı canım
Ganaydın ,
Serap sorması ayıptır ne yesin istiyorsun.kahvaltı-çorba yoğurt meyve bizimde ydirdiklerimiz bunlar zaten.aradada biz ne yersek tadımlık yiyor.vitamin alamıyor derken bende çorba falanda yemiyor diye düşündüm.Duruda 2-3 gündür resmen 2 kaşık kahvaltı ve gün içinde elma postakalla duruyor desem yeridir ne şebeklik yaparsan yap yemiyor kaşıyor kaşığı görünce ağlıyor yeni çıkan dişleri var sanırım onlara kaşık deyiyor ve canı yanıyor.memeden dolayı istekli yemiyordur nede olsa meme var diye annen doğru söylemiş.şöyle bi 2 yaşına kadar emzirde gerisi iştahla yer zaten.valla kendi adıma konuşatyım duru yoğurt haricinde hiçbirşey için iştahlı değil ve zevk almıyor resmen zorla yediriyoruz.
günaydın burcucum....