2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız ne avatarını degısıp duruyon bende ılk anda affalıyom,aha dıyom bu kım
sonra bı bakıyom bızım ayşegül

selma bak sorucam sürekli unutuyorum sizin aşıları bacaktan yapmışlar bizimki iki omzundan yaptı niye acaba yoksa yer farketmiyormu aşıda

kız ne avatarını degısıp duruyon bende ılk anda affalıyom,aha dıyom bu kım
sonra bı bakıyom bızım ayşegül

evet dimi.inszan avatarada alışıyo.hemencecik tanıyosun.bende değişterenleri yadırgıyom.sonra alışıyom.tamam bi iri deneme yaptık.bu güzelmi gıı kalsınmı.pek hoşula gitti hoplayıp duruyorlarr

herkese selamlaaaaar,,
bu sabah doktora gittik.yeni bir doktor buldum.dedimki işte budur ya doktor dediğin böyle olur.oğlum dünyanın ilacını içti 2 posta antibiyotik içirdiler beceriksiz doktorların yüzünden.Efe' de bronşiolit varmış.duymuşmuydunuz daha önce ?? kızım fena değil ama onda da göz kyması farketti doktor.iyileşsinler bi de göz doktoruna götürücem...

geçmiş olsun canım...
bronşiolit biz geçirdik 1 ay önce
nesi var oğlunun? hava falan verdimi?

geçmiş olsun valla insan drlara güvenemiyor artık bu dr iyi çıkmış şükür inşallah çabuk iyileşirler kızındaki göz kaymasını baktır illaki ama bazen çok bilinçsiz bakıyor çocuklar benim oğlumada çevreden gözü kayıyor dediler 6 aylıkken götürdüm şükür bişey çıkmadı inşallah azranın gözünde bişey yoktur

burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum

aşı yeri farketmiyor demekki nere denk gelirse.

biz geyik yapıyoz millet sustu bak

nerdesiniz kızlarrrrrrr

he ya defne uyuyo.burdayım ..gelin yaa.

çok geçmiş olsun.doktor çok önemli oluyo gerçektende.umarım çabucak toparlarlar.kız içinde ikisinide götür göz doktoruna.bende 6 aylıktı götürdügümde göz doktoruna.şükür bişey çıkmamıştı.bi dahakine artık 2 yaşına kadar..

burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum

yarasın aşılar.ağlıyorlar evet insan dayanamıyo.bizde pazartesi yaptırırız kısmetse..
ee doktora ne zaman gitcen sen fasulye büyüyo .kalp atışada olmutur artık:))

ay kıyamam burağa benimkide ağladı kıyamet koptu allahtan eline topitop verdim hemen sustu iyi aman sonra ay yanlış yere yapmışız demesinlerde belli olmaz bunların işleri

ateşi çıktımı gece?
çıkmadı zeynepcim ama çok sık kalktı iğne yerleri acıdı sanırım....

selma bak sorucam sürekli unutuyorum sizin aşıları bacaktan yapmışlar bizimki iki omzundan yaptı niye acaba yoksa yer farketmiyormu aşıda
bilmiyorumki canım valla.....

evet dimi.inszan avatarada alışıyo.hemencecik tanıyosun.bende değişterenleri yadırgıyom.sonra alışıyom.tamam bi iri deneme yaptık.bu güzelmi gıı kalsınmı.pek hoşula gitti hoplayıp duruyorlarr
güzelmiş ama bende beğendim.....

olmadı hollandada evlendiririz bizde
töbe töbe
töbe töbe allah iyiliğini versin emi ayşegül.....

geçmiş olsun canım,göz doktoruna bende gidecem zeynebi götürmem lazım benimde.....

acımıştır tabi yavrum canları ne ki daha... neyse 3 ay rahatsınız artık...

kıyamam sarı şekerime ya, bu seferki aşılar zeynonunda çok canını yaktı.yarasın aşıları burağa inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…