kız ne avatarını degısıp duruyon bende ılk anda affalıyom,aha dıyom bu kımtek tek yazmayayım ben hepinizi özledimm
defneyi uyuttum koştum geldim.daha yemek yapcam ya nesye az oyalanayım.,zeynepte köpürüyo ben oturacagım diye
sibel bacım bencee.eğer evinden memnunsan.komşularından.okulundan.muhitinden.hiiç kımıldama.sana bi artı getirmeyecekse ev sadece otordugum evden daha güzel diye geciyorsan elleşme.oturacaksanda tabi arkadaşlarıma katılıyorum utkuyu verersin servise onu halledip sizde araba alırsınız.ama oturdugun evdede araba alınsınız bak.yani yine aynı istedeğin şeyleri yapmış olunsun.annene bırakırsın buragıo.yine çalışmaya gidersin.uzak olunca heşeye özellikle çocuklar icir taşınma işini iki kere düşünmek gerek.okula yakınlak önemli bence.veya bi parka yakırlık.sonuçta küçük çocuklarımız var.nede olsa burada beleş orada.ama bu evinden memnumsan kal bacım neme lağzım:))
fikrim buu..
serapp neden iki kez kutluyorsunuz.ayy hayırlıyısya atlatsayddınız şu doğum günlerini .bende stres oldum sizin adınıza
kız ne avatarını degısıp duruyon bende ılk anda affalıyom,aha dıyom bu kım
sonra bı bakıyom bızım ayşegül
evet dimi.inszan avatarada alışıyo.hemencecik tanıyosun.bende değişterenleri yadırgıyom.sonra alışıyom.tamam bi iri deneme yaptık.bu güzelmi gıı kalsınmı.pek hoşula gitti hoplayıp duruyorlarr
kız ne avatarını degısıp duruyon bende ılk anda affalıyom,aha dıyom bu kım
sonra bı bakıyom bızım ayşegül
heee güzel bu
kalsın
kaynanan onay verdi
tamam cicim..ay pardon kaynanoşum..gıı sana bi kız doğuram ben sende oglan bide senle kertiş olalım o zaman
he olur gız da siparişle oluyo mu o işler
ikisi de kız yada oğlan olurlarsa sakata gelmeyek sonra
olmadı hollandada evlendiririz bizde
töbe töbe
herkese selamlaaaaar,,
bu sabah doktora gittik.yeni bir doktor buldum.dedimki işte budur ya doktor dediğin böyle olur.oğlum dünyanın ilacını içti 2 posta antibiyotik içirdiler beceriksiz doktorların yüzünden.Efe' de bronşiolit varmış.duymuşmuydunuz daha önce ?? kızım fena değil ama onda da göz kyması farketti doktor.iyileşsinler bi de göz doktoruna götürücem...
herkese selamlaaaaar,,
bu sabah doktora gittik.yeni bir doktor buldum.dedimki işte budur ya doktor dediğin böyle olur.oğlum dünyanın ilacını içti 2 posta antibiyotik içirdiler beceriksiz doktorların yüzünden.Efe' de bronşiolit varmış.duymuşmuydunuz daha önce ?? kızım fena değil ama onda da göz kyması farketti doktor.iyileşsinler bi de göz doktoruna götürücem...
biz geyik yapıyoz millet sustu bak
nerdesiniz kızlarrrrrrr
herkese selamlaaaaar,,
burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum
aşı yeri farketmiyor demekki nere denk gelirse.
burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum
çıkmadı zeynepcim ama çok sık kalktı iğne yerleri acıdı sanırım....ateşi çıktımı gece?
bilmiyorumki canım valla.....selma bak sorucam sürekli unutuyorum sizin aşıları bacaktan yapmışlar bizimki iki omzundan yaptı niye acaba yoksa yer farketmiyormu aşıda
güzelmiş ama bende beğendim.....evet dimi.inszan avatarada alışıyo.hemencecik tanıyosun.bende değişterenleri yadırgıyom.sonra alışıyom.tamam bi iri deneme yaptık.bu güzelmi gıı kalsınmı.pek hoşula gitti hoplayıp duruyorlarr
töbe töbe allah iyiliğini versin emi ayşegül.....olmadı hollandada evlendiririz bizde
töbe töbe
herkese selamlaaaaar,,
acımıştır tabi yavrum canları ne ki daha... neyse 3 ay rahatsınız artık...çıkmadı zeynepcim ama çok sık kalktı iğne yerleri acıdı sanırım....
bilmiyorumki canım valla.....
güzelmiş ama bende beğendim.....
töbe töbe allah iyiliğini versin emi ayşegül.....
geçmiş olsun canım,göz doktoruna bende gidecem zeynebi götürmem lazım benimde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?