2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay aşımızı bende pazartesi yaptırıcam bu telaşede hastalanırsa olmaz ki demi zaten hala burnu akıyoo keyfide yokk
zeynep sorma bu tempoda ben hala nasıl kiloluyum bende şaşıyorum yemin ederi sabah 06:30 kalkıyorum (gece 100 kere uyanıyorum hepiniz gibi tabi) akşam 01:den öncede yatmıyorum valla infilak edicem yakındırrr

walla hayranım bu enerjinize,ben evde olduğum halde çoğu zaman pilim bitiyor...

hoşgeldin sedacım özledik canım nasılsın bahar nasıl....

özledik bacım ikinizde kaçaksınız nerelerdesiniz kaç gündür.
bahar nasıl napıyor?

didem nerelerde kaç gündür
gülşahta kayıp gene

canlarım sağolun..ben de iyiyim kızım da..
haftasonu ona elbise aldım kırmızı doğumgünü için..fatima nın hediyesini aldık..
dün de liseden sıra arkadaşım geldi bebekli o da oturduk yedik içtik...giremedim valla bir türlü...

selda dan haberi olan var mı??aradım pazartesi ama açmadı işe başlayacaktı???

kızım uyumuşken kahvaltımı edeyim gelicem,açık bırakıyorum....

ayşegül bizi göz için 4 yaşında çağırdılar

ya ben alanyada gittim.iki kızad götürdüm.defhe ile zeynepte bişey yok kayma falan.zeynepte çok güzel okudu.bi daha ne zaman dedim.zeynep okula başlasın dedi.o zaman bi getirirsin getirmişken defneyide muayene ederiz dedi.yani şart değil.biz gitmişken ikisinide götürecegiz yani.böyle.

kız benimde totm yer görmüyo.hiç alakası yok kiloların.bana yürüyünce gider dediler.valla 1,5 ay olaçak yürüyeli.b bişey yok bende
hayırlısıyla şu kutlamayı bi biterseydiniz.
haa bide yarın perşembe izinlimi olacaksın.cuma var.

nasılsınız

aşı olan bebişlerimize şifa olsun yarasın biz yaptıramıycaz çok üzüzlüyoruum

sibel ayşegülün dedikleri çok mantıklı bi artı katacaksa bencede taşın yok katmıyosa kıpırdama...hayırlısı canım hakkınızda eşin ne iş yapıyo sibel oh valla kirasız ev süpermiş...

bugün nedimenin oğlu MEHMET in doğum günü doğum günün kutlu olsun memetçim nice yaşlara sağlıkla huzurla ailenle inşallah

geçmiş olsun canım...
bronşiolit biz geçirdik 1 ay önce
nesi var oğlunun? hava falan verdimi?

Ventolin verdi.buhar banyosu yapıcaz.bir de hergün tavuksuyuna çorba yesin dedi.kesinlikle süt vermiyoruz.ben emzirmediğim için devam sütü kullanıyordum.onu kesicez.

ya ben daha önce fark etmiştim bana abartıyosun dediler. 1 yıldır götrdüğüm doktor fark etmiyor,bu doktor görürü görmez dedi ya..ay çok sinir oldum.

çok geçmiş olsun.doktor çok önemli oluyo gerçektende.umarım çabucak toparlarlar.kız içinde ikisinide götür göz doktoruna.bende 6 aylıktı götürdügümde göz doktoruna.şükür bişey çıkmamıştı.bi dahakine artık 2 yaşına kadar..[/QUOTE]

canım sağol.bende götürmüşken ikisini de götüreyim diyorum

cnm slm iyiyiz sen nasılsın iyileştinmi damadınız iyi oldumuu

doğum günü olan mehmetimiz varmış doğum günü kutlu olsun

msndeki şubat anneleri gurubu bilgenin msnesi ve aytenin msnesi sürekli vürüs atıyo haberiniz olsun tıklamayın

canım sağol.bende götürmüşken ikisini de götüreyim diyorum[/QUOTE]

gecmıs olsun canım.
bızde kullandık ventolını.
eve nebulzatör aldık evde ventolın+serum fız. bı de flıxotide verdik 1 hafta boyunca ağızdan buhar şeklinde. antıbıyotık te almıştık ama goguslerı cıgerlerı doluydu onu o yuzden kullandık. 5 ıgne olduk sonrasında da surupla devam ettık. zor bı hastalık,bogula bogula oksuruyorlar bılıyorum. her gun yıkıyoduk rahatlasın dıye. 3 haftada geçti tamamen. inşallah kısa sürede atlatır oğlun.

canım sağol.bende götürmüşken ikisini de götüreyim diyorum

gecmıs olsun canım.
bızde kullandık ventolını.
eve nebulzatör aldık evde ventolın+serum fız. bı de flıxotide verdik 1 hafta boyunca ağızdan buhar şeklinde. antıbıyotık te almıştık ama goguslerı cıgerlerı doluydu onu o yuzden kullandık. 5 ıgne olduk sonrasında da surupla devam ettık. zor bı hastalık,bogula bogula oksuruyorlar bılıyorum. her gun yıkıyoduk rahatlasın dıye. 3 haftada geçti tamamen. inşallah kısa sürede atlatır oğlun.[/QUOTE]

inşallah canım.bizde akşamları buhar banyosu yapıcaz.

defne hala uyuyo uyardıracagım artık.zünkü bu seferde akşama kadar uyumak istemiyo.

slm kızlar ben geldim anacım çok yoğunum aklım burda İŞTE ÇOK neva cık gene hastada bizimde siniğr oldum çocuk 1 aydır hep hasta bu sefwer antibiotik vermedi neslihan hanım 1 ayda 20 günü antibiotikle geçti diye dün bütün öğleden sonra hstanedeydik akşam 8 de aNCAK GİRDİM EVE BİR SÜRÜ TAHLİLLER YAPILDI NEVAYA YAVRUM MAHVOLDU BU KADAR SIK NEDEN HASTA OLUYOR ARAŞTIRIYORUZ BUGÜN 4 TE TAHLİLLERİN BİR KISMI ÇIKACAK BENDE BUGÜN NEBÜLAZATÖR ALDIM BİZDE 1 HAFTA GÜNDE 3 SEFER VENTOLİN PULMİCORT VERİCEZ CUMA GÜNÜ TEKRAR KONTROLE GİDİCEZ BENDEN BU KADAR AYŞECİKTE İYİ HABİRE KENDİNİ SEVİYOR CİCİ CİCİ YAPIP ARTIK İYİCE YÜRÜYOR HER TArafı katrıştırıyor hafta sonu yağ tenekesini devirdi delirtti

daha gitmedim doktora..patron şehir dışında geldiğinde izin alacağım..bugün gelecekti ama yarına kaldı sanırım..

nevaya geçmiş olsun didemcim.. inş tamamen iyileşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…