ay aşımızı bende pazartesi yaptırıcam bu telaşede hastalanırsa olmaz ki demi zaten hala burnu akıyoo keyfide yokk
zeynep sorma bu tempoda ben hala nasıl kiloluyum bende şaşıyorum yemin ederi sabah 06:30 kalkıyorum (gece 100 kere uyanıyorum hepiniz gibi tabi) akşam 01:den öncede yatmıyorum valla infilak edicem yakındırrr
acımıştır tabi yavrum canları ne ki daha... neyse 3 ay rahatsınız artık...
hoşgeldin sedacım özledik canım nasılsın bahar nasıl....
özledik bacım ikinizde kaçaksınız nerelerdesiniz kaç gündür.
bahar nasıl napıyor?
didem nerelerde kaç gündür
gülşahta kayıp gene
Valla bende özledim kızlar zeynepcim ipek iyileşmiş çok sevindim derinde yemiyo bu aralar dişlerden zayıfladı iyicee
sibel valla karışık bi durum arkadaşım yaa iyice düşünüp güzel karar varmak lasımmm
şeker öksürüğü keser evet bende kesme şeker yerim öksürünce heppp
sedacım özledik valla birbirimizii
ayşegül bizi göz için 4 yaşında çağırdılar
ay aşımızı bende pazartesi yaptırıcam bu telaşede hastalanırsa olmaz ki demi zaten hala burnu akıyoo keyfide yokk
zeynep sorma bu tempoda ben hala nasıl kiloluyum bende şaşıyorum yemin ederi sabah 06:30 kalkıyorum (gece 100 kere uyanıyorum hepiniz gibi tabi) akşam 01:den öncede yatmıyorum valla infilak edicem yakındırrr
geçmiş olsun canım...
bronşiolit biz geçirdik 1 ay önce
nesi var oğlunun? hava falan verdimi?
geçmiş olsun valla insan drlara güvenemiyor artık bu dr iyi çıkmış şükür inşallah çabuk iyileşirler kızındaki göz kaymasını baktır illaki ama bazen çok bilinçsiz bakıyor çocuklar benim oğlumada çevreden gözü kayıyor dediler 6 aylıkken götürdüm şükür bişey çıkmadı inşallah azranın gözünde bişey yoktur
burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum
aşı yeri farketmiyor demekki nere denk gelirse.
cnm slm iyiyiz sen nasılsın iyileştinmi damadınız iyi oldumuunasılsınız
aşı olan bebişlerimize şifa olsun yarasın biz yaptıramıycaz çok üzüzlüyoruum
sibel ayşegülün dedikleri çok mantıklı bi artı katacaksa bencede taşın yok katmıyosa kıpırdama...hayırlısı canım hakkınızda eşin ne iş yapıyo sibel oh valla kirasız ev süpermiş...
bugün nedimenin oğlu MEHMET in doğum günü doğum günün kutlu olsun memetçim nice yaşlara sağlıkla huzurla ailenle inşallah
Ventolin verdi.buhar banyosu yapıcaz.bir de hergün tavuksuyuna çorba yesin dedi.kesinlikle süt vermiyoruz.ben emzirmediğim için devam sütü kullanıyordum.onu kesicez.
ya ben daha önce fark etmiştim bana abartıyosun dediler. 1 yıldır götrdüğüm doktor fark etmiyor,bu doktor görürü görmez dedi ya..ay çok sinir oldum.
çok geçmiş olsun.doktor çok önemli oluyo gerçektende.umarım çabucak toparlarlar.kız içinde ikisinide götür göz doktoruna.bende 6 aylıktı götürdügümde göz doktoruna.şükür bişey çıkmamıştı.bi dahakine artık 2 yaşına kadar..
canım sağol.bende götürmüşken ikisini de götüreyim diyorum
mrb kızlarrr
kızlar çıkmam lazım .inşallah gelicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?