2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım.yine yogunsun dimi..

ben bilmiyordum kaçırmışım.mehmetinde doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömür versinn..

sagol teyzesııııı

veeeee bugun 1 yasındayızz cok sukur yaaa gecen sene bugun sancılarla bogusurken bu saatlerde amelıyathanede kurbanlık koyun gıbı kesılıp oglumu kollarıma almayı beklıyordum cok sukur zaman nasıl gecıyor

didemcim geçmiş olsun nevanında poposu bizim utku gibi hastalıktan kurtulmuyo..
inş tahliller temiz çıkar canım yaa..

sorma bacım ben büyüğüde utkuya vereyim biz kapatalım defteri inşallah canım ya valla bi düzelemedik doktora çalışıyoruz paso

he he iki iştahsız iki nazlı birbirlerini yesin otursunlar..hiç yaklaşmayalım yanlarına
sen bal almıştın onu yiyince hasta olmucaktı hani..odamı fiyaskoymuş..

bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..

haklısın serapcım iyi dayanıyor bünyen.bazen ben bile patlayacak gibi oluyorum...

burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum

aşı yeri farketmiyor demekki nere denk gelirse.

ahh burakcım canı çok yandı desene.yağızında şubatta aşısı doğum gününden 3 gün sonra.

geçmiş olsun canım.çabuçak iyileşirler inşallah.
bende 9.ayda götürmüştüm göz dr'na.çok iyi demişti.birde yaşına girince bakarız rutin kontroller bunlar demişti.

ee neler yaıcaksın.yada varmı bi plan.??

yalanmış bacım o bile fos çıktı bernim kıza 149 lira bana kazık oldu

bacım çok geçmiş olsun.yaa zor gerçettende.inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.bünye zayıf olabilir..
ee o zaan şu balcıya git bakalım faturayla gel demiştiya

bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..

geçmiş olsun.kız senin taşınmayla ilgili yazmıştım az çok bişey.okudunmu.?? ne edeceksiniz şimdi.

benim pc de açık kalmış yaww.kapattım sanırıyordum.çamaşır astım .ayy dondumm.ne kadar sogukk..

Didemcim çok geçmiş olsun inşallah sebebi bulunur da iyileşir Ayşecik.
Kız Didem sen bu kıza Revna Revna derkene döndün Ayşeye bizi de döndürdün

Kız Burcu ile Zeynep bacılar yanlış anladınız beni çorba zati onu diyom Sebze et neyin bişey yemiyo diye üzülüyom diyom yoksa emsin benim de bi şikayetim yok. Ne kızıyonuz be

doğum günü kutlu olsun mehmet paşanın.
özletiyosun kız nedime kendini gelmiyon pek buralara.

geçmiş olsun.ıhlamur içirmeye çalış sibelcim yumuşatır..çabuk düzelir inşallah.

Selam hanımlar nasılsınız

Son sayfadan gördüğüm kadarıyla Ayşe . Burak ve tüm hasta miniklere çok ama çok geçmiş olsun .Tez zamanda iyileşsinler inş.

Mehmet iyi ki doğdun daha nice senelere ailenle sevdiklerinle girersin inş.
Hayırlı , huzurlu , mutlu , sağlıklı , başarılı upuuzun ömürlerin olsun inş.

Dün buraya acayip kar yağdı ya bir gün öncesi sabaha kadar şakır şakır yağmur yağdı .Dün sabah bir kalkttım heryer kar ne ara yağdıda birikti anlamadım .Ama yılmadım karlara rağmen kardeşimle çarşıya çıktım .Demiralp paşanın hediyesini yolladım .Bugün eline ulaşacağını söylediler bakalım umarım ulaşır

okudum canım..komşu olarak çok görüştüğüm bir arkadaşım var aynı binadayız..ne tesadüfki onun eşide aylardır oraya gitmek istiyo bizim taşınmayı düşündüğümüz yere yani..oda kabul etmiyodu bizden ayrılmamak için..şimdi beni duydu gidelim beraber diyip duruyo...eşim diyo yanlış istihbarat değilse bizim oturdğumuz evleri satcakmş patron....burdan taşıncaz sonuçta tercih bize kalmış...evimiz normal yani 2+1.orda 3+1 olcak o avantaj..işte nebiliym keşke hiç demese kocişe gidin oraya diye..kafamız karışmaz yani..okul olarak burayıda beğenmiyorum zaten buraya da göndermicektim..park falan demişsn..yeni yerleşim yeri olduğundan yeni yeni yapılıyo bazı şeyler..
ventolin işe yarıyormu biz ilk defa kullancaz

evet canım işe yarıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…