daha gitmedim doktora..patron şehir dışında geldiğinde izin alacağım..bugün gelecekti ama yarına kaldı sanırım..
nevaya geçmiş olsun didemcim.. inş tamamen iyileşir..
selam canım.yine yogunsun dimi..
ben bilmiyordum kaçırmışım.mehmetinde doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömür versinn..
selamun aleykum kızlar nasılsınız ıyımısınız gıremıyorum ben hıc yaaa
selamun aleykum kızlar nasılsınız ıyımısınız gıremıyorum ben hıc yaaa
a.s canım..mehmet imizin doğum günü kutlu mutlu olsun..nice nice yıllara inş sevdiklerinizle...
doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sağlıkla sıhhatle inşallah
didemcim geçmiş olsun nevanında poposu bizim utku gibi hastalıktan kurtulmuyo..
inş tahliller temiz çıkar canım yaa..
sorma bacım ben büyüğüde utkuya vereyim biz kapatalım defteri inşallah canım ya valla bi düzelemedik doktora çalışıyoruz paso
he he iki iştahsız iki nazlı birbirlerini yesin otursunlar..hiç yaklaşmayalım yanlarına
sen bal almıştın onu yiyince hasta olmucaktı hani..odamı fiyaskoymuş..
ay aşımızı bende pazartesi yaptırıcam bu telaşede hastalanırsa olmaz ki demi zaten hala burnu akıyoo keyfide yokk
zeynep sorma bu tempoda ben hala nasıl kiloluyum bende şaşıyorum yemin ederi sabah 06:30 kalkıyorum (gece 100 kere uyanıyorum hepiniz gibi tabi) akşam 01:den öncede yatmıyorum valla infilak edicem yakındırrr
burağı annem götürmüş bugün aşı için, bir kol bir bacak yapmışlar ona da,ağlamış kuzucum
aşı yeri farketmiyor demekki nere denk gelirse.
herkese selamlaaaaar,,
bu sabah doktora gittik.yeni bir doktor buldum.dedimki işte budur ya doktor dediğin böyle olur.oğlum dünyanın ilacını içti 2 posta antibiyotik içirdiler beceriksiz doktorların yüzünden.Efe' de bronşiolit varmış.duymuşmuydunuz daha önce ?? kızım fena değil ama onda da göz kyması farketti doktor.iyileşsinler bi de göz doktoruna götürücem...
sagol teyzesııııı
veeeee bugun 1 yasındayızzcok sukur yaaa gecen sene bugun sancılarla bogusurken bu saatlerde amelıyathanede kurbanlık koyun gıbı kesılıp oglumu kollarıma almayı beklıyordum cok sukur zaman nasıl gecıyor
yalanmış bacım o bile fos çıktı bernim kıza 149 lira bana kazık oldu
bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..
sagol teyzesııııı
veeeee bugun 1 yasındayızzcok sukur yaaa gecen sene bugun sancılarla bogusurken bu saatlerde amelıyathanede kurbanlık koyun gıbı kesılıp oglumu kollarıma almayı beklıyordum cok sukur zaman nasıl gecıyor
bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..
okudum canım..komşu olarak çok görüştüğüm bir arkadaşım var aynı binadayız..ne tesadüfki onun eşide aylardır oraya gitmek istiyo bizim taşınmayı düşündüğümüz yere yani..oda kabul etmiyodu bizden ayrılmamak için..şimdi beni duydu gidelim beraber diyip duruyo...eşim diyo yanlış istihbarat değilse bizim oturdğumuz evleri satcakmş patron....burdan taşıncaz sonuçta tercih bize kalmış...evimiz normal yani 2+1.orda 3+1 olcak o avantaj..işte nebiliym keşke hiç demese kocişe gidin oraya diye..kafamız karışmaz yani..okul olarak burayıda beğenmiyorum zaten buraya da göndermicektim..park falan demişsn..yeni yerleşim yeri olduğundan yeni yeni yapılıyo bazı şeyler..ee neler yaıcaksın.yada varmı bi plan.??
bacım çok geçmiş olsun.yaa zor gerçettende.inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.bünye zayıf olabilir..
ee o zaan şu balcıya git bakalım faturayla gel demiştiya
geçmiş olsun.kız senin taşınmayla ilgili yazmıştım az çok bişey.okudunmu.?? ne edeceksiniz şimdi.
ventolin işe yarıyormu biz ilk defa kullancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?