2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam tuğbacım bizler iyiyiz siz nasılsınız.
ne güzel karla uyandınız bu sabah demek.bizim buralarada yolla.yalandan bi güneş açıp kapatıyo ama ayaz var yağsada şu mikroplar bi gitsede kurtulsak.

slm canım..sağol...burayada acayip yağmur yağıyo..her yer sis..

selam tuğbacım bizler iyiyiz siz nasılsınız.
ne güzel karla uyandınız bu sabah demek.bizim buralarada yolla.yalandan bi güneş açıp kapatıyo ama ayaz var yağsada şu mikroplar bi gitsede kurtulsak.

slm canım..sağol...burayada acayip yağmur yağıyo..her yer sis..

Bende iyiyim çok şükür oğlan iyi olunca bende iyi oluyorum haliyle .
Dün akşama doğru karlar eridi ama yine o kadar çok yağmışki heryer bembeyaz .Aman iyi oldu gerçekten yağdığı mikroplar ölsün artık hastalıklar biraz bizden uzak olsun

ben revna diyordum evde babmızla neva ayşe diyorlardı bende ayşeye döndüm şimdi neva revna diyor biz aytişeyede kaldık

slmmm
ayy özledim yaa yine uzattım arayı...
hasta kuzularıma geçmişler olsun...
doğumgünleri ard ardına oluyo herlade maşallah
bizimkinide az kaldı...

Sibel ,sen nerde oturuyordun
gaziantep teyim canım...
selam kızlar nasılsınız,elektriklerimiz kesilmişti biraz önce geldi ben bir geçmişe bakayım
slm canım..bak bakalım hadi bekliyoz..
slmmm
bizimkinide az kaldı...

slmmmm nabersin..gelmiyosun annenlere bizleride ihmal ettin kızz..

sağol fatoşcum,aras aşısını olamamış vardır bir bildikleri canım,belki daha sonradan yaptırılabilir aşısı,doktorunla konuş bakalım ne diyecek....

Mehmet Paşa iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun teyzem

didemcim bizde seni merak ediyrduk nerelerde diye,çok geçmiş olsun canım inş.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar

bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..
geçmiş olsun canım inş.verdiğin ilaç iyi gelir ilerlemeden düzelir sibelcim.....

hoşgeldin tuğbacım nasılsın canım sarı civciv nasıl,bizim burayada dün kar yağdı birazcık ama sonra kesildi .

slmmm
bizimkinide az kaldı...

hoşgeldin canım nasılsın ecenaz nasıl,biz atlattık doğumgünümüzü çok şükür darısı sizlere inş......

selam kızlar nasılsınız,elektriklerimiz kesilmişti biraz önce geldi ben bir geçmişe bakayım

hoşgeldin selmacım.elektrik olmayınca ayrı kaldık birbirimizden.
hadi bakda gel geçmişe.

slmmm
bizimkinide az kaldı...

hoşgeldinnn...
evet az kaldı bizlerinde doğum günü kutlamalarımıza.

slmmmm nabersin..gelmiyosun annenlere bizleride ihmal ettin kızz..

valla gelemedim kaç gündür onlar geldiler kardeşimde burda izinde...sürekli ya bizdeler ya biyerlere gidiyoz..

Selma Ve Gülşah bacılar hoşgeldiniz nasılsınız

hşb bacım saol çok şükür iyiyiz herkes iyidir inş..

hoşgeldin canım nasılsın ecenaz nasıl,biz atlattık doğumgünümüzü çok şükür darısı sizlere inş......

iyiyiz canım saolasın...evet hayırlı yaşlar olsun inş...

hoşgeldinnn...
evet az kaldı bizlerinde doğum günü kutlamalarımıza.

hşb pınarcım saol...
hazırlıklar başladımııı.:))

bizim de dün yoktu.12 kat merdiven çıktım öldüm.

allahtan doğalgaz sobası var bizde yoksa bu soğuklarda elektriklerin kesilmesi çok sıkıntı yaratıyor,bulaşığım vardı biraz elde yıkayayım dedim, kombi elektrik olmayınca çalışmıyor tabi,ellerim dondu valla.... nee 12 kat merdivenmi çıktın sizinde işiniz zor elektrik kesilince evden çıkmak zor olur....

sibel hımm.artıları varsa geçmek lağzım tabi.laflara bakmayın bence.eğer satacatsa bi çıtlatsın .yerimizde kalsak nasıl olur.falan gibi belkide çıksanız iyi olur diyecek satacagım diyecek.ama öyle yada böyle taşınma işimiz our diyorsan bencede taşının.biranönce bi an önce düzenini kur..
sahi senin adam ne iş yapıyo yaa.böyle potronlar ev falan vereler.kirada yok.ne iyi bi iş buu.maşallah..

amin gülşahcım.....

,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..

Selma doğum günü sorunsuz geçmiştir umarım.biraz stresliydin.belki anlatmışsındır,kaçırmış olabilirim.doğru düzgün giremedimde bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…