Selam hanımlar nasılsınız
Son sayfadan gördüğüm kadarıyla Ayşe . Burak ve tüm hasta miniklere çok ama çok geçmiş olsun .Tez zamanda iyileşsinler inş.
Mehmet iyi ki doğdun daha nice senelere ailenle sevdiklerinle girersin inş.
Hayırlı , huzurlu , mutlu , sağlıklı , başarılı upuuzun ömürlerin olsun inş.
Dün buraya acayip kar yağdı ya bir gün öncesi sabaha kadar şakır şakır yağmur yağdı .Dün sabah bir kalkttım heryer kar ne ara yağdıda birikti anlamadım .Ama yılmadım karlara rağmen kardeşimle çarşıya çıktım.emiralp paşanın hediyesini yolladım .Bugün eline ulaşacağını söylediler bakalım umarım ulaşır
Selam hanımlar nasılsınız
Son sayfadan gördüğüm kadarıyla Ayşe . Burak ve tüm hasta miniklere çok ama çok geçmiş olsun .Tez zamanda iyileşsinler inş.
Dün buraya acayip kar yağdı ya bir gün öncesi sabaha kadar şakır şakır yağmur yağdı .Dün sabah bir kalkttım heryer kar ne ara yağdıda birikti anlamadım .Ama yılmadım karlara rağmen kardeşimle çarşıya çıktım .Demiralp paşanın hediyesini yolladım .Bugün eline ulaşacağını söylediler bakalım umarım ulaşır
selam tuğbacım bizler iyiyiz siz nasılsınız.
ne güzel karla uyandınız bu sabah demek.bizim buralarada yolla.yalandan bi güneş açıp kapatıyo ama ayaz var yağsada şu mikroplar bi gitsede kurtulsak.
slm canım..sağol...burayada acayip yağmur yağıyo..her yer sis..
gaziantep teyim canım...Sibel ,sen nerde oturuyordun
slm canım..bak bakalım hadi bekliyoz..selam kızlar nasılsınız,elektriklerimiz kesilmişti biraz önce geldi ben bir geçmişe bakayım
slmmm
ayy özledim yaa yine uzattım arayı...
hasta kuzularıma geçmişler olsun...
doğumgünleri ard ardına oluyo herlade maşallah
bizimkinide az kaldı...
nasılsınız
aşı olan bebişlerimize şifa olsun yarasın biz yaptıramıycaz çok üzüzlüyoruum
sibel ayşegülün dedikleri çok mantıklı bi artı katacaksa bencede taşın yok katmıyosa kıpırdama...hayırlısı canım hakkınızda eşin ne iş yapıyo sibel oh valla kirasız ev süpermiş...
bugün nedimenin oğlu MEHMET in doğum günü doğum günün kutlu olsun memetçim nice yaşlara sağlıkla huzurla ailenle inşallah
slm kızlar ben geldim anacım çok yoğunum aklım burda İŞTE ÇOK neva cık gene hastada bizimde siniğr oldum çocuk 1 aydır hep hasta bu sefwer antibiotik vermedi neslihan hanım 1 ayda 20 günü antibiotikle geçti diye dün bütün öğleden sonra hstanedeydik akşam 8 de aNCAK GİRDİM EVE BİR SÜRÜ TAHLİLLER YAPILDI NEVAYA YAVRUM MAHVOLDU BU KADAR SIK NEDEN HASTA OLUYOR ARAŞTIRIYORUZ BUGÜN 4 TE TAHLİLLERİN BİR KISMI ÇIKACAK BENDE BUGÜN NEBÜLAZATÖR ALDIM BİZDE 1 HAFTA GÜNDE 3 SEFER VENTOLİN PULMİCORT VERİCEZ CUMA GÜNÜ TEKRAR KONTROLE GİDİCEZ BENDEN BU KADAR AYŞECİKTE İYİ HABİRE KENDİNİ SEVİYOR CİCİ CİCİ YAPIP ARTIK İYİCE YÜRÜYOR HER TArafı katrıştırıyor hafta sonu yağ tenekesini devirdi delirtti
geçmiş olsun canım inş.verdiğin ilaç iyi gelir ilerlemeden düzelir sibelcim.....bizimde burak geceden beri öksürüyo..sabahtırda uyumadı öksrmekten..az önce uyumuştu öksürmekten yatamadı şimdi uyandı ahanda...ventolin verdim bende..inş düzelir hemencecik ya:95:..
hoşgeldin tuğbacım nasılsın canım sarı civciv nasıl,bizim burayada dün kar yağdı birazcık ama sonra kesildi .Selam hanımlar nasılsınız
Dün buraya acayip kar yağdı ya bir gün öncesi sabaha kadar şakır şakır yağmur yağdı .Dün sabah bir kalkttım heryer kar ne ara yağdıda birikti anlamadım .Ama yılmadım karlara rağmen kardeşimle çarşıya çıktım .Demiralp paşanın hediyesini yolladım .Bugün eline ulaşacağını söylediler bakalım umarım ulaşır
slmmm
bizimkinide az kaldı...
selam kızlar nasılsınız,elektriklerimiz kesilmişti biraz önce geldi ben bir geçmişe bakayım
slmmm
bizimkinide az kaldı...
Selma Ve Gülşah bacılar hoşgeldiniz nasılsınız
selam kızlar nasılsınız,elektriklerimiz kesilmişti biraz önce geldi ben bir geçmişe bakayım
hoşgeldin selmacım.elektrik olmayınca ayrı kaldık birbirimizden.
hadi bakda gel geçmişe.
hoşgeldinnn...
evet az kaldı bizlerinde doğum günü kutlamalarımıza.
slmmmm nabersin..gelmiyosun annenlere bizleride ihmal ettin kızz..
Selma Ve Gülşah bacılar hoşgeldiniz nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın ecenaz nasıl,biz atlattık doğumgünümüzü çok şükür darısı sizlere inş......
hoşgeldinnn...
evet az kaldı bizlerinde doğum günü kutlamalarımıza.
bizim de dün yoktu.12 kat merdiven çıktım öldüm.
valla gelemedim kaç gündür onlar geldiler kardeşimde burda izinde...sürekli ya bizdeler ya biyerlere gidiyoz..
hşb bacım saol çok şükür iyiyiz herkes iyidir inş..
iyiyiz canım saolasın...evet hayırlı yaşlar olsun inş...
hşb pınarcım saol...
hazırlıklar başladımııı.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?