valla gelemedim kaç gündür onlar geldiler kardeşimde burda izinde...sürekli ya bizdeler ya biyerlere gidiyoz..
hşb bacım saol çok şükür iyiyiz herkes iyidir inş..
iyiyiz canım saolasın...evet hayırlı yaşlar olsun inş...
hşb pınarcım saol...
hazırlıklar başladımııı.:))
,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..
sibel hımm.artıları varsa geçmek lağzım tabi.laflara bakmayın bence.eğer satacatsa bi çıtlatsın .yerimizde kalsak nasıl olur.falan gibi belkide çıksanız iyi olur diyecek satacagım diyecek.ama öyle yada böyle taşınma işimiz our diyorsan bencede taşının.biranönce bi an önce düzenini kur..
sahi senin adam ne iş yapıyo yaa.böyle potronlar ev falan vereler.kirada yok.ne iyi bi iş buu.maşallah..
iyiyim canım çocuklar geldi okuldan,bu hafta okullar tatile giriyor diye erken geliyorlar etüde kalmıyorlar, onlarla ilgileniyordum....,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..
Selma doğum günü sorunsuz geçmiştir umarım.biraz stresliydin.belki anlatmışsındır,kaçırmış olabilirim.doğru düzgün giremedimde bu aralar
allahtan doğalgaz sobası var bizde yoksa bu soğuklarda elektriklerin kesilmesi çok sıkıntı yaratıyor,bulaşığım vardı biraz elde yıkayayım dedim, kombi elektrik olmayınca çalışmıyor tabi,ellerim dondu valla.... nee 12 kat merdivenmi çıktınsizinde işiniz zor elektrik kesilince evden çıkmak zor olur....
,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..
iyiyim canım çocuklar geldi okuldan,bu hafta okullar tatile giriyor diye erken geliyorlar etüde kalmıyorlar, onlarla ilgileniyordum....
evet canım atlattık çok şükür stresliydim evet ama korktuğum şeyler başıma gelmedi ,enazından benim başıma diyeyimkayınvalidem komşuma sardı bana sıra gelmedi
İyiyiz tatlım işte sen nasılsın kızların nasıllar,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..
:97::93:öyle yapcaz canım bi bekleyelim..bizimki şimdiden önlem almak gibi oldu..bakalım adam ne diyecek..
eşim inşaat firmasında satış sorumlusu..yani inşaat malzemeleri satan büyük bi firma..adam zengin anacım canı sıkılıyo ev alıyo haydeee..onun için ekmek almak kadar basit..bizse düşün düşün bitiyoz nasıl edek nasıl alalım diye..adam şıp diye aldı 4 evi..zengin olcan bu dünyada ahhh ahhhh...
yok daha başlamadım.süslerini aldım, bide pasta üstüne dizeceğim mumlarını aldım o kadar.
pasta çörek işi için var daha 6 şubat bizim ya.
iyiyiz ayşegülcüm.sen nasılsın.kızlar nasıl napıyolar.
benim oğlan bakalım yaşına kadar yürüycekmi.en fazla 4 5 adım atıyo sonra başlıyo emeklemeye.daha rahat geliyo anlaşılan.
iyiyim canım çocuklar geldi okuldan,bu hafta okullar tatile giriyor diye erken geliyorlar etüde kalmıyorlar, onlarla ilgileniyordum....
evet canım atlattık çok şükür stresliydim evet ama korktuğum şeyler başıma gelmedi ,enazından benim başıma diyeyimkayınvalidem komşuma sardı bana sıra gelmedi
kıs selma ben dicektim canın sıkılır diye demedim..senin kaynana fena bakıyodu fotolarda..bişeylere trip yapmış belli..cin gibi duruyo kadın((( anacığında melek gibi bi kadına benziyo..ben insanı bi görüşte tanırım
öyle yapcaz canım bi bekleyelim..bizimki şimdiden önlem almak gibi oldu..bakalım adam ne diyecek..
eşim inşaat firmasında satış sorumlusu..yani inşaat malzemeleri satan büyük bi firma..adam zengin anacım canı sıkılıyo ev alıyo haydeee..onun için ekmek almak kadar basit..bizse düşün düşün bitiyoz nasıl edek nasıl alalım diye..adam şıp diye aldı 4 evi..zengin olcan bu dünyada ahhh ahhhh...
sorma evden çıkmakta eve girmekte sorun..meğer ne kadar kıymetliymiş bu elektrik :))
iyi diyelim iyi olalım :))) sen nasılsın
İyiyiz tatlım işte sen nasılsın kızların nasıllar
:97::93:
kıs selma ben dicektim canın sıkılır diye demedim..senin kaynana fena bakıyodu fotolarda..bişeylere trip yapmış belli..cin gibi duruyo kadın((( anacığında melek gibi bi kadına benziyo..ben insanı bi görüşte tanırım
demek komşuyu yem yaptın :) iyi,fikir.ben bütün apartmanı çağırayım o zaman anca doyar benim ki :))
nerde fotolar profiline baktım göremedim.bende görcem
kuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh
maşalah doluştuk yine.hadi yazışalım.dolalım taşalım.yetişemeyelim yazılarlaraaa
ya anlamıyorum hiç bu insanlarıonun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?