2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok daha başlamadım.süslerini aldım, bide pasta üstüne dizeceğim mumlarını aldım o kadar.
pasta çörek işi için var daha 6 şubat bizim ya.

,selmakerem+,cchemicall,camdankalp38+,fatima38+,sumifer+,tugba64+,dineva,
ee nasılsınız bacular..

iyiyiz ayşegülcüm.sen nasılsın.kızlar nasıl napıyolar.

benim oğlan bakalım yaşına kadar yürüycekmi.en fazla 4 5 adım atıyo sonra başlıyo emeklemeye.daha rahat geliyo anlaşılan.

öyle yapcaz canım bi bekleyelim..bizimki şimdiden önlem almak gibi oldu..bakalım adam ne diyecek..
eşim inşaat firmasında satış sorumlusu..yani inşaat malzemeleri satan büyük bi firma..adam zengin anacım canı sıkılıyo ev alıyo haydeee..onun için ekmek almak kadar basit..bizse düşün düşün bitiyoz nasıl edek nasıl alalım diye..adam şıp diye aldı 4 evi..zengin olcan bu dünyada ahhh ahhhh...

ee nasılsınız bacular..
iyiyim canım çocuklar geldi okuldan,bu hafta okullar tatile giriyor diye erken geliyorlar etüde kalmıyorlar, onlarla ilgileniyordum....

Selma doğum günü sorunsuz geçmiştir umarım.biraz stresliydin.belki anlatmışsındır,kaçırmış olabilirim.doğru düzgün giremedimde bu aralar

evet canım atlattık çok şükür stresliydim evet ama korktuğum şeyler başıma gelmedi ,enazından benim başıma diyeyim kayınvalidem komşuma sardı bana sıra gelmedi

sorma evden çıkmakta eve girmekte sorun..meğer ne kadar kıymetliymiş bu elektrik :))

ee nasılsınız bacular..

iyi diyelim iyi olalım :))) sen nasılsın

kıs selma ben dicektim canın sıkılır diye demedim..senin kaynana fena bakıyodu fotolarda..bişeylere trip yapmış belli..cin gibi duruyo kadın((( anacığında melek gibi bi kadına benziyo..ben insanı bi görüşte tanırım

ee nasılsınız bacular..
İyiyiz tatlım işte sen nasılsın kızların nasıllar

:97::93:

iyiler çok şükür..benim defnede yürümeden önce aynı öyleydidedik yürümeyecek.4 adımda sonra kendini aşağıya yavaşça bırakıp emekliyordu ama 15 gün sonra yürüdü .demem oki yakındır yürümesi paşanın..

demek komşuyu yem yaptın :) iyi,fikir.ben bütün apartmanı çağırayım o zaman anca doyar benim ki :))

Valla benim paşada tam yürümeye başlayacaktı çocuk yine hasta olunca unuttu .Hali yoktuki yürüsün kuzum zaten çocuklar hasta oldumu hep geriye gidermiş ya.Bizde birkaç adımdan sonra emeklemeye geçiyoruz daha kolayına geliyor

he valla herkes öyle diyor annem için melek gibi,kaynanam içinde allah sana sabırlar versin diye .....
komşumla takıştılar birazcık ondan öyle zaten bir resimde yan yan bakmış komşuma yiyecek gibi

sorma evden çıkmakta eve girmekte sorun..meğer ne kadar kıymetliymiş bu elektrik :))

iyi diyelim iyi olalım :))) sen nasılsın

İyiyiz tatlım işte sen nasılsın kızların nasıllar

:97::93:

iyiz çok şükür kızlarbikside az grip gibiyde .ugün turp gibiler aman maşallah.çabuk atlattık.başında yakaladım barii:)
sibelcim ah ah .keşke bizimde osa bi ev .
gitmesekte oturmasakta.o ev bizim evemiz desekk
en azından kiraya vererdik.eşinin işide iyiymiş.ee adam size yardımcı olsun işte ev almata.yapsın bi kıyak.tanıdkları doludur onun..

maşalah doluştuk yine.hadi yazışalım.dolalım taşalım.yetişemeyelim yazılarlaraaa

demek komşuyu yem yaptın :) iyi,fikir.ben bütün apartmanı çağırayım o zaman anca doyar benim ki :))

ya anlamıyorum hiç bu insanları onun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......

slm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
adliyeyeeee esmaa şunu yapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…