2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya anlamıyorum hiç bu insanları onun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......

evet doğru selmacım ama akılsız insanlardan fazlada bişiy bekleyemessin herkesin kendi ayıbı ama bende senin gibiyim malesef gerilmekten gün geçtikten sonra bir hafta hasta oluyorum

kızlar hediyesi eline ulaşanlar esim koycaktı haneee
ay benimki gittimi ebruya kaç kere sordum burdan görmedi galibaa
ee kızlarrrr

Gülşahçım hazır denk gelmişken sorayım malum seni her istediğimde bulamayabilirim
annenin adresini vermiştin 2 Şubatta eline geçecek şekilde kargoya vericem de evde olur değil mi o gün?

ya anlamıyorum hiç bu insanları onun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......

bak benim ki çok akıllıdır.tatlı dillidir; canım,yavrum dedikten sonra iğneler. karşısındaki de sinirlenip öyle cevap verirse haksız durumua düşer..

en rahatınız benim.gelen yok giden yok.parti yapan yok tavsiyee..

ohhh ne iyi valla ayşegüll ben hergün dargınlık olmasın ama can sıkılmasın die şirinlik yapmaktan mimik surat olucam valla sıkıldım artık yaşlı insanlada uğraşmak çok zor ama kaynanamın bana çok faydası dokunuyo Allah razı olsun bida nazlı ve bencil olmasa

maşalah doluştuk yine.hadi yazışalım.dolalım taşalım.yetişemeyelim yazılarlaraaa
:81:

kuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh
Hoşgeldin canım nasılsın

Evet bende hiç anlamıyorum ve onları kaynar kazana atmak istiyorum

slm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
adliyeyeeee esmaa şunu yapp
Hoşgeldin sende şeker nasılsın

emeklemek kolaylarına geliyor sanırım tuğbacım bizimkide 2-3 adım atıyor hop emeklemek için kendini yere bırakıveriyor.....

kuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh
hoşgeldin zeynepcim....

slm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
adliyeyeeee esmaa şunu yapp
hoşgeldin esmacım kolay gelsin sanada canım, yoğunsun yine.....

kızlar hediyesi eline ulaşanlar esim koycaktı haneee
ay benimki gittimi ebruya kaç kere sordum burdan görmedi galibaa
ee kızlarrrr
bizim hediyemiz geldi ama makinenin şarjı kayıp, olmadı yarım komşumdan fotoğraf makinesini alıp çeker eklerim telefondan güzel çıkmıyor resimler çünkü......

evet doğru selmacım ama akılsız insanlardan fazlada bişiy bekleyemessin herkesin kendi ayıbı ama bende senin gibiyim malesef gerilmekten gün geçtikten sonra bir hafta hasta oluyorum

aynen canım takmamak lazım ama elde değil işte.....

parti yapan yok o yüzden rahatım demek istedim.ama sağolsun ben kaynanamdan bişey görmedim daha.diyomya belkide uzaktayız diye öyledir artık bilmiyorum.bakalım accık yakılaştık bi değişiklik olacakmı..
bu arada 15 tatile giriyozya bize geleceklermiş cümbürcömeat .yatılı misafirim var üç beş güne kadar.hepsimi gelecek yoksa bir kaç ailemi demiyorlar.yaa benim ev fındık kadar nereye sığacaklarsaa

kızlar sütüm çok azaldı
sıkınca fışkırıyo gene ama
boş mu çekiyo dolu mu kız bilemiyorum
göğüslerim fosssss dedi söndü sanki

Heh bir o eksikti zaten kendi ailemden herkes gelsin ama eşimin tarafını hiç görmesem daha iyi
Ne kadar kötü bir gelinim ben ya :88:

at salona yere bı yatak
yatsınlar salamura gıbı ust uste
onlar dusunmemıs,sen mı dusuncen onların rahatını

kızlar sütüm çok azaldı
sıkınca fışkırıyo gene ama
boş mu çekiyo dolu mu kız bilemiyorum
göğüslerim fosssss dedi söndü sanki

al bendended o kadar
emince curk curk ses gelindi.yutardı.şimdi hiç sanki emzik gibi kullanıyo gibi geliyo bana.bende sıktım işte çıkıyo.ama doyumluk degil.ama benim kız aşırı memeye düşkün ne edecegim bilemiyorum.bide emerek uyuyo.nasıl bi yol izlesemde emmeden uyutsamm.

bak benim ki çok akıllıdır.tatlı dillidir; canım,yavrum dedikten sonra iğneler. karşısındaki de sinirlenip öyle cevap verirse haksız durumua düşer..
bencede çok fenaymış seninki,allah sabırlar versin sanada ....

:81:

Hoşgeldin canım nasılsın

Evet bende hiç anlamıyorum ve onları kaynar kazana atmak istiyorum

Hoşgeldin sende şeker nasılsın
tuğbacım malesef idare etmeye çalışan taraf hep gelinler oluyor,ama sorsan yine sen kötüsün boşver canım allah görüyor......

allah kolaylık versin canım yatılı misafir olunca benimde elim ayağıma dolaşır,hoş yatılı misafir olarak sadece kayınvalidem gelirdi,15 günde bir, hamileyken takıştığımızdan beri yatılı kalmaya gelmiyor, sabahtan gelip akşama kadar oturup gidiyor artık mesafeli bir ilişkimiz var benim evde küçük o yüzden çok zor oluyor anlıyorum seni.....

ay hiç sorma benim bir kere kalbim sıkıştı.sonra dedim ki kendi kendime ,bana bişey olsa çocuklarıma kim bakar.bana yazık değilmi.Kocama da söyledim.annen bana iyi gelmiyor,mecbur kalmadığım sürece bir araya gelmek istemiyorum dedim.gidip gelme oluyor tabide oturup sohbet etmiyorum,konu açmıyorum,açtığı konuya da pek yorum yapmıyorum.öyle buldum yolumu n'apıyım

canım sana da Allah kolylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…