ya anlamıyorum hiç bu insanlarıonun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......
slm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
adliyeyeeee esmaa şunu yapp
hoşgeldin esmaa..
esma not al.esma.gel.
esma adliye
esma yemek
esmaa git
esma tele bak
esma esma esma
ya anlamıyorum hiç bu insanlarıonun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......
en rahatınız benim.gelen yok giden yok.parti yapan yoktavsiyee..
bak benim ki çok akıllıdır.tatlı dillidir; canım,yavrum dedikten sonra iğneler. karşısındaki de sinirlenip öyle cevap verirse haksız durumua düşer..
maşalah doluştuk yine.hadi yazışalım.dolalım taşalım.yetişemeyelim yazılarlaraaa
Hoşgeldin canım nasılsınkuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh
Evet bende hiç anlamıyorum ve onları kaynar kazana atmak istiyorumya anlamıyorum hiç bu insanlarıonun yüzünden anlamadım bile nasıl geçtiğini acaba kime ne diyecek yine neye kusur bulacak diye stres yapmaktan huzur içinde yaşamak varken stres yaşatmak niye yani......
Hoşgeldin sende şeker nasılsınslm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
emeklemek kolaylarına geliyor sanırım tuğbacım bizimkide 2-3 adım atıyor hop emeklemek için kendini yere bırakıveriyor.....Valla benim paşada tam yürümeye başlayacaktı çocuk yine hasta olunca unuttu .Hali yoktuki yürüsün kuzum zaten çocuklar hasta oldumu hep geriye gidermiş ya.Bizde birkaç adımdan sonra emeklemeye geçiyoruz daha kolayına geliyor
hoşgeldin zeynepcim....kuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh
hoşgeldin esmacım kolay gelsin sanada canım, yoğunsun yine.....slm kızlar maşşallah topik dolu bende slm veriyorum geçmiş okumaya başlıyorum esmaaaaaaa
bizim hediyemiz geldi ama makinenin şarjı kayıp, olmadı yarım komşumdan fotoğraf makinesini alıp çeker eklerim telefondan güzel çıkmıyor resimler çünkü......kızlar hediyesi eline ulaşanlar esim koycaktı haneee
ay benimki gittimi ebruya kaç kere sordum burdan görmedi galibaa
ee kızlarrrr
evet doğru selmacım ama akılsız insanlardan fazlada bişiy bekleyemessin herkesin kendi ayıbı ama bende senin gibiyim malesef gerilmekten gün geçtikten sonra bir hafta hasta oluyorum
parti yapan yok o yüzden rahatım demek istedim.ama sağolsun ben kaynanamdan bişey görmedim daha.diyomya belkide uzaktayız diye öyledir artık bilmiyorum.bakalım accık yakılaştık bi değişiklik olacakmı..
bu arada 15 tatile giriyozya bize geleceklermiş cümbürcömeat .yatılı misafirim var üç beş güne kadar.hepsimi gelecek yoksa bir kaç ailemi demiyorlar.yaa benim ev fındık kadar nereye sığacaklarsaa
parti yapan yok o yüzden rahatım demek istedim.ama sağolsun ben kaynanamdan bişey görmedim daha.diyomya belkide uzaktayız diye öyledir artık bilmiyorum.bakalım accık yakılaştık bi değişiklik olacakmı..
bu arada 15 tatile giriyozya bize geleceklermiş cümbürcömeat .yatılı misafirim var üç beş güne kadar.hepsimi gelecek yoksa bir kaç ailemi demiyorlar.yaa benim ev fındık kadar nereye sığacaklarsaa
Heh bir o eksikti zaten kendi ailemden herkes gelsin ama eşimin tarafını hiç görmesem daha iyi
Ne kadar kötü bir gelinim ben ya :88:
kızlar sütüm çok azaldı
sıkınca fışkırıyo gene ama
boş mu çekiyo dolu mu kız bilemiyorum
göğüslerim fosssss dedi söndü sanki
bencede çok fenaymış seninki,allah sabırlar versin sanada ....bak benim ki çok akıllıdır.tatlı dillidir; canım,yavrum dedikten sonra iğneler. karşısındaki de sinirlenip öyle cevap verirse haksız durumua düşer..
tuğbacım malesef idare etmeye çalışan taraf hep gelinler oluyor,ama sorsan yine sen kötüsün boşver canım allah görüyor......:81:
Hoşgeldin canım nasılsın
Evet bende hiç anlamıyorum ve onları kaynar kazana atmak istiyorum
Hoşgeldin sende şeker nasılsın
evet doğru selmacım ama akılsız insanlardan fazlada bişiy bekleyemessin herkesin kendi ayıbı ama bende senin gibiyim malesef gerilmekten gün geçtikten sonra bir hafta hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?