Tamam 2 akşamda 11 civarı muhallebi vererek deneyeyim bakalım. Karnı tok olunca ne olacak.
İnanın bende kendimi hazırlıyorum bu memeden kesme olayı için. kolay bisey değil. ama farkettimki gün geçtikce daha cok zorlaşacak. nasıl olsa bırakacak artık bıraksın diye düşünüyorum. inanın yoruldum bende artık. eger memeden kalkmıyorsa o zamanda başka sorunu ne diye ararım. şu anda herşeyi memeyle bagdaştırıyorum Burcucum. ben cok zayıfladım. sütümün bir faydası kalmadı. üstüne bide o emmeye çalışıp birşey bulamayınca daha cok sinir oluyorum.
Bakalım bu h.sonuna kadar bir karar vermem lazım. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
sorun bence açlıkları değil.aç olduklarından uyandıklarını sanmıyorum yesem ben yiyemem diyeceğim muhallebiyi , ekmek doğranmış koca kase çorbayı içiyor hatta bazen çorbanın içine pilav atıyorum ve birde yoğurtla yediriyorum ama yine uyanıyor.kimisi hastalıktan kimisi huy edindi bunu artık uyku sevmiyor kimisi belki tam doymadığından susadığından kimiside arada Duru gibi Edepsizliğindenuyanıyor.
Sen halen mama veriyormusun Gülşah.bende son 1 kutu kaldı 500 gr buda bitsin mamayı kesiyorum.
Ben Zeynebi emziriyodum Toprak düştü hafifce,ağladı diye kucağıma aldım.Göğüs açık tabi o arada
Hemen kaptı ToprakÇok komik ya
Bende bıraktım mamayı Burcum yatmadan önce süt+bal veriyorum sadece.
Zaten 8.aydan beri gece emmeyi bırakmıştık.Çok şükür farketmedi mama vermeyince,gece uykuları bölünmedi.
Tamam 2 akşamda 11 civarı muhallebi vererek deneyeyim bakalım. Karnı tok olunca ne olacak.
İnanın bende kendimi hazırlıyorum bu memeden kesme olayı için. kolay bisey değil. ama farkettimki gün geçtikce daha cok zorlaşacak. nasıl olsa bırakacak artık bıraksın diye düşünüyorum. inanın yoruldum bende artık. eger memeden kalkmıyorsa o zamanda başka sorunu ne diye ararım. şu anda herşeyi memeyle bagdaştırıyorum Burcucum. ben cok zayıfladım. sütümün bir faydası kalmadı. üstüne bide o emmeye çalışıp birşey bulamayınca daha cok sinir oluyorum.
Bakalım bu h.sonuna kadar bir karar vermem lazım. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
ben süt verdim içmedi devam sütü verdim içmedi dün aptamilin aldım bide onu denicem bakalım sütü sade vermiştim ondanmı içmedi acaba içine bal koyup deniyim bakalım biz nescafe içiyoduk onada süt koyduk sütü tükürdü nescafeye yılıştı şaşkın
Hayatım yemiyor ki bişey. Biz günde 5-6 kere 150'lik mama veriyoruz. Arada bi kase çorba içerse içiyor o da içerse. Tadımlık yiyoruz biz herşeyden. üç dört kere ağzımızı açıyoruz sonra kilitliyoruz. Şimdi ben de ek gıda topiğini kurcalıyordum. Ne bulsam kopyala yapıştır yapıyorum. Birinden biri belki tutar da yer diyr. Alışmışız biberona curk curk curk kaşığa gelince gıcık oluyoruz. Biberonla meyve suyu falan da içse içmiyo bi tek mama. Ya şiddetle tavsiye ettiğiniz bişeyler varsa ekleyiversenize ek gıda topiğine.
Çok komiksini z yahu. Hiç de güleceğim yoktu.
selam kızlarr..
topikteyim ama bu hengamede yazamadım bi türlü.
işteklifi süperdi ama zamanlaması berbat. babamın yanında olmak istediğimden kabul edemedim işi.
bugün radyoterapiye başlıyoruz.
miray tin tin dolanıyor ortalıkta. sürekli bişeyler istiyor.
saçını, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor.
dedesine göbek atmaya devam.
bu arada aile hekimi komşum: hepatit a yaptırma dedi. zaten herkes mutlaka geçiriyormuş ve şimdiden vücuda o mikrobu vermenin bi anlamı yok dedi. bana mantıklı geldi. biraz daha araştırcam ama galiba yaptırmicam hepatit a aşısını.
su çiçeğini mutlaka yaptırcam ama.
lcw de amma ucuzluk var heee. haberi olmayana. 30 tl lik elbiseler 10 tl. aslında bi çok şey 10 tl ye düşmüş burda. ve çok güzel şeyler. tükenmeden alıın. :))
eee ne var ne yok sizlerde.
mamayı sade mi veriyorsun su ve mamamı yani.içine bebe büskivisi yada kaşık mama eklemiyormusun.
şiddetle tavsiye ettiğim mamanın içine bebe büs.koy kaşık ama koy az az tadına alışınca kaşık mamasını arttır biberonun ucunu del tok tutsun ve kilo yapsın.sadec su ile karnı doymaz artık mama ne kadar tok tutar ki?
Hepatit a yaş gününde yapılan aşı değil değil mi?
Zeynepcim senin makinayı bu hafta yarın çarşamba gibi yine kargoyla göndereceğim. ÇOk çok teşekkür ediyorum. Çok kullanmadık ama olması bile rahatlattı içimizi. Kullanmadık benim tembelliğimdenşurup vermek daha kolayıma geldi. Abi zamanım yok hiçbir şeye benim çıldıracağıııııııııııııııım:18: :84::95:
kızlar bu açlık tokluk meselesi değil...
ipekte tepeleme dolu mideyle yatıyor. gayet tok biliyorum. yinede kalkıyor. gece susuyor sadece,onu biliyorum. arada su içiriyorum.ağzı kuruyor. ama bişey farkettim geçen gece rezene içirip yatırdım (cmt) daha rahat uyudu gibi... yani en azından gaz çıkarmadı gece. yada ne bileyim... hülyanın dediği gibi kendi dertlerini anlatana kadar ondan mı bundan mı diye düşünücez biz napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?