iyiyiz seldacım, uyku problemleri ile uğraşıyoruz..ben aştım sayılır,sen nasılsın? alıştın mı işine? yiğit ile ayrı olmak nasıl gidiyor? anlat bakalım..
çıkayım ben artık. akşam üzei girerim belki.
allaha emanet olun. muckk.
bu arada tüm bebişlerin dişi çıktı değil mi yaaa? bizim hala yok da(
Ben de çıkayım. Aşıya götüreceğim Eflal'i. Düşününce bile dizlerim çözülüyor. Korkarım da ben iğneden.
Selam kızlar.. Herkes iyi herhalde okuduğum kadarıyla uykusuzluklar dışında.. Her gün yeni huylar ediniyorlar. Benim tospiş te 4-5 gündür güzel uyuyor maşallah diyeyim. Hatta dün akşam 19,30 da yattı sabah 07:30 da kalktıGece onbire kadar 2 kere kalktı çünkü akşam yemeği yemeden uyudu sonra bi daha sabah altıda uyandı emdi yattı. Zaten ben de çok yorgundum çok iyi geldi.
Cuma günü 1 yaş aşımızı yaptırdık. 1 ay sonra su çiçeği aşınızı alın gelin dediler. Bi daha da Eylül başında gelin dediler. Hülya senin dediğin ne ki:26: Niye herkese ayrı bir şeyler söyleniyor yahu ortak değil mi bu takvim:26:
Cumartesi akşamı doğum günümüzü yaptık güzel geçti eğlendik. Fotoları aktarmadım daha makinada yarın ancak atarım. İşler sıkışıkDoğumgününü neyin atlattık, İstanbuldan gelenler döndü kayınvalidemler burda, sırada annemleri taşımak var o da bu haftasonu. Dinlenmek istiyoruuuuuum:84:
Bu karmaşadaki en güzel şey de oğlum malum yürümeyi ilerletti evin içinde beni gördü mü annem diyerek kucağıma koşuyo(kendince koşmak tabi:))Bu anneye düşkünlük olayı dönemle alakalı bişey mi acaba benim sıpa anne diyo başka bişey demiyo. Hoşuna gidiyo anneee diyo canım diyom cevap verince yine diyo ben başka bişey diyom cevap verdikçe devam ediyo gülüyo bi de Ben evdeysem kimsede yemiyo uyumuyo. Ben yokken hiç mızıklamıyo Allahtan. Gece uyanıyo mesela her zaman emmek istemiyo. Kucağıma alıyom memeyi almıyo kafayı memenin üstüne koyup yatıyo:) Bana sarılıp uyumak istiyo koluma yatıyo kolunu da boynuma doluyo. Uyuyunca bırakıyorum yatağına ama illa ki temas istiyor.
iyizz sen nasılsın.umarım yigit iyice alışır .işin içinde sevindim..Selam kızlar nasılsınız?
Özledim sizleri.. İnşallah herşey yolundadır..
slm kızlar naber...haftasonum tam gaz gezerek geçti..önce kuzenim doğum yaptı oraya gittm...arada annmlere..sonra teyzemlere..pazar günü de örümceğe gittk sonunda rahatladık
dün gece burak sabaha karşı 4 te hıçkırarak uyandı nasıl ağlıyor anlatamam..resmen katılıyo..ne yaptıysak susmuyo..öyle böyle 1 saat sürdü..sonra sakinleşti biraz sabah daldı..sanırım gazı vardı yada üşüttü..o kadar gezmeden sonra
bugün iyi çok şükür
işe başlayalı bir ay oldu hülyacım o günden beri kayınvalidemde kalıyorduk.. servis şansıma oraya kadar gidiyor. Dün akşam itibariyle kendi evimize geçtik (şükür). tabi kayınvalidemde bize taşındı k.peder arada gelir sürekli kalmaz biliyorum. Yiğitin hafta içi iyi keyfi yerinde cumaya kadar alışıyo benzisiliğe c.tesi pazar beraberiz pazartesi facia.. az önce aradım hala kahvaltı yapmamış.. ağlıyormuş odaları gezerekalışamadık yani tam olarak..
onun haricinde işim iyi ortam güzel.. mesai arkadaşlarımlada uyum sağladık.. bide hasretlik olmasa:)
çıkayım ben artık. akşam üzei girerim belki.
allaha emanet olun. muckk.
bu arada tüm bebişlerin dişi çıktı değil mi yaaa? bizim hala yok da(
herkese merhaba bugün geç kaldım oğlum düştü dişiyle damağını kanatmış zor susturdum şimdi uyudu herşey yolunda galiba uykusuzluk dışında allaha şükür bizde öyle bir sorun yok maşallah diyeyim uyku sorunu olan bebişlerin uykusu düzelir iştahsızların iştahı açılır ne bulsalar yerler inşallah
selda işin hayırlı olsun canım inşallah yiğit çabucak alışır bu duruma
Ben de çıkayım. Aşıya götüreceğim Eflal'i. Düşününce bile dizlerim çözülüyor. Korkarım da ben iğneden.
Su ve mama evet. Kaşık mamasını yarım kase falan yediği oluyor günde. Ayrı veriyorum onu. İçine karıştırmayı hiç denemedim. Bebe bisküvisi koymadım içine. Kaşık mamasına koymayı denedim meyveyle karıştırmayı yemedi. Biberona bebe bisküvisi koyunca nasıl eritiyorsun?
ya bu arada Ayşegul Nevzata kalsa valla Doruk okula gidene kadar emzirmemi istiyor. Bu erkekler nasıl bisey sanıyor acaba. Dün aksam attım fırcamı bende. Sen karışma kendi üzerine düşenleri yap sen buna ben karar veriririm. Dedim. Resmen çıldırttı beni. Cocugu aglatıyormusum. naparmışız sütüm olmazsa. sanki olmayanlar aç kalıyor. bak şimdi aklıma gelince bile agrı giriyor kafama. bana saol karıcım bu kadar emzirdin içinden gelmiyorsa öyle yap diyeceğine....:88:
yanii..onları bencde ilgilendirmiyo.zeynep 6 ay emd sonra ne yaptıysamda emmedi..2 ayda sağıp verdim toplamda 8 ay anne sütü aldı.sanırım içimizde ukte kaldı az emdi diye.eşim der hep zeynep çok hasta oldu.bak bu daha bi kere hasta oldu.çabucakta işyileşti.neden? anne sütünü çok aldı.diyor.bıak emsin diyo..ama bi zamanı gelecek eblet.sen kestiginde bizede önren ol nasıl kestigini anlat.bende nasıl yaparım bilemem.benimki daha vahimm.gece gündüz emer.ayrıca emerek uyuyo.senin için biraz daha kolay oabiliri çalışıyorsun gündüz seni görmüyo.tabi her işin zorlug uvardır elbet.kendimi düşünüyorum.valla çok zor olacak hemde çook..ben biraz daha bekleme karar ı aldım.doğrumu yapıyorum bilemiyorum.
ya bu arada Ayşegul Nevzata kalsa valla Doruk okula gidene kadar emzirmemi istiyor. Bu erkekler nasıl bisey sanıyor acaba. Dün aksam attım fırcamı bende. Sen karışma kendi üzerine düşenleri yap sen buna ben karar veriririm. Dedim. Resmen çıldırttı beni. Cocugu aglatıyormusum. naparmışız sütüm olmazsa. sanki olmayanlar aç kalıyor. bak şimdi aklıma gelince bile agrı giriyor kafama. bana saol karıcım bu kadar emzirdin içinden gelmiyorsa öyle yap diyeceğine....:88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?