2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serap(izmir) seni rüyamda görmüştüm...:) te cuma günü,yazmadım okuyamazsın diye..
yaz günüymüş,berkin uyuyor sere serpile..üstünde bişey yok,camlar açık..diyorum hasta edeceksin ört üstünü..sen,kayınvaliden biz kayseride oturuyoruz..senin kayınvalidenler biyerden dönecekmiş,evleri temizlenecekmiş,ben sana ben temizlerim demişim :) neyse elime fırça vileda alıp annemi de yanıma katıp pis bi eve gidiyorum,bakıyorum ki bizim bi tanıdık evi temizlemeye başlamışş.kadınla kavga ediyorum hayır ben temizleyeceğim, çık dışarı diye
temizlik için kavga etmek ve ben

doğum günü resimlerini bekliyoruz merakla.kayınvalidenler ne zaman gidecek? bana dert oldu da

serap (bursa),iyi olduğuna sevindim canım,merak etmiştim seni,tarçınlı kurabiye yaptım hs. andım seni de..güzel oldu eline sağlık.. derin kuş da iyice cilveli oldu he,yerim ben onu,maşallah..

iyiyiz seldacım, uyku problemleri ile uğraşıyoruz..ben aştım sayılır,sen nasılsın? alıştın mı işine? yiğit ile ayrı olmak nasıl gidiyor? anlat bakalım..

slm kızlar naber...haftasonum tam gaz gezerek geçti..önce kuzenim doğum yaptı oraya gittm...arada annmlere..sonra teyzemlere..pazar günü de örümceğe gittk sonunda rahatladık
dün gece burak sabaha karşı 4 te hıçkırarak uyandı nasıl ağlıyor anlatamam..resmen katılıyo..ne yaptıysak susmuyo..öyle böyle 1 saat sürdü..sonra sakinleşti biraz sabah daldı..sanırım gazı vardı yada üşüttü..o kadar gezmeden sonra
bugün iyi çok şükür

iyiyiz seldacım, uyku problemleri ile uğraşıyoruz..ben aştım sayılır,sen nasılsın? alıştın mı işine? yiğit ile ayrı olmak nasıl gidiyor? anlat bakalım..

işe başlayalı bir ay oldu hülyacım o günden beri kayınvalidemde kalıyorduk.. servis şansıma oraya kadar gidiyor. Dün akşam itibariyle kendi evimize geçtik (şükür). tabi kayınvalidemde bize taşındı k.peder arada gelir sürekli kalmaz biliyorum. Yiğitin hafta içi iyi keyfi yerinde cumaya kadar alışıyo benzisiliğe c.tesi pazar beraberiz pazartesi facia.. az önce aradım hala kahvaltı yapmamış.. ağlıyormuş odaları gezerek alışamadık yani tam olarak..

onun haricinde işim iyi ortam güzel.. mesai arkadaşlarımlada uyum sağladık.. bide hasretlik olmasa:)

çıkayım ben artık. akşam üzei girerim belki.
allaha emanet olun. muckk.

bu arada tüm bebişlerin dişi çıktı değil mi yaaa? bizim hala yok da (

herkese merhaba bugün geç kaldım oğlum düştü dişiyle damağını kanatmış zor susturdum şimdi uyudu herşey yolunda galiba uykusuzluk dışında allaha şükür bizde öyle bir sorun yok maşallah diyeyim uyku sorunu olan bebişlerin uykusu düzelir iştahsızların iştahı açılır ne bulsalar yerler inşallah

selda işin hayırlı olsun canım inşallah yiğit çabucak alışır bu duruma

Ben de çıkayım. Aşıya götüreceğim Eflal'i. Düşününce bile dizlerim çözülüyor. Korkarım da ben iğneden.

oy tosunuma yaa maşallah.koşacak annesi az kalmış..herşey yolunda gitmiş sevindim.sanada kolay gelsin kuzum.allah yardımcınız olsun.

Selam kızlar nasılsınız?
Özledim sizleri.. İnşallah herşey yolundadır..
iyizz sen nasılsın.umarım yigit iyice alışır .işin içinde sevindim..

oh gezdin tozdun demek.aman iyi iyi.burak içinde gaz bu kadar sancımı etti.hay allah..

oo negüzell.şu alışma döneminide atlatırsanız çok iyi olacak demekkiibkaynanada sizemi taşındı.iy iyi evde yemekte yapar bu arada.
çıkayım ben artık. akşam üzei girerim belki.
allaha emanet olun. muckk.

bu arada tüm bebişlerin dişi çıktı değil mi yaaa? bizim hala yok da (

yaa.üzüldüm iş için .herşeyde vardır bi hayır.babanın yanında olman daha önemli tabiki.olsun bban iiy olsunç alışırsın elbet.

geçmiş olsun yaa..üzüldüm.olacak böyle fuak kazlar maaleseff.

Ben de çıkayım. Aşıya götüreceğim Eflal'i. Düşününce bile dizlerim çözülüyor. Korkarım da ben iğneden.

uyy bende korkarımm.hemde fobi denecek kadar çok korkarım.ya iki çocugum var hiç ignede tutmamışımdır.yapamamki.tutamam.kollarım tutmuyo zaten..ben bi igne olurum.valla hemşireyide panige sokuyom.çabuk ol.durr.bi bekle..kadını delirtiyom

bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ya..daha yatağım açık kahvaltı bulaşığım duruyo ev süpürülmedi niye acaba((
çorba yapmadım çocuklara hayır"dır inş..

çok güzel ıslanıyor bende bunlar sert ıslanmaz ki diyordum ilıktan az sıcak olan suya at bak nasıl çözülüyor üstünede normal mamasını koy arada büsküvi arada kaşık mamasını biberon a koy.sade su ve mama ile elbette kilo almaz.sade anne sütü alan çoçuk gibi düşün günde 5-6 kere 150 cc su içerse miğdesi hem su dolar ben o mamaların artık tek başına tokluğuna inanmıyorum.biberondan geçer ama olaki geçmezse geniş delikli bir uç alabilirsin olmadı biberonun ucunu del biraz.

bugün biraz işim var ara ara girip okuyacağım.öpüldünüz.

ya bu arada Ayşegul Nevzata kalsa valla Doruk okula gidene kadar emzirmemi istiyor. Bu erkekler nasıl bisey sanıyor acaba. Dün aksam attım fırcamı bende. Sen karışma kendi üzerine düşenleri yap sen buna ben karar veriririm. Dedim. Resmen çıldırttı beni. Cocugu aglatıyormusum. naparmışız sütüm olmazsa. sanki olmayanlar aç kalıyor. bak şimdi aklıma gelince bile agrı giriyor kafama. bana saol karıcım bu kadar emzirdin içinden gelmiyorsa öyle yap diyeceğine.... :88:

yanii..onları bencde ilgilendirmiyo.zeynep 6 ay emd sonra ne yaptıysamda emmedi..2 ayda sağıp verdim toplamda 8 ay anne sütü aldı.sanırım içimizde ukte kaldı az emdi diye.eşim der hep zeynep çok hasta oldu.bak bu daha bi kere hasta oldu.çabucakta işyileşti.neden? anne sütünü çok aldı.diyor.bıak emsin diyo..ama bi zamanı gelecek eblet.sen kestiginde bizede önren ol nasıl kestigini anlat.bende nasıl yaparım bilemem.benimki daha vahimm.gece gündüz emer.ayrıca emerek uyuyo.senin için biraz daha kolay oabiliri çalışıyorsun gündüz seni görmüyo.tabi her işin zorlug uvardır elbet.kendimi düşünüyorum.valla çok zor olacak hemde çook..ben biraz daha bekleme karar ı aldım.doğrumu yapıyorum bilemiyorum.

kız sibel görümcenin nazarı değmiş size..hem burak gece ağlamış,hem sende hal yok..gitmeyin anam bi daha..

herşeyi nazara bağlamayı çok seviyorummmm

off seldadaki gibi bizde de pazartesi sendromunu ben yaşıyorum..pazartesi daha çok özlüyorum..mutlaka başım ağrıyor her pazartesi

Kızlar burada konuşuldu mu bilmiyorum ama
"Sağlık Bakanlığı'nın Kızamık Genelgesi doğrultusunda 9 - 12 ay arası bebeklerimize rutin aşı dışında 1 doz KKK aşısı uygulanması gerekmektedir"

Su çiçeği salgını yokmuydu kızamık nerden çıktı?

Bizim bu ay kızamık-kızamıkçık bi de pnömokok vurulduğumuzu söyledi ebe.Acaba bu muydu sağlık bakanlığının önerdiği?
Ay napsam bilemedim ki ben şmdi

bu arada hep sorayım diyorun unutuyorum.doruk babasıyla kalırken nasıl uyuyormuş.e meme yok zaten.eşin neden bu kadar korkuyorki memeden kesmek için.hım nasıl uyutuyo.bide sen gittginde emzirme zamanı ne zaman oluyo.gece uykuya geçiş nasıl oluyo.emerekmi uyuyo dorukta??

gülşahcım doğum gününü yapılmış tekrardan kutlu olsun eflalcimin yaşı...aşılarıda yarasın kuzumun..arkadaşın bebeğide bir an önce toparlanır inşallah...

havacım geçmiş olsun canım hastamıydı esracık bronşit demişin inşallah çabucacaık iyleşir güzel gözlüm

zeynepçim meme kesme işi zor iş benim kız kardeşim 2 yıl emdirdi artık insanlrın içinde üstüme çıkıyodu diyo ne yaptıysa bırakmadı birz kötü gelecek kulağa ama limonsürdü göğsüne ancak öyle bıraktırdı yazın biz kardeşimin düğününe gittik yiğenim beni gördü süt sağarken teyze acı meme diyo bana bende acı dedim tatlı desem annesine atlayacak velhasıl kerim zor canım allah yardım cınız olsun..
zeynep bak iyi bari uumuş kuzu ben buruya hiç yazmadım ama arsta hiç uyumuyo uyuyo aslındada çok mıkırdanıyo ve sürekli do-olanma halinde ebrunun yazdıkalrı bizde tamamanen var bi ara gece kalkıp gezziniyodu yeni yürümeye başladığında..aras 6 ayşlıkken bıraktı sütü anne sütünü açlıktan yapmıyo yani aman ne bilim ne zaman düzene gircekler eşimde bana kızıyo sen çocuk kalkıyo diye kızyon diyo ama kendi fosur fosur uyuyo çok kolay geliyo bu adamlara onlara sorsan akşama kadar evde yatıyoruz...

burcucum saol canım cvpladığın için..yemedi sıpa balık çorbasını npalım aklı erince yesin alığıda..akşam bziimle yağda pişmişini yedi bende azda olsa öle veririrm napalım sağlık olsun...burcu süte pekmez koyma canım vitamini ölüyomuş fayda etmiyo yani canım doktor demişti

sevil çocuklar zaten nerde zararlı şey var onu isterler bizde türkkahvesi içince bziim oğlan babasının kahvesinin peşinde kedinin ciğere koştuğu gibi koşuyo gel annem süt vereyim dötünü çevirip kaçıyo

serapçım hadi gözün aydın canım güzel geçmiş her şey yerim ben o topişin annem diyen dilini topişim benim

ayten
geçmiş olsun canım düşmüş furkan bizim rasta şap yapışıveriyo yere düşe kalka büyüyüecekler sıpalar

seldacım içimi acıttın odaları doalşıyomuş ha ah kzuum benim yüreğimin abm telini sızlattı

serapçım çok sevindim canım ii olmaznıza..o amaviş prensesi ısısrıırm ben bursaaya gelince ısrcam zati

sibel kız gezenti iyi geziyon ha en iyisini yapıyon bacım valla keşkem benimde bi allahın kulu olsaydı şu izmirdede gezseydim...

ay valla bu mememyi zamanı gelince bakalım nasıl bıraktırcaz zor olucak kendileri bıraksa ne güzel olurdu dimii
sağol fatoşcum teşekkürler çok şükür daha iyiyi
sibel yapma bacım içinden gelmiyosa bırak yapsakta bir yapmasakta hergün yap aynı vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…