Kızlar burada konuşuldu mu bilmiyorum ama
"Sağlık Bakanlığı'nın Kızamık Genelgesi doğrultusunda 9 - 12 ay arası bebeklerimize rutin aşı dışında 1 doz KKK aşısı uygulanması gerekmektedir"
Su çiçeği salgını yokmuydu kızamık nerden çıktı?
Bizim bu ay kızamık-kızamıkçık bi de pnömokok vurulduğumuzu söyledi ebe.Acaba bu muydu sağlık bakanlığının önerdiği?
Ay napsam bilemedim ki ben şmdi
ay valla bu mememyi zamanı gelince bakalım nasıl bıraktırcaz zor olucak kendileri bıraksa ne güzel olurdu dimii
sağol fatoşcum teşekkürler çok şükür daha iyiyi
sibel yapma bacım içinden gelmiyosa bırak yapsakta bir yapmasakta hergün yap aynı vallaaa
Ayşegül gündüzleri uykusu gelince Doruk babasının kucağına gidiyor. Omzuna kafayi koyup bir iki dolaşınca uyuyormuş. Ben eve gidince genelde memede uyuyor. Nadirende kendi kendine yere yastık koyuyorum ona kafasını koyup uyuyor. Gündüzleri hiç ne süt arıyor (benim depolanmış sütüm de yok bitti hepsi son 2 aydır) nede meme arıyor. Birtek beni görünce yani başlıyor.
Ama dedigim gibi belkide gece sık sık uyanması memeyle alakalı değil. ama o zamanda onun caresine bakarım. şu an ne yapsa memeyle ilişkilendiriyorum.
ben bu işin zaman geçtikce zorlaşacağını düünüyorum. kendimide hazırlıyorum bu ayrılığa. keşke Doruk kendisi istemese bıraksa yaw
bizim sigorta karşılıyormus bu aleti bende alacağım bulunsun evde
bizimki malum tekrardan biberona başladı...
ama süt içmiyordu. aptamilin 1+ çocuk sütleri var küçük meyve suyu kutusu boylarından 1 tane aldım
100 cc içti biberonda hanımefendi
bu ne pehriz bu ne lahana turşusu anlamadım. normal sütü neden içmiyor? tadına baktım hafif tatlımsı,mama gibi. süt yavan mı geliyor acaba...
bi de bal koyup denesem.
özlemcim bende bebek arabası bakıyorum resmini koysana nasıl bişey nerden aldın?
ne kadara? hem yaza hem kışa uygun mu? rüzgarlık yağmurluk falan var mı?
bizim bebek arabamız war ama sırt kısmı çok dik olmuyor. yayvan oturuyo çocuk bi süre sonrada sıkılıyo. normal koltukta oturur gibi oturamıyor yayılıyor. bende daha dik sırt dayanaklı bişey istiyorum ama,bakalım...
bizim sigorta karşılıyormus bu aleti bende alacağım bulunsun evde
bizde roporla aldık özlem.gerekli deye yazıyo doktor.valla az bi ucret ödedik bizde o yıllarda..
kız benimkide inek sütü içmiyo.keçi sütü içiyo.e inatya.ne içicegini biliyo..ama korkuyom kansızlık yapabiliyirmiş bu keçi sütü.normal verince içmiyo.ama içine bal koyunca içiyo benimkide..bal işe yarıyo.
şu dediginden hiç almadım.hemen bu hafta sonu alayım bende deneyeyim.
maksat masraf olsun bacım
içiceği tuttu
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ...olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir...
kızlar puset niye alıyosunuz ki artık yürüyolar zaten..boş yere kalabalık yer tutacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?