2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül gündüzleri uykusu gelince Doruk babasının kucağına gidiyor. Omzuna kafayi koyup bir iki dolaşınca uyuyormuş. Ben eve gidince genelde memede uyuyor. Nadirende kendi kendine yere yastık koyuyorum ona kafasını koyup uyuyor. Gündüzleri hiç ne süt arıyor (benim depolanmış sütüm de yok bitti hepsi son 2 aydır) nede meme arıyor. Birtek beni görünce yani başlıyor.

Ama dedigim gibi belkide gece sık sık uyanması memeyle alakalı değil. ama o zamanda onun caresine bakarım. şu an ne yapsa memeyle ilişkilendiriyorum.

ben bu işin zaman geçtikce zorlaşacağını düünüyorum. kendimide hazırlıyorum bu ayrılığa. keşke Doruk kendisi istemese bıraksa yaw

yok bu o değil bacım.su çiçegi farlı yani.

valla bizi hiç zahmete sokmasalar ne iyi olurdu

bizimki malum tekrardan biberona başladı...
ama süt içmiyordu. aptamilin 1+ çocuk sütleri var küçük meyve suyu kutusu boylarından 1 tane aldım
100 cc içti biberonda hanımefendi
bu ne pehriz bu ne lahana turşusu anlamadım. normal sütü neden içmiyor? tadına baktım hafif tatlımsı,mama gibi. süt yavan mı geliyor acaba...
bi de bal koyup denesem.
özlemcim bende bebek arabası bakıyorum resmini koysana nasıl bişey nerden aldın?
ne kadara? hem yaza hem kışa uygun mu? rüzgarlık yağmurluk falan var mı?

bizim bebek arabamız war ama sırt kısmı çok dik olmuyor. yayvan oturuyo çocuk bi süre sonrada sıkılıyo. normal koltukta oturur gibi oturamıyor yayılıyor. bende daha dik sırt dayanaklı bişey istiyorum ama,bakalım...

işin kolay ozaman..bencee..
ah eşinde atşamları evde olsa senin için dahada kolay olur.o uyuturdu yine..bende öyle diyorum bazen.keşke kendi bıraksa.ne kendi üzülse ne beni üzse..benim durumum çok vahim.bende araları acacagım.böyle sık sık emmesi daha zor oluyor.belirli saatlerde emmisne izin verecegim.bide maşallah biberon almaya başladı az umutlanmaya başladım.ah bi alışsa.belki hoşuna gider sütde .bende daha az emzirmiş olurum.hem sütümde iyice dolar..
aslında emzirmeyi kesmek için anne bi müddet evedne olmamıl diyo.yani bi 1 hafta falan.daha iyi alışıyormuş.cabuk adapte oluyurmuş.
allah kolaylık versin

bizim sigorta karşılıyormus bu aleti bende alacağım bulunsun evde

bizde roporla aldık özlem.gerekli deye yazıyo doktor.valla az bi ucret ödedik bizde o yıllarda..

kız benimkide inek sütü içmiyo.keçi sütü içiyo.e inatya.ne içicegini biliyo..ama korkuyom kansızlık yapabiliyirmiş bu keçi sütü.normal verince içmiyo.ama içine bal koyunca içiyo benimkide..bal işe yarıyo.
şu dediginden hiç almadım.hemen bu hafta sonu alayım bende deneyeyim.

maksat masraf olsun bacım
içiceği tuttu

Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne ...olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olrak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir...

keşke şöyle bir yol olsa sizin için..
gece emzirmesini bıraksanız sadece, günde 1-2 öğün emse yine de..bir de bu emenler emzik de almıyor,o da bi kurtarıcı olabilirdi bence...

çok hoş.....

derinde sütü seviyor süte 6-7 bisküvi atıyorum geceleri tok tutuyor
bugün derin n eyemek yemiş ne bişey annem diyo anniiiiii delll delll diye dolanıyomuş offf pazartesileri böle yapıyo düşkünlük başladı yadaaa

kızlar puset niye alıyosunuz ki artık yürüyolar zaten..boş yere kalabalık yer tutacak..

kızlar puset niye alıyosunuz ki artık yürüyolar zaten..boş yere kalabalık yer tutacak..

puset degıl kız.
anlatamadım
hem yazın hem kısın kullanılabılen,yagmurlugu ve ayak ortusu olan,baston bebek arabaları war. yazında kullanılıyor kısında.
onları dıyom ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…