2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işlerimi biraz yaptım tam oturdum paşa uyandı..bi çorba yedireyim ben ona..

fatoşcum balık çorbasını sormuştun ya burcu yazmış diye yazmadım bacım ben..cevap bilem yazmadı deme sonra tmmı..bende yaptım şimdi yesin kuşum diye..

Teşekkür ederiz Fatoşçum inşallah en kısa zamanda düzelir. Hareketliliği, azı dişi ve bronşit bir araya gelince iştahsız kaldı ve kilo kaybetti. İnşallah toparlayacağız canım

Teşekkür ederiz Fatoşçum inşallah en kısa zamanda düzelir. Hareketliliği, azı dişi ve bronşit bir araya gelince iştahsız kaldı ve kilo kaybetti. İnşallah toparlayacağız canım

oyy azılarmı çıkıyo kıyamam ya...şimdi nasıl iyimi..kilo almadımı olanımı kaybetti esracık

sibel artık bu bücürler bebek pusetinde oturmak istemiyorl.

baston pusetlerin önünde koruyucu yok. ayaklar daha serbest. yerede daha yakınlar. hem hafif oluyorlar o yüzden çok iyi. artık bizim onlara geçmemiz lazım.

yürüyorlar kullanmıyorlar deme çünkü şu anda sokaga cıkıp bizim gibi yürümeleri mümkün değil. kalabalıkta yürüyemezler. yürüdüklerinde hemen yorulacaklar. uykuları gelince bu pusetler hayat kurtarıcı.

en azından 2,5 - 3 yaşına kadar kullanırlar bunları.

bu memeden kesme bizde de baya sorun olcak gibi..çünkü burak bu sıralar meme delisi oldu..dün akşam gelirken uykusu var ama yatmıyo..dolmuşun içinde memeyi çekştirip duruyo..açtım hemen verdm ağzına uyudu hemen..evdede öyle aynı gece uykusuna dalarken kesin memede yatacak..o yüzden sütüde içmiyo..gece uykunun arasında veriyoruz sütü yine almıyo..süt içmicek sanırım bu..ben zaten kesmeyi düşünmüyorum da..2 yaşına kadar emsin istiyorum..sütümde oluyo çok şükür...gece öyle sık sık meme diyede ağlamıyo..sadece uyanıkken düşüyo memeye..amma da meme yazmışım haaa

Selam bacılar nabersiniz benim yorgunluktan heryerim ağrıyor valla
Dün akşam doğum günümüzü kutladık .Çok fazla aksilik oldu çok gerildim çoooooook . Akşam 5e kadar elektrik gelmedi işlerim hep sona kaldı son anda duş alıp apar topar giyindim .Tabi kardeşim ve annem sağolsunlar çok yardım ettiler ama bir ara yetişmeyecek diye acayip sıkıntıya girdim .Doğum gününü yaptık ben bişey anlamadım yorgunluktan gerçi .Herkes dağıldıktan sonra da kocişle kavga ettik çok feci aramız çok bozuk .Bu kadar özel ve güzel bir gün aksilikliklerle başlayıp tatsızlıkla bitti
Çok ama çok canım sıkkın
Yorgınluğumu bir atayım en yakın zamanda resimleri atacağım inş.
Herkes iyi mi .Umarım yoktur ama hasta kuzucuklarımız varsa çok geçmiş olsun diyeyim

selam canlar nasılsınız
havvacım esra hastaymış sanırım çok geçmiş olsun biranevvel kavuşsun sağlığına ve azılarına inşallah:))
başka varmı hiç bilmiyorum kızlar (inşallah yoktur,varsada hepsine rabbimden acil şifa diliyorum)malum geçmiş almış başını gitmiş şimdi başlasam 1 haftada bitiremem
bizde şükür iyiyiz bugünlerde ama sanırım azılar gelmek üzere iki yanıda fenaca şişmiş ve kızarmış gece huysuzluğumuz meme düşkünlüğümüz aynen son hız devam etmekte

bugün sabah iyice bi arttı bu huysuzluk bi salonun temizliğini 3,5 saatte bitiremedim ve genceride çoook ağlatmış oldum kucağıma almadım diye(
şimdi uyuyo ama sanırım bu uykuda yarım saat sonra sona erer...

tuğbacım öncelikle mertkan paşanın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşları olsun..sanada bu yorucu günü atlattığın için geçmiş olsun.ama şu kavga olayınız kötü olmuş en güzel gününüzde nie böle bişiy olduysa keşke takmayıp üstüne gitmeseydiniz.ama inşallah bu durumunuzda düzelir tülbent ipte kurumadan barışırsınız:)

ben de elektrik yazınca sevinmiştim iyi kavga gürültü olmamış diye..niye öyle oldu ki güzel bi günde..düzelir inşallah canım..üzüldüm senin adına

gencer paşa da huysuzluğun son seviyesinde demek? Allah kolaylık versin canım...ne zaman düzelecekse bu sıpalar..

gencer paşa da huysuzluğun son seviyesinde demek? Allah kolaylık versin canım...ne zaman düzelecekse bu sıpalar..
çok saol hülyacım ama dört gözle o anı bekliyorum....kendi kendine oynayan anasının paçasını bırakan bi çocuk ne zaman olacak acaba:)
dün kuzenimler annemlerdeydik onun 2 çocuğ küçük kızı 6 yaşında gencerle öyle bi oynuyor onu oyalıyorki anlatamam benim sıpada kıkır kıkır gülüyo 2.bebeği olanlar kulaklarınızı çok çınlattım ohh dedim büyük kardeşleri olanların nasıl kk da uzun süre kalabildiklerini çözdüm diye söylendim durdum:))

Canım sağolasın güzel dileklerin için .Benim yorgunluğum ve aksilikler baya gerdi beni sonunda olan kocişe oldu .Gereksiz bişeydi ama ciddi bir kavgayla sonuçlandı malesef. O uzatmaz zaten hata bende olduğu için özür dileyeceğim yazık adamında yarın doğum günü .Yok yere kalplerimizi kırdık

ben de elektrik yazınca sevinmiştim iyi kavga gürültü olmamış diye..niye öyle oldu ki güzel bi günde..düzelir inşallah canım..üzüldüm senin adına
İnş. düzelir canım bakalım barışacak mı benimle gerçi o kavgaları uzatmaz hiç ben gibi değildir

İnş. bizde oğluşlarımız abi olunca rahat ederiz

aman iyi hatanın sende olmasına sevindim :)) kocada oldumu insan daha bi üzülüp sinirleniyoya kendinde olunca özür dilerim olur diyip içini rahatlatabiliyosun hehee kocişler duymasın
abi kısmına gelince inşallahh allahım o günleride gösterirde ben en az 5yıl sonra düşünüyorum bakalım ne yaparım bu 5 yıl içinde:)

tuğbacım mertkanın dogum gunu kutlu olsun oncelıkle...
dogum gununde aranızın bozulması kotu olmus,ama hatanın sende oldugunu bılıp ozur dıleyecek olman cok buyuk bı erdem... cogu ınsan maalesef bunu yapamıyor. kocan da anlayıslıymıs bak fazla uzatmaz dıyosun,sevindım senın adına

kızlar ne zamandır giremedim doğumgünü hazırlıkları falan derken.neyse ki dün akşam yaptık vee sorunsuz bi şekilde atlattık..kızım çok keyifliydi kalabalıktan hiç bunalmadı hatta tatlı şımarıklıklar yaptı herkesi güldürdü..onun keyif alması beni çok mutlu etti tabii..
bu arada doğumgünü olan bebişlerimize mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...hepinizi seviyorum..resimleri bir ara doğumgünü topiğine eklicem..tabii karmaşadan insan fazla resim çekemiyor ki...

son alıntılardan okuduğum kadarıyla tuğbacım üzüldüm kötü bitmesine ama uzatmamanız güzel,barışın kız hemen bak bi de kocanın da doğumgünüymüş...üzmeyin birbirinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…