Teşekkür ederiz Fatoşçum inşallah en kısa zamanda düzelir. Hareketliliği, azı dişi ve bronşit bir araya gelince iştahsız kaldı ve kilo kaybetti. İnşallah toparlayacağız canım
sAĞOLUN KIZLAR. OLAN DA GİTTİ sİBELCİM MAALESEF.
Selam bacılar nabersiniz benim yorgunluktan heryerim ağrıyor valla
Dün akşam doğum günümüzü kutladık .Çok fazla aksilik oldu çok gerildim çoooooook . Akşam 5e kadar elektrik gelmedi işlerim hep sona kaldı son anda duş alıp apar topar giyindim .Tabi kardeşim ve annem sağolsunlar çok yardım ettiler ama bir ara yetişmeyecek diye acayip sıkıntıya girdim .Doğum gününü yaptık ben bişey anlamadım yorgunluktan gerçi .Herkes dağıldıktan sonra da kocişle kavga ettik çok feci aramız çok bozuk .Bu kadar özel ve güzel bir gün aksilikliklerle başlayıp tatsızlıkla bitti
Çok ama çok canım sıkkın
Yorgınluğumu bir atayım en yakın zamanda resimleri atacağım inş.
Herkes iyi mi .Umarım yoktur ama hasta kuzucuklarımız varsa çok geçmiş olsun diyeyim
çok saol hülyacım ama dört gözle o anı bekliyorum....kendi kendine oynayan anasının paçasını bırakan bi çocuk ne zaman olacak acaba:)gencer paşa da huysuzluğun son seviyesinde demek? Allah kolaylık versin canım...ne zaman düzelecekse bu sıpalar..
Canım sağolasın güzel dileklerin için .Benim yorgunluğum ve aksilikler baya gerdi beni sonunda olan kocişe oldu .Gereksiz bişeydi ama ciddi bir kavgayla sonuçlandı malesef. O uzatmaz zaten hata bende olduğu için özür dileyeceğim yazık adamında yarın doğum günü .Yok yere kalplerimizi kırdıktuğbacım öncelikle mertkan paşanın doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşları olsun..sanada bu yorucu günü atlattığın için geçmiş olsun.ama şu kavga olayınız kötü olmuş en güzel gününüzde nie böle bişiy olduysa keşke takmayıp üstüne gitmeseydiniz.ama inşallah bu durumunuzda düzelir tülbent ipte kurumadan barışırsınız:)
İnş. düzelir canım bakalım barışacak mı benimle gerçi o kavgaları uzatmaz hiç ben gibi değildirben de elektrik yazınca sevinmiştim iyi kavga gürültü olmamış diye..niye öyle oldu ki güzel bi günde..düzelir inşallah canım..üzüldüm senin adına
İnş. bizde oğluşlarımız abi olunca rahat ederizçok saol hülyacım ama dört gözle o anı bekliyorum....kendi kendine oynayan anasının paçasını bırakan bi çocuk ne zaman olacak acaba:)
dün kuzenimler annemlerdeydik onun 2 çocuğ küçük kızı 6 yaşında gencerle öyle bi oynuyor onu oyalıyorki anlatamam benim sıpada kıkır kıkır gülüyo 2.bebeği olanlar kulaklarınızı çok çınlattım ohh dedim büyük kardeşleri olanların nasıl kk da uzun süre kalabildiklerini çözdüm diye söylendim durdum:))
Canım sağolasın güzel dileklerin için .Benim yorgunluğum ve aksilikler baya gerdi beni sonunda olan kocişe oldu .Gereksiz bişeydi ama ciddi bir kavgayla sonuçlandı malesef. O uzatmaz zaten hata bende olduğu için özür dileyeceğim yazık adamında yarın doğum günü .Yok yere kalplerimizi kırdık
İnş. düzelir canım bakalım barışacak mı benimle gerçi o kavgaları uzatmaz hiç ben gibi değildir
İnş. bizde oğluşlarımız abi olunca rahat ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?