Teşekkür ederiz Fatoşçum inşallah en kısa zamanda düzelir. Hareketliliği, azı dişi ve bronşit bir araya gelince iştahsız kaldı ve kilo kaybetti. İnşallah toparlayacağız canım
Selam bacılar nabersiniz benim yorgunluktan heryerim ağrıyor valla
Dün akşam doğum günümüzü kutladık .Çok fazla aksilik oldu çok gerildim çoooooook . Akşam 5e kadar elektrik gelmedi işlerim hep sona kaldı son anda duş alıp apar topar giyindim .Tabi kardeşim ve annem sağolsunlar çok yardım ettiler ama bir ara yetişmeyecek diye acayip sıkıntıya girdim .Doğum gününü yaptık ben bişey anlamadım yorgunluktan gerçi .Herkes dağıldıktan sonra da kocişle kavga ettik çok feci aramız çok bozuk .Bu kadar özel ve güzel bir gün aksilikliklerle başlayıp tatsızlıkla bitti
Çok ama çok canım sıkkın
Yorgınluğumu bir atayım en yakın zamanda resimleri atacağım inş.
Herkes iyi mi .Umarım yoktur ama hasta kuzucuklarımız varsa çok geçmiş olsun diyeyim
selam canlar nasılsınız
havvacım esra hastaymış sanırım çok geçmiş olsun biranevvel kavuşsun sağlığına ve azılarına inşallah:))
başka varmı hiç bilmiyorum kızlar (inşallah yoktur,varsada hepsine rabbimden acil şifa diliyorum)malum geçmiş almış başını gitmiş şimdi başlasam 1 haftada bitiremem
bizde şükür iyiyiz bugünlerde ama sanırım azılar gelmek üzere iki yanıda fenaca şişmiş ve kızarmış gece huysuzluğumuz meme düşkünlüğümüz aynen son hız devam etmekte
bugün sabah iyice bi arttı bu huysuzluk bi salonun temizliğini 3,5 saatte bitiremedim ve genceride çoook ağlatmış oldum kucağıma almadım diye(
şimdi uyuyo ama sanırım bu uykuda yarım saat sonra sona erer...
kızlar ne zamandır giremedim doğumgünü hazırlıkları falan derken.neyse ki dün akşam yaptık vee sorunsuz bi şekilde atlattık..kızım çok keyifliydi kalabalıktan hiç bunalmadı hatta tatlı şımarıklıklar yaptı herkesi güldürdü..onun keyif alması beni çok mutlu etti tabii..
bu arada doğumgünü olan bebişlerimize mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...hepinizi seviyorum..resimleri bir ara doğumgünü topiğine eklicem..tabii karmaşadan insan fazla resim çekemiyor ki...
son alıntılardan okuduğum kadarıyla tuğbacım üzüldüm kötü bitmesine ama uzatmamanız güzel,barışın kız hemen bak bi de kocanın da doğumgünüymüş...üzmeyin birbirinizi...
günaydın canlarımm..
günaydınlar hayırlı günler
ben dün çok uğraştım ama siteye giremedm doğru dürüst isim giriyom şifre giriyom açılıyo kontrol panelini açıyorum isim şifre istiyo deli oldum
günaydın güzel anneler
Günaydın herkese,
Havvacım geçmiş olsun. ben kaçırdım galiba. Esramı hasta?
Zeynep resmi bu aksam çekicem. dün aksam vaktim olmadı canım.
kızlar yeni yazım çıktı taze taze Küçük Prensim
günaydın herkese
kahvaltımı bitirdim.artık çıkayım.işlerime bakayım.
evet canım iyi olur planlarımızı ona göre yaparız,inş.bir hastalık falan olmazsa zeynoyla beraber gelmeyi çok istiyorum özledim valla.......Kızlar Mart ayı geldi. Artık plan program yapalımmı İstanbul buluşmamızı. Seda'da buluşacaktık. Bir gün kararlaştıralım bir an önce diyorum ben. ona göre ayarlar herkes kendini.
günaydın serapcım biz iyiyiz sen nasılsın mavişim nasıl......günaydın canlarımmm nasılsınızzz
yazını bende okudum özlemcim, serapla aynı fikirdeyim......özlemcim yazı çok güzel olmuş ne kadar güzel bir uygulama ama yaygınlaşması biraz zaman alır bence ama bundan sonra böyle bişey gördüğümüzde demekki biri kitabını unutmuş demek yerine farklı düşünücez teşekkürlerr
günaydın esmacımözlemcim serapçım tekrardan günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?