2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar hayırlı günler
ben dün çok uğraştım ama siteye giremedm doğru dürüst isim giriyom şifre giriyom açılıyo kontrol panelini açıyorum isim şifre istiyo deli oldum

Teşekkür ederiz Fatoşçum inşallah en kısa zamanda düzelir. Hareketliliği, azı dişi ve bronşit bir araya gelince iştahsız kaldı ve kilo kaybetti. İnşallah toparlayacağız canım

canım ya bende yazacamtım unuttum gitti.çok geçmiş olsun.inşallah bugün dahada iyidir esracık..

sonu iyideğil ama en azından doğum günü iyi geçmiş.buda iyidir.okudum zaten sen hata etmişsin.kolaydır ozaman kocanın gönlünü almak:)

bu huysuzluklar hep var yaaa.ben seni çalışıyorsun sanıyoru.çalışmıyormusun.kaynana bakacak felan demiştin??

iyi geçmesine sevindim canım.bekliyoruz foto.

günaydın canlarımm..

günaydınn..

günaydınlar hayırlı günler
ben dün çok uğraştım ama siteye giremedm doğru dürüst isim giriyom şifre giriyom açılıyo kontrol panelini açıyorum isim şifre istiyo deli oldum

günaydınn..ya bende olmadıı.nedenkii.senin bilgisayardan olabilirmikii.

günaydın güzel anneler

günaydın çifte kavrulmuş anne..

Günaydın herkese,

Havvacım geçmiş olsun. ben kaçırdım galiba. Esramı hasta?

Zeynep resmi bu aksam çekicem. dün aksam vaktim olmadı canım.

kızlar yeni yazım çıktı taze taze Küçük Prensim

Havvacım Esra hastaymış çok geçmiş olsun canım,
Sedacım,Tubacım doğum günlerinizi atlattınız hadi gözünüzaydın resimlerinizi merakla bekliyorum
Elifcim gencer paşa'ya tatil az geldi herhalde ondanmı huysuzluk ediyor,şaka bir yana inş.kolaylıkla çıkartır dişlerini yakışıklım.....
Özlemcim puset almışsın canım güle güle kullanın......

Kızlar Mart ayı geldi. Artık plan program yapalımmı İstanbul buluşmamızı. Seda'da buluşacaktık. Bir gün kararlaştıralım bir an önce diyorum ben. ona göre ayarlar herkes kendini.

özlemcim yazı çok güzel olmuş ne kadar güzel bir uygulama ama yaygınlaşması biraz zaman alır bence ama bundan sonra böyle bişey gördüğümüzde demekki biri kitabını unutmuş demek yerine farklı düşünücez teşekkürlerr

bende şimdi bir kitap bulucam. içine de bu sistemi anlatan bir yazı yazıp bir yere bırakacağım. bakalım ne olacak :)) birşey başlatırım belki kimbilir.

Kızlar Mart ayı geldi. Artık plan program yapalımmı İstanbul buluşmamızı. Seda'da buluşacaktık. Bir gün kararlaştıralım bir an önce diyorum ben. ona göre ayarlar herkes kendini.
evet canım iyi olur planlarımızı ona göre yaparız,inş.bir hastalık falan olmazsa zeynoyla beraber gelmeyi çok istiyorum özledim valla.......

günaydın canlarımmm nasılsınızzz
günaydın serapcım biz iyiyiz sen nasılsın mavişim nasıl......

yazını bende okudum özlemcim, serapla aynı fikirdeyim......

özlemcim serapçım tekrardan günaydınnn
günaydın esmacım

iyiyis selmacım çok sağol derin tam olarak iyileşmesede daha iyi öksürüyor biraz ay vallahi bizler hasta olalım onların yerine daha iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…