esma olabilir ferrodan ben ferroyu mamasına koyuyorum
cnm mrb aras nasıloldu
esmacım ferroyu neden vermedin neden ara verdinki...valla bilmiyomki ondanmı..kızlarda varmı böle bişi yaşayan onuda bilmiyom kırılmayı duymuştumda kararamayı duymadım canım ben..ablan nasıl esmacım bebeiş nasıl soracam soracam unutuyom..
...[/COLOR]
evet bende öle biliyorum ondan sordumaç verilmesi gerekiyo mamada oplurmuki kızlar acep...bizim kan değerlerimiz iyi olmasına rağmen devam dedi doktor...15 aya kadar
esma kan damlasından olabilir. ama yinede bi bilene sormak lazım. altından başka bişey çıkmaz inşallah...
fatoş sende zayıflama topiğimize gelsene. birbirimizi motive ediyoruz sende yapabilirsin neden olmasın???
gelirim bacım gelirim neden olmasın fırsat buldukça...bende dün adam akıllı diyete başladım yarında endokrine gidecem tahliller istiycem hormon ordanda diyetisyene artık başalamam lazım benim kilom sizin gibi az değil bayağı fazla buz dağının bide görün meyen tarafı var yani canım...
not sakın kilo sormayın sölemem...söyleyememe çok çok çok:98::84::84::84:
kızlar muhteşem yüzyılı seyrediyomusunuz...
gelirim bacım gelirim neden olmasın fırsat buldukça...bende dün adam akıllı diyete başladım yarında endokrine gidecem tahliller istiycem hormon ordanda diyetisyene artık başalamam lazım benim kilom sizin gibi az değil bayağı fazla buz dağının bide görün meyen tarafı var yani canım...
tamam canım sormayız sen gel,birlikte veririz işte. diyet dediğin tek başına zor. böyle topluca daha eğlenceli ve kolay oluyor...gelirim bacım gelirim neden olmasın fırsat buldukça...bende dün adam akıllı diyete başladım yarında endokrine gidecem tahliller istiycem hormon ordanda diyetisyene artık başalamam lazım benim kilom sizin gibi az değil bayağı fazla buz dağının bide görün meyen tarafı var yani canım...
inş.öksürüğüde geçer hemencik iyileşir derin prenses.....iyiyis selmacım çok sağol derin tam olarak iyileşmesede daha iyi öksürüyor biraz ay vallahi bizler hasta olalım onların yerine daha iyii
günaydın canım....günaydın kızlar.
özlemcim bu kitap olayını 1-2 sene önce duymuştum. yurtdışında yapılıyor yaygın olarak. türkiyede maalesef yok. açıkçası coğu kimsenin de yolda bulduğu bi kitabı alıp okuyacağını sanmıyorum. anlayamazlar bence olayı. ama yinede olsa çok güzel olurdu...
evet kızlar mart geldi bi buluşma şeyetsek artık...
kan damlasından olabilir canım,bende şu kan damlasını çok ihmal ediyorum bu aralar vermeyi unutuyorum......kızlar valla online ım ama dışardaydım
hasta olan kuzularımıza çok geçmiş olsun
geçmişi okuyamadaım özlemcim kitap işini anlıaklarını sanmam bilnçli insanlar dışında ama
kızlar ya emirin dişleri kara kara oldu çok canım sıkıldı ferro danmı oldu nedir nerdeyse 2 3 aydır vermiyodum ferroyu doktor ver dedi 1 hafta önce başladım 2 kere verdim bidaha vermedim ondanmı bilmem kararlıklar nasıl geçicek yaa
günaydın fatoşcum.....sedacım tubacım doğum günlerinizi hayırlısıyla atlatmışınız gözüünüz aydın tubacım umarım barışmışsındır bile eşinle doğum gününde olması kötü olmuş...
özlem bence süper bi uygulama ama bizim ülkemiz de nerde keşke keşke çok içten isterim uygulanabilse sen başlat valla bellimi olur...inşallah kitabın ta bana kadar gelir...
serapçım kuzularımızda hasta olmasın bizde biz olmasak kim bakar onlara heleki kimsede durmuyo bu aralar sıpalar...öksürüğüde geçer inşallah mavişimin
esmacım ferroyu neden vermedin neden ara verdinki...valla bilmiyomki ondanmı..kızlarda varmı böle bişi yaşayan onuda bilmiyom kırılmayı duymuştumda kararamayı duymadım canım ben..ablan nasıl esmacım bebeiş nasıl soracam soracam unutuyom..
hülyacım senin tıkıra baktım geçmişi okurken gözüme takuldı maşallah ya 12 haftalık olmuşun bacım valla zaman akmıyo diyoz en son 5 haftalık yazıyodu dikaktimi çekmişti..dedim ne çabuk geçti..inşallah sağlıkla al canıma benim kucağına...nasıl yeğenlerimiz iyimiikkiside...
ah istanbulllllllll şuanda istabulda olmak vardı anasını satayım ....niyemi bende sizin gibi mart buluşmasında olayım diye....çok istiyorum şuana kadar çok istediğim iki şey gerçekleşti iki şey kaldı biri sizle buluşmak biri zayıflamak olurmuki acep...
ben izliyorum....gelirim bacım gelirim neden olmasın fırsat buldukça...bende dün adam akıllı diyete başladım yarında endokrine gidecem tahliller istiycem hormon ordanda diyetisyene artık başalamam lazım benim kilom sizin gibi az değil bayağı fazla buz dağının bide görün meyen tarafı var yani canım...
bende uyuz oldum ama hala izliyorum esmacım......cnm ben izlemiyorum yüzük ü hürreme verince uyuz oldum bidahada bakmam
Kızlar Mart ayı geldi. Artık plan program yapalımmı İstanbul buluşmamızı. Seda'da buluşacaktık. Bir gün kararlaştıralım bir an önce diyorum ben. ona göre ayarlar herkes kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?