2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm daha önce yoktu karalık ilk kez oldu sade üst dişleri olmuş ferro boyası geçerdi okadar su iiçiyo demi

bende unutuyorum şu ferro yu yavv..
bende ihmal ettim sibelcim çok valla 3 ay bikere vermedim hiç sinir hem kokuyo hem boyuyo çocukta istemiyo ağlıyo

seda müsaitse mart başı yapalım ya özledim valla değişiklikte olur bize.

facede 4 mart yapmışsın Özlem.Seda müsaitmi acaba biz gidermişiz Seda evde yok hee kendi evimiz canım oturur yer içer eğlenir döneriz.

esmacım muhtemelen dan ilacı ediyor olabilir.içtekten sonra ıslak mendille dişlenini temezle bacım.o düzeltir gibi geldi bana.
ben kan damlasını portamak suyunun içine karıştıraraz içiriyorum.zokta severek içiyo.
fatoşş gel bacım gel .hep beraber zayıflıyoruz. sende gel.söyleme kilonuda.hepimizin kilosu sanki çokmu iyi.ama doktora giderek iyi etmişsin..takip daha iyi motive eder.bide bizde edriz seni motive

seda 2 aydır bugünü bekliyo anacım bence mart ayı boyunca müsaittir o..olmazsa dediğin gibi gider oturursunuz..anahtarı paspasın altına bırakır nolcek canım

hayır bi ara kestim yazmışsın ya Esma işte o ara Emir in dişleri düzeldimi yine karartılı mıydı ?

hani o ara düzeldiyse kesin ferrodur.

sağolun kızlar
bi ıslak mendil denerim su içiyo zatende şırınga ölçekle direk boazına doğru veririm

bide bizim şirketin durumu iyi değil. bakalım oda belli olur yaza kadar. ona göre bir rota çizeceğim. ama açıkcası bunlar büyüdükce zorluklar artıyor ve insan acaba mı demeden edemiyor.

bide bizim şirketin durumu iyi değil. bakalım oda belli olur yaza kadar. ona göre bir rota çizeceğim. ama açıkcası bunlar büyüdükce zorluklar artıyor ve insan acaba mı demeden edemiyor.

dur kız hemen gözün korkmasın..iyi olur inş..işlerde yoluna girerse düşün derim..

Selaam şekerlerim.

Güzel gözlü gelinim hasta olmuş çok çok geçmiş olsun kıyamam ben sana iyileş hemen kuzum.

Fatooooş sen buralarda bi benimle buluşma istanbulda olmak varmış daha da gelmem küstüm Bu aralar pek giremiyorum sana o gün cevap yazamadım. Hastaneyle karşılıklı benim işyeri nerdeyse. Karşı köşesinde yani. Hiltonun olduğu dörtyol var ya altında büyük eczane olan köşe binadayım ben. Ama ben sana küsmüştüm de mi

bende vazgeçmiş değilim ama önce bi işe girip orda 1 sene çalışmam lazım. çalışmıyorken olmaz. çok zorlar bizi. 1 sene çalışırsam haklarımdan da faydalanırım. doğum falan derken 9 ay daha çalışmış olurum 1.5 seneden fazla eder. anca o zaman. iş olmadan 2.yi yapamam. yoksa çok istiyorum. olsa şimdi yaparım.

temmuz agustos gibi benim hamile kalmam gerekiyor sanırım. bu sefer bahar bebeği olsun diyorum. allah gönlüme göre verirse. hayırlısı bakalım.

selam millet.
2. bebişi düşünenler varmış: helal olsun diyorum, başka bişey de diyesim yok.

herkes iyi mi???

temmuz agustos gibi benim hamile kalmam gerekiyor sanırım. bu sefer bahar bebeği olsun diyorum. allah gönlüme göre verirse. hayırlısı bakalım.

ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun kızlar..evet zeynep biraz çalışırsan senin için iyi olur..süt izni falan kullanırsın haklarından faydalanırsın...bende istiyorum çalışmayı ya valla daraldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…