cnm daha önce yoktu karalık ilk kez oldu sade üst dişleri olmuş ferro boyası geçerdi okadar su iiçiyo demievet evet buluşma ayarlıyalım.
ama ben 2 haftada bir çalışıyorum biliyorsunuz.cumartesi olursa
5 mart - 19 mrt boşum pazar olursada hepsi uyar ama pazar çok yorucu olmazmı malum ertesi gün iş var.
Kan damlası için hülya yazmış Ferrum mamaya yemeğe katılıyor ama ferro aç karna ve karıştırılmadan verilmeliymiş dr öyle demişti bizede .en iyi etki eden ferro ve aç karna verilmesi.
Ara verdiğinde dişleri düzelmişmiydi Esma.eğer rengi düzeldi ise verme kan damlası ama çorbalarını sık sık kırmızı et ile yap derim.
bende ihmal ettim sibelcim çok valla 3 ay bikere vermedim hiç sinir hem kokuyo hem boyuyo çocukta istemiyo ağlıyobende unutuyorum şu ferro yu yavv..
seda müsaitse mart başı yapalım ya özledim valla değişiklikte olur bize.
facede 4 mart yapmışsın Özlem.Seda müsaitmi acaba biz gidermişiz Seda evde yok hee kendi evimiz canım oturur yer içer eğlenir döneriz.
2. cocuğu düşünen özlem ve zeynep??????? ne alemdesiniz,vaz mı geçtiniz yoksa? yazı mı bekliyorsunuz?
2. cocuğu düşünen özlem ve zeynep??????? ne alemdesiniz,vaz mı geçtiniz yoksa? yazı mı bekliyorsunuz?
burcu cnm ilk kez bu şekilde oldu daha önce olmadı hiç
hayır bi ara kestim yazmışsın ya Esma işte o ara Emir in dişleri düzeldimi yine karartılı mıydı ?
hani o ara düzeldiyse kesin ferrodur.
bide bizim şirketin durumu iyi değil. bakalım oda belli olur yaza kadar. ona göre bir rota çizeceğim. ama açıkcası bunlar büyüdükce zorluklar artıyor ve insan acaba mı demeden edemiyor.
bende vazgeçmiş değilim ama önce bi işe girip orda 1 sene çalışmam lazım. çalışmıyorken olmaz. çok zorlar bizi. 1 sene çalışırsam haklarımdan da faydalanırım. doğum falan derken 9 ay daha çalışmış olurum 1.5 seneden fazla eder. anca o zaman. iş olmadan 2.yi yapamam. yoksa çok istiyorum. olsa şimdi yaparım.
temmuz agustos gibi benim hamile kalmam gerekiyor sanırım. bu sefer bahar bebeği olsun diyorum. allah gönlüme göre verirse. hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?