2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
ay ben bugün doğru dürüs katılamadım
mertkan ve baharın doğum günü resimlerini gördüm çok şeker olmuşlar maşallah

ah istanbulllllllll şuanda istabulda olmak vardı anasını satayım ....niyemi bende sizin gibi mart buluşmasında olayım diye....çok istiyorum şuana kadar çok istediğim iki şey gerçekleşti iki şey kaldı biri sizle buluşmak biri zayıflamak olurmuki acep...
[/QUOTE]

istanbulşlu bayanlar aşk olsun sabah bunu yazmıştım hiç kimse ses etmedi siz beni beğenmiyomusunuz anacım hayatta istediğim önemli şeylerden biri dedik sizinle buluşmak

görmediniz sanırsam
aman ben bu gün bi hoşum ha diyete başladım ya saracak yer arıyom...

istanbulşlu bayanlar aşk olsun sabah bunu yazmıştım hiç kimse ses etmedi siz beni beğenmiyomusunuz anacım hayatta istediğim önemli şeylerden biri dedik sizinle buluşmak

görmediniz sanırsam
aman ben bu gün bi hoşum ha diyete başladım ya saracak yer arıyom...[/QUOTE] fatoş kız nie beğenmesinler şikerim kaçmıştır gözden oluyo ya bazen

ikincileri düşünmeyen atunlar.çok narmal şuan düşünmemeniz.yoruldunuz.onlar biraz yüsün.öyle bi istek oluyorki insandaa...şimdi erken tabii..

fatoş gel anam gel bizim kapımız herkese açık.valla hep davet ediyoruz siz gelin biz acil buluşma bile ayarlarız.

kocaeli ve bursa ile Mayıs sonu haziran başı gibi buluşmamız var .daha çoğumuzun haberi yok ama gelecekler buluşacağız.İzmirde gelsin.

kocaeli ve bursa mı nasıl yani ben neden bilmiyorum bunu

fatoşş keşke gelebilsen kız,yada keşke biz gelebilsek. ama söz bigün yolum izmire düşerse aricam seni

kocaeli ve bursamı eee nasıl buluşacaz ben adamı istanbul içine zor ikna ediyorum valla

fatoşcum inş.dileklerinin hepsi kabul olur canım,sen gel yeterki çok memnun oluruz valla,hem bir kahve yaparız sana, sende bizim fallarımıza bakarsın dimi ama

olur olur valla dünya küçük dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş...

zeynepçim ah keşke gelsen ipeğide getirsen

burcu bursa zamanı orda olursamö bende gelirim valla...gitçem bi ara ozamana ayarlayayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…