herkese günaydınnnnnnnnn
Günaydın kızlar..
Hepinizin facedeki resimlerine baktım. Hepsi şahane9 da face yasaklanıyor bizim 12 de açılıyor 1 de yine kapanıyor yorum yapamıyorum diye sanmayın ki bakmıyorum yani.. resimlere bakmaktan yorumlara yetişemiyorum.. Ben de resimleri aldım foto mak.dan sabah yetişmedi öğlen yüklerim artık.
günaydınn nbrr oğluş nasıl
günaydın herkese
günaydınlar hayırlı günlerr
herkese günaydınnnnnnnnn
Günaydın kızlar..
Hepinizin facedeki resimlerine baktım. Hepsi şahane9 da face yasaklanıyor bizim 12 de açılıyor 1 de yine kapanıyor yorum yapamıyorum diye sanmayın ki bakmıyorum yani.. resimlere bakmaktan yorumlara yetişemiyorum.. Ben de resimleri aldım foto mak.dan sabah yetişmedi öğlen yüklerim artık.
günaydın sabah şekerleri herkese güzel bi gün olsun
akşama rüyamda zeynebi ve esra varya (voles )onu gördüm ben ist.gidiyorum buluşuyoruz bide diyorumki burcuyuda çağıralım onlar diyo burcu çok uzak buraya bi alışveriş merkezindeyiz zeynebin eşi ipek ceren esra ben bide bi kız çocuğu var zeynepin kız kardeşiymiş oğlan kardeşide askerden geliyomuş o gün bende ordayım
sonra zeynebin canı lokum istiyor ben markete giriyorum rengaren lokumlar alıyoruz o kadar güzelki renkleri pembe yeşil beyaz gerçek gibiydi sonra alıyoruz birsürü hep beraber yiyoruz bide dağıtıyoruz hayır olsun inş...
günaydın sabah şekerleri herkese güzel bi gün olsun
akşama rüyamda zeynebi ve esra varya (voles )onu gördüm ben ist.gidiyorum buluşuyoruz bide diyorumki burcuyuda çağıralım onlar diyo burcu çok uzak buraya bi alışveriş merkezindeyiz zeynebin eşi ipek ceren esra ben bide bi kız çocuğu var zeynepin kız kardeşiymiş oğlan kardeşide askerden geliyomuş o gün bende ordayım
sonra zeynebin canı lokum istiyor ben markete giriyorum rengaren lokumlar alıyoruz o kadar güzelki renkleri pembe yeşil beyaz gerçek gibiydi sonra alıyoruz birsürü hep beraber yiyoruz bide dağıtıyoruz hayır olsun inş...
aynen cnm yürüdüklei için çok mutlular oda oda gezmeye bayılıyo benimkideiyi canım ne olsun furkanın peşinde koşmaya başladık artık bizden kaçmaya bakıyor başka odalara kaçıp kapıyıda kapatıyor biz buluncada seviniyor bir çeşit saklambaç oynamaya başladık kağan nasıl canım geceleri uykusu düzeldimi
günaydın cnm güzel ruya görmüşün renkler hayır lı renkler ruyan hayıra çıksıngünaydın sabah şekerleri herkese güzel bi gün olsun
günaydınn...
hayırlı güzel bigün olsun inşallahh..
günaydın cnm:83:
günaydın..
farkındamısınız artık birbirimizi rüyalarımızda sık sık görmeye başladık.hayır osun.
günaydınlar cnm bakalım puseteGünaydın herkeseeee
Kızlar aldığımız pusetin resmini buraya koyamadım. Nurturiaya koyabildim.
kitem - Nurturia
100 tl. mothercareden aldık. sadece yagmurlugu yok. ayrı alınabilir. biz diger pusetinkini kullanacağız.
Günaydın kızlar. Boğazım çok feci yanıyor. Eflal'in pazartesi aşısı vardı götürdüm. Ateşi var gibi geldi. Baktılar bademcik şişmiş. Antibiyotiğe başladık yine. Ama içmiyor. Ağzını kilitliyor ağlıyor. Ama ne ağlama nefesi gidiyor sanki. Ağzına birazcık akıtabilmişsek onu da ağlama esnasında içine çekiyor. Çok sinir bozucu ya. Sizinkiler de böyle mi ağlıyor. Normal çocuk ağlaması böyle mi? Ses gidiyor bi süre sonra nefes alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?