2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..

Hepinizin facedeki resimlerine baktım. Hepsi şahane 9 da face yasaklanıyor bizim 12 de açılıyor 1 de yine kapanıyor yorum yapamıyorum diye sanmayın ki bakmıyorum yani.. resimlere bakmaktan yorumlara yetişemiyorum.. Ben de resimleri aldım foto mak.dan sabah yetişmedi öğlen yüklerim artık.

günaydınn cnmm

günaydınn nbrr oğluş nasıl

iyi canım ne olsun furkanın peşinde koşmaya başladık artık bizden kaçmaya bakıyor başka odalara kaçıp kapıyıda kapatıyor biz buluncada seviniyor bir çeşit saklambaç oynamaya başladık kağan nasıl canım geceleri uykusu düzeldimi

günaydın sabah şekerleri herkese güzel bi gün olsun
akşama rüyamda zeynebi ve esra varya (voles )onu gördüm ben ist.gidiyorum buluşuyoruz bide diyorumki burcuyuda çağıralım onlar diyo burcu çok uzak buraya bi alışveriş merkezindeyiz zeynebin eşi ipek ceren esra ben bide bi kız çocuğu var zeynepin kız kardeşiymiş oğlan kardeşide askerden geliyomuş o gün bende ordayım
sonra zeynebin canı lokum istiyor ben markete giriyorum rengaren lokumlar alıyoruz o kadar güzelki renkleri pembe yeşil beyaz gerçek gibiydi sonra alıyoruz birsürü hep beraber yiyoruz bide dağıtıyoruz hayır olsun inş...

günaydın herkese

günaydınlar hayırlı günlerr

herkese günaydınnnnnnnnn

günaydınn...
hayırlı güzel bigün olsun inşallahh..

:83:
günaydın..
farkındamısınız artık birbirimizi rüyalarımızda sık sık görmeye başladık.hayır osun.

serapcım diyet yüzünden lokumarı rüyandamı yemeye başladın hayır olsun bende geçen akşam gördüm topikten iki kişi ama kimdi hatırlamıyorum hiç rüyamı hatta sabah kalkar kalkmaz unutmadan yazayım demiştim ama yazamadım çünkü unuttum

Günaydın herkeseeee

Kızlar aldığımız pusetin resmini buraya koyamadım. Nurturiaya koyabildim.

kitem - Nurturia

100 tl. mothercareden aldık. sadece yagmurlugu yok. ayrı alınabilir. biz diger pusetinkini kullanacağız.

aynen cnm yürüdüklei için çok mutlular oda oda gezmeye bayılıyo benimkide
gece uykusuda aynı bazen uyuyo ayda bikere uyuyo güzel :)
günaydın cnm güzel ruya görmüşün renkler hayır lı renkler ruyan hayıra çıksın

günaydınn...
hayırlı güzel bigün olsun inşallahh..

:83:

günaydın..
farkındamısınız artık birbirimizi rüyalarımızda sık sık görmeye başladık.hayır osun.
günaydın cnm

günaydınlar cnm bakalım pusete

serap rüyada lokum görmek neymiş

Rüyada lokum yemek kısa zamanda mutluluk verici bir haber alır. Bu haber sayesinde Günleri mutlu geçer demektir. Rüyasında bir kutu lokum alan kimsenin hayatı gönlüne göre olur. Lokum ikram etmek başka insanları sevindirmek demektir.
Sevinç verici haberdir.Rüyasında lokum yediğini gören kısa süre içinde sevinç verici bir haber alır. Bu müjde sayesinde günleri aydınlanır. Rüyasında bir kutu lokum alanın istediği gibi bir hayatı olur. Lokum ikram eden başkalarını sevindirir.
Rüyada lokum yemek; kısmetin açılacağına işarettir.

Günaydın kızlar. Boğazım çok feci yanıyor. Eflal'in pazartesi aşısı vardı götürdüm. Ateşi var gibi geldi. Baktılar bademcik şişmiş. Antibiyotiğe başladık yine. Ama içmiyor. Ağzını kilitliyor ağlıyor. Ama ne ağlama nefesi gidiyor sanki. Ağzına birazcık akıtabilmişsek onu da ağlama esnasında içine çekiyor. Çok sinir bozucu ya. Sizinkiler de böyle mi ağlıyor. Normal çocuk ağlaması böyle mi? Ses gidiyor bi süre sonra nefes alıyor.

ay evet diyetten lokumlara sardım galiba aytenin dediği gibi heheh
lokum görmek iyimiş demek sağol arkadaşım bakmışsın güzel habeler olsun hepimize inş..
ayşegül evet rüyalardada buluşuyoruz artık çokda hoşuma gidiyor
gülşahcım eflale geçmiş olsun derinde hasta antibiyotik alıyoruz bizde kullanmadan geçmiyo maalesef
esma günaydın arkadaşım

ben göremedim ama güle güle kullanın pusetinizi canım.

serapcım hayır olsun rüyan..güzelmiş anlamı :)

gülşahcım geçmiş olsun ikinize de..antibiyotik içirmek bizde de çok zor..granüllü mü?granüllüleri daha zor içiyor burak..

günaydın kızlar.

serapcım rüyan hayır olsun. bu aralar birbirimizi pek sık görer olduk. bi de diyetin etkisiyle gelsin lokumlar. anca rüyamızda yeriz zaten o lokumları biz

özlem pusetini çok beğendim. çok güzel rengi falan şık duruyor. yalnız ayak ortusu yok mu? bır de kısın kullanılır mı? mesela kat kat gıyınce ustune de mont gıyınce sıgar mı ona cocuk? enı geniş mi?

geçmiş olsun canım. hem eflale,hemde sana

bizimki de ağlamayı bıraktıktan sonra iç çekiyor. içini çeke çeke geziyor. sanırsın ki dövmüşüz çocuğu. garip garip huylar işte...

ipek gece 9 da yattı sabah 5.30 da bi kalktı. tabi bu süre zarfında bi kaç kere mızırdandı,o ayrı onu saymıyorum bile.
saat 7 ye kadar uyutmaya calıstım. besıgınde tabı... yok,uyumuyor. gozum dondu soylendım "uyu be kızım yeter artık" dedım. sesım azcık yukseldı dıye basladı aglamaya. sanırsın dovduk cocugu nasıl aglıyor. ınsaf ya,lafta soylenmıyor artık. hemen aglıyor. mecbur aldım yanıma gene. bıraz debelendı agladı uyudu. nasıl ıc cekıyor uyurken. agzımı acamıyorum cocuga ses tonum azcık yukselınce aglıyor ıcını ceke ceke. aglamayı bırakıyor 10 dk daha iç çekiyor sonra. nolucak bilmem...

Ay ne bileyim ağlarken ağız açık ses gidiyor nefes gidiyor bir süre sonra nefes alıyor. Ben bütün çocuklar aynı ağlıyor sanıyordum ama doktor bu gehp böyle nefesi giderek mi ağlıyor deyince içime kurt düşürdü. Doktora gidince de Eflal öyle bi ağlıyor ki soracağım çoğu şeyi soramadan adamı doğru düzgün dinleyemeden söylediklerini algılayamadan eve geliyoruz. Sonra da evde sakin kafayla niye şöyle dedi niye böyle dedi şu nasıl olacak gibi kafamız kurcalanıp duruyor işte.

Antibiyotik amoklavin bid. Pütürlü falan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…