2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

babasıyla gıdın o azcık dısarda tutsun sende adam akıllı konus doktorla. tek kısı gıdınce zaptedılmıyolar,aglıyo bıde sorucaklarını soramadan cıkıp geliyosun. ama ters bı durum olsa soyler sonucta. kotu dusunme canım...

Babayla gidiyoruz ben canım. Yalnız hiç götürmedim ki zaten. Ama içeri geçiliyor orda muayene ediliyor. Üstünü başını giydirip toparlamaya çalışana kadar doktor babayla konuşmaya başlıyor. Ben de bebekle uğraşıyorum. Giydirip geldikten sonra zaten kapı ağzı muhabbet gibi ayak üstü konuşuluyo.
Doktorumuz hastane değiştirdi. Şimdiki yerde kapıda bir yığın hasta. Oda küçük rahatsız edici. Hiç hoşlanmıyorum. Saatlerce konuşan muhabbet eden adam da gitmiş yerini "sıradaki.." tarzı birine bırakmış. E mecburen o yoğunlukta. Hastane güya Adana'nın tek A sınıfı hastanesi. Ama resmen kapıda randevu almamıza rağmen sıra bekliyoruz.

geçmiş olsun sana ve eflale inşallah antibiyotik iyi gelir çabucak iyileşir furkanda öyle canım ağlamaya başlayınca bir iki dakika ne nefes alıyor ne ses çıkıyor sen söyleyince bende merak ettim haftaya kontrole götürelim diyoruz aksilik olmazsa unutmazsam sorayım dra

Sor bakalım bi. Kalple ilgili falan bişey olmasın korktum ben. Doktor yok yahu bişey normal bu desin de su serpilsin.

cnm aynen doktorun hemşiresi çocuğu bırakıveriyo aslında onun giydirmesi gerek geçen konrtrolde altını açıp baktılar bezini bağladı çorabı pantalonu sıyrık aykalarında yere bırakıverdi dönmemle yere düşerken yakalamam bir oldu aptal şeyler bide a düşüyomuydu die benbide özel hastaneye götürüyorum

cnm tekrar geçmiş olsun ilacı şırınga ölçekle vermeyi denedinmi

bu arada kuzucum inek sütü içmeye başladı
bal kattım içti
bana balı kim önerdi hay ağzına sağlık
dün 100 cc öğleden sonra 100 cc yatarken içirdim ballı süt toplamda 200 cc yani 1 su br süt içmiş oldu.
sabahta kalkar kalkmaz 100 cc hazırladım içti. 1 saat sonrada kahvaltı ettirdim.
sütüm damla damla geliyor. iyice azaldı. günde 2-3 kere 3 dk dan fazla emmiyor. normal süte alışsın tek isteği bu. 1 ay daha emerse öp başına koy modundayım çünkü.

zeynepcim baston pusetlerde ayak örtüsü olmuyor zaten. yagmurluk yetiyor. cocuklar zaten büyüdugu icin okadar sarıp sarmalamaya gerek yok. soguk günlerde paltosu montu yeterli. yagmur olursada yagmurlugunu tak. içerisi sıcacık olur zaten. baktın cok usuyor ayagına battaniye atarsın bi tane. ama cok ta gerekli değil. bu renk erkekler icin kızlar icin cicekli pembelileride var canım. fiyatı cok uygun kacırma derim ben.

maşallah yarasın ipoşa hep içsin bende balla deniyim bakalım hiç denemdim cicibebe katıyorum sütüne hep

yani yağmurluk kafi aslında.
üşürse bi battaniye iş görür tabi. ama geniş mi? hani montla falan oturunca sığıcakmı içine? bende bi baston war geçen sene aldık pembe ama acayip dandik. 80 e almıştık.montla oturamıyor içine
sığmıyor kaskatı kalıyor bındıremıyorum o yuzden.

gülşah,ssk geçiyorsa hastanede öyle oluyor evet. devlet hastanesinden farkı kalmıyor. özel diyip gidiyosun ama saatlerce bekliyosun. ne espirisi kaldı şimdi? iyi doktorsa yapılcak bişey yok. aklına geldikçe bi kağıda yaz sorularını gidince ordan sorarsın. yada eşine söyle eflali o gıydırsınikocaman oldu sonucta esınde gıydırebılır sen doktorla konus. ewe geldımı ah o da wardı bunuda unuttum olunca ınsan sınır oluyor bılıyorum...

esma dene cok guzel ıcıyorlar tatlı oluyor ya tadı :)

Bilmiyorumki zeynepcim bana sıgar gibi geliyor. ilk aldığımız gün paltosuyla oturttuk icine bir sorun olmadı ama istersen bir mothercare gidin içerde deneyin gözünle bir gör sende içine sinerse alırsın. fiyatı uygun baya. sendeki ne marka?

ay biz 13 aylık olmuşuuuuz

sunny baby dıye bı marka canım.

hf sonu bı gıdıp bakalım eger olursa alırım bende fıyatı cok ıyıymıs gercekten.

bu arada doruk paşa nın 13. ayı kutlu olsun

selmacım gunaydın canım.

Ya kızlar bi de canım bişeye sıkıldı paylaşmadan edemeyeceğim. Haftasonu bizimkinin yaşgünüydü ya. Halası ve babaannesi geldi gripler. Kayınvalidem ben atlattım diyor ama öksürüyor ses kısık. Görümcem hadi maske taktı ama çocuk da onu çok seviyor kucağından inmedi ki. Her neyse şimdi çocuğa bulaştı anlaşılan ve bana da sanırım boğazım burnum çok kötü yanıyor çünkü. Akşam kayınvalidem telefonda çocuğun hasta olduğunu öğreniyor ve yaşgününe çağırdığımız insanlarla ilgili laf ediyor anladığım kadarıyla. Zira eşim anne bak alınıyorum ben yoldan geçen insanları çağırmadım dedi. Neymiş efendim nazar değmişmiş. Oha yani ya. Griplisiniz işte tamam normal olabilir ve bulaşa dabilir. Yani ilk doğum günü elbette geleceksiniz de ya tüh bak çocuğa bulaştırdık demiyor da nazar değdi çocuğa diyor böyle bişey olamaz ya. Gelen misafirler de kimler annemler, aynı apartmanda oturduğumuz amcamlar ve bir de kuzenim. Eşime sordum ne dedi diye şaşalı bi doğumgünü oldu ya insanlar belki özenmiştir nazar değmiştir dedi diyor. Ya sabır diyorum içimden. Doğumgünü dediğin nasıl olur ki? Gelenler de çocuklarına parti yapıyorlar ne özenmesi.

göremedim ben.güle güle kullanın.

geçmiş olsun yaa.hay allah.bazen defnede katılıyo ağlarken.sonra içini çeke çekek sakinleşiyo.

iyi bi ilerleme bee.aman orma bütün bebeler aynı.benimkide öyle bi tonunu yükselte.bi çığlığı var valla komşular ne diyo bana kim bilir

ayy ben olabilirim.bal koy diye epey dedim çoguna..bende sade koyunca içmiyo.ama ballı içiyo.şimdi bende 70cc ballı keçi sütü verdim.içti arkasından emdi yattı.

mkaşallah paşaya..

günaydın herkese

günaydın.
sibelcim sanada günaydın

günaydın herkese

günaydınlar hayırlı günlerr

herkese günaydınnnnnnnnn

günaydın hepinize

günaydın canım rüyan hayır olsun inş.tatlı rüyada yemek iyidir diye biliyorum.....

günaydınn...
hayırlı güzel bigün olsun inşallahh..
günaydın canım amin....

günaydın.....

kızlar istanbul buluşmamız 6 martta seda (canbahar) nın evinde. şuanda 11 kişiyiz.

günaydın canım,çok geçmiş olsun.....

günaydınlarrrr................
günaydın sibelcim....

günaydın zeynepcim.....

aferin ipeğe yarasın fıstığa....

maşallah doruk paşaya, ahmet burak,furkan ve zeynepte dün 13 aylık oldular bütün kuzulara maşallah

offf gülşah offf...
kayınvalide işte
en iyisi bu kadar oluyor...

ya benımkı gecen gun ne ettı dersın.
gorumcem hastalandı gece ersını cagırdılar hast goturduler neyse gecmıs olsun
kulakları dolmus bıde bogazı sısmıs vs vs...
ertesı gun benı arıyor onlara cagırıyor gecmıs olsuna gıtmemız amacı
dedım anne,ablam hasta ben nasıl geleyım cocuga gecer.
aaaaa dogru ben dusunemedım unuttum demez mı
gelemem ıpege bulaşır dedım kapadım.
bi de ben calısıcam dıyourm cocuga bu kadın bakacak. demek ben olmasam alıp hasta adamın yanına goturecek. dusunemedım dıyor cunku acık acık soyluyor kadın!
ki ipek hassas,hasta olmaması lazım. extra özen istiyen bı cocuk durumu ıtıbarıyle.
o hasta ewıne cagırıyor ben gecmıs olsun dıyım dıye.

ersıne de dedım annen de sagolsun ona bıraksak cocugu hasta edıp elımıze verecek demek dedım.
bosver gıtmeyız ne ısımız war dedı.
farkında annesının dusuncesızlıgının ama işte...

kaynana işte kaynana. sevemiyorum bi türlü. bişey oluyo gene soğutuyo kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…