2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burak ta içmiyo sütü ya..biberonu çiğneyip duruyo..birazdan bidaha denym olmadı..

aysegülcüm sende geldin ya nurturiaya orda benim profilime resimlerime girersen görüceksin canım.

evet evet biraz ugraştım.şimdi gördüm.güle güle kullansın.çok ahatlık oluyo.fiyatıda çok uygunmuş..

yaa hasta olun zaten üstüne almıyo böyle şeyleri.baksana baştan demiş benim geçti diye..iinsanı böyle kişiler sinir ediyo.

yok yok kimse anne gibi düşünemiyo zeynepcim.maaleseff..

burak ta içmiyo sütü ya..biberonu çiğneyip duruyo..birazdan bidaha denym olmadı..

içmeseydi defne içmezdi.nerdeyse bir yıl ugraştım.dogudugundan beri biberon vermeye çalışıyordum.yaklaşık bi haftadır alıyo .çook şükür.benimkide hala arada çigniyo hiç kımıldatmıyorum biberonu çignyip sorda tekrar emiyo.içiyo.sende dene.ha bide inet sütü sevmiyor olabilir defne gibi.benim kız inek sütü içirdimmi ögrüyo.keçi sütü bide bal koyuyum.içiyo.

Geçenlerde bebekte kusma ishal olmuştu annemle babam bize gelmişlerdi annem de çok rahatsız olmuştu benzer şikayetlere. Babam hem anneme hem bebeğe bakıyordu. Anneme amip teşhisi koymuşlardı derken ben de hasta oldum mecburen kayınvalidem geldi. Annemden kalma üç günlük soyulmuş patetes elektrik sobasının üzerinde duruyor. Ben yorgan döşek yatıyorum lavaboya zor kalkıyorum. Kadın patatesi sordu atılacak üç gündür orda annemden kalma dedim. Kadın anneme amip teşhisi kondupunu biliyor. Çocuk da iyileşmeye durduydu sen tut o patatesi çoçuğa yedir. Hem de yenileri haşlanmışken. Kendisi de yenisinden ye. Var mı böyle bişey ya. Akşam da arkadaşı geldi ballandıra ballandıra anlatıyor. Tazecik patates haşladım çocuğa yedirdim diye. Allah ne çocuğumu ne beni onun eline düşürmesin. Anneme de uzun uzun ömürler versin.

yani torun kendi torunu
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
can sa,seninde canın işte!
canının canı.
bu düşüncesizlik neden???
doğru söylüyosun,allah analarınıza uzun ömürler
kaynanalarımıza da bolca akıl versin...

neden sevemiyoruz biz bu kadınları biliyomusunuz oğlanlarını yönetmeye alışık lar aynısını yapmak istiyorlar işte olmayıncada aptallıklar yapıyolar kendi akıllarınca biz cahil iz ya aman neyse mecbur deilmiyiz onlarla yaşamaya görüşmeye evet oyüzden belirli bi süreden sonra sinir krizide geçirsek bişiy demeden geçicez mecburiyetten malesef

bencede her kaynanada aynısı var bencede en iyisinde bile benimkide cumartesi çocuğun üstünde yelek yok merdivende tutuyor gel içeri dedim yok burda sevcekmiş derin gel kızım geliyorum gelmiyor bana öle yapıncada seviniyolar amaçları ne anlamıyorum
işte çocuk olana kadar gelinleri oluyoruz
çocuk olunca sadece bizler doğuran olarak 2.plandayız

allahtan biz kayınvalide tarafıyla uzagız. onlar denizlide. yılda 2-3 kez anca görüşüyoruz. oda kısa kalıyorum ben orada rahat edemedigim icin. burda olsalar yada biz orda olsak hic görüşmem ben kesin. oda yapacak cünkü eminim. şimdi yapamıyor.

ama ben annem icinde cok iyi diyemiyorm. allah beni onun elinede düşürmesin. o konudada şansısım. doruk icin üzülüyorum. şöyle kocaman bir ailesi olsun. haftasonları bizden sıkılınca gidip kalacagı b.annesi annamesi dedesi olsun cok isterdim. yada gidip nazlanacağı. annane bana makarna yap diyebileceği flan neyse işte böyle.

özlemcim biz altlı üstlüyüz mesela ama inan arada senin bu söylediklerini düşününce beni rahatsız ediyor nedense kıskanıyorum ben kzımı sanırım biliyorum yalnış ama işte korku benimki ama çok güzel ilişkiler bunlar çocuklar sevgiyle büyüyor sevildiğini ve naz yapmayı çok iyi biliyor

serapcım kıskanmam ben ya sonucta kim olursa olsun hic ama hic kimse onun annesi olamaz. bitek ben olabilirim. herkesin kucagına gitsede yine gece gelip benim koynumda uyur oglum. o konuda hic endisem yok. büyük aile gibisi yok ben esas buyuk ailesi olanları kıskanıyorum. haftasonları bir araya gelip dort elden sofralar kurup saatlerce sofrada oturup kakara kikiri yaparak yemek yiyenlere imreniyorum.

kız bu arada iyiki kızın olmuş oglun olsa napcan. bi kız bulunca onun peşine takılıp gidecek. :)) kız evlat herzaman seninle ama erkek evlatta biraz kız tarafına kayma oluyor bence. :))

işte benımde kendıme bıle ıtıraf edemedıgım sey bu bende cok kıskanıyorum artık buna kesın emın oldum
hıc onlar sevsın ıstemeyorum oglumu dokunmaları bıle benı rahatsız edıyor haketmedıklerını dusunuyorum
keske dıyoırum yuzlerını hıc gormesem
kocam gıbı bırı nasıl onların evledı olur dıyorum hepp
gercı sadece dogurmus tek emegı bu
tek bıldıklerı seyde cocuk yapmak olmus
benım annem ıcınde gelınımız belkı boyle seyler dıyordur ama annem hala calısır cocuklarıma bısey yapacam dıye ugrasır oglum aev alayyım dıye calısıyor kadın
ama esımınkılerde hala ne koparsak kardır dıyorlar
oooff amma doluyum yaa ben bu konuda

canım bıradaa olsan dertlerı bıtmez dedıkoduları bıtmez ıslerı bıtmez bıtmez Allah bıtmez
bosver emın ol boyle daha rahatsındır farkında degılsınıdr
ayrıca oyle olmuyor benım oglumu babnnesı yok bıraakın benım koynumda uyusun yok ben yedıreyyım yok ben gıydıreyım utanmasa ben emzırreyım dıyecek
o benım oglum sen sut annesısın dıyor bana dusun yanıı
gelde delırme
bende dedım senın oglun orda benım oglum bu lafını bılde konus
esım hep sahıp cıkar banan yoksa elımden alır o cocugumu o derece yanı
bısey olsada konusmasakta gelmeseler yuzlerını gormesem dıye dua edıyorum hepp

Eflal (Cumartesi), Elif Erva(Dün) ve Şubatın son meleği olan(bugün) Özge' nin doğumgünlerini de kutluyorum nice nice sağlıklı mutlu seneler görün inşallah prensesler.

cnm ama malesef eşinin ailesi mecburluk var
bende oğlumu kaynanama bırakıp işe gelliyorum arada görümcemler geliyolar yardım ediyolar biri yol parası istiyo geliyom die problem deil iki kuruş para ama kendi kanları insanın zoruna gidio
çalışmak zorunda olmak ve oğlumu yaşlı bir kadının eline bırakıp gelmek dahada zor

Eflal (Cumartesi), Elif Erva(Dün) ve Şubatın son meleği olan(bugün) Özge' nin doğumgünlerini de kutluyorum nice nice sağlıklı mutlu seneler görün inşallah prensesler.

cnm senden kopya çekerek bende kutluyorum

tospişin d.günü fotolarını gördüm çok tatlı olmuş maşallah

Son düzenleme:
birileri kaynana mı dedi
malum kaynanamla kayınpeder bizde onlar bakıyor bu hafta oğluma.. 3 gündür kocam soruyo niye böyle durgun sakinsin hiç konuşmuyorsun.. eve gidiyorum oğlanı yediriyorum (kendi çocuklarına bakmamış ama 1 haftada uzman kesildiği için herşeye müdahale ediyor sessizim görmezden geliyorum ) , üstünü değiştiriyorum (sıcak odadayız elbette balkonda değil ama dondu dondu diye diye beynimi yiyor sessizim duymuyorum), çocukla anne anne diye perişan oluyor ağlamaktan (ama oynayamıyorum mutfağı toplamam lazım!! ), çocuk yürümek istiyor fırsat yok (düşermiş!! diye sürekli kollarını tutuyorlar çocuk ta ben de sinir krizi geçirecez ama sakinim sessizim), çocuk kendi kendine oynamak istiyor sıkılıyor bi zaman sonra birilerini istemiyor(ama 5 dk bile bırakmıyorlar susuyorum), sonra alıp yatırıyorum gidip çalışıyorum işim var, uyku vakti geliyor nihayet (evde yatacak çok yer olmadığı için yatak odası onların oluyor) oğlumun odasında oğluma sarılıp yatıyorum en huzurlu zaman da bu zaten.
ve şafak sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…