aysegülcüm sende geldin ya nurturiaya orda benim profilime resimlerime girersen görüceksin canım.
ahmet burak,furkan ve zeynepte .evet ya sizlerde 13 aylık oldunuz.
burak ta içmiyo sütü ya..biberonu çiğneyip duruyo..birazdan bidaha denym olmadı..
aysegülcüm sende geldin ya nurturiaya orda benim profilime resimlerime girersen görüceksin canım.
yaa hasta olun zaten üstüne almıyo böyle şeyleri.baksana baştan demiş benim geçti diye..iinsanı böyle kişiler sinir ediyo.Ya kızlar bi de canım bişeye sıkıldı paylaşmadan edemeyeceğim. Haftasonu bizimkinin yaşgünüydü ya. Halası ve babaannesi geldi gripler. Kayınvalidem ben atlattım diyor ama öksürüyor ses kısık. Görümcem hadi maske taktı ama çocuk da onu çok seviyor kucağından inmedi ki. Her neyse şimdi çocuğa bulaştı anlaşılan ve bana da sanırım boğazım burnum çok kötü yanıyor çünkü. Akşam kayınvalidem telefonda çocuğun hasta olduğunu öğreniyor ve yaşgününe çağırdığımız insanlarla ilgili laf ediyor anladığım kadarıyla. Zira eşim anne bak alınıyorum ben yoldan geçen insanları çağırmadım dedi. Neymiş efendim nazar değmişmiş. Oha yani ya. Griplisiniz işte tamam normal olabilir ve bulaşa dabilir. Yani ilk doğum günü elbette geleceksiniz de ya tüh bak çocuğa bulaştırdık demiyor da nazar değdi çocuğa diyor böyle bişey olamaz ya. Gelen misafirler de kimler annemler, aynı apartmanda oturduğumuz amcamlar ve bir de kuzenim. Eşime sordum ne dedi diye şaşalı bi doğumgünü oldu ya insanlar belki özenmiştir nazar değmiştir dedi diyor. Ya sabır diyorum içimden. Doğumgünü dediğin nasıl olur ki? Gelenler de çocuklarına parti yapıyorlar ne özenmesi.
offf gülşah offf...
kayınvalide işte
en iyisi bu kadar oluyor...
ya benımkı gecen gun ne ettı dersın.
gorumcem hastalandı gece ersını cagırdılar hast goturduler neyse gecmıs olsun
kulakları dolmus bıde bogazı sısmıs vs vs...
ertesı gun benı arıyor onlara cagırıyor gecmıs olsuna gıtmemız amacı
dedım anne,ablam hasta ben nasıl geleyım cocuga gecer.
aaaaa dogru ben dusunemedım unuttum demez mı
gelemem ıpege bulaşır dedım kapadım.
bi de ben calısıcam dıyourm cocuga bu kadın bakacak. demek ben olmasam alıp hasta adamın yanına goturecek. dusunemedım dıyor cunku acık acık soyluyor kadın!
ki ipek hassas,hasta olmaması lazım. extra özen istiyen bı cocuk durumu ıtıbarıyle.
o hasta ewıne cagırıyor ben gecmıs olsun dıyım dıye.
ersıne de dedım annen de sagolsun ona bıraksak cocugu hasta edıp elımıze verecek demek dedım.
bosver gıtmeyız ne ısımız war dedı.
farkında annesının dusuncesızlıgının ama işte...
kaynana işte kaynana. sevemiyorum bi türlü. bişey oluyo gene soğutuyo kendinden
burak ta içmiyo sütü ya..biberonu çiğneyip duruyo..birazdan bidaha denym olmadı..
offf gülşah offf...
kayınvalide işte
en iyisi bu kadar oluyor...
ya benımkı gecen gun ne ettı dersın.
gorumcem hastalandı gece ersını cagırdılar hast goturduler neyse gecmıs olsun
kulakları dolmus bıde bogazı sısmıs vs vs...
ertesı gun benı arıyor onlara cagırıyor gecmıs olsuna gıtmemız amacı
dedım anne,ablam hasta ben nasıl geleyım cocuga gecer.
aaaaa dogru ben dusunemedım unuttum demez mı
gelemem ıpege bulaşır dedım kapadım.
bi de ben calısıcam dıyourm cocuga bu kadın bakacak. demek ben olmasam alıp hasta adamın yanına goturecek. dusunemedım dıyor cunku acık acık soyluyor kadın!
ki ipek hassas,hasta olmaması lazım. extra özen istiyen bı cocuk durumu ıtıbarıyle.
o hasta ewıne cagırıyor ben gecmıs olsun dıyım dıye.
ersıne de dedım annen de sagolsun ona bıraksak cocugu hasta edıp elımıze verecek demek dedım.
bosver gıtmeyız ne ısımız war dedı.
farkında annesının dusuncesızlıgının ama işte...
kaynana işte kaynana. sevemiyorum bi türlü. bişey oluyo gene soğutuyo kendinden
yani torun kendi torunuGeçenlerde bebekte kusma ishal olmuştu annemle babam bize gelmişlerdi annem de çok rahatsız olmuştu benzer şikayetlere. Babam hem anneme hem bebeğe bakıyordu. Anneme amip teşhisi koymuşlardı derken ben de hasta oldum mecburen kayınvalidem geldi. Annemden kalma üç günlük soyulmuş patetes elektrik sobasının üzerinde duruyor. Ben yorgan döşek yatıyorum lavaboya zor kalkıyorum. Kadın patatesi sordu atılacak üç gündür orda annemden kalma dedim. Kadın anneme amip teşhisi kondupunu biliyor. Çocuk da iyileşmeye durduydu sen tut o patatesi çoçuğa yedir. Hem de yenileri haşlanmışken. Kendisi de yenisinden ye. Var mı böyle bişey ya. Akşam da arkadaşı geldi ballandıra ballandıra anlatıyor. Tazecik patates haşladım çocuğa yedirdim diye. Allah ne çocuğumu ne beni onun eline düşürmesin. Anneme de uzun uzun ömürler versin.
ahmet burak,furkan ve zeynepte .evet ya sizlerde 13 aylık oldunuz.
allahtan biz kayınvalide tarafıyla uzagız. onlar denizlide. yılda 2-3 kez anca görüşüyoruz. oda kısa kalıyorum ben orada rahat edemedigim icin. burda olsalar yada biz orda olsak hic görüşmem ben kesin. oda yapacak cünkü eminim. şimdi yapamıyor.
ama ben annem icinde cok iyi diyemiyorm. allah beni onun elinede düşürmesin. o konudada şansısım. doruk icin üzülüyorum. şöyle kocaman bir ailesi olsun. haftasonları bizden sıkılınca gidip kalacagı b.annesi annamesi dedesi olsun cok isterdim. yada gidip nazlanacağı. annane bana makarna yap diyebileceği flan neyse işte böyle.
özlemcim biz altlı üstlüyüz mesela ama inan arada senin bu söylediklerini düşününce beni rahatsız ediyor nedense kıskanıyorum ben kzımı sanırım biliyorum yalnış ama işte korku benimki ama çok güzel ilişkiler bunlar çocuklar sevgiyle büyüyor sevildiğini ve naz yapmayı çok iyi biliyor
serapcım kıskanmam ben ya sonucta kim olursa olsun hic ama hic kimse onun annesi olamaz. bitek ben olabilirim. herkesin kucagına gitsede yine gece gelip benim koynumda uyur oglum. o konuda hic endisem yok. büyük aile gibisi yok ben esas buyuk ailesi olanları kıskanıyorum. haftasonları bir araya gelip dort elden sofralar kurup saatlerce sofrada oturup kakara kikiri yaparak yemek yiyenlere imreniyorum.
kız bu arada iyiki kızın olmuş oglun olsa napcan. bi kız bulunca onun peşine takılıp gidecek. :)) kız evlat herzaman seninle ama erkek evlatta biraz kız tarafına kayma oluyor bence. :))
cnm ama malesef eşinin ailesi mecburluk varcanım bıradaa olsan dertlerı bıtmez dedıkoduları bıtmez ıslerı bıtmez bıtmez Allah bıtmez
bosver emın ol boyle daha rahatsındır farkında degılsınıdr
ayrıca oyle olmuyor benım oglumu babnnesı yok bıraakın benım koynumda uyusun yok ben yedıreyyım yok ben gıydıreyım utanmasa ben emzırreyım dıyecek
o benım oglum sen sut annesısın dıyor bana dusun yanıı
gelde delırme
bende dedım senın oglun orda benım oglum bu lafını bılde konus
esım hep sahıp cıkar banan yoksa elımden alır o cocugumu o derece yanı
bısey olsada konusmasakta gelmeseler yuzlerını gormesem dıye dua edıyorum hepp
Eflal (Cumartesi), Elif Erva(Dün) ve Şubatın son meleği olan(bugün) Özge' nin doğumgünlerini de kutluyorum nice nice sağlıklı mutlu seneler görün inşallah prensesler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?