Hepsi aynı canım bunların .Konuşmayacağım dedim ama olmuyor ki insanı sinir etmekten başka bişey yapmıyorlarBenimkiler çalışıyor kendim bakıyorum ama gittiğimiz her yerde çok hareketli bizi yoruyor yürümeyede başladı işimiz dahada zor diyorlar .Zaten sabah işe gidiyor akşam 6da geliyor sanırsınki tüm gün o bakıyor heryerde anlatıyor birde .Akşamları yemek yerken 1 saat bilemedin 2 saat görüyorlar onuda abartıyorda abartıyo. Hele bana emir vererek yok namaz kılcam çocuğa bak ,yok ben çocuğa bakarken sen bulaşığı yıka yok ,altını değiş vs vs yapacağım her işi emretti mi gözüm dönüyor .Ya sabır çekiyorum değilse boğcam kadını kocası da aynı gerçi al birini vur ötekine
Ay Serap canım Allah sana bolca sabır versin .Ben senin yerinde olsam inan katlanamazdım az göreyim çok göreyim farketmezdi .Senin yazdıklarını okudukça içim daraldı yaşasam kimbilir nasıl olurdu
ay o kadından hiç bişey beklenmez o zaman serap, boşver.
benimkiler böyle değillerdi işte çok rahattım, kapım çalınmazdı, istediğimiz zaman görüşürdük çıkardık, çocuk olduktan sonra işi abarttılar, sürekli kapı çalıyo, en kısa zamanda bir ev almak istiyorum uzaklaşmak istiyorum ben de, yoksa dediğin gibi evliliğim kötüye gidecek, çünkü evde huzur kalmadı, sürekli şikayet eden bir kadın haline geldim, kocam da bıktı, ailesi tabii bişey söyleyemiyo, çocuğumuza bakıyolar ses çıkarma deyip deyip duruyo, ben de çıldırıyorum, keyfimden mi baktırıyorum, mecburum, çalışmak zorundayım isterse bakmasın annem de var benim diyorum, ama daral geldi artık her şeyleri batıyo çok soğudum, kızımı da alıp kaçasım geliyo valla.
olur o mu doğurmuş onla yatcakmış ben müsade etmem benimkide bi kaç kere dedi o tarz laf bunu ben doğurdum dedim tak ediyo bazen babannem değil annem diye seviyo çıldırıyorum
srppp allah sanada sabır versin tatlım sessizsin ama sinir küpü olucan böle gidersee
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
aksam bisiler hazirlim dedim bugun prensesimin dogum gunu diye asil dogum gunu pazar olcak ama bugunde hazirlin bisiler kendi kendimize dedim krem yapiyodum brendarla ozgeye baktim o anda blendari parmagima tutmusum anidende basinda parmadim parcaladi heryer kanlar icinde acile gitim biraz beklemeden sonra dikise alindim 7 dikis atilar parmagima cok aci bisidi donana kadar parmagim acil oldugu icin komsum ssk ya goturdu ben ozele giderimde yakin diye oraya gidelim dedi ne hap ne bisi yazdilar gece agrilardan uyamadim sabah ozele gitim cerah doktor bakti bunu nasil dikmisler diye soylendi bende acmim kotu olmasin dedi hergun pasuman yaptircam 2 hafta elim dikisli kalcak agridan titriyorum koluma ignede yaptilar tamamen kolum zor kalkiyo ozge yaramazlik yapim diye durmuyo napcam bilmem valahi kizlar annemler londraya gelin ozgeye vize al diyo
ayy ne fenaymışş..Allah sabır versin serapcım sana..çekilesi yok..eşine ne demeli,bildiği halde işine gelmeyince sessiz oluyo öyle mi
benim kayınvalidenin evi pırıl pırıldır,elinden bez düşmez.sabah erkenden kalkar, kahvaltıyı hazırlar, akşam yemeğinin hazırlıklarını yapar. eli çabuktur..buraya gelince de en iyi yaptığı şey gezmektir :) her geldiğinde ayakkabı aldırır..kızdığı bişey varsa içinde tutamaz,başka zaman da olsa söyler mutlaka..
kayınpederin ağzı var,dli yok bana göre..ama kaynanama çok çektirmiş zamanında..şimdide emekli çenesi ile çektiriyo..:)
benzer bişey bak şöyle, nergiz sude anne demeye başladı, ben çok mutluyum annemmmm diyip cvp veriyorum kızıma, suratının şekli değişiyodu kadının yaaa
çocuk ortaya annnenneeennnee diye söylüyo cevap veriyo hemen aşkımmm babaaneeemmm diye, dur bi annesi var burda dimi, çocuk yine vızıldıyo emeklerken, ona doğru hamle yapsa hemen eğilir gel babanem gell, noldu bitanem der, dur rahat ver dimi, insanların içinde yapınca bana geliyolar, neymiş ben her derdini anlıyorum, benden çok görüyo ya, bunları yapınca o kadar soğuyorum ki hiç farkında değilller beni nasıl bilediklerinin, oğlunu hiç kıskanmazdı benden, ama torununu yani benim olan çocuğu kıskanıyolar, yok ya biz böyle olmayız yok, ben kendime yakıştıramam, annelik bi kere oluyo, o annelik duygusunu yaşamak dünyanın en güzel duygusu, o da yaşadı vakti ile, sıra bizde, müsaade lütfen lütfen !!!
Aslında canım benim de annemler bakıyorlar ya onlar da öyle oluyor. Hafta sonu babam kırk kere arıyor yemek yedi mi keyfi nasıl uyudu mu diye. Ve her haftasonu çok özlüyorlar. Gelmiyorlar ama içleri gidiyo biliyrum. Belki sizin gibi aynı apartmanda olsak bi bahaneyle onlar da gelirler. Ama ben bu durumdan rahatsız değilim. Kendi ailem diye herhalde. Onu bu kadar çok sevip ilgilendikleri için içim çok rahat. Hiç gözüm arkada kalmıyor bıraktığımda.
ya hakikaten ne anlıyolar böyle abartmaktan, kendileri yapıyomuş gibi anlatmaktan.
ben de kızımın hiç birşeyine müdahele ettirmem, yemek konusunda çok hassasım, ne yiyecekse programlarım veririm, doktoru ile sık sık konuşur ne yemesi gerek bilgi alırım.
misafirimiz olur, sorarlar çiğdem ne yediriyosun diye, atlar benimki lafa, sanki ona soruluyo, cevap verir işte her gün kıymalı etli yemek yediriyoruz, demir eksikliği için doktoru önerdi falan da filan da...
sayar durur ne varsa, tamam sen yediriyosun gündüz eyvallah, ama ben neciyim ?
çok doluyum çokkkk
aynen öyle onlar yaşadı sırasını savdı sıra bizde anneliğimizi doya doya yaşıcaz. Sen 15 gün kalacaksın gideceksin evet ama ben o arada çocuğun yanında olduğum sürece her ihtiyacını karşılayacağım seveceğim oynayacağım çünkü onun sizden çok bana ihtiyacı var şu anda.
aynı bunlar valla
bi de seninki sürekli bakıyo benimki geçen geldiklerinde 4 gün baktı uzman olduGeçen geldiğinde ishal olmuştu acile gittik doktor bişeyler soruyo bana o cevap veriyo ben ağzımı açıp tam cevap vercekken susuyom. En son kocam dedi anne sen susar mısın serap konusun diye. Şu ana kadar toplam "7 gün" baktı herkese şöyle çocuk böyle çocuk öyle veriyoz böyle veriyoz anlatıyo. Annem bakmasına rağmen bu kadar anlatmıyo kimseye. Benim sabiha paktuna kitalarını okuyo beni eğitiyo bi de aklı sıra ya sabır
hakkaten terbiyesizlik..serapcım aldığın kararı şimdiden bozmuşsun :) boşver be canım, insanda sabır kalmıyor ama takmamaya çalış..eşinden yardım iste çok çok..sen de tosbiğinle vakit geçirip, stres atmaya bak..
""""EN İYİ KAYNANA ÖLÜ KAYNANA """"demişti arkadaşın birii
yaaa aynılar yaaa, o kitap mevzusu biz de de var, sabihanın bi kitabı gelmişti işte bi kaç ay oldu, 3 yaş için. akşam gittim bana ne diyo biliyomusun, kalsın dolaba kaldıralım yarın öbür gün okurum faydalanırım çocuk için lazım olur...
hiç sesimi bile çıkarmadım, sanırsın ben onu kendim için değil de onun okuması için almışım, e madem okumak istiyosun çocuğa faydam olsun diyosun, git al sen de bi kitap, ben çocuğum nasıl daha iyi bir birey olur diye tırım tırım araştırıyorum, her ay dergiler alıyorum, okuyorum, bi kere bile afferin kızım, sen çok iyi bir annesin, çok araştırmacısın denmiyor :)
alemler yaaaa...
Sanırsınız ki kendi çocuklarına bu kadar bakmışlar .Benim kocişe babannesi bakmış kendileride söylüyorlar .Birde benim kaynanada pek becerikli değil bir yemeği bile kaç saatte yapıyor .Çocukla ilgili birçok şeyi bilmiyor .Ama lafa gelince emretmeyi seviyor .İnsanı sinir etmeye bayılıyorlar ya .Bencede bizden uzak olsunlar .Az görüşelim en iyisi yoksa olan kocalarımızla bize oluyor
Çiğdemcim sen de İzmirdeydin demi gel buluşalım çocuklar oynasın biz de dertleşelim
yaaa aynılar yaaa, o kitap mevzusu biz de de var, sabihanın bi kitabı gelmişti işte bi kaç ay oldu, 3 yaş için. akşam gittim bana ne diyo biliyomusun, kalsın dolaba kaldıralım yarın öbür gün okurum faydalanırım çocuk için lazım olur...
hiç sesimi bile çıkarmadım, sanırsın ben onu kendim için değil de onun okuması için almışım, e madem okumak istiyosun çocuğa faydam olsun diyosun, git al sen de bi kitap, ben çocuğum nasıl daha iyi bir birey olur diye tırım tırım araştırıyorum, her ay dergiler alıyorum, okuyorum, bi kere bile afferin kızım, sen çok iyi bir annesin, çok araştırmacısın denmiyor :)
alemler yaaaa...
ah canım ya istanbuldayım ben, ama bizimkilerden kaçıp İzmir'e yerleşmek istiyoruz eşimle, çok arkadaşımız var, çok sık gelir gideriz, çok da severiz.
bi gün olur da gelirsem, inşallah karşılıklı sohbet ederiz, dedikodu yaparız, hım
Okuyo da yani. E iyi bişey bu. Benimki bırak kitap okumayı öyle bi mantıkla hareket ediyor ki anlatamam. Benim bile yatamayacağım yüskeklikte bi yastıkgetirmişti doğuma yakın ve büyük de normal yastıktan azcık küçük. Niye yatırmıyormuşum onda. E dedim anne o çok yüksek ve çocuk daha çok küçük e oturarak uyusun ne olacak ki diyor. Doğumda bi kıyafet getirmiş 4 yaş için. Çok beğenmiş de almışmış alakası yok. Beğenilmesine imkan yok. Şimdi de çorap getirmiş yeni doğan çocuk için. Çekince uzuyormuş. Acaip bi mantık acaip bi düşünce yani anlatamam ya.
Okuyo da yani. E iyi bişey bu. Benimki bırak kitap okumayı öyle bi mantıkla hareket ediyor ki anlatamam. Benim bile yatamayacağım yüskeklikte bi yastıkgetirmişti doğuma yakın ve büyük de normal yastıktan azcık küçük. Niye yatırmıyormuşum onda. E dedim anne o çok yüksek ve çocuk daha çok küçük e oturarak uyusun ne olacak ki diyor. Doğumda bi kıyafet getirmiş 4 yaş için. Çok beğenmiş de almışmış alakası yok. Beğenilmesine imkan yok. Şimdi de çorap getirmiş yeni doğan çocuk için. Çekince uzuyormuş. Acaip bi mantık acaip bi düşünce yani anlatamam ya.
ahmet burak,furkan ve zeynepte .evet ya sizlerde 13 aylık oldunuz.
çok sağolun teyzoşlarTeşekkür ederiz teyzeleri oğlum 13 aylık oldu bir ayı daha devirdik burak ve zeynep ve doruk da 13 aylık oldu kocaman maşallah onlarada
çok geçmiş olsun melekcim,özgeninde doğum günü kutlu olsun....selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
aksam bisiler hazirlim dedim bugun prensesimin dogum gunu diye asil dogum gunu pazar olcak ama bugunde hazirlin bisiler kendi kendimize dedim krem yapiyodum brendarla ozgeye baktim o anda blendari parmagima tutmusum anidende basinda parmadim parcaladi heryer kanlar icinde acile gitim biraz beklemeden sonra dikise alindim 7 dikis atilar parmagima cok aci bisidi donana kadar parmagim acil oldugu icin komsum ssk ya goturdu ben ozele giderimde yakin diye oraya gidelim dedi ne hap ne bisi yazdilar gece agrilardan uyamadim sabah ozele gitim cerah doktor bakti bunu nasil dikmisler diye soylendi bende acmim kotu olmasin dedi hergun pasuman yaptircam 2 hafta elim dikisli kalcak agridan titriyorum koluma ignede yaptilar tamamen kolum zor kalkiyo ozge yaramazlik yapim diye durmuyo napcam bilmem valahi kizlar annemler londraya gelin ozgeye vize al diyo
benim eşim tek çocuk ilk evlendiğimizde eşimi benden çok kıskanırdı ama kerem doğduğundan beri eşimi bıraktı oğluma sardı,beni pek sevmez ama torunlarını çok sever hakkını yiyemem şimdi,bazen beni çileden çıkartır mesala benim küçük oğlum eren daha sünnet olmadı,herkesin içinde diyorki bu sene erenin sünnetini yapmayı düşünüyorum annesi o ya benim fikrimi soran yok hepsi aynı canım boşver.......benzer bişey bak şöyle, nergiz sude anne demeye başladı, ben çok mutluyum annemmmm diyip cvp veriyorum kızıma, suratının şekli değişiyodu kadının yaaa
çocuk ortaya annnenneeennnee diye söylüyo cevap veriyo hemen aşkımmm babaaneeemmm diye, dur bi annesi var burda dimi, çocuk yine vızıldıyo emeklerken, ona doğru hamle yapsa hemen eğilir gel babanem gell, noldu bitanem der, dur rahat ver dimi, insanların içinde yapınca bana geliyolar, neymiş ben her derdini anlıyorum, benden çok görüyo ya, bunları yapınca o kadar soğuyorum ki hiç farkında değilller beni nasıl bilediklerinin, oğlunu hiç kıskanmazdı benden, ama torununu yani benim olan çocuğu kıskanıyolar, yok ya biz böyle olmayız yok, ben kendime yakıştıramam, annelik bi kere oluyo, o annelik duygusunu yaşamak dünyanın en güzel duygusu, o da yaşadı vakti ile, sıra bizde, müsaade lütfen lütfen !!!
""""EN İYİ KAYNANA ÖLÜ KAYNANA """"demişti arkadaşın birii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?