ya gülşah çok güldüm kaynanana :)
bizim gülşah hayırlı olsun bacım,ne güzel bol bol görüşeceğizz..ecenaz kuşum napıyo,yürüyodur artık..
ayşegül geçmiş olsun canım ya,geçen diyodun korkuyom diye, başına geldi.Allah göstermesin bi daha.
kız geziniyo.oturuyo çıkıyo.koşuyo.ayy etmedigi halt yok..valla bende bi anlık daygınlığıma geldi.sağo canım.iyi iyi..
yok kız ara verdiniz onu diyom.degilse niye beğenmeyem hayranıyım senin:98::98::98:
kız bende nolmuşki kaynanama dicektim:)) adaşımın kaynaansıymış..
saol bacım evet artık uzun ayrılıklar olmucak inş...ecenaz iyi teyzesi...ne yürümesi yaaa popoyu kaldıramaz o zilli...canı isteyince çok güzel yürüyo kendi kalkıyo falan ama çok garip bi çocuk keyfine çok düşkün yap diyince yapmıyo...emeklemek daha kolayına geliyo ama tabi yürüyoruz hiç yürümüyo değil...
kızlar boşverin.
gerçekten boşverin.
sinirlerinizi yıprattığınıza değmez.
ister kaynana olsun,ister anne olsun,ister baba olsun,kardeş olsun eş olsun.
beni üzeni napayım ben.
bi söz var "insanoğlu topraktan yaratılmıştır,her an çamurlaşabilir" diye. ,isterse dünya iyisi olsun,biz el kızıyız sonuçta. onların kendi canından değiliz. üzerine bir de oğullarını almışız ellerinden. e daha nolsun? aslında bi insanı sinirlendirmenin en iyi yolu yok saymaktır. görmezlikten geliceksin. mesela sana giydirme o yeleği mi diyor. gözünün içine baka baka giydir. çıtını çıkarma. çıtını çıkarırsan suçlu yine sen olursun cunku. o büyük. sen saygısızlık ettiğinle kalırsın. üste çıkmasını pek iyi bilirler.
ben lafın altında kalmam. söyliceğimi söylerim. ama asla saygısız bi uslupla değil. sonra yarın öbür gün bişey olur kocam "sende benım anneme soyle soyle etmıstın" der
guler yuzunle tatlı sozunle sok lafını cekıl. kım ne derse desın kendı bıldıgını yap. stratejim bu. yoksa bizimkide az değil. yönetme huyu var ama anca lafta. icraat sıfır. müsade etmem. kusura bakmasın bu benim evim. cocuk benim cocugum. koca da benim kocam.
oh olsun...
şaşırmış o be...evet ya çok takılmıuyorum ben öyle aman yürümedi aman koşmadı...
çok şükür yürüyo ama kendi başına evin içinde dolanmıyo yürüyerek...oda olucak tabi allahtan ne zaman emir gelirse...
ya doktor kilosunda takıldı bana göre normal ama dikkat et dedi çok meyilli kiloya dedi 12,5 kg boyuda uzun ama kiloya göre 83 cm...normal demi ya çok abartılı bi şişkoluk yok ecenaz da görünüşte ama...aman napıyım açmı bırakıyım çocuğu şişmanlamasın diye
önceden bende yapamıyodum ama artık yapıyorum alttan alttan sokup gülüp geçiyorum napiyim. ne benim içimde kalıyor ne saygısızlık oluyor...çok doğrusun zeynep
ben de hiç söylemeden edemem, ama suratımdan her şey belli olur, sinirliysem gülemem beceremiyorum çok denedim olmuyo :)
çocuk benim çocuğum, hep söylüyorum bunu, benim geleceğim, benim emeğim, benim düşlerim, hepsi...
o yüzden çok titizleniyorum onun bakımı için...
hadi gözünaydın hayırlı olsun.....slmmm
benimde evimde internetim var gariii:))
kolay gelsin ayşegül....herkese iyi akşamlarr..defneyi yatırnıp yemegime bakayım..salata pilav felan.
evet ya çok takılmıuyorum ben öyle aman yürümedi aman koşmadı...
çok şükür yürüyo ama kendi başına evin içinde dolanmıyo yürüyerek...oda olucak tabi allahtan ne zaman emir gelirse...
ya doktor kilosunda takıldı bana göre normal ama dikkat et dedi çok meyilli kiloya dedi 12,5 kg boyuda uzun ama kiloya göre 83 cm...normal demi ya çok abartılı bi şişkoluk yok ecenaz da görünüşte ama...aman napıyım açmı bırakıyım çocuğu şişmanlamasın diye
cnm ya çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inş.selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
aksam bisiler hazirlim dedim bugun prensesimin dogum gunu diye asil dogum gunu pazar olcak ama bugunde hazirlin bisiler kendi kendimize dedim krem yapiyodum brendarla ozgeye baktim o anda blendari parmagima tutmusum anidende basinda parmadim parcaladi heryer kanlar icinde acile gitim biraz beklemeden sonra dikise alindim 7 dikis atilar parmagima cok aci bisidi donana kadar parmagim acil oldugu icin komsum ssk ya goturdu ben ozele giderimde yakin diye oraya gidelim dedi ne hap ne bisi yazdilar gece agrilardan uyamadim sabah ozele gitim cerah doktor bakti bunu nasil dikmisler diye soylendi bende acmim kotu olmasin dedi hergun pasuman yaptircam 2 hafta elim dikisli kalcak agridan titriyorum koluma ignede yaptilar tamamen kolum zor kalkiyo ozge yaramazlik yapim diye durmuyo napcam bilmem valahi kizlar annemler londraya gelin ozgeye vize al diyo
kalkıyım sulu köfte yapcam eve internet geldi diye adamı aç bırakmıyım :)))
hülya seni arıcam canım bugün hal hatır sorma günüm...hacerle konuştum sıra sende :))
iyi akşamlar..
cnm ya çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inş.
özgeciğiinde doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömüler versin kuzuyaa
defnecikte düşmüş geçmiş olsun
kalan konuu içinn şu şarkıyı sölüyorumm
şu kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
esmacım nasılsın canım emir nasıl,ablanın bebişi nasıl iyimi........
selmacım iyim cnm sen nasılsın
emirde iyi şükür iyileşti ama diş çıkarıyo huysuz biraz
zeynocuk nasıl oğluşlar nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?