2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya gülşah çok güldüm kaynanana :)

bizim gülşah hayırlı olsun bacım,ne güzel bol bol görüşeceğizz..ecenaz kuşum napıyo,yürüyodur artık..

ayşegül geçmiş olsun canım ya,geçen diyodun korkuyom diye, başına geldi.Allah göstermesin bi daha.

kız bende nolmuşki kaynanama dicektim:)) adaşımın kaynaansıymış..
saol bacım evet artık uzun ayrılıklar olmucak inş...ecenaz iyi teyzesi...ne yürümesi yaaa popoyu kaldıramaz o zilli...canı isteyince çok güzel yürüyo kendi kalkıyo falan ama çok garip bi çocuk keyfine çok düşkün yap diyince yapmıyo...emeklemek daha kolayına geliyo ama tabi yürüyoruz hiç yürümüyo değil...

e tabi emeklemek çok daha kolay şimdi onlara
aman geç koşsunlar baksana koşanın haline

evet ya çok takılmıuyorum ben öyle aman yürümedi aman koşmadı...
çok şükür yürüyo ama kendi başına evin içinde dolanmıyo yürüyerek...oda olucak tabi allahtan ne zaman emir gelirse...

ya doktor kilosunda takıldı bana göre normal ama dikkat et dedi çok meyilli kiloya dedi 12,5 kg boyuda uzun ama kiloya göre 83 cm...normal demi ya çok abartılı bi şişkoluk yok ecenaz da görünüşte ama...aman napıyım açmı bırakıyım çocuğu şişmanlamasın diye

çok doğrusun zeynep

ben de hiç söylemeden edemem, ama suratımdan her şey belli olur, sinirliysem gülemem beceremiyorum çok denedim olmuyo :)

çocuk benim çocuğum, hep söylüyorum bunu, benim geleceğim, benim emeğim, benim düşlerim, hepsi...

o yüzden çok titizleniyorum onun bakımı için...

bence şaşırmış hülya durduk yere adamın kafasınıı takacak bişi diyolar...kızımın kilosuda boyuda gayet iyi...çok meyilliymiş....nerden anladıysa...

şaşırmış o be...
boyu olmasa kaldırmaz kiloyu ama boyunun maşallahı var. kilosuda bu boya göre çok normal.
önceden bende yapamıyodum ama artık yapıyorum alttan alttan sokup gülüp geçiyorum napiyim. ne benim içimde kalıyor ne saygısızlık oluyor...

slmmm
benimde evimde internetim var gariii:))
hadi gözünaydın hayırlı olsun.....

herkese iyi akşamlarr..defneyi yatırnıp yemegime bakayım..salata pilav felan.
kolay gelsin ayşegül....

maşallah ecenaza yok canım kilosu çok değil bencede.....

cnm ya çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inş.
özgeciğiinde doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömüler versin kuzuyaa

defnecikte düşmüş geçmiş olsun

kalan konuu içinn şu şarkıyı sölüyorumm

şu kaynanayı ne yapmalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı

kalkıyım sulu köfte yapcam eve internet geldi diye adamı aç bırakmıyım :)))
hülya seni arıcam canım bugün hal hatır sorma günüm...hacerle konuştum sıra sende :))
iyi akşamlar..

esmacım nasılsın canım emir nasıl,ablanın bebişi nasıl iyimi........

ıyı aksamlar kızlar
bu kaynanalardan herkes ne dertlıymıss
okudukca sınırlerım bozuldu
neyse sabır dıleyelım Allaha havale edelımm
meleksen canım gecmıs olssunn
papatya senın kızda fırlama tam desene
masallah koltuklarda gezıyorr
dogum gunnu olanlarında dogum gunlerı kutlu mutlu olsuın nıce guzel yılllara

selmacım iyim cnm sen nasılsın
emirde iyi şükür iyileşti ama diş çıkarıyo huysuz biraz
zeynocuk nasıl oğluşlar nasıl cnm

yemek yapıyordum canım kusura bakma hemen cevaplayamadım,biz iyiyiz sağol zeynoşta artık tamamen yürümeye başladı bir hafta on gündür falan, artık bana rahat yok sesi çıkmıyorsa mutlaka tehlikeli işler peşinde oluyor cadı, tek başına bırakamıyorum malesef,sürekli peşindeyim bide oyun istiyor hep, bilgisayar başında oturmama hiç tahammülü yok onuda kucağıma alıp yazıyorum bazen ama hiç istemiyor sıkılıyor cadı artık yürüyor ya oturmak batıyor........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…