- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
meleksen geçmiş olsn.off kötü olmuş.dikatsizlik oluyo elimizde olmuyo işte böyle şeyler..özge dogum günü kutlu olsun.sağlıklı sıhatlı bi ömrü olsun.git annenin yanına annen orda sana güzelce bakar.
defnede az önce düştü koltuktan.ya tepesine çıkıp sanki hiç düşmeyecekmiş gibi koşup duryo.kendide iniyordu.bi anlık ablaya koşacagım diye ayaklar aşagıya kaydı pat düştü.zeynep feci korktu düştü diye.sanırım suçluluk hissetti.tabi defne yıktı ortalıgı.baktım burnu kan toplamış.az kanamış sanırım.ama akmadı .takip edeyim.
benim eşim tek çocuk ilk evlendiğimizde eşimi benden çok kıskanırdı ama kerem doğduğundan beri eşimi bıraktı oğluma sardı,beni pek sevmez ama torunlarını çok sever hakkını yiyemem şimdi,bazen beni çileden çıkartır mesala benim küçük oğlum eren daha sünnet olmadı,herkesin içinde diyorki bu sene erenin sünnetini yapmayı düşünüyorum annesi o ya benim fikrimi soran yok hepsi aynı canım boşver.......
meleksen geçmiş olsn.off kötü olmuş.dikatsizlik oluyo elimizde olmuyo işte böyle şeyler..özge dogum günü kutlu olsun.sağlıklı sıhatlı bi ömrü olsun.git annenin yanına annen orda sana güzelce bakar.
defnede az önce düştü koltuktan.ya tepesine çıkıp sanki hiç düşmeyecekmiş gibi koşup duryo.kendide iniyordu.bi anlık ablaya koşacagım diye ayaklar aşagıya kaydı pat düştü.zeynep feci korktu düştü diye.sanırım suçluluk hissetti.tabi defne yıktı ortalıgı.baktım burnu kan toplamış.az kanamış sanırım.ama akmadı .takip edeyim.
Arkadaşlar affınızı rica ediyorum kusura kalmayın ama yuhhhhhhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum .Sırf yapmadı ,almadı olmasın diye yapılan hareketler bunlar .Mantıksızlık resmen haOkuyo da yani. E iyi bişey bu. Benimki bırak kitap okumayı öyle bi mantıkla hareket ediyor ki anlatamam. Benim bile yatamayacağım yüskeklikte bi yastıkgetirmişti doğuma yakın ve büyük de normal yastıktan azcık küçük. Niye yatırmıyormuşum onda. E dedim anne o çok yüksek ve çocuk daha çok küçük e oturarak uyusun ne olacak ki diyor. Doğumda bi kıyafet getirmiş 4 yaş için. Çok beğenmiş de almışmış alakası yok. Beğenilmesine imkan yok. Şimdi de çorap getirmiş yeni doğan çocuk için. Çekince uzuyormuş. Acaip bi mantık acaip bi düşünce yani anlatamam ya.
slmmm
benimde evimde internetim var gariii:))
tamam torunlarını çok seviyolar doğru selma, sevsinler de düşkün de olsunlar, ama bireysel olmasınlar, biz desinler istiyorum , madem ortak bişey yapıyoruz, birlikte çocuk yetiştiriyoruz, ben yapayım ben yapıyorum olmamalı, biz olmalı anne ile ortak hareket edilmeli, ben böyle düşünüyorum.
slmmm
benimde evimde internetim var gariii:))
sağol selmacım.kıyamam defneme geçmiş olsun canım.....
kız bir aydır tepesinde.artık çıkmadığı şey kalmadı.zeynebinyatagı.bizim yakat.evdeki koltuklar.allıh bi gün beşiltende inmeye çalışar diye ödüm kopuyo.Defne koltuğun üstünde mi koşuyo bi deBiz daha iki elinden tutunca yürütebiliyoruz Tek elini bırakınca korkuyo yürümüyo
Geçmiş olsun canım
Arkadaşlar affınızı rica ediyorum kusura kalmayın ama yuhhhhhhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum .Sırf yapmadı ,almadı olmasın diye yapılan hareketler bunlar .Mantıksızlık resmen ha
Geçmiş olsun canım ama olacak bunlar .Artık ayaklandılarda bizde habire düşüyoruz .Bu koltuk tepesinde koşmakta çocuklarda favori galiba .Bizim sıpada yapıyor bir atıyor kendini kafayı koltuğun kenarlarına çarpıyor sonrası malum:84: .Allah kötü kazalardan korusun yavrularımızı inş.
Selam canım nasılsın Ecenaz nasıl
Hadi seninde gözün aydın sık sık katıl ama aramıza artık netinde varmış madem
Arkadaşlar affınızı rica ediyorum kusura kalmayın ama yuhhhhhhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum .Sırf yapmadı ,almadı olmasın diye yapılan hareketler bunlar .Mantıksızlık resmen ha
Tam üstüne bastın canım. Aynen öyle. Her işi öyle. Israrla kanaviçe işlemeli çarşaf vereceğim sana hatıra olsun benden dedi getirince diyor ki ama yatağına uygun değil küçük yatakta kullanamazsın. E ne yapayım ben koleksiyon mu? Bornoz takımı vereceğim demiş anneme 2 banyo havlusu 1 baş havlusu koymuş. Eski kullanılmış tepsileri mutfak eşyalarını vermeye çalışıyo almayınca da Gülşah da hiçbişey istemiyo bacım diyo defalarca kullanılmış eşya istemiyorum dememe rağmen. Çeyiz diye yengesinin boyama kursuna giderken ilk yaptığı örtüyü falan koymuş eşimin bekarlık pikelerini. Lekeli ve kalitesiz havluları... Aynı kumaştan iki nevresim takımı yaptırmış düzgün olanını kendi kullanıyor kumaş yetmeyip birinin yastık kılıfı parça parça eklenmiş olanını bana koymuş. Yapma benim sana ihtiyacım mı var sadaka mı veriyorsun.
Ay ne doluymuşum ben ya. Akşam çok kızdım nazar olayına ya hepsi aklıma aklıma geliyor şimdi.
Hepimiz aynıyız canım .Ne yapacaksın kocalarla konuşulmuyor annelerimizede üzülmesin birde onlarda sinir olmasın diye herşey anlatılmıyor.Burda anlatıp hiç olmazsa bir parça rahatlıyoruz .Tövbe Yarabbim onlar ölmeden bize bu dünyada rahat yok valla çekeceğiz ömür boyuTam üstüne bastın canım. Aynen öyle. Her işi öyle. Israrla kanaviçe işlemeli çarşaf vereceğim sana hatıra olsun benden dedi getirince diyor ki ama yatağına uygun değil küçük yatakta kullanamazsın. E ne yapayım ben koleksiyon mu? Bornoz takımı vereceğim demiş anneme 2 banyo havlusu 1 baş havlusu koymuş. Eski kullanılmış tepsileri mutfak eşyalarını vermeye çalışıyo almayınca da Gülşah da hiçbişey istemiyo bacım diyo defalarca kullanılmış eşya istemiyorum dememe rağmen. Çeyiz diye yengesinin boyama kursuna giderken ilk yaptığı örtüyü falan koymuş eşimin bekarlık pikelerini. Lekeli ve kalitesiz havluları... Aynı kumaştan iki nevresim takımı yaptırmış düzgün olanını kendi kullanıyor kumaş yetmeyip birinin yastık kılıfı parça parça eklenmiş olanını bana koymuş. Yapma benim sana ihtiyacım mı var sadaka mı veriyorsun.
Ay ne doluymuşum ben ya. Akşam çok kızdım nazar olayına ya hepsi aklıma aklıma geliyor şimdi.
Kız biz yazıyoruz ya sen bizi beğenmiyor musunamaan yazayan yokk
gidip defneyi uyutayım..:103::103:
kızlar boşverin.
gerçekten boşverin.
sinirlerinizi yıprattığınıza değmez.
ister kaynana olsun,ister anne olsun,ister baba olsun,kardeş olsun eş olsun.
beni üzeni napayım ben.
bi söz var "insanoğlu topraktan yaratılmıştır,her an çamurlaşabilir" diye. ,isterse dünya iyisi olsun,biz el kızıyız sonuçta. onların kendi canından değiliz. üzerine bir de oğullarını almışız ellerinden. e daha nolsun? aslında bi insanı sinirlendirmenin en iyi yolu yok saymaktır. görmezlikten geliceksin. mesela sana giydirme o yeleği mi diyor. gözünün içine baka baka giydir. çıtını çıkarma. çıtını çıkarırsan suçlu yine sen olursun cunku. o büyük. sen saygısızlık ettiğinle kalırsın. üste çıkmasını pek iyi bilirler.
ben lafın altında kalmam. söyliceğimi söylerim. ama asla saygısız bi uslupla değil. sonra yarın öbür gün bişey olur kocam "sende benım anneme soyle soyle etmıstın" der
guler yuzunle tatlı sozunle sok lafını cekıl. kım ne derse desın kendı bıldıgını yap. stratejim bu. yoksa bizimkide az değil. yönetme huyu var ama anca lafta. icraat sıfır. müsade etmem. kusura bakmasın bu benim evim. cocuk benim cocugum. koca da benim kocam.
oh olsun...
Hepimiz aynıyız canım .Ne yapacaksın kocalarla konuşulmuyor annelerimizede üzülmesin birde onlarda sinir olmasın diye herşey anlatılmıyor.Burda anlatıp hiç olmazsa bir parça rahatlıyoruz .Tövbe Yarabbim onlar ölmeden bize bu dünyada rahat yok valla çekeceğiz ömür boyu
Kız biz yazıyoruz ya sen bizi beğenmiyor musun
defnenin koltuk tepesinde ne işi var
geçmiş olsun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?