Selam bacılar nasılsınız
Bana geldiler gene .:95:Mertkan paşa hiç durmuyor zır zır kafamı ağrıttı valla .Eli hep ağzında ağzının suyuda akıyor hafifte başında ateşi var .Galiba yeni diş geliyor ama çok fazla memnuniyetsiz herşeye ağlıyor .Acaba şu azılar ne zaman çıkıyor onlar mı gelecek çünkü görünürlerde dişte yok sadece fazlasıyla eziyeti var :84:
slm cnm iyiz şükür sende iyisin inş.
diş çıkarıyodur cnm huysuzda olur
azı dişi nezaman çıkıyo bende bilmiyorum
Ben eskiden kitaplara çok güvenirdim ama sonra zamanla farkettim ki birinin ak dediğine öbürü kara diyor. Bir dönem bocaladım. Doğru ne nerden bulunur diye. Sonra sorgulayarak bana mantıklı gelenlere doğru demeye başladım ama doğru dediğim her şeye karşı da bir şüphe gelişti içimde. Şimdi kendimce doğrularım prensiplerim vardır ama gelecekte değişmeyeceği konusunda garanti veremem. İç sesime ve iç huzuruma doğru diyorum genelde. O benden daha iyi biliyor herşeyi. Ve bir kitapta okumuştum bana şimdilik mantıklı geldi. Beslenme konusunda idi. Bir anne bebeğinin ek gıdaya geçip geçmemeye hazır olduğunu hisseder gibi bir cümle idi. Genele yayıyorum. Bir anne bebeğini tüm kitaplardan daha iyi bilir ve hisseder.
Bende iyiyim canım sağolasın birtek oğluşun huysuzluğu beni yoruyor o kadar
Ne zamandır sorucam unutuyorum ablanın bebişi nasıl
cnm işte ne iyi nede kötüler ama bugün doktoru durumu iyi deil bebeğin demiş ciğerleri gelişimi iyi deilmiş bugüne kadar yaşaması mucize demiş doktoru bekliyoruz sonu ne olduğu heran değişiyo beklemesi zor geliyo insana
umarım tutunur hayata emecım.ama her şeyin hayırlıs.umarım sağlıklıca büyürr..
cnm işte ne iyi nede kötüler ama bugün doktoru durumu iyi deil bebeğin demiş ciğerleri gelişimi iyi deilmiş bugüne kadar yaşaması mucize demiş doktoru bekliyoruz sonu ne olduğu heran değişiyo beklemesi zor geliyo insana
Bugüne kadar mucize olmuşsa bundan sonra da olabilir. Allah yardımcısı olsun bebişin.
inş. cnm sağol
bukadar direndi yaşayacak die umud ediyoruz ama doktoru olmsuz konuşuyo
aynen cnm bende öle yapıyorum düşüyo ağlıyo ağlama oğülum biz yapmadık sen kendin düştün diyotumbende dusunce yanına gıdıp kucaklıyorum ama yaptıgının kendı hatası oldugunu soyluyorum yanı vurmuyorum hıcbıseye
bı yerde okumustum o zaman baskalarını suclarmıs dıye
esım ıse gıderken yada odadan fılan cıkacaksak el sallayarak yada soyleyerek gıdecegımızı bellı edıyoruz
benım oglumda aglamıyor gelecegımzı bıldıgı cın
gece oglumda bazen yapıyor ya a bende anlamıyorum bı gunu bı gunune uymuyor cok yedırıyorum aclıktan mı aglıyor dıye yıne aglıyor usudumu dıyorum ustunu ortuyorum terledımı dıyorum acıyorum dun gece 5 gıbı uyandı aglıyor esımlde dıyor nıye aglatıyosun sallanackmıs o saatte onu ıstıyor bende dedım ogrenecek sen karısma ben ne dersem o olacak sonra aldım yanıma dondu dondu 1 saat kadar agladı fılan baktıı sallayan yok sonra uymusuz hepimizdede 9 a kadar uyudu sımdıde sallamadan uyutayım dıye yatırıyorum kendıme yatıyorum hadı uyuyalım dıye ayaga kalkıp uzerıme atlıyor oyun oynayacak
belım kopuyor artık sallamaktan
nolcak bılmıyorumm
hep aynı dert var herkeste
doktorlar her zaman kötü duruma kendilerin hazırlasınlar diye derler.umarım iy olur.ismini ne koydular.
canım ınsallah saglıklı olur bebeginizaynen cnm bende öle yapıyorum düşüyo ağlıyo ağlama oğülum biz yapmadık sen kendin düştün diyotum
uyuma konusuda aynı cnm bzaen sabaha kadar salla salla mahvediyo bazende uyanıp su içip uyyo
ama bi kere süte geçince 1 haftadan fazla çok köütü oldu uyumadı ağladı felan sonra aklıma geldi gece inek sütü vermiyorum sabah veriyorum
haklsıın cnm öle herzaman böle iyi gelişme var ama yinede umutlanmayın diolar bazen kalbi duruyo kurtarıyolar öle böle 15 gün oldu maşallah
ismini Berk Erdem koyuıcaklar cnm
canım ınsallah saglıklı olur bebeginiz
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin .Mucize bir bebek o umarım bundan sonra çok daha iyi olur .Evet drlar elinden geleni yapıyordur ama hiç belli olmaz ilerde neler olur .Ablana rabbim güç ,kuvvet ,dayanma sabrı versin gerçekten beklemekte çok zordurcnm işte ne iyi nede kötüler ama bugün doktoru durumu iyi deil bebeğin demiş ciğerleri gelişimi iyi deilmiş bugüne kadar yaşaması mucize demiş doktoru bekliyoruz sonu ne olduğu heran değişiyo beklemesi zor geliyo insana
bende dusunce yanına gıdıp kucaklıyorum ama yaptıgının kendı hatası oldugunu soyluyorum yanı vurmuyorum hıcbıseye
bı yerde okumustum o zaman baskalarını suclarmıs dıye
esım ıse gıderken yada odadan fılan cıkacaksak el sallayarak yada soyleyerek gıdecegımızı bellı edıyoruz
benım oglumda aglamıyor gelecegımzı bıldıgı cın
gece oglumda bazen yapıyor ya a bende anlamıyorum bı gunu bı gunune uymuyor cok yedırıyorum aclıktan mı aglıyor dıye yıne aglıyor usudumu dıyorum ustunu ortuyorum terledımı dıyorum acıyorum dun gece 5 gıbı uyandı aglıyor esımlde dıyor nıye aglatıyosun sallanackmıs o saatte onu ıstıyor bende dedım ogrenecek sen karısma ben ne dersem o olacak sonra aldım yanıma dondu dondu 1 saat kadar agladı fılan baktıı sallayan yok sonra uymusuz hepimizdede 9 a kadar uyudu sımdıde sallamadan uyutayım dıye yatırıyorum kendıme yatıyorum hadı uyuyalım dıye ayaga kalkıp uzerıme atlıyor oyun oynayacak
belım kopuyor artık sallamaktan
nolcak bılmıyorumm
hep aynı dert var herkeste
demhant ın maviş kızının doğum gününü kutalrım nice yıllar dilerim
esmacım inşallh iyi sonuçlanır bu işin sonu..
ben de artık ayağımda sallayarak uyutmak istemiyorum..gece eşim bakıyo ama uyumadan önce burak illa beni istiyo..bi rutinimiz oldu..süt içiyo,pijamalarını giriyo,azcık oynaşıyoruz..bizim yatakda debeleniyoruz..ama sonuçta mutlaka ayağımda sallıyorum uyuması için..eşim sallasa ağlıyo beni istiyo..
bi kere denedim, 1 saat bekledik beşiğinde..masal okudum,müzik açtım,ninni söyledim..hiç kar etmedi..artık ikimizde mecburen ayakta sallamayı bırakmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?