2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım anlatıyordum daha öncede.o sorun bizdede var maalesef.zeynep ne alırsa alsın eline hemen defne atlıyo bana ver elindekini der gibi.zeynep vermeyince rasman çığlık çığlıga dedigini yaptırmaya çalışıyo.zeynep bazen başka bi oyuncak veriyo ilene yok.illa elindeki.elindekini kızım veriyo.bu sefer yeni aldığını istiyo.yaa delirtiyo bu sefer beni.kız anne ben neyle oynayacagım diyo kızcagız.bazen verme ağlasın diyom.bazende zeynep dayanamayıp veriyo zaten(

nimik prensesin dogum günü kutlu olsun.sanırım sen sonsun.
başka dogum günü kalan varmı kızlar???
ayy buda bitti ya ne güzel..kocaman oldular:))

sağol ayşegülcüm, sıra bize geldi nihayet, çok güzel bir sene geçti, kutlayacağız kısmetse c.tesi bakalım :) çok teşekkürler :90:

ayy canım yaa ablalık yapıyo gördünmü zeynebi...

yapıyo hemde nasıl gülşah.sanki gözümde bi yaş daha büyüdü defne gelince.ama defne zeynebi ezecek gibi duruyo.tabiki asya izin vermeyecegim ama zeynep çok yufka yüreklidir.dayanamaz.küçüklere karşı bi zaaffı var zaten.ağlasa defne alsana kucagına der bana..
yada gözlerin ovalıyorsa defne hadi sen uyutu çok uykusu geldi defnenin der.şimdiden çok anaç.

Son düzenleme:
kuzum yaa abla olmak böyle bişey işte
burcu yengeçmi kız zeynebin

aslan burcu..aslında liderlik anlayışı çok yüksek.eğer arkadaşlarıyla oyun oynuyorsa.o ne derse o olacak.yani biri hadi şu oyunu oynayalım.sen şuraya giti ben buraya komutlarını sevmez.o komut vermeli.o belirlemeli ebeyi.o belirlimeli kim oynayacak kim oynamayacak..ama küçüklere gelence işte yok akan sular duruyo.çok seviyo.defne çok küçük der.konuşamıyo yazık der

bence zeynebin aslanlığı defneye işlemiyo

AMA BEN YENİ GELDİM HERKES GİTTİ.

dün işlerim vardı birde patron burdaydı girmedim , şimdide ançak toparlandım azimle geçmişi okudum ama hızlı hızlı.

Melek çok çok geçmiş olsun bak bir sürü plan yaparken başına gelene bak.bende 1-2 kere hem elimde singer hem blendırın bıçağını yıkıyorum diğer elimde basma düğmesinde ve fişi uzun diye hep prizde takılı.Allah korusun parmağın ucunu keser atar bile çok güzlü o makineler.

Özgenin , Sudenin Elifi'in efra nın doğum günleri kurlu olsun iyiki doğmuşlar.

kaynana dedikodusunu kaçırdım ben ya tühhh.gerçi ben zaferi kazanan tarafım.gitmiyorum oda gelmiyor.1 yıl olacak nerdeyse 10 ayın sonunda çekerek çıktığı kapıdan doğum günü için geld.Allah misafiri dedim yüzüne güldüm.2 gün sonra eşimi aramış napıyorsunuz lafa dikkat sunuz bize gelin.dedim annen kendine gelsin bi yılda birkere bakarım yüzüne oda 12 şubattı seneyi bekleyecek.

kocaeli ve bursa mı nasıl yani ben neden bilmiyorum bunu

fatoşş keşke gelebilsen kız,yada keşke biz gelebilsek. ama söz bigün yolum izmire düşerse aricam seni

Zeynep sen yoktun msnden bi konuştuk mayıs gibi inşallah istanbul anadolu yakasında buluşacağız.haberiniz yok ama kesinleştirelim bi ara herkes katılacak eliniz mahkum haberiniz ola

Serap senin kaynanaya çok güldün anasından yardım bekliyor he .hazır mezar bulsa kazılmış diye üşengeçlikten girip yatacak yani.
Kayınpederinde yuhh yani.eski kafalımı gelin karşımda konuşmasın tarzı .şayet öyleyse az kendine gelsinde elinden salata bıçağını ,süpürgeyi bıraksın.hani eşe yardım edersin tamam ama ev hanımına kusura bakmasında eli ayağı sağlamsa hatun keyif yapacak adam ütü,süpür salat yemek türklere ters anam ters.ama bu konuşmama meselesi çok sinir sende cevap verme sanane anam bırak hafı havada kalsın .kusura bakma ama pedere kayınvalideden daha çok kızdım.

hee tam ben bunları çiğdeme yacaxcaktım hazır yazılmışını alıntı yaptım.

Çiğdem ben cumartesi pazar evde olsamda babam saat 9 da arar gelsenize.30 dk gitmiyim ablamı yollar burcunun işi varsa rahat rahat yapsın duruyu getir diye.beni istemiyor yani torunu şart.özlüyor .annem yarım gün görmesin görünce ağlar duru yanımdayken aklıma gelince burnumun ucu sızlıyor diyor.
bi ara kaynanam kendi kendine hayal kurmuş gelip bizde kalacakmış da duruyada bakacakmış.annem duydu baygınlık geçirdi.kaynanala aran kötü olmasın diyen babam kesti attı birdaha görüşme kimse benim kızımı üzemed dei.180 derece döndü.işte kendi ailen olunca bunlar hoşuna gidiyor.ben duru ile yatakta oynaşayım ablam gelir kucağımdan alır başka odaya gider seni değil beni daha çok sevsin ben teyzesiyim ama senden çok seviyorum der gururum okşanır benden çok sevilmesi Duruya bu derece düşkün olmaları beni çok çok mutlu ediyor.ama benim ailem oldukları için .eşimin ailesi 1 tanesini yapsa kesin elimde kalırlar.

yastık meselesine koptum işten kovulucam deli deli gülüyorum. çoçuk oturarak uyusun kaynanada bi denesin ayakta uyunuyorsa sende oturarak uyutursun Allahım sen aklı selim insanlarla karşılaştır Yarabiim.

Gülşah hiçte kilolu değil tınlama dr u.boyu var.
ama balık etli olacak böyle üst bacak alta doğru düz inecek tip yok bizim kızlarda o şimdiden belli.
internette almışsın ohh.hep iyi haberler al canım.

bende evde söyledim dedim hülyanın eşi okumuş söylemiş annem çok beğendi ve uyguluyor.mantıklı haklılar diyede tastikliyor.

zaten annem hepinizi tanıyor az hatırlatıyorum hemen hee o yine hamile olan.
zeynep diyorum ipeğin annensi.kadın çözdü bu işi.buraya girse hiç yabancılamazda yazışır sizinle.

birde bende hep sorucam sorucam unutuyorum yaa siz nasıl ayakta sallıyorsunuz ben hiç beceremiyorum bacaklarım kopuyor sanırsınki 500 kilo var sağ-sol yapamıyorum.3-4 gün salladım alıştımı nedir ilk 2 gün 5 dk da yatan çoçuk 1 saat ayağımda gözler acık hareketsiz duruyor.sallamam ben birdaha bu ne ya.sonrada uyusada sallamayı kesince uyanacak bu sefer .planım geç saatlere kadar uyanık tutup iyice uykusu gelip huysuzlaşınca yanına uzanıp yatırmak.

hülya sende acilen kes Allah korusun anlamaz kızar sinirlenir tekme atar.cuma akşamı çalışmalara başla geç yatsada cumartesi evde olursan uyursun.

Son düzenleme:
bende anca gelebildim herkes gitmiş gibi annem burdaydı giremedim şimdi furkan uyurken bakayım dedim burcu bende ayakta sallayamıyorum ama allahtan bizimki kendi kendine uyuyor beşiğinde bir yere gidince zorluk oluyor işte 2 dakika içinde kopuyor resmen ayağım

valla sallayınca hep burdaki anneler geliyor aklıma bende mi sorun var acaba diyorum yok sallayamıyorum bileklerim dönmüyor:)

Son düzenleme:
valla sallayınca hep burdaki anneler deliyor aklıma bende mi sorun var acaba diyorum yok sallayamıyorum bileklerim dönmüyor:)

bende öyle düşünüyordum sallama konusunda beceriksizim ben diyordum burda çoğu sallayınca kendimi bu konuda eksik görmeye başlamıştım bazen sallamak gerekiyor sallayamıyorum yastık ayağımdan kayıp duruyor ikide bir çekiştiriyorum bu sferde dalan çocuk uyanıyor

Boncuk gözlü kızın nergiz sudemin doğum gününü kutluyorum canım nice yaşalara sağlıkla huzurla inşallah girsin prenses..

Melek sanada çok geçmiş olsun canım yazdım sanıyom yazmamış allah beterinden korusun...

iyi akşamlar kızlar
yarın işe başlıyorum bir yandan seviniyorum gencer için çok iyi olucak daha rahat büyüyecek istekleri daha rahat karşılanacak.diğer yandanda ciğerim yanıyor alev alev gözyaşı kirpiklerimin üzerinde..ona baktıkça gözlerinin içine baktıkça dayanamıyorum.en azından emmiyo olsaydı sanki daha rahat olurdu gibi geliyor.daha az ağlardı yani( birde kendi büyüttüğüm kendi beslediğim gibi yapamayacağını biliyorum babaannesinin.dua edin bize kızlar nolur biran önce düzene gireriz bir an önce ağlamalarım biter((

Hayırlısı olsun birdenmi oldu hiç habrim olmadı ebneim işe gireceğinden...çok zor ya allah yardımcın olsun ama onun için çalışıyoısun unutma canım

ahh canım öncelikle işin hayırlı olsun.Gencer için iyi olacak bak sende biliyorsun.bi andamı çıktı şimdilik oturduğun yerden arıyordun ya zaman alır diye düşünmüştüm hep.ee 1-2 gün babaannesi ile beraber baksaydınız Elif.en azından hem babaanneye alışırdı hem senin aklın daha az kalırdı zaten ayın 1 ine ne kaldı ki şuırda.mesai saatleri nasıl anlat kız ne işi .akşamları geç saatti diğer iş bunun saatleri nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…