kızlar geçen şunu farkettim..şimdi benm 2. bebek olacak ya,kardeşlerin anlaşması konusunda takıntılıyım :)
annemlerin evde 3 cocuk var.mert(11),yağmur(3),burak(1)..yağmur mertin elinden bi oyuncak almak istediği zaman illa ağlayarak o oyuncağı alıyor..yağmura başka şeyle oyna dedğimiz zaman asla kabul etmiyor..fakat burak da aynı şekilde yağmurun elinden oyuncağı almak istiyo,illa alana kadar ağlıyo..burağa başka şey verdiğimizde susmuyo..ama bu aşamada yağmura başka şey oyna dediğimiz zaman burağa elindekini veriyo ve başka şey oynuyo..küçükler resmen büyüklere hükmediyo..:26:
nimik prensesin dogum günü kutlu olsun.sanırım sen sonsun.
başka dogum günü kalan varmı kızlar???
ayy buda bitti ya ne güzel..kocaman oldular:))
ayy canım yaa ablalık yapıyo gördünmü zeynebi...
kuzum yaa abla olmak böyle bişey işte
burcu yengeçmi kız zeynebin
aslan burcu..aslında liderlik anlayışı çok yüksek.eğer arkadaşlarıyla oyun oynuyorsa.o ne derse o olacak.yani biri hadi şu oyunu oynayalım.sen şuraya giti ben buraya komutlarını sevmez.o komut vermeli.o belirlemeli ebeyi.o belirlimeli kim oynayacak kim oynamayacak..ama küçüklere gelence işte yok akan sular duruyo.çok seviyo.defne çok küçük der.konuşamıyo yazık der
bence zeynebin aslanlığı defneye işlemiyo
zeynep e maşallah kıskançlık yok mehametli olucak o maşallahh
kocaeli ve bursa mı nasıl yani ben neden bilmiyorum bunu
fatoşş keşke gelebilsen kız,yada keşke biz gelebilsek. ama söz bigün yolum izmire düşerse aricam seni
Aslında canım benim de annemler bakıyorlar ya onlar da öyle oluyor. Hafta sonu babam kırk kere arıyor yemek yedi mi keyfi nasıl uyudu mu diye. Ve her haftasonu çok özlüyorlar. Gelmiyorlar ama içleri gidiyo biliyrum. Belki sizin gibi aynı apartmanda olsak bi bahaneyle onlar da gelirler. Ama ben bu durumdan rahatsız değilim. Kendi ailem diye herhalde. Onu bu kadar çok sevip ilgilendikleri için içim çok rahat. Hiç gözüm arkada kalmıyor bıraktığımda.
Okuyo da yani. E iyi bişey bu. Benimki bırak kitap okumayı öyle bi mantıkla hareket ediyor ki anlatamam. Benim bile yatamayacağım yüskeklikte bi yastıkgetirmişti doğuma yakın ve büyük de normal yastıktan azcık küçük. Niye yatırmıyormuşum onda. E dedim anne o çok yüksek ve çocuk daha çok küçük e oturarak uyusun ne olacak ki diyor. Doğumda bi kıyafet getirmiş 4 yaş için. Çok beğenmiş de almışmış alakası yok. Beğenilmesine imkan yok. Şimdi de çorap getirmiş yeni doğan çocuk için. Çekince uzuyormuş. Acaip bi mantık acaip bi düşünce yani anlatamam ya.
burak benim arkamdan ve babasının arkasından çok ağlıyor malesef..bu ara hat safada..
eşim bi yerden okumuş, mesela düştü,düştüğü yeri dövmeyeceksin demişti..bu defa hep birilerini suçlayacak..her yaptığı hatada başka birini suçlayacak demişti..eşya bile olsa..bu yüzden düştüğü zaman ben kesinlikle düştüğü yeri dövmüyorum :) küçük kaza oldu diyorum,bi daha dikkatlı ol diyorum..öyle konuşarak hallediyoruz şimdilik..
bende anca gelebildim herkes gitmiş gibi annem burdaydı giremedim şimdi furkan uyurken bakayım dedim burcu bende ayakta sallayamıyorum ama allahtan bizimki kendi kendine uyuyor beşiğinde bir yere gidince zorluk oluyor işte 2 dakika içinde kopuyor resmen ayağım
valla sallayınca hep burdaki anneler deliyor aklıma bende mi sorun var acaba diyorum yok sallayamıyorum bileklerim dönmüyor:)
iyi akşamlar kızlar
yarın işe başlıyorumbir yandan seviniyorum gencer için çok iyi olucak daha rahat büyüyecek istekleri daha rahat karşılanacak.diğer yandanda ciğerim yanıyor alev alev gözyaşı kirpiklerimin üzerinde..ona baktıkça gözlerinin içine baktıkça dayanamıyorum.en azından emmiyo olsaydı sanki daha rahat olurdu gibi geliyor.daha az ağlardı yani ( birde kendi büyüttüğüm kendi beslediğim gibi yapamayacağını biliyorum babaannesinin.dua edin bize kızlar nolur biran önce düzene gireriz bir an önce ağlamalarım biter ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?