çok teşekkür ederiz Esma teyzesi...
Doğum gününüz kutlu olsun canım .Daha nice güzel yaşlara mutlulukla , huzurla , sağlıkla girsin güzel kız
amin cnm inş. sağolasınAllahım sağlıklı uzun ömürler versin .Mucize bir bebek o umarım bundan sonra çok daha iyi olur .Evet drlar elinden geleni yapıyordur ama hiç belli olmaz ilerde neler olur .Ablana rabbim güç ,kuvvet ,dayanma sabrı versin gerçekten beklemekte çok zordur
Valla canım bu sallama işi benide pes ettirdi .Gece zaten 12den önce yatmıyordu sabah 6 ya kadarda sürekli uyanıyordu .Alıyorum az emiyor sallıyorum yatırıyorum uyanıyor .Sonra tekrar al salla yatır yine aynı .Bu böyle sabaha kadar sürüyordu bazen 3 saat salladığım oldu .Artık canıma tak etti sinirlerim mahvoldu . Bizde park beşik var doğduğundan beri sallanması için ayaklarını takmak aklımıza gelmemişti .Şimdi bizim yatağın yanına getiriyorum gece ağladıkça sallıyorum daha kolay uyuyor .Ne ben kalkıp yoruluyorum nede onun uyanmasına izin veriyorum .Şimdi maşallah eskisine nazaran daha az kalkıyor sallıyorum uyuyor .Bu güne kadar niye akıl edemedim ya nerdeyse 1 senedir sabaha kadar salla salla canım çıktı
amin inş. cnm iyi sonuçlar umud ediyorumbendeesmacım inşallh iyi sonuçlanır bu işin sonu..
ben de artık ayağımda sallayarak uyutmak istemiyorum..gece eşim bakıyo ama uyumadan önce burak illa beni istiyo..bi rutinimiz oldu..süt içiyo,pijamalarını giriyo,azcık oynaşıyoruz..bizim yatakda debeleniyoruz..ama sonuçta mutlaka ayağımda sallıyorum uyuması için..eşim sallasa ağlıyo beni istiyo..
bi kere denedim, 1 saat bekledik beşiğinde..masal okudum,müzik açtım,ninni söyledim..hiç kar etmedi..artık ikimizde mecburen ayakta sallamayı bırakmamız lazım...
ne demek cnm rica ederizçok teşekkür ederiz Esma teyzesi...
sibel sen iyice kaçak oldun ha..geçen de dedin öğleden sonra gelecem diye,geldin 1 yazdın gittin..bugün yoklama yapacam ona göre
Of ya haberleri izlemek bile canımı sıkıyor artık .Nerdeyse heryerde savaş çıktı .Şu Libyanın haline bak amma da kan döküldü ve bitecek gibi değil . Ne kadar çok ölü var ve bu gidişle artacak da içim sıkıldı
Allah kabul etsin sibel,borçlarını mı ödüyon.? ben de doğumdan sonraki senelerde 2-3 sene 3 ayları tutsam anca öderim heralde..her sene niyetleniyorum ama kısmet olmuyo..ölmeden ödeyebilsek bari..
ay kızlar valla benimde oruç borçlarım çok oldu hep tutardım ama gebelikte kaldılar 50 tane var
borcum tuttuğumuz oruçlarda kabulse inş.
tut tut bitmez demi sibel ama borç işte benim 50 tane ben hep geri hemen tutardım ama hamileyken hiç tutmadım önceden vardıevet borçları tutuyorumda öyle böyle değil biteceği yok.100-150 tane var..daha utku dan duruyo borçlar nasıl ödenecek bilmiyorum:26:
slm cnm ne güzel olmuş hergünün böle güzel geçsin inş.slmm
sabah 9 da çat kapı arkadaşım geldi bebeğiyle ay çok sevindim
yeni gittiler...baya iyi geldi en yakın arkadaşım ama her zaman görüşemiyoruz....
herkes iyi inş...
SİBEL allah kabul etsin canım...
saol ESMAcım
ablan nasıl canım ya
bebek için olumlu konuşmuyomuş doktor ama allahın işine akıl sır ermez umudu yitirmemek lazım inş ikiside iyi olur allah yardımcıları olsun
çiğdemcim güzel kızının doğum günü kutlu olsun nice yıllara iyiki doğmuşş minik prensess
canımm, çok teşekkür ederiz, çok sağolun :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?