2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçen şunu farkettim..şimdi benm 2. bebek olacak ya,kardeşlerin anlaşması konusunda takıntılıyım :)

annemlerin evde 3 cocuk var.mert(11),yağmur(3),burak(1)..yağmur mertin elinden bi oyuncak almak istediği zaman illa ağlayarak o oyuncağı alıyor..yağmura başka şeyle oyna dedğimiz zaman asla kabul etmiyor..fakat burak da aynı şekilde yağmurun elinden oyuncağı almak istiyo,illa alana kadar ağlıyo..burağa başka şey verdiğimizde susmuyo..ama bu aşamada yağmura başka şey oyna dediğimiz zaman burağa elindekini veriyo ve başka şey oynuyo..küçükler resmen büyüklere hükmediyo..:26:

Of ya haberleri izlemek bile canımı sıkıyor artık .Nerdeyse heryerde savaş çıktı .Şu Libyanın haline bak amma da kan döküldü ve bitecek gibi değil . Ne kadar çok ölü var ve bu gidişle artacak da içim sıkıldı

Eflal de gece uykusuna yanımda yatarak dalıyor. Tabii kendi istediği zaman. Yani 23:30 civarı. Daha erken uyutamıyorum. Kayınvalidemlere gittiğimizde yanımda da uyumadı çok zordu. Gece uyanırsa ağlıyor yanımıza alıyoruz öyle uyuyor. Bazen uykudan mahvoluyor ama uyumuyor. Ayağımda sallamaktan hiç anlamıyor ve uyumuyor. Gündüz uyuması için beşik ve dede lazım. Sallayarak ninni söyleyerek. Anneanne baba ya da anne olmaz.

amin cnm inş. sağolasın
beşik ayakları kar etmez benimkine :) bazen kendi dalar uyur bazende sallatır

amin inş. cnm iyi sonuçlar umud ediyorumbende
benikide bazen atıyorum beşiğine kendi uyuyo ama ayda yılda bir gerisid hep ayakta uyutuyoz
oyunarken uyuklasın biyerde sızsın hiç görmedim
çok teşekkür ederiz Esma teyzesi...
ne demek cnm rica ederiz

sibel sen iyice kaçak oldun ha..geçen de dedin öğleden sonra gelecem diye,geldin 1 yazdın gittin..bugün yoklama yapacam ona göre

geldim canım iş yapıyorum ama molada hemen burdayım...çocuklarla iş anca 3 saatte bitiyo..bide orucum bugün iş yapasım tuttu..fena başım ağrıyo..yerleride siliym uşakları doyuruym gelcem yine..

evet yaa malesef dünya kaos ortamında sanki

kızlar kitapları dr ları boşverin kafanıza göre hatta bebişinize göre takılın..çocuk kafasını vuruyo ağlayarak sokulup geliyo yanına hangi kitap yazarsa yazsın ben o çocuğu alır koynuma sokarım işte varmı ötesi..

bide biyerlere değince hadi vuralım eee olayına bende karşıyım..çocuk ozamn bi hata yapınca suçlu arıyo..vuracak birini arıyo...her çocuk bir olmuyo tabi..biri sınırlarda yaşamayı seviyo biri sınırsız çılgın oluyo..

benm 2 çocuğumunda karakteri o kadar farklıki bazen diyorum bunun ikisini benmi doğurdum..
her ikisinde farklı kurallar uygulamak zorunda kalıyorum..burak hayırdan baya anlıyo yaparken gözümün içine bakıyo biliyo yanlış olduğunu..ama kişilikleri zamanla oturacak..arkadaşlarından bişeyler öğrenicek ortam değişikliklerinden bişeyler öğrenicek..işimiz zor yaneeee....

Son düzenleme:
Allah kabul etsin sibel,borçlarını mı ödüyon.? ben de doğumdan sonraki senelerde 2-3 sene 3 ayları tutsam anca öderim heralde..her sene niyetleniyorum ama kısmet olmuyo..ölmeden ödeyebilsek bari..

ay kızlar valla benimde oruç borçlarım çok oldu hep tutardım ama gebelikte kaldılar 50 tane var
borcum tuttuğumuz oruçlarda kabulse inş.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin sibel,borçlarını mı ödüyon.? ben de doğumdan sonraki senelerde 2-3 sene 3 ayları tutsam anca öderim heralde..her sene niyetleniyorum ama kısmet olmuyo..ölmeden ödeyebilsek bari..

ay kızlar valla benimde oruç borçlarım çok oldu hep tutardım ama gebelikte kaldılar 50 tane var
borcum tuttuğumuz oruçlarda kabulse inş.

evet borçları tutuyorumda öyle böyle değil biteceği yok.100-150 tane var..daha utku dan duruyo borçlar nasıl ödenecek bilmiyorum:26:

slmm
sabah 9 da çat kapı arkadaşım geldi bebeğiyle ay çok sevindim
yeni gittiler...baya iyi geldi en yakın arkadaşım ama her zaman görüşemiyoruz....

herkes iyi inş...
SİBEL allah kabul etsin canım...

evet borçları tutuyorumda öyle böyle değil biteceği yok.100-150 tane var..daha utku dan duruyo borçlar nasıl ödenecek bilmiyorum:26:
tut tut bitmez demi sibel ama borç işte benim 50 tane ben hep geri hemen tutardım ama hamileyken hiç tutmadım önceden vardı

slm cnm ne güzel olmuş hergünün böle güzel geçsin inş.

saol ESMAcım
ablan nasıl canım ya
bebek için olumlu konuşmuyomuş doktor ama allahın işine akıl sır ermez umudu yitirmemek lazım inş ikiside iyi olur allah yardımcıları olsun

saol ESMAcım
ablan nasıl canım ya
bebek için olumlu konuşmuyomuş doktor ama allahın işine akıl sır ermez umudu yitirmemek lazım inş ikiside iyi olur allah yardımcıları olsun

cnm sağol ablam iyi olmaya çalışıyo işte
dün bebeğin hayati tehlikesi vardı korkmuş ablam baya bugün iyi demiş atlattı demiş çok uğraşıyoruz çok komplikasyon geçiriyo demiş doktor ama Allah tan ümit kesilmiyo işte

benimde çok yaa .tutmam gereken oruç.zeyneptende var.defnedede 16 gün ttum bari şükür..bi 50 de ben tutsam hiç fena olmayacak.allh ömür versin.seneye epeyini halletmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…