2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bn geldm kimseler yok yine
bugüngü konu çok hoşmuş
çoçuk eğitimi çok önemli
ömerde yapmaması gereken şeyleri biliyor artık ve yaparkende gözlerimin içine bakıyor
hayır ddeyince bırakıyor
ama misafirlikte sözümü pek dinlemiyor malesef şımaroyor
hele ev sah,b, bırak deyince tmm artık peşinden koşturuyor resmen..
sık sık düşüyor ama bn hemen gitmyorum yanına
oğlum hop yaptııı diyorum eğer canı yandıysa zaten hemen koşarım ama
hafif düşmelerde hop yaptı diyorum gülüyor
bazende bn hop yaptı dediğim için tekrar tekra atıyor kendini oyun yapıyor
bazen düştüğü zaman bn gidincee kadar kalkmıyor öylece duruyo
gidiyorum kucaklıyorum öpüyorum mest oluyor
gece uykularımızsa tamamen bize bağlı biz ne zaman yatarsak oda o saatte yatıyor
zorla yatrsamda en fazla yarım saat uyur ve mutlaka kalkıp bizi bekler
bn 2 de yatsam o saate kadar uyumaz ok defa oldu böyle
sabah da aynı benimle kalkar..bide ikimizde olmucaz yanımızda babada mutlaka olacak
o içerde kitap falan okurken uyutmaya kaksam iide bi geel der
o gelince uyuruz..ama bunu sadece gecceler yapıyo
gündüzleri normal uyuyor
biraz uzun oldu ama biizm oğlanda böyle işte:)))

Hayırlısı olsun birdenmi oldu hiç habrim olmadı ebneim işe gireceğinden...çok zor ya allah yardımcın olsun ama onun için çalışıyoısun unutma canım

canlarım hemen olmadı zaten bakıyodum ama burcu dediğin gibi oturduğum yerden arıyodum zaten faceden görüşerek oldu:))baya oturarak yani..sıkıntımda çalışma saatleri zaten doğumdan önceki yaptığım işin aynısı ama orası kapanmıştı.. ordaki müdürüm kendine bi yer açmıştı oraya başlıyorum..sabah 8 akşam8 (işin durumuna göre akşamları erken gönderirim dedi erken dediğide heralde 7dir) pazarlarıda maç olduğu hafta çalışılacakmış 2 haftada bir yani...babaanneyle beraber bakma fikri güzel ama bugün görüştüm yarın başla oldu zaman olmadı yani ona..ben kayınvalide eve gelip baksın diyodum ama 3 5 gün kendi evinde baksa daha iyi olacak sanki bişiy olduğunda bende gidebilirim oda getirebilir genceri.. onun evi ile işyerim çok yakın ama bizim kendi evimiz çok uzak karar veremedim bakalım sabah neye karar verip ne yaparım

allah yardımcın olsun
inş.oğluşunda sende hemen alışırsınz bu duruma
kendini yıpratma oda hisseder bunu çok üzülür

elifcim yazını okuyunca üzüldüm yaaa..umarım generde etkilenmeden işine iyi konsatre olursun.tekrar hayırlı olsun.bi hafta zor olur elbet ama alışırsın.gencer babanneyi daha önceden nede olsa görüyo.ilişkileri nasıldı.sanırım çok yabancılık çekmez.ilk gördüğü xolmayacagı için.bi kısa bbi süre sonra alışır gibi geldi bana.emzirme icinse hiç üzülme bi yıl doya doya emdi.artık koca dana oldular.bundan sonrada gece emsin .yeter.sonrasındada yavaş yavaş kesersin.herşeyi oluruna bırak..rahatla..:)))

slm kısslarr..orucu açtım..eşimle baya bi çay içtik..sabaha kaa uykum gelmez artıkn..netsem ben:26:

herkese hayırlı cumalar...

çok şükür uzun zamandan sonra ilk defa yatağımda uyandım...uyudu bu gece keçi allaha şükür...

günaydın kızlar.

elifcim hayırlı olsun işin..üçünüz için de iyi olacak bence..ayrılık çokk zor tabii, ilk işe başladığım hafta,annem bi kere durmuyo ağlıyo deseydi,bırakıp gidecektim..sonra alıştım..sen de bizim gibi yaparsın belki..akşam yemeğini de orda yiyip,genceri alıp gelirsiniz eve..bilmiyorum kayınvaliden nasıl biri ama..Allah kolaylığını verir canım endişelenme..süt de ayşegülün dediği gibi fazlasıyla emdi..bundan sonrasında fazla aramamak lazım..

hele ömer'e bak sen.akıl kutusu..hem anne hem baba olacak demekki..maşallah valla..

burağı öyle saatlerce ayağımda sallamıyorum,10 dk da uyuyo..gece uyandığında da çok nadirdir ayağımda salladığım..bu gece salladım ama,2 dk da geri uyudu..yine de ben de zorlanıyorum artık,ağırlaştılar..bacaklarım ağrıyo..bu hafta deneyim bakayım,uykusu gelene kadar bekleyim,uykusu gelince beşiğine koyayım..inş alışır valla..

herkese günaydın hayırlı cumalar

elif gözün aydın işin hayırlı olsun bende aramaya başladım bakalım banda oturduğum yerden bir iş gelirmi

meleksen çok geçmiş olsun allah daha büyük kazalardan saklasın kusura bakma canım geçmişe anca bakabildim ve yeni gördüm

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı cumalarr

elifçim işe başlıcakmışsın hayırlı olsun inş.

ay gerçekten ilk zamanlar çok zor gleiyo bırakıp dönesim geliyodu am alıştım
gerçi çok özlüyorum dayanamıyorum suçlu hissediyorum ama napalım
oda büyüyünce sorumluk sahibi olur inş.

çok teşekkür ederiz Fatoşcum, çok öpüyoruz Arası :90:

herkese hayırlı cumalar arkadaslarrrrrr
sıızn bebeklerde benım efem gıbı uykusuzmu
gunduz cok ıyıyız gece mahvedıyo benı yaaaaa:84:

ahh canım ahhh,yine iyi zaman olsun, bak ben 5 aylıkken bıraktım, sadece süt alıyordu hem de, o gözünün içine bakıp ağlamalarım hiç bitmedi, halen işi bıraksam da eve dönsem diye sürekli aklımdan geçiriyorum, ama olmuyor, olmaz da, gerçekten onların geleceğini daha iyi kurmak için çalışıyoruz, inşallah gözün hiç arkada kalmaz, benim kızıma da babaanne bakıyor, tabii ki anne gibi olamaz, ama en azından yabancı biri değil diye avutuyorum ben de kendimi, allah kolaylık versin, bir süre sonra daha rahat gidersin işe, alışırsın demiyorum alışılmıyor çünkü

günaydın kızlar,

evet yaşasın bugün cuma, doğum günü hazırlıkları beni çok yordu günlerdir, çok geç yatıp sabah koştura koştura işe geliyorum, yarın hayırlısıyla doğumgünü partimizi de yaptık mı tamamdır :)

elif hayırlı olsun işin canım

cigdem sizede mutlu yaşlar dileriz doruk ve ben. bu dogum günleri anneleri mahvediyor cidden.

Çiğdem kolay gelsin sana.yorucu olmasına çok yorucu ama doğum günü bittikten sonra bi derin defes alll nasıl rahatlıyorsun iyikide yorulmuşum deydi diyorsun .inşallah çok güzel geçer.

Duru süt içmiyor ya sade süt içmiyor illa içinde ya yoğun bebe büs.ya kaşık maması olacak ve onuda kaşıkla yiyecek biberon istemiyor.bende çok biberon yanlısı değilim diş sağlığı için biberon almasın tamam ama bi su bi süt bari bunları biberondan iç.bugün aptamil 1 aldım süt bakalım onu içecekmi.bunlar pahalı ya kesin içer bak görün.

günaydın şikerler....

burak ta içmiyodu sütü biberonla dimes pınar aklıma gelenleri denedim içmedi..geçen aklıma bimdeki dost süt geldi..tam yağlısını aldım içine bal kattım içti biraz..en azından çiğnemiyo biberonu..az az çoğalttım içiyo şimdilik...

bi dene bakalım ona alıştırırsın sonra yavaş yavaş normal süte geçersin çaktırmadan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…