Hayırlısı olsun birdenmi oldu hiç habrim olmadı ebneim işe gireceğinden...çok zor ya allah yardımcın olsun ama onun için çalışıyoısun unutma canım
ahh canım öncelikle işin hayırlı olsun.Gencer için iyi olacak bak sende biliyorsun.bi andamı çıktı şimdilik oturduğun yerden arıyordun ya zaman alır diye düşünmüştüm hep.ee 1-2 gün babaannesi ile beraber baksaydınız Elif.en azından hem babaanneye alışırdı hem senin aklın daha az kalırdı zaten ayın 1 ine ne kaldı ki şuırda.mesai saatleri nasıl anlat kız ne işi .akşamları geç saatti diğer iş bunun saatleri nasıl.
Boncuk gözlü kızın nergiz sudemin doğum gününü kutluyorum canım nice yaşalara sağlıkla huzurla inşallah girsin prenses..
Melek sanada çok geçmiş olsun canım yazdım sanıyom yazmamış allah beterinden korusun...
iyi akşamlar kızlar
yarın işe başlıyorumbir yandan seviniyorum gencer için çok iyi olucak daha rahat büyüyecek istekleri daha rahat karşılanacak.diğer yandanda ciğerim yanıyor alev alev gözyaşı kirpiklerimin üzerinde..ona baktıkça gözlerinin içine baktıkça dayanamıyorum.en azından emmiyo olsaydı sanki daha rahat olurdu gibi geliyor.daha az ağlardı yani ( birde kendi büyüttüğüm kendi beslediğim gibi yapamayacağını biliyorum babaannesinin.dua edin bize kızlar nolur biran önce düzene gireriz bir an önce ağlamalarım biter ((
elif hayırlı olsun işin canım
cigdem sizede mutlu yaşlar dileriz doruk ve ben. bu dogum günleri anneleri mahvediyor cidden.
Çiğdem kolay gelsin sana.yorucu olmasına çok yorucu ama doğum günü bittikten sonra bi derin defes alll nasıl rahatlıyorsun iyikide yorulmuşum deydi diyorsun .inşallah çok güzel geçer.
Duru süt içmiyor ya sade süt içmiyor illa içinde ya yoğun bebe büs.ya kaşık maması olacak ve onuda kaşıkla yiyecek biberon istemiyor.bende çok biberon yanlısı değilim diş sağlığı için biberon almasın tamam ama bi su bi süt bari bunları biberondan iç.bugün aptamil 1 aldım süt bakalım onu içecekmi.bunlar pahalı ya kesin içer bak görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?