Çiğdem kolay gelsin sana.yorucu olmasına çok yorucu ama doğum günü bittikten sonra bi derin defes alll nasıl rahatlıyorsun iyikide yorulmuşum deydi diyorsun .inşallah çok güzel geçer.
Duru süt içmiyor ya sade süt içmiyor illa içinde ya yoğun bebe büs.ya kaşık maması olacak ve onuda kaşıkla yiyecek biberon istemiyor.bende çok biberon yanlısı değilim diş sağlığı için biberon almasın tamam ama bi su bi süt bari bunları biberondan iç.bugün aptamil 1 aldım süt bakalım onu içecekmi.bunlar pahalı ya kesin içer bak görün.
Çiğdem kolay gelsin sana.yorucu olmasına çok yorucu ama doğum günü bittikten sonra bi derin defes alll nasıl rahatlıyorsun iyikide yorulmuşum deydi diyorsun .inşallah çok güzel geçer.
Duru süt içmiyor ya sade süt içmiyor illa içinde ya yoğun bebe büs.ya kaşık maması olacak ve onuda kaşıkla yiyecek biberon istemiyor.bende çok biberon yanlısı değilim diş sağlığı için biberon almasın tamam ama bi su bi süt bari bunları biberondan iç.bugün aptamil 1 aldım süt bakalım onu içecekmi.bunlar pahalı ya kesin içer bak görün.
hiç heveslnme burcucum bende aldım içmedi sıpam ne bebelac kaldı ne inek sütü ballı yağlı herşeyi denedim yok çıkarıyo içmiyo beni emmek istiyo illa süt olsa dükkan onun ama neyse aptamilin küçük boyunu aldım iyikide öyle yapmışım ireme iç dedim o da beğenmedi ben içeyim bari atılmasın
hiç heveslnme burcucum bende aldım içmedi sıpam ne bebelac kaldı ne inek sütü ballı yağlı herşeyi denedim yok çıkarıyo içmiyo beni emmek istiyo illa süt olsa dükkan onun ama neyse aptamilin küçük boyunu aldım iyikide öyle yapmışım ireme iç dedim o da beğenmedi ben içeyim bari atılmasın
sağol Burcu, teşekkür ederim, inşallah öyle umut ediyorum, değecek :)
ben de arada bir aptamil 3 veriyorum, 1 ile yoğurt yapıyordum 6 aylıkkken Burcu, bu arada aptamil'e alternatif olsun Bebelac da alabilirsiniz, onun fiyatı çok daha uygun, aynı üreticiler zaten, ben en son 2 kutu bebelac aldım bir aptamil kutusu yerine.
biberon sağlıklı değil doğru söylüyosun, her zaman içiyorsa evet, bence suyu bardakta içmeye alıştırmalı, zaten biberonu da gce yatmadan bir kere biberonla vermek de çok sorun olmaz zannımca...
hadi yaa valla hevelenmiştim bunla başlarım sonra kaydırırım diye.kahvaltıda falan sütün içine katıyorum içiyor sade yada ballısını içmiyor.deniyeyim olmadı ben içerim yazık atmam valla.
biz 2. aydan itibaren mama desteği aldık 4 ay falan aptamil ile destek yaptım ( zaman özürlüyümdür tam kaç ay bilmiyorum) sonra 5. ayda sütüm tamamen bitince aptamilede para yetiştiremedim ve iyice araştırdım 3-4 dr a sordum içerikleri aynı sadece tadı farklı hangisini severse ver dedi.sma denedim kabul etmedi.hero bayb kabız yaptı bebelac hem sevdi hemde sorun olmadı.şimdiye kadarcda mamasında hep bebelac verdim.hattan elimde son paket var buda bitsin kesicem artık.
bu aldığım aptamilin 1+ diye satılan sütü. onunda bebelec olanı var mı ki ?sen mamadan mı bahsettin..
Birşey daha annem dün akşam diyorki bi araştır bakalım Duru niye yürümüyor siz 8 aylıkken yürüdünüz duru 13 aylık olacak yürümüyor.dalga geçiyor herhalde diyorken kemiklerimi tam gelişmedi acaba dedi.
yani sanmıyorum öyle birşey olsun ama 5.ayından sonrada hep mama aldı ya korkuda düştü içime.sonuçta her anne bebeğine süt veremeye bilir yoktu yani olmadı ne yapayım .şimdiye kadarda hep geç yürüsün ne olacak ki diyordum ısrar edip korkutmuyoruz da.babamda kızdı anneme o ne demek olmaz öyle şey ne zaman isterse rahat bırak çoçuğu dedi ama benne oluyoruz oldum bir kere.
hadi yaa valla hevelenmiştim bunla başlarım sonra kaydırırım diye.kahvaltıda falan sütün içine katıyorum içiyor sade yada ballısını içmiyor.deniyeyim olmadı ben içerim yazık atmam valla.
biz 2. aydan itibaren mama desteği aldık 4 ay falan aptamil ile destek yaptım ( zaman özürlüyümdür tam kaç ay bilmiyorum) sonra 5. ayda sütüm tamamen bitince aptamilede para yetiştiremedim ve iyice araştırdım 3-4 dr a sordum içerikleri aynı sadece tadı farklı hangisini severse ver dedi.sma denedim kabul etmedi.hero bayb kabız yaptı bebelac hem sevdi hemde sorun olmadı.şimdiye kadarcda mamasında hep bebelac verdim.hattan elimde son paket var buda bitsin kesicem artık.
bu aldığım aptamilin 1+ diye satılan sütü. onunda bebelec olanı var mı ki ?sen mamadan mı bahsettin..
Birşey daha annem dün akşam diyorki bi araştır bakalım Duru niye yürümüyor siz 8 aylıkken yürüdünüz duru 13 aylık olacak yürümüyor.dalga geçiyor herhalde diyorken kemiklerimi tam gelişmedi acaba dedi.
yani sanmıyorum öyle birşey olsun ama 5.ayından sonrada hep mama aldı ya korkuda düştü içime.sonuçta her anne bebeğine süt veremeye bilir yoktu yani olmadı ne yapayım .şimdiye kadarda hep geç yürüsün ne olacak ki diyordum ısrar edip korkutmuyoruz da.babamda kızdı anneme o ne demek olmaz öyle şey ne zaman isterse rahat bırak çoçuğu dedi ama benne oluyoruz oldum bir kere.
yok burcu alakası yok bence..burak ta yürümüyo hala....annesütü aldı alıyoda..ozamn burak 8 aylık yürümeliydi..bende bazen diyorum niye yürümüyo diye ama..
burcu yürüme konusunda her çocuk bir olmazki bizde 9 aylıkken yürümüşüz ama oğlum yaşından sonra yürüdü kaynımın kızı 15 aylık falan yürüdü onada eşim derdi bu niye yürümüyor diye biraz bizim korkumuzdan oluyor bence aman düşecek aman bir yerini vuracak diye bırakmıyoruzki çocuk yürüsün annemlere gittim kalmaya annem ortada bıraktı furkanı valla öyle güzel yürüdüki annemde dalga geçiyor bir çocuğu yürütemediniz bak ben nasıl yürüttüm sende arada bırak öyle bakalım ne yapacak
burcu yok kız olurmu hiç öyle şey.hiç anne sütü almayan bebekler var ee onlar ne olacak ömür billah yürüyemezler ozaman.her çocuk farklı.bak benim arkadaş vardı kızı.onunda adı duru..12 aylıkken emekledi.
18 aylıkken yürüdü..18 ay full anne sütü almış bi bebek bu duru.haa...
canım hep yanı benımkıde oyle memeye cok dusuyor bende elımde bı kasık aksama kadar bır lokma yesın dıye neler yapıyorumyaa burak ta öyle bu sıralar..memeye düştü Allah ım çıldiricim..artık burda yazmaktan yoruldum ama yemiyo yemiyo..2 kaşıktan sonra ağzında dakikalarca bekletiyo..sinirden elim ayağım titriyo..bekle bekle artık dayanamıyorum..yeni alışkanlık etti bunu..sonra sinirlenip vermiyorum aç tabi..geliyo yapışıyo bacağıma içini çeke çeke ağlıyo..memeyi emince gülüp gidiyo..inanırmısınız 5gündür toplamda bi kase yemedi...nasıl iş bu ya...
ama ben nazara inaniyorum kesinlikle..burak geçen hafta yiyodu düzelmşti yani..ne zman görümceye gittik..orda yemeklerden ağzına verdik yedi bu şapır şupur evde yemez..görümcem ohh ne güzel yiyo şöyle böyle bizimki yemiyo dedi..bende kız buda yemez ama hayret dedim...eve geldik son yediği ordaki oldu yemin ederim..bu kadar olur..eşimde farkında dedim bak söyleyince söyledi diyosun aha gittk çocuğu söyledi...geldik geleli ağzına lokma koydumu dedim..karardı morardı tabi..görüşmeyiz canım olur biter dedi..farkında yanii...inş açılır iştahı yav
canım benımkıde bıberon hıc agzına surmuyor hep barsaktan ıcırıyorumbenim kızda gündüz bardaktan içmeyi seviyo suyu.alıştırma bardağınıda secmiyo.onu yerlere döküyo.oyuncak oldu.bende kaldırdım.gece su içicekse ama illakı biberondan istiyo.ama alışmış şu minicik biberon varya anca 30cc lik alıyo.ayy illaki onla içecek.geçen makineye atmıştım biberonu.bende diğer biborana kolydum suyu.vereyim dedim.eliyle bi itiyo istemem diye.valla makineyi açıp yıkıyıp vermek zorunda kaldım suyu.o derece içmedi..
süt çok çok şükür artıramadık sütün dozunu ama 70-80 cc içiyo.keçi stü.tabi ballı olacak değilse ağzına koymuyo.benimki bisküvi sevmiyo.kaç kere denidim sütüne ettem,,ögrdü durdum.diliyle atıyo..neyse bala alıştıya çok takmıyorum..bizde bi inak sütne gesek.hiç içim rahak değil.kansıslık yapıyo diyorlarya..
bebelac bende aldım canım memeye cok dusuyor belkı onu alırda benden vazgecer dıye begenmedııhadi yaa valla hevelenmiştim bunla başlarım sonra kaydırırım diye.kahvaltıda falan sütün içine katıyorum içiyor sade yada ballısını içmiyor.deniyeyim olmadı ben içerim yazık atmam valla.
yok burcu alakası yok bence..burak ta yürümüyo hala....annesütü aldı alıyoda..ozamn burak 8 aylık yürümeliydi..bende bazen diyorum niye yürümüyo diye ama..
canım hep yanı benımkıde oyle memeye cok dusuyor bende elımde bı kasık aksama kadar bır lokma yesın dıye neler yapıyorum
kılodan gectım arrtık vıtamın alsın yeter kı
canım benımkıde bıberon hıc agzına surmuyor hep barsaktan ıcırıyorum
gece su ıcmez hayatta emecek ıllakı
ınek sutune gectım ben yogurt fılan agzın asurmuyor hıc bende ayran yapıp ıcırıyorum zorlla bı kac yudum oda
bıskuvi verıyorum mecburen ekmek hıc begenmıyor cunku
onceden elıne verırdım yerdı sımdı onuda almıyor
corbaya katıyorum ekmeklerı yanagında bırıktırıp sonrada tukuruyor gerrı
bebelac bende aldım canım memeye cok dusuyor belkı onu alırda benden vazgecer dıye begenmedıı
bu arada senın anmnen yıne o kadar takmasında benım kaynanam babası 9 aylık yurudu bu tembeşl kıme cekmıs dıyordu sureklı
bu cocuk nıye turumuyor dıye psıkoljımı bozduu
ama sımdı cok guzel yuryor
kardesım 16 aylık yurumustu benımm
hercocuk bır olmuyor takma o kadar
ayrıca ne zaman ayaklaeı kafasını tasıyacak duruma gelırse o zaman yuruyorlarmıs emınım yakındır yurumesı
senınkıde en yakın zamanda yurur ınsalah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?