annemi arıyıp bir bir sayıcam şimdi görür o gününü.
soğolun kızlar ...
ıyı canım rahatım bu sıralarda oglm cok ezıyet edıyor haftaya doktara gıdıcem dun bıraz karın agrım vardıtopiğimiz 2 . hamişleri durumlar nasıl
derinderen sende hamilemiydin
ay kızlar ıkıncı hamılelerdemı var maşalllah ıyı cesaret
ıyı canım rahatım bu sıralarda oglm cok ezıyet edıyor haftaya doktara gıdıcem dun bıraz karın agrım vardı
cınsıyetını kesın ogrenırım o zaman ınsallah
sagol canım
ben ıstıyordum ama bu kadar erken degıldı plansız oldu bıraz
buyuk konustum kazayla odu dıyenler cok laf soylmeıstım
buyuk lokma yee buyuk konusma demısler
ıyı canım rahatım bu sıralarda oglm cok ezıyet edıyor haftaya doktara gıdıcem dun bıraz karın agrım vardı
sagol canım
cnm inş. öğrenirsin cinsiyetiniıyı canım rahatım bu sıralarda oglm cok ezıyet edıyor haftaya doktara gıdıcem dun bıraz karın agrım vardı
sagol canım
güle güle kolay gelsinben kaçar işlerimi yapayım mucckkk
ayy nekadar benziyo burağa inanamıyorum..burak ta gece asla su içmez meme emmeli..
gündüz vayki uzandığımı görsün üstümü başımı parçalıyo meme diye vuruyo kız resmen aaa..
süte alıştı gibi delüüü ne yaptığı belli değil iki gün sonra bırakır onu da(inş bırakmaz)
yürümesi abiside geç yürüdü buda 14 aylık falan yürür gibime geliyo:26:
canımmbenımkı ben kahvaltı yaparken benı al dıyor oda emecekmıs kahvaltılık vereyım dıyor onu ıstemıyor emecekmıs
bı yere gıdelım helede yakam acıksa acıp yakamı bakıyor
duruyorlarmı dıye kontrol edıyor herhalde
cok zor ısımız valla
bu rada bı kıtapta okumstum cocuklr 15 ıle 18 aylıkken tuvalet egıtımını cok guzel alırmıs ama bu zamanda ogrenmedıyse 2 yasına kadar ogretılmeyecekmıs
ben yazın yavas yavas baslsam mı dıyorumm
2 yası kısa gelıyor yaa soguktaa zor olacak yazında 2 bucuk yasında olacak kocaman cocuk altında bez hıc hos gelmıyor gozume
cok karasız kaldımm acıkcası
sız ne dusunuyorsunuz
benım bıldıgım yaren arkadsımzı varrhayırlısı olsun cnm ya baska kım hamıle
cnm inş. öğrenirsin cinsiyetini
sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
ben de kaza kurbanı olurum die endişeliyim hep
ilkinde böle olmuyo kalsanda zaten ilk olcağı için
Ama hiç bir zaman istememde demem Allah nezaman uygun görürse nasip etsin derim
güle güle kolay gelsin
kesınlıkle bende oyle dusunuyorum cnm yazın ınsallah baslatıcam bende
haklısın cnm bebişde rızkıyla gelir inş. evde alırsınızbenım bıldıgım yaren arkadsımzı varr
baska var mı bılmıyorumm
canım bende cok ıstıyordum ama zamanı sımdı degıldı
ev alma dusuncemız vardı masraflar yıne artacak oyuzden alsaydıkta olsaydı daha ıyı olurduu
yoksa basımın ustunde kalbımın ıcınde evımde heryerımde yavrumun yerı var saglıklı hayırlı olsun yeter kı
kızlar bu tuvalet egitimi konusunuda diger topigimizde tartışalımmı herkes icin faydalı olsun. burda kaybolup gitmesin.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...m-sorunlarini-tartisiyor-18.html#post17857311
cok zor bı egtımım ınsallah sorunsuz atatırız
muzıklı lazımlıklar varmıs e bebekte cısını yapınca muzık calıyormus alsakmı ıse yara mı acaba
uok bağırmadım bana garip garip şeyler söyleyip kudurtma anne dedim.ne biliyim benimde bi an aklıma geldi ben unuttum bile diyo.garezi bana.kız bağırma kadına kötülük için demediki kadıncağızz
Burcucum sakın oyle şeyler düşünme. inan bu yürüme konusu tamamen cocukla alakalı.
Bu arada eger mayısa kadar yürüsün istiyorsan da evin içinde ellerinden tutup dolaştır istersen. ıralıyormu Duru bilmiyorum ama sıralıyorsa yakındır zaten yürümesi.
ben geldim şöyle bi bakındım yemek yiyicem bu hafta çok yoğunum giremedim iş yerinde iş değişikliği oldu sorumlu oldum bu hafta işlerimin bitmesi gerekiyor haftaya inşallah girerim sedaya maalesef gelemiyorum domuz gribi salgını varmış kızlar bişzde risk ghrubunda olduğumuz için doktorumuz gitmeyin bir süre kalabalık yerlere dedi bizler hasta olmasak bile taşıyıcı olabiliyormuşuz dışardan gelince el yüz yıkayıp üsütünüzü değişmeden bebeleri ellemeyin kızımında dün kızmak aşısını yaptırdık çok şükür 12 günde 500 gr almışşşş çok sevindim boyuda 1 cm uzamış lansor fayda etti bize konuşması az bizim kızı toplasan 10 kelime ancak doktora sordum ne bekliyosun o daha küçücük çocuğu rahat bırak dedi bu ay için geçen gittiğimizde söylemişti amöam yazamamıştım puzzle alın şekil yerleştirmelerden ve şu ahşap tel üstünde gezdirilen oyuncaklardan alın dedi aldık ahşap hiç oynamdı yüzüne bile bekmıyor
sonraaaaa en önemlisi kızlar eşim işten ayrıldı bizim için hayırlısı ıolsun diye dua edin hadi öptüm evdeki bil. ekranıda yapıldı artıkın akşmalrı girerim öptüm kendinize iyi bakın beni özleyin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?