BEN DAHADA uht süt almam ama şişe süt günlükte alsam oda pastorize ayy ben sokak sütünü nerden buluşam.kediler üstündeki deney çok etkiliyici 4 kuşak yokacilen sokak sütü arıyorum yarın babamı seferber edicem.oda temiz birinden bulunmalı oyy anam oyy.
Elif belkide babaannede farklı düzen kuracak.kadın çoçuğu başka odaya kitleyip sana uyuyor demiyordur herhalde.alışacak canım oda sende gönlünü ferah tut.
esmacım bizim park yatak 2. el olduğu için sallanırken artık gıcırdıyor..ama büyüklük olarak kullanılır 3*4 yaşa kadar..şimdi yeni bebişe alalım diyoruz,ee onun daha çok sallanması gerekecek.. bu da gıcır gıcır edecek, komşular rahatsız olacak gece gece..sonra ne düşünecekler bi de
esmacım bizim park yatak 2. el olduğu için sallanırken artık gıcırdıyor..ama büyüklük olarak kullanılır 3*4 yaşa kadar..şimdi yeni bebişe alalım diyoruz,ee onun daha çok sallanması gerekecek.. bu da gıcır gıcır edecek, komşular rahatsız olacak gece gece..sonra ne düşünecekler bi de
sokak sütünü zeynep ben de senin gibi düşünüyorum..ama günlük sütten yanayım..niye kaynatıyorsunuz onu anlamadım ama..gerek yok bence..
burcu yine pastorize süt iyidir bacım, mahalle sütünden..onda da biçok hastalık bulaşma riski var
elif yeni işin hayırlı olsun.ilk günler zor geçer heralde ama zamanla alışırsınız herikinizde.
bende sütaş paket süt kullanıyorum.aslında şişe günlük süt alayım diye aklımdan geçiriyordum ama zeynep kesildi süt demiş.acaba son kullanma tarihimi geçmişti.
sokak sütüne bende pek güvenemiyorum.hayvanlardan insanlara süt ürünleri yoluyla geçen purusella hastalığından korkuyorum bende.yani anca tanıdık bildik güvenilir bir satıcı olacakki belki o zaman.
yağızda bu sıralar bana çok düşkün.haftada 2 3 gün eşimin yanına gidiyorum muhasebe öğrenmeye.akşam eve gelince bana bağırıyo neden bırakıp gittin diye.sabahları ben evden çıktıkdan sonra bütün odaları annee diye parmağıyla işaret ederek gezdiriyomuş benim olmadığımdan emin olunca bi iç çekip kaderine razı olup oturup oynuyormuş babaannesiyle.
anne,mama,gaga (karga), meme, dütt, söylediği kelimeler.herşeyi anlıyo işaret ediyo gösteriyo ama fazla konuşmuyo.bu sıra yürüme çalışmalarında kendini oradan oraya atıyo.odanın bi ucundan bi ucuna gidiyor tam koltuğa ulaşacakken kendini yere atıp emekleyerek tamamlıyor yolunu...
yok canım tarihi geçmiş değildi ama neden öyle oldu bende bilmiyorum.
kıl kaptım işte bi kere sek devrini kapadım o günden sonra.
vayy demek muhasebe öğreniyorsun he hayırdır kızzz
sen ona düşkünlük mü diyosun pınar öp başına koy. ben akşamları ipeği uyuttuktan sonra wc ye bile gidemiyorum arkadaşım. gözünü açıp babasını gördüğü an (yada beni göremediği an) naısl bi yaygara. geçen gene yarım saat ağladı belki daha fazla yine susmadı. son 1-2 aydır katiyetle kimsede durmuyor. ne baba ne babaanne ne dede.
gözünün önünden 3 dk dan fazla ayrılamıyorum. kendini yırtıyor yine kabullenmiyor
bende bıraksam da gitsem bi yerlere
muhasebe öğrenmeye razıyım
elif yeni işin hayırlı olsun.ilk günler zor geçer heralde ama zamanla alışırsınız herikinizde.
bende sütaş paket süt kullanıyorum.aslında şişe günlük süt alayım diye aklımdan geçiriyordum ama zeynep kesildi süt demiş.acaba son kullanma tarihimi geçmişti.
sokak sütüne bende pek güvenemiyorum.hayvanlardan insanlara süt ürünleri yoluyla geçen purusella hastalığından korkuyorum bende.yani anca tanıdık bildik güvenilir bir satıcı olacakki belki o zaman.
yağızda bu sıralar bana çok düşkün.haftada 2 3 gün eşimin yanına gidiyorum muhasebe öğrenmeye.akşam eve gelince bana bağırıyo neden bırakıp gittin diye.sabahları ben evden çıktıkdan sonra bütün odaları annee diye parmağıyla işaret ederek gezdiriyomuş benim olmadığımdan emin olunca bi iç çekip kaderine razı olup oturup oynuyormuş babaannesiyle.
anne,mama,gaga (karga), meme, dütt, söylediği kelimeler.herşeyi anlıyo işaret ediyo gösteriyo ama fazla konuşmuyo.bu sıra yürüme çalışmalarında kendini oradan oraya atıyo.odanın bi ucundan bi ucuna gidiyor tam koltuğa ulaşacakken kendini yere atıp emekleyerek tamamlıyor yolunu...
valla hayırmı şermi görcez işe başlıycam yakında muhasebe öğrenmem lazım.hiç bilgim olmadığı bi konu.ama yavaş yavaş kavramaya başladım.
hepsi aynı bu aralar demek benimde boğazıma yapışıyor kimseye gitmiyor.anca ayağa kalkacak da ya cama ya çubuk kraker almaya gidicez diycek de o zaman gidiyor kucaklarına.babası bozuluyor bazen işden geliyor sevmek istiyo yokk annenin tepesindeyiz.yarım saat geçiyorda anca kendine geliyor paşa babayla kikirdemeye başlıyo.
arada bırakıp çıkmak lazım hem kendin nefes almak için hemde o alışsın.sende yarın öbür gün çalışacaksın o zaman daha zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?