zeynep senin o süt bozukmuş canım sütaşın günlük sütü var bende ondan alıcam hatta rutene oturtayım 1 gün al 1 gün alma kociş gelirken akşamları alsın bugün başlıyorum.okuduklarım karşısında çoktayım yaa hiç açıpta bakmadım ama keçi sütünü çok araştırdım kimse oda uht yok alınmasın yazmamış.
duru 1 haftadır yoğurtta yemiyor bayb mixe alıştı normal yoğurtla mayalıyınca beğenmiyor yemiyor bende hep bayb mixi unutuyorum.birazdan çıkıp alıcam yesinde bayb mix yesin .
çıkamıyorm pınar 1-2 ay önce yapıyordum ama şu dönemde olmuyor.
alışmıyor cunku ağlıyo susmuyo ki
45 dk ağladığı oldu
sussa susardı ama yok
inat işte. bilsem ağlayacak ama susacak alışacak
o zaman çıkarım. ama biliyorum ki susmaz...
bi dönem napiyim. çok üstelemiyorum bu sefer güven problemimiz olmasın bana güveni kırılmasın diye
ortayı bulmaya calısıyorum ama oynatmaya az kaldı yani
üst üste 2 şişe nasıl bozuktu kı hemde vardı daha tarıhlerıne
yörsanın şişe sütü var bende onu deniyim bi
taktım yörsana
baby mix dayanırmı kız. küçücük 3 kaşıkta biter. anca 5-6 tane yicek ki yogurt yemiş olsun.
sütaşın büyümix var ya meyveli yogurt
orman meyveli olana ipek bayılıyor 6 lı satılıyo tabi. alıyorum bazen
bı oturusta 6 tanesınıde yıyo kesmıyo kı cocugu ıcınde 3 tatlı kasıgı ya war ya yok
öyle uzun süreli ağlıyosa olmaz tabi zeynep.hem senin hemde ipek için sıkıntı olur o zaman.
dediğin gibi buda bir süreç heralde zamanla atlatır.şimdi havalarda soğuk çocuklar bütün gün bizi görüyorlar haliyle kimseyede gitmiyorlar.
ama havalar bi ısınsın o zaman daha kolay olur bırakıp çıkması.
şimdilik haftasonları ersin çıkarsın sizi dışarı o alınan hava bile yeter.
ay ben salakmışım..boşuna o kadar aramışım o zaman günlük süt diye :) bizim bakkala bakiim bi..bulursam kendimize yoğurt da yaparım süper olur..sağlıklı,sağlıklı..valla biz cocukken öyle hazır süt alınmazdı,annem yoğurt için mahalleden alırdı,içmek için de babama aylık verirlerdi 24 tane yarım lt.onlardan içerdik uhtli :) ablam da zaten kaynanası satıyodu süt, mahalle sütüyle büyüttü..hatta 1-2 kere marketten aldık ablamla,sonraki gittiklerimizde bazen kalmıyordu süt..heralde dedik yeni çıkmış bu süt,herkes yeni keşfetmiş,ondan kalmıyor
peki serap sen bu sek günlük sütü kaynatıyor musun? yani vermiş olsan kaynatcan mı,ısıtıp verecen mi?
esmacım bizim park yatak 2. el olduğu için sallanırken artık gıcırdıyor..ama büyüklük olarak kullanılır 3*4 yaşa kadar..şimdi yeni bebişe alalım diyoruz,ee onun daha çok sallanması gerekecek.. bu da gıcır gıcır edecek, komşular rahatsız olacak gece gece..sonra ne düşünecekler bi de
3.çocuk geliy kesin diyecekler
ipeğe yoğurt mayaladığım zamanlarda sek almıştım şişe süt günlük olanlardan. e haliyle kaynattım. peynir kesti hep. neyse dedik bunda vardır bişey ertesi gün 1 şişe daha aldık. o da aynısı oldu. daha da almadım.
yörsan olabilir ama.
sek e güvenemem daha ama yörsan ın şişe sütleri var paket bitince onu deniyim bide kaynatiyim bişey olucakmı...
[
SErap benim bozuk dediğim günlük değildi ama kutu süttü ve onların üstündede yazıyor ccanım 2 gün içinde tuketilmeli diye ben iş güzarlık ettim aman birşey olmaz dedim 1 bardak ısıtıp suat a verdim içti bende dibinde olanı kafama dikmişti tadı garipri aslında anladımda umursamadım .15-20 dk sonra bizde bir baş dönmesi ben yine iyiyim kendimdeyim de suat ölüyor wcye zor attı kendini ama çıkartamadı tabii bende kendimden geçtim geçicem hemen bizimkileri aradım hastaneye gittik ben istirfa ile kurtardım ama suat iğneler müşadeyede kalmalar dr ne yediniz dedi dedim süt olabilirmi evet süt dedi eve bi gittim 2 gün içinde tüketin yazıyor.şimdi annemde korktuya açılıp 1 çaybardağı bile içilmiş hafif şişmiş olanları hemen döküyor.süttendi ve kutu uht di.
Hülya süy için uht çok kötü ama sokak sütüde o kadar masum değil okuduklarımdan hep bunları anladım yani bilmediğin hayvanı geçtim yediği otun üzerinde neler var kim bilir temiz olduğunu anlayamayız.hani iyi markalar şişe sütte hep aynı hayvanları kullanıyor ve besinleri belli sinek ot pok yok :)
sokak sütü ve uht yok.ama şişe süt alayım bende bundan sonra.ayy ben ne çok tüketiyordum kutu sütü doğru bilinen yanlışlar
. süt olsunda aynı değilmi diye düşünürdük hep.
işte o bir süre için düşünüyorum şimdi emanet şeyi 2 sene daha kullanmak ayıp olucakesma bence bi süre idare et,gerek yok 2. park yatağa..dediğin gibi ilerde oda takımı alırsın..
bende süthaneden alıyorum geçen aldım sıcakdı daha adam sağmış getirmiş ama nerden nasıl geliyo sorucam aklıma takıldı[
SErap benim bozuk dediğim günlük değildi ama kutu süttü ve onların üstündede yazıyor ccanım 2 gün içinde tuketilmeli diye ben iş güzarlık ettim aman birşey olmaz dedim 1 bardak ısıtıp suat a verdim içti bende dibinde olanı kafama dikmişti tadı garipri aslında anladımda umursamadım .15-20 dk sonra bizde bir baş dönmesi ben yine iyiyim kendimdeyim de suat ölüyor wcye zor attı kendini ama çıkartamadı tabii bende kendimden geçtim geçicem hemen bizimkileri aradım hastaneye gittik ben istirfa ile kurtardım ama suat iğneler müşadeyede kalmalar dr ne yediniz dedi dedim süt olabilirmi evet süt dedi eve bi gittim 2 gün içinde tüketin yazıyor.şimdi annemde korktuya açılıp 1 çaybardağı bile içilmiş hafif şişmiş olanları hemen döküyor.süttendi ve kutu uht di.
Hülya süy için uht çok kötü ama sokak sütüde o kadar masum değil okuduklarımdan hep bunları anladım yani bilmediğin hayvanı geçtim yediği otun üzerinde neler var kim bilir temiz olduğunu anlayamayız.hani iyi markalar şişe sütte hep aynı hayvanları kullanıyor ve besinleri belli sinek ot pok yok :)
sokak sütü ve uht yok.ama şişe süt alayım bende bundan sonra.ayy ben ne çok tüketiyordum kutu sütü doğru bilinen yanlışlar
. süt olsunda aynı değilmi diye düşünürdük hep.
cnm evde doğru dürüst yatırıcak yer yok beişk olmasa çekyata yatırmam gerek düşer benimki deli dumrulesma bencede.hiç gerek yok şu an. çok çok yaza kadar idare edersin. yatağından kendi inip çıkmayı öğrenince de direk oda alırsınız.
zeynepçim hiçmi değişim yok ya sana yapışıkmı hep bi çarşafla sırtına bağla lazlar yapıyo ya öleyok canım tarihi geçmiş değildi ama neden öyle oldu bende bilmiyorum.
kıl kaptım işte bi kere sek devrini kapadım o günden sonra.
vayy demek muhasebe öğreniyorsun he hayırdır kızzz
sen ona düşkünlük mü diyosun pınar öp başına koy. ben akşamları ipeği uyuttuktan sonra wc ye bile gidemiyorum arkadaşım. gözünü açıp babasını gördüğü an (yada beni göremediği an) naısl bi yaygara. geçen gene yarım saat ağladı belki daha fazla yine susmadı. son 1-2 aydır katiyetle kimsede durmuyor. ne baba ne babaanne ne dede.
gözünün önünden 3 dk dan fazla ayrılamıyorum. kendini yırtıyor yine kabullenmiyor
bende bıraksam da gitsem bi yerlere
muhasebe öğrenmeye razıyım
ay canım benım kıde bazen alıyorum yemıyor bazen de yıyor analamdım valla
oglumda anne baba dede akkı(topa dıyor bız topu attı dıyoruz ordan ogrenmıs) ayyo(oda tel konusurken alo dememız)meme nennı mama bu kadar
offf kızlar yemiyor uyumuyor mız mız hep üstümde hep memede hep beni istiyor ..........
bunalımdayım....
işte o bir süre için düşünüyorum şimdi emanet şeyi 2 sene daha kullanmak ayıp olucak
bende süthaneden alıyorum geçen aldım sıcakdı daha adam sağmış getirmiş ama nerden nasıl geliyo sorucam aklıma takıldı
cnm evde doğru dürüst yatırıcak yer yok beişk olmasa çekyata yatırmam gerek düşer benimki deli dumrul
oda yıda genç odası istiyorum kararsız kaldım dur 3 5 gün durayım kararım değişir
zeynepçim hiçmi değişim yok ya sana yapışıkmı hep bi çarşafla sırtına bağla lazlar yapıyo ya öle
zeynep senin o süt bozukmuş canım sütaşın günlük sütü var bende ondan alıcam hatta rutene oturtayım 1 gün al 1 gün alma kociş gelirken akşamları alsın bugün başlıyorum.okuduklarım karşısında çoktayım yaa hiç açıpta bakmadım ama keçi sütünü çok araştırdım kimse oda uht yok alınmasın yazmamış.
duru 1 haftadır yoğurtta yemiyor bayb mixe alıştı normal yoğurtla mayalıyınca beğenmiyor yemiyor bende hep bayb mixi unutuyorum.birazdan çıkıp alıcam yesinde bayb mix yesin .
ya ben o 6 lı danonelerden hiç almadım.yerlermikii:86:
bide ben alayım ama benim kızın hazırlara alerjisi var.hiç yimeyo yaa.allahtan meyve püresine alıştı bari.bi hazır yedigi o var..
hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları.benimde bazen camı açıp imdattttttttttttttt diye bağırasım oluyor ama sonra o şirin surat bana bakıp anneee deyip gülücükler yayınca hepsi gidiyor inanki.
sende sabret düzene girecek
ipekteki bu huyu çözemedim ben de..zilli nasıl da tatlı ama nasıl da huyları var..
burak da 3-4 gündür odadan çıkartmıyor beni..yeni bi oyuncak almam lazımöbür topiğe de yazdım,aldığımız oyuncak(playskool eğlence merkezi) bizi 4 ay idare etti..ama artık hevesi gitti..şimdi oyuncaklarıyla dalmış gözükse de anında hissediyor benim odadan çıkacağımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?