2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

üst üste 2 şişe nasıl bozuktu kı hemde vardı daha tarıhlerıne
yörsanın şişe sütü var bende onu deniyim bi
taktım yörsana
baby mix dayanırmı kız. küçücük 3 kaşıkta biter. anca 5-6 tane yicek ki yogurt yemiş olsun.
sütaşın büyümix var ya meyveli yogurt
orman meyveli olana ipek bayılıyor 6 lı satılıyo tabi. alıyorum bazen
bı oturusta 6 tanesınıde yıyo kesmıyo kı cocugu ıcınde 3 tatlı kasıgı ya war ya yok

öyle uzun süreli ağlıyosa olmaz tabi zeynep.hem senin hemde ipek için sıkıntı olur o zaman.
dediğin gibi buda bir süreç heralde zamanla atlatır.şimdi havalarda soğuk çocuklar bütün gün bizi görüyorlar haliyle kimseyede gitmiyorlar.
ama havalar bi ısınsın o zaman daha kolay olur bırakıp çıkması.
şimdilik haftasonları ersin çıkarsın sizi dışarı o alınan hava bile yeter.

ay canım benım kıde bazen alıyorum yemıyor bazen de yıyor analamdım valla
oglumda anne baba dede akkı(topa dıyor bız topu attı dıyoruz ordan ogrenmıs) ayyo(oda tel konusurken alo dememız)meme nennı mama bu kadar

aynen öyle
geçicek napalım çocuğu hırpalamanın anlamı yok
belkiyoruz normale dönmesini...
haftasonu geziyoruz dediğin gibi
ben,kocam ve magnetim ipek

valla canım bi bakkalda olmasa ötekinde mutlaka oluyo burda. Ama ben Burdurda da bulamamıştım sen bi bak sek bilinen marka sonuçta vardır bir yerlerde. Migrosta falan da var.
Ben açık süt içmezdim o yüzden alırdı annem bana. Kokardı bana o süt
Ya kaynatmam sanırım faydasını kayveder diye biliyorum ve inanıyorum, yani soğuk içmezse en fazla ılıtırım. Kendi sütümü de hep oda sıcaklığında verdim. İçmeden yarım saat önce dolaptan çıkarıp ekletiyoruz. Ben soğuk süt severim ne ılık ne sıcak içemem ama oğlum nasıl severse öyle veririm.

valla Ayşegül benden çok yaşayacak

3.çocuk geliy kesin diyecekler

Bence tesadüf olmuş canım. yoğurt mayalamaya başladığımdan beri 2 günde 1 şişe alıyorum hiç bozuk çıkmadı :26: Yörsanın şişe sütü mü varmş? hiç görmedim ben gerçi tadını sevmiyorum onun.

ben de kutu süt anladım zaten canım ondan bahsettim ben de. İçmek için kutu alıyoruz biz de. üzerinde 2 günden sonra içmeyin yazıyo ama diyorum ya ben hiç bozulduğuna şahit olmadım 4-5 gün içerim de.
Sokakta babam bile satsa almam çünkü hayvanın ne olduğu belli değil onu geçtim o kaptab bu kaba aktarılıp duruyorlar temiz kaplar mı sanki. Kutu alırım onu yine almam.

esma bence bi süre idare et,gerek yok 2. park yatağa..dediğin gibi ilerde oda takımı alırsın..
işte o bir süre için düşünüyorum şimdi emanet şeyi 2 sene daha kullanmak ayıp olucak

bende süthaneden alıyorum geçen aldım sıcakdı daha adam sağmış getirmiş ama nerden nasıl geliyo sorucam aklıma takıldı

esma bencede.hiç gerek yok şu an. çok çok yaza kadar idare edersin. yatağından kendi inip çıkmayı öğrenince de direk oda alırsınız.
cnm evde doğru dürüst yatırıcak yer yok beişk olmasa çekyata yatırmam gerek düşer benimki deli dumrul
oda yıda genç odası istiyorum kararsız kaldım dur 3 5 gün durayım kararım değişir

zeynepçim hiçmi değişim yok ya sana yapışıkmı hep bi çarşafla sırtına bağla lazlar yapıyo ya öle

maşallah

e daha nolsun
1 yaşındaki çocuklardan bizimle sohbet etmesini bekliyoruz biz de bi alemiz
hepsi kendi çapında bişiler diyor işte daha ne yapsınlar dimi

zeynep canım tabı kıs olunca zor oluyor hep bızı goruyorlar az once arkadasıma gıttım kalabalıktı 10 aylık bı kız vardı gorsenın znasıl tatlı oglum kımsey gıtmedı ını yere gıttı kızı opuyor sarılıyor kızda onu opup sarılıyor ayy nasıl sevındı cocuk arıyor yanıı
bıde cocuklarla gorustursen belkı senden uzaklasır

offf kızlar yemiyor uyumuyor mız mız hep üstümde hep memede hep beni istiyor ..........
bunalımdayım....

hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları.benimde bazen camı açıp imdattttttttttttttt diye bağırasım oluyor ama sonra o şirin surat bana bakıp anneee deyip gülücükler yayınca hepsi gidiyor inanki.
sende sabret düzene girecek

ya ben o 6 lı danonelerden hiç almadım.yerlermikii:86:
bide ben alayım ama benim kızın hazırlara alerjisi var.hiç yimeyo yaa.allahtan meyve püresine alıştı bari.bi hazır yedigi o var..

canım ya bızde 3 tane besık var esım bıraz abarttıda vereck bırını arıyorduk park yatak kullanıyorum ben sımdı gecen lafı gectı kaynanam olacak sahıs gıtmıs gorumcemee soz vermıs onun ne haddıneyse esımle bızde tartıstık o yuzden esımde aradı sen ne karısıyosun dıye ama soylemıs bı kere ona verecz artık yoksa sana gonderırdım bosun abesık almana gerek yoktu

niye babymixle mayalamıyorsun yoğurdu tadı aynı oluyor. Ben baby mixle mayalıyorum ama her seferinde almıyorum tabi ki. 3 kavanoz mayalıyorum mesela 2 gün yediriyorum birer tanesini, kalan 1 kavanozdan maya yapıyorum yine. bi gün mayalıyorum bi gün mayalamıyorum yani. ola ki süt kalmaz bulamazsam maya için ayırdığımı da yediriyorum o zaman babymix alıyorum. Pazar günleri gelmiyor şişe süt bakkallara unuttuysam cumartesi almayı alıyorum.
Bu arada en ucuz babymix diasada haberiniz ola.

ipekteki bu huyu çözemedim ben de..zilli nasıl da tatlı ama nasıl da huyları var..

burak da 3-4 gündür odadan çıkartmıyor beni..yeni bi oyuncak almam lazım öbür topiğe de yazdım,aldığımız oyuncak(playskool eğlence merkezi) bizi 4 ay idare etti..ama artık hevesi gitti..şimdi oyuncaklarıyla dalmış gözükse de anında hissediyor benim odadan çıkacağımı..

ya ben o 6 lı danonelerden hiç almadım.yerlermikii:86:
bide ben alayım ama benim kızın hazırlara alerjisi var.hiç yimeyo yaa.allahtan meyve püresine alıştı bari.bi hazır yedigi o var..

danonenin muzlu 6'sını alıyorum yağıza. seviyor yiyor sende dene ayşegülcüm.
bazen hazır yoğurtta veriyorum.

ay bende dün akşam çıldırdım bağırdım yeter die çocuk bağırınca başını eğdi bidı bıdı etti parmaklarıyla oynadı üzülür gibi sonrada kıyamadım ama eşime kızdım siinirlendim çalışıyorum eve geliyorum bisürü iş uğraş çocuk o kanepede uzanmış dinleniyo tv bakıyo :84: yavruma bağırdım içime oturdu sonrada
adamı bğasım geliyo bzen öle aşk felan kalmadı sinirden :82:

bıraktım artık ben babymixi..danino yu da bi ara yağmur çok yerken,burak da dibine düşüyodu resmen..o ara baya yedi ama uzun zamandır o da yasaklar listesinde..

canım bızde de chıcconun muzıklı bı oyuncagı var bayılıyor oglum ona paramgına takıyor muzıgıde actırıyor bana onunla yuruyor yere fırltmayada bayılıyor tabı onun harıcı top oynuyor dıger oyuncaklara hıc bakmıyor bıle bende saklıyorum 2 ay fılan sonra tekara cıkarıyorum yenı ladık sansın dıye
yoksa 1 saat bıle oynamadan sıkılıp fırlatıyor almanın da sonu yok doyumsuz olacak dıye de korkuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…