2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben o 6 lı danonelerden hiç almadım.yerlermikii:86:
bide ben alayım ama benim kızın hazırlara alerjisi var.hiç yimeyo yaa.allahtan meyve püresine alıştı bari.bi hazır yedigi o var..
aa ben hiç almadım danone sevmiyom yedirmem ben

olsun cnm kısmet sağol genede Allah razı olsun

ben süthane den aldığım sütle mayalıyorum yarım kilosunu 2 gün yediriyoz kalandan mayalıyoz gene kaynanam sağolsun ben hiç uğraşmam

danonenin muzlu 6'sını alıyorum yağıza. seviyor yiyor sende dene ayşegülcüm.
bazen hazır yoğurtta veriyorum.

alayım yaa.evet.ben her zaman hazır yogur verdim zatn.kendim etmiyom

ay esma.haklısın yaa.
bazen benim kocad aediyo onu.kaneden zıplatıyom valla.sende bana hep çoçuklar için kızıyon diyo sonra..sende kızdırtma kendine.görevlerini bil diyom

bizim evlerde de hep aynı valla esma..o uzanır,yorulmuş olur..ama ben akşama kadar oturduğum(!) için yorulmamış olurum..

neyseki bizim evde fazla iş olmuyo..yemeği annemlerde yiyoruz..hatta çoğunlukla çay ve meyve faslı da orda bitmiş oluyo :)

sen evde mi hazırlıyorsun yemeği,kayınvalidenlerde mi yiyorsunuz?

iyi ediyon bende bağırıyom adama lokale gidim dio orayada göndermiyom

kaynanam yapıyo işten gelince hemen sofra kuruyom topluyom yıkıyom eve çıkıyom bazen bana çıkıyoruz bende yiyoruz yardım ediyo ama sofraya felan eşim getiriyo götürüyo

ahhh aynısından bende de var canım bi tane, kumanda elinde akşamları ben mutfakla çocuk arasında koşturmaca, herif öyleee keyifde dinlenmede, gel de sinir olma yaaaa

bişey istersin yardım bi surat yapar

dediğinşz gibi oyuncak al al nereye kadar. Tatmin olmamaya başlıcaklar zate bi süre sonra.
Berkinin belli takıntılı oyuncakları var. Kitapları seviyo bi kitabı var pencereli bayılıyo ona kendi lendine oynayıp duruyo yavrum. Tekerlek manyağı bi de bi küçük arabayla 1 saat oynayabiliyor. bbabanesi getirmiş tekerlekli hayvanları var ya playskoolun onlarla oynuyo. bi küük tren var takıntılı onunla. 2 büyük kamyonu var biri annemde bayılıyo kamyona. Küpleri ve iç içe geçen fıçıları var. Bunlar en sevdikleri diğerleri her zaman dikkatini çekmiyor.
kitap siarişi verdim yine dün sabırsızlıkla bekliyorum. 2 tane oğlum için karton sayfalılardan 3 tane de ona okuyabileceğim (ama benim daha çok merak ettiğim:) dünyaca ünlü kitaplar.
Ay benden kitap istesin daha çok istesin ben ona alırım ya istediği kadar

ahhh aynısından bende de var canım bi tane, kumanda elinde akşamları ben mutfakla çocuk arasında koşturmaca, herif öyleee keyifde dinlenmede, gel de sinir olma yaaaa

aynenn cnmm su istiyorum kaç kere sölerim artık sonra kalkar bizden istesinle hemen dk alır gelirizz

Ne yapıyorsunuz hanımlar

Bu çocuk beni ne zaman bilg. başında görse herşeyi bırakıp koşup geliyor .Ağlayıp duruyor ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum .Ya ne zaman kendi kendine oynayacak benden başka bişeyle ilgilenecek .Çok değil biraz oyalansın o bana yeter ama nerdeeeeeeeeeeeee

benım kı yardım edıyor sagolsun anlayıslı o konuda
ben ona hıc bagırmam cocuk yuzunden aralarıan gırmem o kızarsa arka cıkmam dusurse bısey demem bılıyorum kı oda benım kadar sever onu ama o bana oyle davranmıyor bende o konuda kızıyorum sureklı bı tembıhler cocgu ıyı bak dusurme sıkı gıydır vs
bızımde sorunumuz buu yoksa yardım eder

ben halen yoğurdunu mayalıyorum. 1 paketle artık büyüdüğüne göre 3-4 günlük mayalarım diyorum .ama 3 tamamda 4 fazla mı olur bılmem kalanınıda 1-2 kaşık kalır zaten veririm yer.şayet ben onun tadından nefret ediyorum.

bende ancak uyutunca oturabılıyorum canımm

cnm iyiz şükür sen napıyosun dicem yazmışın zaten
büyücekler be annesi şimdi anneciğine sarılıyo napsın

yok ya biz de abartmıyoruz oyuncak olayını..en son onu aldık işte..doğum gününden önce 1 tane,2 tane doğum gününde,1 tane de sonrasında geldi hediye..ee 2 eve bölününce oyuncaklar sıkılıyo cocuk aynı şeylerden..bi kısmını kaldırayım diyorum,yeni bi oyuncak alayım şimdi..sonra da kaldırdıklarımı çıkartayım..burak güzel vakit geçiriyo oyuncaklarla..

oynuyorsa al tabı canımm
kaldırmak ıse yarıyor

kızlar bu arada unutmadan ıstanbulda olan arkadaslr ıcın yazıyorum collezeone de bayan pantolonlar 12 lıraya hırkalar 9 lıraya dusmus
decatlon dıye bı yer forum ıstanbulda spor ayakkabılar 10 lıra
lcw de erkek pantolonlarda 9 lıra beden bulmak zor oluyor ama bı bakın derım guzel seyler varr

Son düzenleme:
bende ancak uyutunca oturabılıyorum canımm

cnm iyiz şükür sen napıyosun dicem yazmışın zaten
büyücekler be annesi şimdi anneciğine sarılıyo napsın
Valla fazlasıda insanı sıkıyor hep tepemde bilg . oynamak istiyor .Müsade etmeyince sanki dövülmüş gibi ağlıyor çatlak çocuk :84:

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum

İyi akşamlar canım sağol sanada iyi hafta sonları :79:

ne düşünüyorum biliyormusunuz kocası bakanda bakmayanda kesin memnun olmayacak birşey buluyoruz.

benimkide ya sen duruyu uyut yada evi bi toparla diyorum ben evi aldıysam yapıyorum bitiyor sonra bana gelsene sen uyut diyor ee o senin görevindi alışmış sana diyor.
ertesi gün bugun sen evi toparla diyorum ben uyutup çıkıyorum ev aynı ee evi neden yapmadın yaparım acelesmi var diyor.sakin sakin herşeye evet diyerek beni delirtiyor buda benimkinin ilginç taktiği.

ev toparlamada zaten sabah toparlıyıp çıkıyorum ama mutfakta 2 bardak ütüklenecek 3 badi yerde 3-5 oyuncak kalıyor iş değil ama tamam diyip yapmayınca takışıyoruz ama yine aynı yine aynı.

Valla benim koca kendi işi olmasına rağmen sabah 6da evden çıkıyor akşam 9da geliyor .Zaten haşatı çıkmış çok yorulmuş oluyor .Çocukla bile çok az zaman geçirebiliyor yorgunluktan .Birde ben adama şunu yap bunu yap desem olmaz .Bütün gün evdeyim çokta yorucu bir işim yok sonuçta .Aksine o gelince benden bir sürü şey bekler .İşim varsa oğlanla ilgilenir o kadar e daha ne yapıversin adam .
Benim ne kocadan ne ailesinden beklentim yok olmazda bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…