aa ben hiç almadım danone sevmiyom yedirmem benya ben o 6 lı danonelerden hiç almadım.yerlermikii:86:
bide ben alayım ama benim kızın hazırlara alerjisi var.hiç yimeyo yaa.allahtan meyve püresine alıştı bari.bi hazır yedigi o var..
olsun cnm kısmet sağol genede Allah razı olsuncanım ya bızde 3 tane besık var esım bıraz abarttıda vereck bırını arıyorduk park yatak kullanıyorum ben sımdı gecen lafı gectı kaynanam olacak sahıs gıtmıs gorumcemee soz vermıs onun ne haddıneyse esımle bızde tartıstık o yuzden esımde aradı sen ne karısıyosun dıye ama soylemıs bı kere ona verecz artık yoksa sana gonderırdım bosun abesık almana gerek yoktu
niye babymixle mayalamıyorsun yoğurdu tadı aynı oluyor. Ben baby mixle mayalıyorum ama her seferinde almıyorum tabi ki. 3 kavanoz mayalıyorum mesela 2 gün yediriyorum birer tanesini, kalan 1 kavanozdan maya yapıyorum yine. bi gün mayalıyorum bi gün mayalamıyorum yani. ola ki süt kalmaz bulamazsam maya için ayırdığımı da yediriyorum o zaman babymix alıyorum. Pazar günleri gelmiyor şişe süt bakkallara unuttuysam cumartesi almayı alıyorum.
Bu arada en ucuz babymix diasada haberiniz ola.
danonenin muzlu 6'sını alıyorum yağıza. seviyor yiyor sende dene ayşegülcüm.
bazen hazır yoğurtta veriyorum.
ay bende dün akşam çıldırdım bağırdım yeter die çocuk bağırınca başını eğdi bidı bıdı etti parmaklarıyla oynadı üzülür gibi sonrada kıyamadım ama eşime kızdım siinirlendim çalışıyorum eve geliyorum bisürü iş uğraş çocuk o kanepede uzanmış dinleniyo tv bakıyo :84: yavruma bağırdım içime oturdu sonrada
adamı bğasım geliyo bzen öle aşk felan kalmadı sinirden :82:
iyi ediyon bende bağırıyom adama lokale gidim dio orayada göndermiyomalayım yaa.evet.ben her zaman hazır yogur verdim zatn.kendim etmiyom
ay esma.haklısın yaa.
bazen benim kocad aediyo onu.kaneden zıplatıyom valla.sende bana hep çoçuklar için kızıyon diyo sonra..sende kızdırtma kendine.görevlerini bil diyom
kaynanam yapıyo işten gelince hemen sofra kuruyom topluyom yıkıyom eve çıkıyom bazen bana çıkıyoruz bende yiyoruz yardım ediyo ama sofraya felan eşim getiriyo götürüyobizim evlerde de hep aynı valla esma..o uzanır,yorulmuş olur..ama ben akşama kadar oturduğum(!) için yorulmamış olurum..
neyseki bizim evde fazla iş olmuyo..yemeği annemlerde yiyoruz..hatta çoğunlukla çay ve meyve faslı da orda bitmiş oluyo :)
sen evde mi hazırlıyorsun yemeği,kayınvalidenlerde mi yiyorsunuz?
ay bende dün akşam çıldırdım bağırdım yeter die çocuk bağırınca başını eğdi bidı bıdı etti parmaklarıyla oynadı üzülür gibi sonrada kıyamadım ama eşime kızdım siinirlendim çalışıyorum eve geliyorum bisürü iş uğraş çocuk o kanepede uzanmış dinleniyo tv bakıyo :84: yavruma bağırdım içime oturdu sonrada
adamı bğasım geliyo bzen öle aşk felan kalmadı sinirden :82:
ahhh aynısından bende de var canım bi tane, kumanda elinde akşamları ben mutfakla çocuk arasında koşturmaca, herif öyleee keyifde dinlenmede, gel de sinir olma yaaaa
bişey istersin yardım bi surat yapar
ahhh aynısından bende de var canım bi tane, kumanda elinde akşamları ben mutfakla çocuk arasında koşturmaca, herif öyleee keyifde dinlenmede, gel de sinir olma yaaaa
bişey istersin yardım bi surat yapar
üst üste 2 şişe nasıl bozuktu kı hemde vardı daha tarıhlerıne
yörsanın şişe sütü var bende onu deniyim bi
taktım yörsana
baby mix dayanırmı kız. küçücük 3 kaşıkta biter. anca 5-6 tane yicek ki yogurt yemiş olsun.
sütaşın büyümix var ya meyveli yogurt
orman meyveli olana ipek bayılıyor 6 lı satılıyo tabi. alıyorum bazen
bı oturusta 6 tanesınıde yıyo kesmıyo kı cocugu ıcınde 3 tatlı kasıgı ya war ya yok
Ne yapıyorsunuz hanımlar
Bu çocuk beni ne zaman bilg. başında görse herşeyi bırakıp koşup geliyor .Ağlayıp duruyor ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum .Ya ne zaman kendi kendine oynayacak benden başka bişeyle ilgilenecek .Çok değil biraz oyalansın o bana yeter ama nerdeeeeeeeeeeeee
Ne yapıyorsunuz hanımlar
Bu çocuk beni ne zaman bilg. başında görse herşeyi bırakıp koşup geliyor .Ağlayıp duruyor ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum .Ya ne zaman kendi kendine oynayacak benden başka bişeyle ilgilenecek .Çok değil biraz oyalansın o bana yeter ama nerdeeeeeeeeeeeee
yok ya biz de abartmıyoruz oyuncak olayını..en son onu aldık işte..doğum gününden önce 1 tane,2 tane doğum gününde,1 tane de sonrasında geldi hediye..ee 2 eve bölününce oyuncaklar sıkılıyo cocuk aynı şeylerden..bi kısmını kaldırayım diyorum,yeni bi oyuncak alayım şimdi..sonra da kaldırdıklarımı çıkartayım..burak güzel vakit geçiriyo oyuncaklarla..
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum
bende ancak uyutunca oturabılıyorum canımm
Valla fazlasıda insanı sıkıyor hep tepemde bilg . oynamak istiyor .Müsade etmeyince sanki dövülmüş gibi ağlıyor çatlak çocuk :84:cnm iyiz şükür sen napıyosun dicem yazmışın zaten
büyücekler be annesi şimdi anneciğine sarılıyo napsın
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?