günaydın..
dün zeyneple babası akşam çocuk tiyatrosuna gittiler.biz defne ile evde baş başa kaldık.zenep akşam bi geldi halinden çok memnundu.bende kızım adına çok sevindim.iyi bari demekki benim koca takip ediyo böyle şeyleri:))
seneye inşallah defnede aramıza katılar böyle durumlardaa..çok hevesimy aa.çocuklarım alıp sinemaya götürmek..tiyatro.off hemen büyüsün iztiyorundefneni..çabbuk gelsin o yıllar..:97:.seneye inşallah defneyi alıştıracafgım böyle şeylere.beyki yazada başlarım..
ayy ne güzel yaa evet bende hemen büyüsün birlikte sosyalleşelim istiyorum kzımla...onlarla yapılan herşey çok güzel...zeynebinde böyle aktivitelere meyilli olması çok güzel tabi...
Burcucum başınız sağolsun canım,Durucuk işe gelmiş onun içinde büyük macera olmuştur değişiklik olmuş ne güzel ana kız kolay gelsin size .....Selam kızlar,
bugun çalışıyorum ve kıymetli bir misafirim var.kızım bugun benimle bırlıkte çalışıyor.
Dun akşam babamın amcası verfat etti annemde orda olmak zorunda tabii ve duru ne ablam ne kardeşimle nede bir başkasında durmaz.bende nöbet değişemedim hem haftaya buluşma var diye hemde 2 haftadır zaten gelmiyordum 3 hafta üstüste çalışamazdım yani.
Ablamda sabah bizimle geldi cumartesi gunleri sakın olduğu için duru ve ablam ofıste geziniyor patronun odasında koltuk var uyursa orda uyutacağız ama uyumuyorda keşife çıktı bol bol bağrıyor gülücük atıyor.
hayırlı cumartesiler kızlar:))
işe başladım ama yine çok faal olamıyorum henüz,unuttuklarımı pekiştirme dönemindeyim..azıcık bakındım geçmişe burucucm başınız sağolsun.ama duruyla beraber çalışıyo olmanda ayrıca keyif verici:)) öpüyorum onu kocaman..
hasta olan yok sanırım aman kimse hasta neyin olmasın...
dün sabah ağlamamıştı gencer arkamdan ama bu sabah ağladı 11 gibi konuştuğumdada ağlıyodu..dünkü gibi iştahıda yok yemedi oynamıyoda dedi( içim çok fena..tam bi karar veremedik henüz.pazar çalışmaları bizim için sorun teşkil ediyor.çünkü babamızda pazarları maça gidiyor(amatörde yani) bakalım bugün kesinleştireceğiz..
benim çocuklarda çok severler sinemaya gitmeyi,şu sıralar benle gidemiyorlar babaları yada dedeleri götürüyor zeynoda büyüsün hep birlikte gideriz yine, dahada ilerde abileriyle beraber gider artık kızım, allah bütün yavrularımıza sağlık versin,evet ya bende çok istiyorum.böyle kızlarım alıp çıkıp dolaşmak.onlarla alışveriş yapmak.kendileri seçecekler.(zeynep kendi seçerde).defnede seçsin.ne biliyim.bizler annemle böyledik.annem bizlere çok ayak uydurudu.bizlerin yaşına inerdi.bizle güler bizle herşeyi yapardı.biz rok müzik dinliyorsak oda dinlerdi.hatta eşlik ederdi bize.bende annem gibi bi anne olmayı çok istiyorum.
zeynep böyle şeyleri çok sevir ete.ah hergün olsada gitse.
allah kavuştursun canım.....bugün kardeşim okuluna dönüyo tatil bitti...akşam yolcu edicez...ananemize gidelimde kızım dayısıyla biraz daha zaman geçirsin...görüşürüz...
gülşahçım evet canım 4 tüp kan aldılar...
duru ile bir iş güünü oh burcucum hayatındaki en güzel iş günü olmalı başınız sağolsun canım
ayşegülbende çok severim öyle sosyal aktiviteleri büyüsün oğluşum ana oğul baba yapacaz inşallah
bilmediginiz bi konu oldugu belli o nedenle kızmadım ama dalga gecercesine burada bu sekilde paylasmanız hoş olmamış..bende subat annesiyim topiginizi genelde okurum böyle bişiyle karsılasıcagımı ummazdım..internette araştırın lütfen kerehat vaktini öyle dalganızı geçin..şubat annelerinden biri açmış pes diyorum dahada birşey demem
bebeğini kerehat vaktinde yanii kindi kerahatinde uyutan varmı arkadaşlar (konu başlığı bu )
ben kızımı iki kere 2 saat uyutuyorum ikindi vakti kerehate denk geliyo kerehat vakti uyumak zararlıdır hem dinen hem biilimsel olarak.ama içim hiç rahat degil zararı olurmu bebek uyuması lazım..
anam güleyimmi ağlıyayım mı şaştım.bebek ya bebe koca adamdan bahsediyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?