hayırlı cumartesiler kızlar:))
işe başladım ama yine çok faal olamıyorum henüz,unuttuklarımı pekiştirme dönemindeyim..azıcık bakındım geçmişe burucucm başınız sağolsun.ama duruyla beraber çalışıyo olmanda ayrıca keyif verici:)) öpüyorum onu kocaman..
hasta olan yok sanırım aman kimse hasta neyin olmasın...
dün sabah ağlamamıştı gencer arkamdan ama bu sabah ağladı 11 gibi konuştuğumdada ağlıyodu..dünkü gibi iştahıda yok yemedi oynamıyoda dedi( içim çok fena..tam bi karar veremedik henüz.pazar çalışmaları bizim için sorun teşkil ediyor.çünkü babamızda pazarları maça gidiyor(amatörde yani) bakalım bugün kesinleştireceğiz..
bilmediginiz bi konu oldugu belli o nedenle kızmadım ama dalga gecercesine burada bu sekilde paylasmanız hoş olmamış..bende subat annesiyim topiginizi genelde okurum böyle bişiyle karsılasıcagımı ummazdım..internette araştırın lütfen kerehat vaktini öyle dalganızı geçin..
Selam kızlar herkese iyi pazarlar...
Valla bahsedilen konuyu gördüm ben. kızdım da dalgamı da geçtim. Buna hakkım da var. böyle toplu yerlere böyle konular açıyosanız. insanların tepkisine de razı olacaksınız. Bi defa yaşı kaç olursa olsun bir bebekten bahsediyoruz. Dinen sakıncası olan yaş büluğ çağından başlıyor. El kadar bebelere dini yasakları dayatmaya kalkıyosanız ben dalga da geçerim. Büluğ çağına gelse haklısınız. Boynum kıldan ince. Ama el kadar bebe içinb anne nsiyatif kullanamıyosa dini kurallar yüzünden o zaman toplama kampına alıp bu çocukları öyle büyütsün hacılar hocalar.Kimse3 de alınmasın kırılmasın.Ben böyle düşünüyorum
Selam kızlar,
bugun çalışıyorum ve kıymetli bir misafirim var.kızım bugun benimle bırlıkte çalışıyor.
Dun akşam babamın amcası verfat etti annemde orda olmak zorunda tabii ve duru ne ablam ne kardeşimle nede bir başkasında durmaz.bende nöbet değişemedim hem haftaya buluşma var diye hemde 2 haftadır zaten gelmiyordum 3 hafta üstüste çalışamazdım yani.
Ablamda sabah bizimle geldi cumartesi gunleri sakın olduğu için duru ve ablam ofıste geziniyor patronun odasında koltuk var uyursa orda uyutacağız ama uyumuyorda keşife çıktı bol bol bağrıyor gülücük atıyor.
güzel haftalar olsun canım arkadaşlarım
günaydın......:80:
günaydın herkese..
burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?
günaydınlar hayırlı günler
biraz geçmişe göz atimm
günaydın...
güzel haftalar olsun canım arkadaşlarım
günaydın......:80:
günaydın herkese..
burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?
günaydıngünaydınlar hayırlı günler
biraz geçmişe göz atimm
kolay gelsin ayşegül...çocukların kahvaltısını etti.şimdi bende şlerime bakayım.sonra gelirim.
katılıyorum havvacımSelam kızlar herkese iyi pazarlar...
Valla bahsedilen konuyu gördüm ben. kızdım da dalgamı da geçtim. Buna hakkım da var. böyle toplu yerlere böyle konular açıyosanız. insanların tepkisine de razı olacaksınız. Bi defa yaşı kaç olursa olsun bir bebekten bahsediyoruz. Dinen sakıncası olan yaş büluğ çağından başlıyor. El kadar bebelere dini yasakları dayatmaya kalkıyosanız ben dalga da geçerim. Büluğ çağına gelse haklısınız. Boynum kıldan ince. Ama el kadar bebe içinb anne nsiyatif kullanamıyosa dini kurallar yüzünden o zaman toplama kampına alıp bu çocukları öyle büyütsün hacılar hocalar.Kimse3 de alınmasın kırılmasın.Ben böyle düşünüyorum
ben abartı göremedim cvp larda senin sorunlada dalga geçmek kimsenin aklına gelmemiştir eminimbahsettigim konuyu ne kadarda abartılı cevaplamıssınız, ben bebegimi tabikide kerehat vakti geldi aman uyutmayayım diye bekletmedim hiç bir zaman ne zaman uyumak isterse okadar uyur bu hep böyle oldu cahil bi anneymişim gibi yorumlamanıza üzüldüm..havvaesen siz ögretmendiniz sanırım bende bi ögretmenim egitim seviyem sizinkinden az degil bilinçli bi anneyim bu topikten faydalanmış daha fazla bilgiler ögrenip hayatıma gecirmişimdir..belkide bu sebebten sizleri kendime yakın gördügümden bu konuyu subat annelerine yazdım ama yanıldım..yalnış anlasıldıgımı görüyorum merak ettigm bi konuyu sordum ama hiç uygulamadım neyse zaten aranızdan biri degilim önemlide degilim sizler için bu konuyu kapatalım lütfenn.bir dahada topiginizde gezinmem herkese iyi günler..
bende zeynonun altını değiştireyim yanımdan geçti şimdi kokarca kokutuyor geçtiği yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?