2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

seni yazını şimdi gördüm.valla az tanıdıysak seni kesin işten ayrılmıştırsın sen..

arkadaşım burdaki arkadaşlar neden dalga geçsin.o sadece çok küçük bi bebek.zaten kendinizde evlat büyütüyorsunuz uyanık çok az kalabilirlir şuan o bebekler.1 en fazla 2 saat kalabilirler.ister istemez denk gelecektir.onlar çok küçük mümkünse büyüyünce dikkat etse daha iyi olur.konuyla bilgimez varşükür.ama çok küçük bebeklere için böyle hasepler yapılmısın yanlış görmüştür okadar..
siz denk getermemeye çalıştınızmı.? yada hiç öyle düşündünüzmü?
ben açıkcası hiç düyünmedim önce çocugumun rahatlığı önemli benimi için..o rahatsa varsın keharet vaki uyusun.bizde az seni tanıyoruz.arada geliyirsun fark ediyorum.hatta topikte açıyorsun açıp okuyoruz..sencede biraz ilginç değilmi böyle bi konu açması.sencede daha çok küçük bebekleri için yapılacak bi hesap mı??..kimse dalga geçmiyo değilse

arkadaşım dalga geçmek değil o olayı biliyorum arkadaşlar sadece bebek için olduğu için şaşırdılar yani bebeğe hükmedemeyiz ki ben o saatlerde yatmam istisnai bir durum yoksa dinen sakıncası olduğunu biliyorum ama bebeğim uyumak isterse uyuturum biz sadece bu olayın bebeklerle bağdaştırılmasına şaşırdık o kadar şahsen ben öyleyim yani

Selam kızlar herkese iyi pazarlar...
Valla bahsedilen konuyu gördüm ben. kızdım da dalgamı da geçtim. Buna hakkım da var. böyle toplu yerlere böyle konular açıyosanız. insanların tepkisine de razı olacaksınız. Bi defa yaşı kaç olursa olsun bir bebekten bahsediyoruz. Dinen sakıncası olan yaş büluğ çağından başlıyor. El kadar bebelere dini yasakları dayatmaya kalkıyosanız ben dalga da geçerim. Büluğ çağına gelse haklısınız. Boynum kıldan ince. Ama el kadar bebe içinb anne nsiyatif kullanamıyosa dini kurallar yüzünden o zaman toplama kampına alıp bu çocukları öyle büyütsün hacılar hocalar.Kimse3 de alınmasın kırılmasın.Ben böyle düşünüyorum

Dewmir eksikliği olan bebekelr içiçn demir takviyesi

Malzemeler:
Tavuk eti (1/2 ...kibrit kutusu büyüklügünde)
1 çorba kasigi dolusu tavuk cigeri
1 adet ufak boy patates
1 adet ufak boy kuru sogan
3 yemek kasigi süt

TARIFI
Tavuk cigerini temizleyip, tavuk etleriyle birlikte küp küp dograyin. Kuru sogani rendeleyin ve patatesi dörde bölün. Hepsini tencereye koyup, üzerlerini geçecek kadar su ve 3 yemek kasigi süt ekleyip, pismeye birakin. Tavuk eti pisince mamayi püre haline getirin.
Bu mamaya baska sebzeler de ekleyerek çocugunuza yedirebilirsiniz. Ciger, içindeki yüksek demir miktari nedeniyle haftada 3 kez yedirmeniz kafi gelir.

Demir emilimini kolaylaştırmak için C vitamini ile tüketilirse çok daha verimli olur.
Bu mamanın yanında taze sıkılmış meyvesyuda içirilebilir..Devamını Gör

Son düzenleme:

havacım ağzına sağlık ne güzel anlatmışın kesinlikle katılıyorum onlar daha melaike....melek..nasıl rahat ederse öle ne yani çocuğun uykusu gelecek uyanıkmı tutacaksınız...allahım yarabbimmm büyüynce arkadaşımın dedği gibi buluğ çağına gelince dikkat et arkadaşım bencede...

bahsettigim konuyu ne kadarda abartılı cevaplamıssınız, ben bebegimi tabikide kerehat vakti geldi aman uyutmayayım diye bekletmedim hiç bir zaman ne zaman uyumak isterse okadar uyur bu hep böyle oldu cahil bi anneymişim gibi yorumlamanıza üzüldüm..havvaesen siz ögretmendiniz sanırım bende bi ögretmenim egitim seviyem sizinkinden az degil bilinçli bi anneyim bu topikten faydalanmış daha fazla bilgiler ögrenip hayatıma gecirmişimdir..belkide bu sebebten sizleri kendime yakın gördügümden bu konuyu subat annelerine yazdım ama yanıldım..yalnış anlasıldıgımı görüyorum merak ettigm bi konuyu sordum ama hiç uygulamadım neyse zaten aranızdan biri degilim önemlide degilim sizler için bu konuyu kapatalım lütfenn.bir dahada topiginizde gezinmem herkese iyi günler..

arkadaşım her zaman gel topiğimize bekleriz sadece fikirlerimizi beyan ettik neden kızıyosunki...aranızdan biri değilim ne demek bizim herkese kapımız açık bi yalnış anlaşılma oldu üzme kendini

başınız sağolsun burcu..

güzel haftalar olsun canım arkadaşlarım

günaydın......:80:

günaydın herkese..

burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?

günaydınlar hayırlı günler
biraz geçmişe göz atimm

günaydın kızlar.
hülya ne zaman gidiyon doktora.

güzel haftalar olsun canım arkadaşlarım

günaydın......:80:

günaydın herkese..

burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?

günaydınlar hayırlı günler
biraz geçmişe göz atimm
günaydın
çocukların kahvaltısını etti.şimdi bende şlerime bakayım.sonra gelirim.
kolay gelsin ayşegül...

burcu başınız sağolsun cnm

elif çim iş konusunda rahat ol yoksa alışamazsın bırakamazsın cnm

katılıyorum havvacım

ben abartı göremedim cvp larda senin sorunlada dalga geçmek kimsenin aklına gelmemiştir eminim
ama herkesde senin gibi düşünemez ki aranızdan deilimde de ne demek burda herkes samimi kimsede kötüük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…