2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kabızlığı için götürmedim valla
en son gittiğimizdede kabız değildi:)
zeytin yağıyla falan rahatmaya çalışıyorum

günaydın havvacım..
evet zeytin yağı ve kayısı suyu veriyorum ama kesin çözüm olmuyo nedense bi kere rahat yapsa ikinciye yine zorlanıyo

dut kurusu da iyi geliyorr kabızlığaaaaa...her kabızlık sorunu için yazıyorum ama kimse gale almıyor beni..alın bakın faydasını göreceksiniz

ayşegül kısmet olursa bu cuma gideceğim..gelmek bilmedi valla,kısmet olsun artık :)

dut kurusunu biliyom bacım yaparım onuda arasıra evde olur zaten hep emzirirkende çok yerdim ben...kaynatıp suyundan veriyom ecenazada ama onu ilaç gibi içiyo istemeyerek...kayısı daha hoşuna gidiyo

hadi inş.güzel haberlerini bekliyoruz acaba burak paşa bir prensesinmi abisi olacak, yoksa bir prensinmi bende çok heyecanlıyım tahminim tutacakmı bence kız ama hayırlısı bakalım .....

ayy inş selma
aslında endokrin testinden sonra başlıcaktım oda taa 1 nisanda
kızlar bekleme o zaman kadar dediler gaza geldim...

bakındım bakındım yeni buldum burcunun yazısını başınız saolsun BURCU...

ben evimi bi süpüreyim toparlıyım anneme gidicem...görüşürüz

Günaydın Kızlar,

gülşahçım evet canım 4 tüp kan aldılar...
duru ile bir iş güünü oh burcucum hayatındaki en güzel iş günü olmalı başınız sağolsun canım

valla hiçte en güzel iş günü değildi sayet belim koptu üzerimden dozer geçmiş gibiyim ve ne yalan söyliyim gün bitmedi ya.evde olmak başka bambaşka birşey.

İyi haftasonları herkese

Burcucum başınız sağolsun canım,Durucuk işe gelmiş onun içinde büyük macera olmuştur değişiklik olmuş ne güzel ana kız kolay gelsin size .....

Sağol Selmacığım.Yaşlıydı ve 1 yıldır çekiyordu artık mekanı cennet olsun.

Keraat Vakti uyumak sizin için benim için sakıncalı olabilir ama sersemlik bakımıdan sizmi herşeyi abartıyorsunuz bizmi sallamıyoruz çok genişiz anlamadım.siz de öğretmenmişsizin saygı duyarım ama bir kere daha anladım ki bu işler eğitimle olmuyormuş , siz bebeğinizin uyku saatine sarmak yerine başka meşkale bulun.unutmayınki sizinle aynı şubat anneleri sayfasını paylaşıyoruz ve gereklsiz paylaşımlarada benim kısıtlı vaktimden çalıyor.

bencede yanıldın.biz size yardımcı olmak için arkadaşlar topik bile açtık ama saymadığınız laf kalmadı.
bu arada tabii dalga geçtin .dalga geçilecek konuyla dalga geçerim.hem yok bende bir kere bile uymadım hiç dikkaet etmedim diyip aynı zamanda bunun bebekler içinde geçerli olduğunu savunuyorsunuz.ne büyük bir kararsızlık.

günaydın herkese..

burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?

sağol canım.

yok Hülya yok 2,5-3 yaşından önce oplacak iş değil haşatım çıktı.bırak beni emekliycem diyor ee temizlikci kadın burdaydı sildi ama ne kadar temiz olabilir ki.ellerinden tutup yürüktük sıkılınca kucağa al diyor kucakta 12 kilo çoçuk belimiz koptu.uyumuyor oda oda dolaşalım diyor masaların üstüne çıkıp telefonları atıyor valla çok yoruldum çoook.

başınız sağolsun burcu..

günaydın kızlar.
hülya ne zaman gidiyon doktora.

burcu başınız sağolsun cnm

elif çim iş konusunda rahat ol yoksa alışamazsın bırakamazsın cnm

katılıyorum havvacım

sağolun kızlar.

evin havası değişmiştir
of ecenaz da sürekli kabız ya kan ter içide kalıyo kaka yaparken

gülşah sabahları tereyağ veriyormusun canım.

endokrini bekleme tabi hadi hayırlı olsıun bende 1 hafta oldu bu gün endokrine geçen hafta gittim tahlilleri verdim hepsi bu hafta cuma çıkacak o sonuçlara göre diyetisyene ama ben başladım zaten sende bekleme hayırlı olsun

bide niye 1 nisanı bekliyorsun ben burda devlet hastanesine gittim eski sigorta hastanesine sıra almadım sabah gidip fiş aldım bakıldım sen neden üni hastanesini bekliyon devlette yokmu endokrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…