evin havası değişmiştir
of ecenaz da sürekli kabız ya kan ter içide kalıyo kaka yaparken
Günaydın kızlar...İyi bir hafta olsun inşallah
Burcucum başınız sağolsun şimdi alıntıdan gördüm
kabızlığı için götürmedim valla
en son gittiğimizdede kabız değildi:)
zeytin yağıyla falan rahatmaya çalışıyorum
dut kurusu da iyi geliyorr kabızlığaaaaa...her kabızlık sorunu için yazıyorum ama kimse gale almıyor beni..alın bakın faydasını göreceksiniz
ayşegül kısmet olursa bu cuma gideceğim..gelmek bilmedi valla,kısmet olsun artık :)
dut kurusu da iyi geliyorr kabızlığaaaaa...her kabızlık sorunu için yazıyorum ama kimse gale almıyor beni..alın bakın faydasını göreceksiniz
ayşegül kısmet olursa bu cuma gideceğim..gelmek bilmedi valla,kısmet olsun artık :)
bu arada ben bugün diyete başladım
gülşahçım evet canım 4 tüp kan aldılar...
duru ile bir iş güünü oh burcucum hayatındaki en güzel iş günü olmalı başınız sağolsun canım
İyi haftasonları herkese
Burcucum başınız sağolsun canım,Durucuk işe gelmiş onun içinde büyük macera olmuştur değişiklik olmuş ne güzel ana kız kolay gelsin size .....
bilmediginiz bi konu oldugu belli o nedenle kızmadım ama dalga gecercesine burada bu sekilde paylasmanız hoş olmamış..bende subat annesiyim topiginizi genelde okurum böyle bişiyle karsılasıcagımı ummazdım..internette araştırın lütfen kerehat vaktini öyle dalganızı geçin..
bahsettigim konuyu ne kadarda abartılı cevaplamıssınız, ben bebegimi tabikide kerehat vakti geldi aman uyutmayayım diye bekletmedim hiç bir zaman ne zaman uyumak isterse okadar uyur bu hep böyle oldu cahil bi anneymişim gibi yorumlamanıza üzüldüm..havvaesen siz ögretmendiniz sanırım bende bi ögretmenim egitim seviyem sizinkinden az degil bilinçli bi anneyim bu topikten faydalanmış daha fazla bilgiler ögrenip hayatıma gecirmişimdir..belkide bu sebebten sizleri kendime yakın gördügümden bu konuyu subat annelerine yazdım ama yanıldım..yalnış anlasıldıgımı görüyorum merak ettigm bi konuyu sordum ama hiç uygulamadım neyse zaten aranızdan biri degilim önemlide degilim sizler için bu konuyu kapatalım lütfenn.bir dahada topiginizde gezinmem herkese iyi günler..
günaydın herkese..
burcu başınız sağolsun canım,nasıl geçti duru ile bi iş günü anlat bakalım?
başınız sağolsun burcu..
günaydın kızlar.
hülya ne zaman gidiyon doktora.
burcu başınız sağolsun cnm
elif çim iş konusunda rahat ol yoksa alışamazsın bırakamazsın cnm
katılıyorum havvacım
evin havası değişmiştir
of ecenaz da sürekli kabız ya kan ter içide kalıyo kaka yaparken
Günaydın sibelcim nasılsın utkuyla burak nasıl....günaydın millet....
burcu başın sağolsun canım..
bakındım bakındım yeni buldum burcunun yazısını başınız saolsun BURCU...
ben evimi bi süpüreyim toparlıyım anneme gidicem...görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?