Günaydın sibelcim nasılsın utkuyla burak nasıl....
görüşürüz canım
sağol canım.Günaydın kızlar...İyi bir hafta olsun inşallah
Burcucum başınız sağolsun şimdi alıntıdan gördüm
sağol Sibelciğim.günaydın millet....
burcu başın sağolsun canım..
bakındım bakındım yeni buldum burcunun yazısını başınız saolsun BURCU...
ben evimi bi süpüreyim toparlıyım anneme gidicem...görüşürüz
endokrini bekleme tabi hadi hayırlı olsıun bende 1 hafta oldu bu gün endokrine geçen hafta gittim tahlilleri verdim hepsi bu hafta cuma çıkacak o sonuçlara göre diyetisyene ama ben başladım zaten sende bekleme hayırlı olsun
bide niye 1 nisanı bekliyorsun ben burda devlet hastanesine gittim eski sigorta hastanesine sıra almadım sabah gidip fiş aldım bakıldım sen neden üni hastanesini bekliyon devlette yokmu endokrin
gülşah sabahları tereyağ veriyormusun canım.
endokrini bekleme tabi hadi hayırlı olsıun bende 1 hafta oldu bu gün endokrine geçen hafta gittim tahlilleri verdim hepsi bu hafta cuma çıkacak o sonuçlara göre diyetisyene ama ben başladım zaten sende bekleme hayırlı olsun
bide niye 1 nisanı bekliyorsun ben burda devlet hastanesine gittim eski sigorta hastanesine sıra almadım sabah gidip fiş aldım bakıldım sen neden üni hastanesini bekliyon devlette yokmu endokrin
iyiler valla nasıl olsun..burak uyku sorunu yaşıyo 2gecedir..gece ağlıyo emiyo uyumuyo ağlıyo...gündüzde aynı terane
bizdede vardı bu sorun ama dün gece rahat uyudu akşam 8 de yattı gece uykusuna 2 kerede emzirdim hiç uyanmadı, sabahta 7 de kalktı belli olmuyorki bizimde çok düzensiz buaralar dişten sanırım sibelcim inş.bir düzene girer uykuları......
saol canım cvp vermiştim ggörmedin herhalde evet canım diyet için
1 günü 1 günün tutmuyo valla bi bakıyon uyuyo bi bakıyon uyumuyobibakıyon yiyo bi bbnakıyon yemiyo çocuk işte
hiç düşündünüz mü bizler nasılsık acaba neler yaptık analarımıza bebekkken aras beni çok yorunca benim hep aklıma geliyo bide ben çok hastalıklıymışım küçükken çabuk hasta olurmuşum zavallı anacım boşuna demezler anne olunca anlaşılır kıymeti diye
1 günü 1 günün tutmuyo valla bi bakıyon uyuyo bi bakıyon uyumuyobibakıyon yiyo bi bbnakıyon yemiyo çocuk işte
hiç düşündünüz mü bizler nasılsık acaba neler yaptık analarımıza bebekkken aras beni çok yorunca benim hep aklıma geliyo bide ben çok hastalıklıymışım küçükken çabuk hasta olurmuşum zavallı anacım boşuna demezler anne olunca anlaşılır kıymeti diye
korkmuştur tabi kıyamam paşama....gece gökgürültüsünden yatamadık..sabaha karşı çok fena oldu yavvv..çocuklar korktu burak uyandı dışarı bakıyo kafayı kaldırıp kaldırıp..sonra koynuma sokuldu yattı biraz bakıyo yüzüme noluyo diye...ben bile korktum ilk defa oldu böyle...
günyadınlarrr iyi haftlar hepinize
burcucum başınız sağolsun
hepinizi öpüyorummm
yok vermiyorum burcu...niyeki?
kabızmı yapar ishalmi?
fatoşcum valla ben fakülteden daha iyi araştırırlar diyue randevu aldım erciyes üniversitesi...orası hep böyle uzun atar bilmiyorum heralde yoğunluktan taaa ocağın başında aldım 1 nisana verdiler(
gece gökgürültüsünden yatamadık..sabaha karşı çok fena oldu yavvv..çocuklar korktu burak uyandı dışarı bakıyo kafayı kaldırıp kaldırıp..sonra koynuma sokuldu yattı biraz bakıyo yüzüme noluyo diye...ben bile korktum ilk defa oldu böyle...
günyadınlarrr iyi haftlar hepinize
burcucum başınız sağolsun
hepinizi öpüyorummm
bagırsaklarını yumuşatır canım.ishalde yapmaz kabızda 1 çay kaşığı kadar ver hem daha rahat kaka yapar hemde beyin gelişimi için tereyağ çok önemliymiş.
okadar çok ses oldu yani.ayy yavrum ne oluyor demiştir.
sağolasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?