2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...İyi bir hafta olsun inşallah
Burcucum başınız sağolsun şimdi alıntıdan gördüm
sağol canım.
günaydın millet....
burcu başın sağolsun canım..
sağol Sibelciğim.
bakındım bakındım yeni buldum burcunun yazısını başınız saolsun BURCU...
ben evimi bi süpüreyim toparlıyım anneme gidicem...görüşürüz

sağol canım.

Kabızlık bebeklerde çok kötü yanı zorlandıkları için söylemiyorum sonradan bu psikolojilerini bozuyor bozuyor ve her kaka isteklerinde ağlamaya başlıuyorlar ve popo delik kenarlarıda bu kasılmadan dolayı kaslar işlevini kaybediyormuş.
halamın oğlu 4 yaşında popsuna botoks oldu ama halen psikolojisi düzelmediği için kakası olduğunda söylemiyor ve sıkıyor kendini.

kayısı seviyorsa kahvaltılarını hem kayısı kompostosuna hazırlasan.

fatoşcum 4 tüp kan verdim deyince merak etmiştim bende, hadi bakalım senin içinde hayırlı olsun inş.istediğin kiloları verirsin canım,

gülşah sabahları tereyağ veriyormusun canım.

yok vermiyorum burcu...niyeki?
kabızmı yapar ishalmi?

fatoşcum valla ben fakülteden daha iyi araştırırlar diyue randevu aldım erciyes üniversitesi...orası hep böyle uzun atar bilmiyorum heralde yoğunluktan taaa ocağın başında aldım 1 nisana verdiler (

iyiler valla nasıl olsun..burak uyku sorunu yaşıyo 2gecedir..gece ağlıyo emiyo uyumuyo ağlıyo...gündüzde aynı terane

bizdede vardı bu sorun ama dün gece rahat uyudu akşam 8 de yattı gece uykusuna 2 kerede emzirdim hiç uyanmadı, sabahta 7 de kalktı belli olmuyorki bizimde çok düzensiz buaralar dişten sanırım sibelcim inş.bir düzene girer uykuları......

ama artık her hastane aynı oldu ya üniversite hastanesi çok inceliyo oda var sonuçta kan testi allah korusun bişi olsa ordada çıkar...şimdi benim hormon tiroid şeker hepsine bakacaklar rutin kan tahlilide

bende kızken uludağ üninin endokrinine almnıştım 4 ay sonraya verdiler yaptıkları aynı işlemdi.. canım

inş canım...bende dişlerden şüpheleniyorum..gündüzde ayağımda sallıyorum yatağına yatırınca hop geri kalkıyo..tekrar baştan baştan defalrca..baya yorucu oluyo..

1 günü 1 günün tutmuyo valla bi bakıyon uyuyo bi bakıyon uyumuyobibakıyon yiyo bi bbnakıyon yemiyo çocuk işte

hiç düşündünüz mü bizler nasılsık acaba neler yaptık analarımıza bebekkken aras beni çok yorunca benim hep aklıma geliyo bide ben çok hastalıklıymışım küçükken çabuk hasta olurmuşum zavallı anacım boşuna demezler anne olunca anlaşılır kıymeti diye

gece gökgürültüsünden yatamadık..sabaha karşı çok fena oldu yavvv..çocuklar korktu burak uyandı dışarı bakıyo kafayı kaldırıp kaldırıp..sonra koynuma sokuldu yattı biraz bakıyo yüzüme noluyo diye...ben bile korktum ilk defa oldu böyle...

öyle valla fatoşcum..burağın gece uykuları düzenliydi..2-3gecedir bi haller oldu..gerçi gündüzde aynı..düzelir diyorum bende geçicidir yani..

haklısın valla fatoş kim bilir biz nasıldık,annemin 3 tane çocuğu , bide halamın oğluda vardı bizde kalıyordu 13 sene baktı annem,halam kocasından boşanınca almanyada çalıştı onca sene çocuğuda bizimle kaldı annem baktı onada babannem,dedem görümceleri..... şimdide tansiyon,kalp,panik atak ne ararsan var annemde annelerimizin hakkını ödeyemeyiz valla..

korkmuştur tabi kıyamam paşama....

günyadınlarrr iyi haftlar hepinize
burcucum başınız sağolsun
hepinizi öpüyorummm

günaydın serapcım.....

bizde 3.4.5 dişlerimizi çıkarıyoruz.elleri hep ağzında.bazende bizi ısırmak istiyo.bayagı öpecekmiş ibi geliyo yanagını verince ısırmak istiyo
sibelcim burdada iki ündür feci biyağmur var.gök gürültüsü yok ama çok yağdı.hele gece..
ayy yaz gel artık.

bagırsaklarını yumuşatır canım.ishalde yapmaz kabızda 1 çay kaşığı kadar ver hem daha rahat kaka yapar hemde beyin gelişimi için tereyağ çok önemliymiş.

okadar çok ses oldu yani.ayy yavrum ne oluyor demiştir.

günyadınlarrr iyi haftlar hepinize
burcucum başınız sağolsun
hepinizi öpüyorummm

sağolasın canım.

baya oldu kız..şimşekler çaktı gökgürledi amaninnn ödüm patladı...tam 5 sıraları falandı..arabaların alarmları bi çalıyo görmen lazım...sesler birbirine karıştı..kesin burda biyerlerde yıldırım düşmüştür..Allah korusun...

günaydın kızlarrr burcu başın sağolsun canım bende cuma günü dra gittim kadın doğuma menopoza girmemişim daha yakında olmazsın dedi normal olabilir emiyosa dedi kendisininde 8 aylık bebeği var druumun oda daha olmamış bekliyorum dedi adet söktürücü yazdı ama kullanıp kullanmamak sana kalmış dedi bi süre daha beklicem sanırım bakalım ne zaman canı isterse o zaman gelicek benim misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…