baya oldu kız..şimşekler çaktı gökgürledi amaninnn ödüm patladı...tam 5 sıraları falandı..arabaların alarmları bi çalıyo görmen lazım...sesler birbirine karıştı..kesin burda biyerlerde yıldırım düşmüştür..Allah korusun...
günaydın kızlarrr burcu başın sağolsun canım bende cuma günü dra gittim kadın doğuma menopoza girmemişimdaha yakında olmazsın dedi normal olabilir emiyosa dedi kendisininde 8 aylık bebeği var druumun oda daha olmamış bekliyorum dedi adet söktürücü yazdı ama kullanıp kullanmamak sana kalmış dedi bi süre daha beklicem sanırım bakalım ne zaman canı isterse o zaman gelicek benim misafir
e hadi gözünaydın dünürüm menapoza girmemişsin bekle biraz daha olmazsan içersin, ben kullandım da adet oldum yoksa benim de daha olacağım yoktu valla.....günaydın kızlarrr burcu başın sağolsun canım bende cuma günü dra gittim kadın doğuma menopoza girmemişimdaha yakında olmazsın dedi normal olabilir emiyosa dedi kendisininde 8 aylık bebeği var druumun oda daha olmamış bekliyorum dedi adet söktürücü yazdı ama kullanıp kullanmamak sana kalmış dedi bi süre daha beklicem sanırım bakalım ne zaman canı isterse o zaman gelicek benim misafir
Sağol Sevil.
aman bırak olma be olan pişman olmayan pişman.ayy ben olmasam ne kaa güzel olur nefret ediyorum regl olmaktan.menopoza girmediysen sorun yokkullanma boşver sıkı sıkı korun tamamdır ondan önce 3. misafir gelmesin.
Sağol Sevil.
aman bırak olma be olan pişman olmayan pişman.ayy ben olmasam ne kaa güzel olur nefret ediyorum regl olmaktan.menopoza girmediysen sorun yokkullanma boşver sıkı sıkı korun tamamdır ondan önce 3. misafir gelmesin.
kızlar yaa defnenin salıncagı varya.biz onu nerdeyse dogru dürüst kullanmadık.ee öylece bekliyo.bazen sallayaym diyom.sevmiyo defne hemen kucak istiyo.salanmayı pek sevmiyo.ee öylece bekliyo .bunu satsam.ikinci el olarak nasıl yapacaım bilmiyorumda.hım ne dersiniz.
inş canım...bende dişlerden şüpheleniyorum..gündüzde ayağımda sallıyorum yatağına yatırınca hop geri kalkıyo..tekrar baştan baştan defalrca..baya yorucu oluyo..
aynen ya, ilk 6-8 ay çok kullandık,2-3 yaşa kadar kullanılıyo dediler,ama burak hiç sevmiyo..açıkcası biz de bindirip sallamıyoruz..anca kalabalığı var..bakalım kardeşinde de kullanalım da, sonra kaldırmak lazım evden..
Ayşegülcüm Doruk Paşanın annesi Özleme de bir sor istersen nurturiaya böyle 2,el eşya ilanları koyuyordu galiba o yardımcı olur sanada canım.....
sonuçlarda temiz çıkar inş.sevilcim.....saol dünür valla bayağı bayağı tırstım ama gittim kafam rahatladı en azından gitmişken smear testide yaptı bakalım haftaya çıkıcak sonucu
belki kullanırsın canım belli olmaz,birinin sevmediğini öbürü sever belki......aynen ya, ilk 6-8 ay çok kullandık,2-3 yaşa kadar kullanılıyo dediler,ama burak hiç sevmiyo..açıkcası biz de bindirip sallamıyoruz..anca kalabalığı var..bakalım kardeşinde de kullanalım da, sonra kaldırmak lazım evden..
bu aralar bende korkuyorum sakata gelmekten rüyalarıma bile giriyor :18: tüplerimi bağlatsaydım ne etseydim.....yaa adet olmanın meraklısı diilimde olmayıncada insan neden acaba diyo sonuçta bende iki çocuk var sakata gelmeyelimde kafayı yemeyelim dimi ama
bencede.....sen satma hülya arkadan gelen var
kızlar cumartesi trafikte ne oldu
en sağ şeritte bi otobüs vardı ve sağa sinyal veriyordu donmek için.ben de 2. şeritten sağa döneceğim..fakat otobüs dönmedi düz gitti..ben de durmuş kadar yavaşladım,çünkü döneceğim..otobüsün gitmesini bekledim..benim arkamdaki araba da durdu,hiç korna falan yapmadı da üstelik..ama onun arkasındaki ve onun arkasındaki arabalar duramadı..3 araba arka arkaya vurdular birbirine..ben durmadım,döndüm gittim..maddi hasarlı kazalar oldu ama içim içimi yiyor..suç ben de gibi ama asıl suçlu onlar,fren mesafelerini ayarlamaları lazımdı diye avutuyorum kendimi..eşim sende suç yok diyor,sanırım içimi rahatlatmak için..
eve gidip çarşıya çıkacaktım tekrar, çıkmadım tabi korkumdan..ya plakayı aldılarsa,ya beni durdurup bişey derlerse diye :)
vee her arabaya binişimizde ben de ablamda ayetel-kürsiyi okurduk, o gün ikimiz de unutmuşuz..bize bişey olmadı çok şükür ama olay aklımdan çıkmıyor..
kızlar cumartesi trafikte ne oldu
en sağ şeritte bi otobüs vardı ve sağa sinyal veriyordu donmek için.ben de 2. şeritten sağa döneceğim..fakat otobüs dönmedi düz gitti..ben de durmuş kadar yavaşladım,çünkü döneceğim..otobüsün gitmesini bekledim..benim arkamdaki araba da durdu,hiç korna falan yapmadı da üstelik..ama onun arkasındaki ve onun arkasındaki arabalar duramadı..3 araba arka arkaya vurdular birbirine..ben durmadım,döndüm gittim..maddi hasarlı kazalar oldu ama içim içimi yiyor..suç ben de gibi ama asıl suçlu onlar,fren mesafelerini ayarlamaları lazımdı diye avutuyorum kendimi..eşim sende suç yok diyor,sanırım içimi rahatlatmak için..
eve gidip çarşıya çıkacaktım tekrar, çıkmadım tabi korkumdan..ya plakayı aldılarsa,ya beni durdurup bişey derlerse diye :)
vee her arabaya binişimizde ben de ablamda ayetel-kürsiyi okurduk, o gün ikimiz de unutmuşuz..bize bişey olmadı çok şükür ama olay aklımdan çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?