2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Sevil.

aman bırak olma be olan pişman olmayan pişman.ayy ben olmasam ne kaa güzel olur nefret ediyorum regl olmaktan.menopoza girmediysen sorun yok kullanma boşver sıkı sıkı korun tamamdır ondan önce 3. misafir gelmesin.

kesin düşmüştür tabi.bende korkarım gök gürültüsünden.

gittinmi.iyi etmişsin.eh menopoza girmemiştin hadi güzün aydın
az daha bekle bakiim bacım.

kızlar yaa defnenin salıncagı varya.biz onu nerdeyse dogru dürüst kullanmadık.ee öylece bekliyo.bazen sallayaym diyom.sevmiyo defne hemen kucak istiyo.salanmayı pek sevmiyo.ee öylece bekliyo .bunu satsam.ikinci el olarak nasıl yapacaım bilmiyorumda.hım ne dersiniz.

Son düzenleme:
e hadi gözünaydın dünürüm menapoza girmemişsin bekle biraz daha olmazsan içersin, ben kullandım da adet oldum yoksa benim de daha olacağım yoktu valla.....

haklısın valla olsan bir dert olmazsan bir dert,ben bu aralar rüyalarımda hep kendimi ya hamileyken yada doğum yaparken görüyorum kabus gibi valla :18:aslında menapozun iyi taraflarıda var girsemmi biran önce

kızlar elifi merak ettim ya ne karar verdi çalıcakmı yoksa bırakacakmı işini hakkında hayırlısı bakalım.....

aman allah olmayanlara isteyenlere versin artık benden bu kadar korunuyoz zati ilk günden beri süte müte güvenmem benzaten ne koruyosa beni süt falan kalmadı ama

özlem anlıyo o işlerden gelince bi danış istersen sat bencede evde kalabalık yapıcağına

inş canım...bende dişlerden şüpheleniyorum..gündüzde ayağımda sallıyorum yatağına yatırınca hop geri kalkıyo..tekrar baştan baştan defalrca..baya yorucu oluyo..

benımde aynı canım uyanıncada ıs yaptırmıyor mutfakta aglıyor boncuk boncuk yaslar gozunde kucagın agelecem dıye
ne yapptıgımı merak edıyor herhalde

bı kac gecedır ıyı uyuyor sabah 6 bucuk gıbı mızırdanıyor yanıma alıyorum 9 yada 1 na kadar uyuyor ama cok donuyor yataktan dusecek dıye ben uyuyamıyorum

burcu canım basınız sagolsun

sevılırem canımm sende adet olunca nolacak valla bende hıc sevmıyorum Alllahtan rahatım sımdı ama sonra yıne olacam

bızımde 8. dişimiz cıkıyor
papatya gg de sat canımm yer kaplayacagına
resım fılan koysydın buraya belkı begenen olur

Son düzenleme:
saol dünür valla bayağı bayağı tırstım ama gittim kafam rahatladı en azından gitmişken smear testide yaptı bakalım haftaya çıkıcak sonucu

aynen ya, ilk 6-8 ay çok kullandık,2-3 yaşa kadar kullanılıyo dediler,ama burak hiç sevmiyo..açıkcası biz de bindirip sallamıyoruz..anca kalabalığı var..bakalım kardeşinde de kullanalım da, sonra kaldırmak lazım evden..

yaa adet olmanın meraklısı diilimde olmayıncada insan neden acaba diyo sonuçta bende iki çocuk var sakata gelmeyelimde kafayı yemeyelim dimi ama

Ayşegülcüm Doruk Paşanın annesi Özleme de bir sor istersen nurturiaya böyle 2,el eşya ilanları koyuyordu galiba o yardımcı olur sanada canım.....

sen satma hülya arkadan gelen var

kızlar cumartesi trafikte ne oldu

en sağ şeritte bi otobüs vardı ve sağa sinyal veriyordu donmek için.ben de 2. şeritten sağa döneceğim..fakat otobüs dönmedi düz gitti..ben de durmuş kadar yavaşladım,çünkü döneceğim..otobüsün gitmesini bekledim..benim arkamdaki araba da durdu,hiç korna falan yapmadı da üstelik..ama onun arkasındaki ve onun arkasındaki arabalar duramadı..3 araba arka arkaya vurdular birbirine..ben durmadım,döndüm gittim..maddi hasarlı kazalar oldu ama içim içimi yiyor..suç ben de gibi ama asıl suçlu onlar,fren mesafelerini ayarlamaları lazımdı diye avutuyorum kendimi..eşim sende suç yok diyor,sanırım içimi rahatlatmak için..
eve gidip çarşıya çıkacaktım tekrar, çıkmadım tabi korkumdan..ya plakayı aldılarsa,ya beni durdurup bişey derlerse diye :)
vee her arabaya binişimizde ben de ablamda ayetel-kürsiyi okurduk, o gün ikimiz de unutmuşuz..bize bişey olmadı çok şükür ama olay aklımdan çıkmıyor..

saol dünür valla bayağı bayağı tırstım ama gittim kafam rahatladı en azından gitmişken smear testide yaptı bakalım haftaya çıkıcak sonucu
sonuçlarda temiz çıkar inş.sevilcim.....

belki kullanırsın canım belli olmaz,birinin sevmediğini öbürü sever belki......

yaa adet olmanın meraklısı diilimde olmayıncada insan neden acaba diyo sonuçta bende iki çocuk var sakata gelmeyelimde kafayı yemeyelim dimi ama
bu aralar bende korkuyorum sakata gelmekten rüyalarıma bile giriyor :18: tüplerimi bağlatsaydım ne etseydim.....

sen satma hülya arkadan gelen var
bencede.....

geçmiş olsun canım allah korumuş,,,,

canım becede senın sucun
arkandakı araba durmus sonucta onlarda yavas gelselermıs
alslar nolacak kı plakanı anlatırsın herseyı oldugu gıbı plakanı goren kısı olayıda gormustur
rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…