kızlar elifi merak ettim ya ne karar verdi çalıcakmı yoksa bırakacakmı işini hakkında hayırlısı bakalım.....
özlem anlıyo o işlerden gelince bi danış istersen sat bencede evde kalabalık yapıcağına
ben anlamıdım yaa.hangi site bu.bana bi özelden link versene.benımde aynı canım uyanıncada ıs yaptırmıyor mutfakta aglıyor boncuk boncuk yaslar gozunde kucagın agelecem dıye
ne yapptıgımı merak edıyor herhalde
bı kac gecedır ıyı uyuyor sabah 6 bucuk gıbı mızırdanıyor yanıma alıyorum 9 yada 1 na kadar uyuyor ama cok donuyor yataktan dusecek dıye ben uyuyamıyorum
burcu canım basınız sagolsun
sevılırem canımm sende adet olunca nolacak valla bende hıc sevmıyorum Alllahtan rahatım sımdı ama sonra yıne olacam
bızımde 8. dişimiz cıkıyor
papatya gg de sat canımm yer kaplayacagına
resım fılan koysydın buraya belkı begenen olur
aynen ya, ilk 6-8 ay çok kullandık,2-3 yaşa kadar kullanılıyo dediler,ama burak hiç sevmiyo..açıkcası biz de bindirip sallamıyoruz..anca kalabalığı var..bakalım kardeşinde de kullanalım da, sonra kaldırmak lazım evden..
Ayşegülcüm Doruk Paşanın annesi Özleme de bir sor istersen nurturiaya böyle 2,el eşya ilanları koyuyordu galiba o yardımcı olur sanada canım.....
kızlar cumartesi trafikte ne oldu
en sağ şeritte bi otobüs vardı ve sağa sinyal veriyordu donmek için.ben de 2. şeritten sağa döneceğim..fakat otobüs dönmedi düz gitti..ben de durmuş kadar yavaşladım,çünkü döneceğim..otobüsün gitmesini bekledim..benim arkamdaki araba da durdu,hiç korna falan yapmadı da üstelik..ama onun arkasındaki ve onun arkasındaki arabalar duramadı..3 araba arka arkaya vurdular birbirine..ben durmadım,döndüm gittim..maddi hasarlı kazalar oldu ama içim içimi yiyor..suç ben de gibi ama asıl suçlu onlar,fren mesafelerini ayarlamaları lazımdı diye avutuyorum kendimi..eşim sende suç yok diyor,sanırım içimi rahatlatmak için..
eve gidip çarşıya çıkacaktım tekrar, çıkmadım tabi korkumdan..ya plakayı aldılarsa,ya beni durdurup bişey derlerse diye :)
vee her arabaya binişimizde ben de ablamda ayetel-kürsiyi okurduk, o gün ikimiz de unutmuşuz..bize bişey olmadı çok şükür ama olay aklımdan çıkmıyor..
görüşürüz canım...kızlar ben kaçar kız okula gidecek hazırlanalım yavaştan öbür sıpada kalktı öğleden sonra görüşürz by
defneyi uyuttum..
defne ilk defa emmek istemedi..
memeye verdim ögürdü.aa şaşırdım.aceba kardı doygun oldanmı.bende ısrarcı olmadın..as salladım hemen daldı.ayy keşke böyle böyle emmeyi bıraksak..bizimki çook zaman alır zaten ama en azından bi başlangıç olsa.toplamda 10 kere emer
kızlar yaa defnenin salıncagı varya.biz onu nerdeyse dogru dürüst kullanmadık.ee öylece bekliyo.bazen sallayaym diyom.sevmiyo defne hemen kucak istiyo.salanmayı pek sevmiyo.ee öylece bekliyo .bunu satsam.ikinci el olarak nasıl yapacaım bilmiyorumda.hım ne dersiniz.
benımde aynı canım uyanıncada ıs yaptırmıyor mutfakta aglıyor boncuk boncuk yaslar gozunde kucagın agelecem dıye
ne yapptıgımı merak edıyor herhalde
burcu canım basınız sagolsun
bızımde 8. dişimiz cıkıyor
papatya gg de sat canımm yer kaplayacagına
resım fılan koysydın buraya belkı begenen olur
sinyal vermiştim..ay şirkettekilere anlattım da,bayan olduğun için sen suçlusun dediler direk..öküz ya bunlar,resmen öküz..
görüşürüz canım...
aferin defneye inş.devamıda gelir artık hep böyle uyur.......
bende anlamam dedim özlem verdim sağolsun o ilanı koymuştu ama arayan soran yok bende satılmazsan satılmasın modundayım.bence bebekte kesinlikle 2. el alınmalı bende bi heves evi 0 larla doldurdum şimdide ne yapıcam derdindeyim.
sağol canım.
ayy nedir bu kucak delilikleri valla bel fıtığı olup çıkacağız.
kız Hülya trafiğin birbirine soktun.
aslında suç evet seninde değil o otobüsün hem sinyal verip hem niye düz gidiyorsun.yoksa dönüş için sen beklemiş olsan suç sende derdim :)
peki senin tam arkadandakine birşey oldumu.yazık adamda kesin bayan pğanik yaptırmıyıp bekliyeyim dedi ona zarar geldiyse çok yazık bak ama senin yapacağın birşey yok.takip mesafesine hiç uyulmuyor hiç.sen ist da gör aradan insan geçemez sonrada kaza olunca birbirlerine girerler.
(az evvel uzun uzun yazıdıklarım, miray sayesinde hiç oldu.)
son zamanlarda sadece yazdıklarınızı okuyorum malesef.
babam ve annem bizde olduğu için hareketli geçiyor günler. akşam nasıl oluyor anlamıyorum çoğu zaman.
mirayın keyfi yerinde. sabah kalkar kalkmaz " dedee, dedee" diye babamın yanına gidiyor tin tin. maşalah çok güzel yürüyor artık.
anladım ki ne kadar çok insan olursa, çocuk o kadar çok şey öğreniyor.
ben miraya süt içiremiyorum yaa(" zorlamak da istemiyorum. ara ara deniyorum işte.
sinirlendi şimdi. ilgilenelim biraz. :)
olsun evde neşe olur ne güzel.evet ne kadar kalabalık olursa o kadar çok şey ögreniyorlar.maşallah miraya..terapi içinmi sende kalıyorlar.
Kızlar merhaba.
Pat diye dalacağım ama Eflal'in kızamık aşısını yaptıramamıştık ya geçen hafta. Şimdi yaptırmaya gideceğim. Aksi gibi iki gündür ara ara öksürük var. Korkuyorum. Sizde ateş yaptı mı aşı?
Kızlar merhaba.
Pat diye dalacağım ama Eflal'in kızamık aşısını yaptıramamıştık ya geçen hafta. Şimdi yaptırmaya gideceğim. Aksi gibi iki gündür ara ara öksürük var. Korkuyorum. Sizde ateş yaptı mı aşı?
Kızlar merhaba.
evet cnm. radyoterapiye başladık geçen hafta. en az 3 hafta daha devam edecek.
salı günü de mr çekilecek. merakla onun sonucunu bekliyorum.
diyet nasıl gidiyor???
defne memesiz uyuduysa gerisi gelir üstüne gidersen.
ben de geçen gün mirayı mayımış halde yatağına yatırdım ve yatağın kenarına oturdum ve 5 dk içinde kendi kendine uyudu. devamı gelir mi bilmem :26:
inşallah iyi bi sonuç alırsınız.
sizlerede kolay gelsin
diyet bu arlar pek iyi deği.biraz kaçırıyorum.ama yinede devam bakalım
ilk defa memsiz uyudu.umarım devamı gelir degilse memeye aşırı derecede düşkün..allhım zorlanmadan kendi kendine memyi bırakması tememnimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?