2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar nasılsınız

Sıpacık izin verirse geçmişe bakmak istiyorum ama mümkün değil gibi görünüyor

amin canım inş.

olsun yaa, her zaman bir olmaz diyet dediğin:)) arada kaçırmak da lazım.

evet yaa, miray da düştü memeye. ne olacak bilmem. olur olmaz yerde memeee memmeee diye söyleniyor.
selam hülyacım annenler sendeymiş miray için iyi oluyordur tabi fıstığın canı hiç sıkılmaz,bu meme aşkı bizde de var öyle çok memede kalmıyor ama aklına estimi illa istediği an vereceksin memeyi, yoksa kıyamet kopuyor fena tiryakiyiz bizde....

iyi bari işlerin çoğu bitmiş kolay gelsin canım.....

neyse yemeğin hazırmış işinde yok gelsin bakalım..

ayy nasıl bırakacaklar bunlar memeyi bilemiyorum. bazı çocuklar kendi kendilerine bırakıyorlarmış.
aslonda miray emziği kendi kendine bıraktı ama memede umudum yok. bakalım bi yaz gelsin hele.

bzimki "nen nen" diyor: uykusu gelmiş.

zor olacağı kesin de...uykusu gelince nen nen mi yapıyo cadı...

selam kızlar nasılsınız ben buruğum kardeşimi uğurladım dün o da gitti kaldık gene kızçemle bi başımıza.
geçmişi okumadım daha kötü bişi yoktur umarım

ya ben de burağı ayağımda sallamayım diyorum ama bi türlü olmuyor..1 saat yattım yanında.. gözleri kapanıyor ama uyumuyor..o da kendi kendine ninni söylüyor..geçen de baktı benim sallayacağım yok, yastığı koydu ayağına,kafasını da üstüne,2 büklüm kendini sallıyo güya..

cumartesi günü eşim zeynebe bimden oyuncak bebek arabası ve bebek almış,önce oynamak istemedi ama şimdi arabayı ileri geri itip bebeğini sallıyor eee diye cadı,daha tam dengeyi bulamıyor arabayla birlikte yürürken gözlerini kırpıştırıyor,az önce ayağı takılmış arabaya ayağını kaldırıp kurtaramıyor hanımefendi gözümün içine bakıp baba deyip kurtarmamı bekliyor, her çocuk anne diye ağlar sıkışınca benim cadı baba diyor anne demiyor bana yaaaa ,eşimde nispet yapıyor baba de kızım çekemeyenler çatlasın diye

ayyy selma burak ta demiyo gıııı.anne demiyo yaaa resmen..baba baba baba varsa yoksa baba..babasıda üzülüyo adam eve gelince sürekli hadi anne de hadi anneeee diyo..yok anam yok inat...yine baba diyo yine baba

Aman ya bunlar büyüdükçe daha tatlı oluyorlar .Benim sıpacıkta ceketini giydi mi evde kimse olsada olmasada herkese bay bay yapıyor anlıyor gezmeye gideceğini .Büyüdükçe dahada akıllanıyorlar maşallah kuzularımıza

selam kızlar nasılsınız ben buruğum kardeşimi uğurladım dün o da gitti kaldık gene kızçemle bi başımıza.

Selam canım zor olmuşur tabi senin için alışınca göndermesi zor olur .En kısa zamanda tekrar görüşebilirsiniz inş. sağlığınız yerinde olsunda

Kıyamam kuzuma ya .Ama bende kendi kendisine uyumaya alışsın istiyorum .Bizde sallanmaktan bir kurtulabilsek .Şu an bile ayağımda sallıyorum yoksa uyumuyor haliylede ağlıyor uykum var diye
Hele sen bir an önce bıraktır canım biliyorsun gerçide ilerde ağırlaşınca zor olacak sana .Bacak ağrıları arttığında değil sallamak yürüyemeyebiliyorsun malum

kerem kendi bıraktı memeyi zaten toplasan anca bir ay emmiştir,eren 21 ay emdi onda çok zorlandım kestiğimde göğüslerim şişti,ağrılarım oldu bir kaç gün, çocukta çok ağlamıştı inş.kendileri bırakırlar ya yoksa çok zor oluyor yani benim için öyleydi gerçi herkeste aynı olmaz tabide.....

iyi uykular prensesime. ....
hoşgeldin canım allah kavuştursun tekrar görüşürürsünüz inş......

kıyamam ya kendini sallıyor demek....

Allah kavuştursun canım...üzülme biraz da sen gider kalırsın özleyince..gurbetlik böyle işte..neyseki kuzun yanında...

inş cnm ayrılıklar pek kötü oluyo alışıyo insan yinede

sağol cnm ebnim

ayyy selma burak ta demiyo gıııı.anne demiyo yaaa resmen..baba baba baba varsa yoksa baba..babasıda üzülüyo adam eve gelince sürekli hadi anne de hadi anneeee diyo..yok anam yok inat...yine baba diyo yine baba

Ne kadar ayıpppp Sanki babaları bakıyorda önce baba diyorlar .Benimkiside babasına ba diyor bazen sadece eşimde ona söyle ço diyor .Yani çocuk demekmiş alem adam o kısaltıyor bende kısaltıyorum diyor

cerenle,ipekte öyleymiş yanlız olmadığıma sevindim valla niye demiyo diye üzülüyordum ,herşey diyo abi,dede,mama,hatta tokan nerde diyorum elini kafasına götürüyor ama anne demiyor işte,iyi senin eşin anne demeye teşvik ediyor benimki nispet yapıyor bana, görmemişin kızı olmuş neolcak

sağol cnm evet bende öyle avutuyom kendimi kuzucuğumla
:)) alaranın resmi çok hoş çıkmış..yeni koydun sanırım..
Ne kadar ayıpppp Sanki babaları bakıyorda önce baba diyorlar .Benimkiside babasına ba diyor bazen sadece eşimde ona söyle ço diyor .Yani çocuk demekmiş alem adam o kısaltıyor bende kısaltıyorum diyor

yaneeeee dimi ne kaaa ayıp...insan arada bir der demi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…