cerenle,ipekte öyleymiş yanlız olmadığıma sevindim valla niye demiyo diye üzülüyordum ,herşey diyo abi,dede,mama,hatta tokan nerde diyorum elini kafasına götürüyor ama anne demiyor işte,iyi senin eşin anne demeye teşvik ediyor benimki nispet yapıyor bana, görmemişin kızı olmuş neolcak
selam hülyacım annenler sendeymiş miray için iyi oluyordur tabi fıstığın canı hiç sıkılmaz,bu meme aşkı bizde de var öyle çok memede kalmıyor ama aklına estimi illa istediği an vereceksin memeyi, yoksa kıyamet kopuyor fena tiryakiyiz bizde....
iyi bari işlerin çoğu bitmiş kolay gelsin canım.....
neyse yemeğin hazırmış işinde yok gelsin bakalım..
selam kızlar nasılsınız ben buruğum kardeşimi uğurladım dün o da gitti kaldık gene kızçemle bi başımıza.
geçmişi okumadım daha kötü bişi yoktur umarım
ya ben de burağı ayağımda sallamayım diyorum ama bi türlü olmuyor..1 saat yattım yanında.. gözleri kapanıyor ama uyumuyor..o da kendi kendine ninni söylüyor..geçen de baktı benim sallayacağım yok, yastığı koydu ayağına,kafasını da üstüne,2 büklüm kendini sallıyo güya..
Hoşbuldum şekerler
Ayşegül misafirin geliyormuş canım neyseki herşeyin hazırmış .Yinede kolay gelsin sana
cumartesi günü eşim zeynebe bimden oyuncak bebek arabası ve bebek almış,önce oynamak istemedi ama şimdi arabayı ileri geri itip bebeğini sallıyor eee diye cadı,daha tam dengeyi bulamıyor arabayla birlikte yürürken gözlerini kırpıştırıyor,az önce ayağı takılmış arabaya ayağını kaldırıp kurtaramıyor hanımefendi gözümün içine bakıp baba deyip kurtarmamı bekliyor, her çocuk anne diye ağlar sıkışınca benim cadı baba diyor anne demiyor bana yaaaa ,eşimde nispet yapıyor baba de kızım çekemeyenler çatlasın diye
kerem kendi bıraktı memeyi zaten toplasan anca bir ay emmiştir,eren 21 ay emdi onda çok zorlandım kestiğimde göğüslerim şişti,ağrılarım oldu bir kaç gün, çocukta çok ağlamıştı inş.kendileri bırakırlar ya yoksa çok zor oluyor yani benim için öyleydi gerçi herkeste aynı olmaz tabide.....
iyi uykular prensesime. ....
hoşgeldin canım allah kavuştursun tekrar görüşürürsünüz inş......
kıyamam ya kendini sallıyor demek....
ayyy selma burak ta demiyo gıııı.anne demiyo yaaa resmen..baba baba baba varsa yoksa baba..babasıda üzülüyo adam eve gelince sürekli hadi anne de hadi anneeee diyo..yok anam yok inat...yine baba diyo yine baba
Ne kadar ayıppppSanki babaları bakıyorda önce baba diyorlar . Benimkiside babasına ba diyor bazen sadece eşimde ona söyle ço diyor .Yani çocuk demekmiş alem adam o kısaltıyor bende kısaltıyorum diyor
evet ya sadece seviyorlar bakmaya gelince durmuyor yada bu gün çok yoruldum hiç halim yok,bütün gün biz bakıyoruz ama yaranamıyoruz işte onlar babacılar yinede......
:)) alaranın resmi çok hoş çıkmış..yeni koydun sanırım..
yaneeeee dimi ne kaaa ayıp...insan arada bir der demi yani..
slmlarrr
kızlar sabahtan beri kaç kez girip çıktım bişiy yazamadım yahuu
benimkide ayakta 1 saate yakın sallarım anca uyur bazen yatırırım uyanır dün okadar yoruldu ama gece gene doğru dürüst uyumadı geçen hafta düzelmişti biraz gene başladı
hoşgeldin esmacım düzenler yine bozuldu bu aralar inş.çabuk geçer bu dönem ,dişlerle alakalı herhalde ben öyle düşünüyorum karnı tok,suyunu da veriyorum,üşümüyorda çünkü başka ne olabilir......slmlarrr
kızlar sabahtan beri kaç kez girip çıktım bişiy yazamadım yahuu
benimkide ayakta 1 saate yakın sallarım anca uyur bazen yatırırım uyanır dün okadar yoruldu ama gece gene doğru dürüst uyumadı geçen hafta düzelmişti biraz gene başladı
maşallah eşine ben eşimin çocukların altını alıp,yedirdiğini hiç görmedim, ama ayağında sallayıp uyutur hakkını yemeyeyim anca o kadar yani.....yok hakkını yemiym akşam işten gelince hemen devir-daim yapıyom ben..yemesine altına uyumasına hep bakıyo..elimi vurmuyorum...bu aralar memeye düştüğünden uyurken meme istiyo..ozman alıyorum emzirip kendine veriyorum sallıyo uyutuyo ..ama ben yap demiyorum haa sakın yanlış anlaşılmasın kendi rızasıyla yapıyo severek yanee ...
Bu emme işi benide kara kara düşündürüyor .Benim sıpa zaten geç yatıyor hele emmeden uyuduysa mutlaka uyanıyor .Ne kadar sallarsam kar etmiyor .Bende inat ediyorum almıyorum ama nasıl ağlıyor eşiminde uykusunu bölüyor sonrası malum .Alıyorum azda olsa emiyor ancak ozaman uyuyor .Yani illaki emecek öyle uyuyacak .Bizimde ayrılmamız çok zor olacak
Selam canım işlerin yoğun galiba kolay gelsin sana
Valla benim oğluş akşama kadar öyle hareketliki bir an yerinde durmuyor .Bu kadar harekete sızması lazım diyorum yok nerde bizde kaç gecedir uyutamıyoruz ve sabaha kadar çok uyanıyor .Malesef sallamakta kar etmiyor gene birde çıldırırcasına ağlıyorTahmin ediyorum ki yine diş geliyor her seferinde zorluyor bizi dişler hepsi bitsede kurtulsak ya
kendileri bırakırsa zor olmuyorda esmacım sen kesince zorlanıyorsun baya iki türlüsünüde yaşadım inş.zeyno kendi bırakır.....emziren ve bırakmaya karar verenlere kolay gelsin kızlar benimki 6 ayda kendi bıraktı hiç sütüm birikip ağrı felanda yapmadı azald yokoldu gitti hem üzücü ama kolaylk şu andada işte
kolay gelsin ayşegül....ben çıkıyorum kızlar.ev temiz ama malum cadılar darmadagınık ettiler evi.toparlamam salata pilav.anca.herkese iy akşamlar.
evet cnm bu aralar çok oturamıyorum
dişlerinden dir inş. diom bende habire kulak iltihabı oluyo gene deildir inş.
selmacım cnm aynen doyuyorum üşümüyoda ama fıkır fıkır yatakta sabah kadar ya dişten işte yada kurt var bunlarda anacım
selam kızlar, hava çok soğuk umarım herkes iyidir, özellikle minnoşlar :)
biz de bugün 12. ay kontrolümüze gittik, her şey yolunda çok şükür.
cumartesi günü doğum günü partimizi de yaptık, çok eğlendik çok keyifliydi, her şey istediğim gibi gitti, çok içime sindi çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?