2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok benmkide öyle canım üzülme kociş üzüldüğümü görüyo ondan:)) dayanamıyo garibim

neyse yemeğin hazırmış işinde yok gelsin bakalım..

sağolun kızlar.evet hazırım.bi pilav salata eh okadar olur.

selam kızlar nasılsınız ben buruğum kardeşimi uğurladım dün o da gitti kaldık gene kızçemle bi başımıza.
geçmişi okumadım daha kötü bişi yoktur umarım

hoşgeldin allah kavuştursun.

uyy kuzum ya.hülya alışmış dmekki.benimki gündüz asla sallanmıyo ama gece iyk uyuyacagı zaman çabuk dalsın diye ayağımda 5-10 dk sallıyom.geçen salamadan yatırayım dedim.bekledim.ee bende uyuya kalmışım.bi uyundım gece 12 olmuş

Hoşbuldum şekerler

Ayşegül misafirin geliyormuş canım neyseki herşeyin hazırmış .Yinede kolay gelsin sana

sağol tubişim..

anaa benimkide anne diyo.zaten bi bildigi klime o.babısada debeleniyo ba-ba diye.anca gözüne bakıyo.demiyo

ayy evet selma zor oluyormuş.çok kişide rastaldım.bizimdi zor olacak gibi korkuyam valla.zeynepte öyle bi derdim yoktu.8 ay anne sütü aldı kendi bıraktı.ama bu cadıyla ne yapacaım ben yaa.

ayyy selma burak ta demiyo gıııı.anne demiyo yaaa resmen..baba baba baba varsa yoksa baba..babasıda üzülüyo adam eve gelince sürekli hadi anne de hadi anneeee diyo..yok anam yok inat...yine baba diyo yine baba

Ne kadar ayıpppp Sanki babaları bakıyorda önce baba diyorlar .Benimkiside babasına ba diyor bazen sadece eşimde ona söyle ço diyor .Yani çocuk demekmiş alem adam o kısaltıyor bende kısaltıyorum diyor

evet ya sadece seviyorlar bakmaya gelince durmuyor yada bu gün çok yoruldum hiç halim yok,bütün gün biz bakıyoruz ama yaranamıyoruz işte onlar babacılar yinede......

slmlarrr
kızlar sabahtan beri kaç kez girip çıktım bişiy yazamadım yahuu
benimkide ayakta 1 saate yakın sallarım anca uyur bazen yatırırım uyanır dün okadar yoruldu ama gece gene doğru dürüst uyumadı geçen hafta düzelmişti biraz gene başladı

evet ya sadece seviyorlar bakmaya gelince durmuyor yada bu gün çok yoruldum hiç halim yok,bütün gün biz bakıyoruz ama yaranamıyoruz işte onlar babacılar yinede......

yok hakkını yemiym akşam işten gelince hemen devir-daim yapıyom ben..yemesine altına uyumasına hep bakıyo..elimi vurmuyorum...bu aralar memeye düştüğünden uyurken meme istiyo..ozman alıyorum emzirip kendine veriyorum sallıyo uyutuyo..ama ben yap demiyorum haa sakın yanlış anlaşılmasın kendi rızasıyla yapıyo severek yanee...

Bu emme işi benide kara kara düşündürüyor .Benim sıpa zaten geç yatıyor hele emmeden uyuduysa mutlaka uyanıyor .Ne kadar sallarsam kar etmiyor .Bende inat ediyorum almıyorum ama nasıl ağlıyor eşiminde uykusunu bölüyor sonrası malum .Alıyorum azda olsa emiyor ancak ozaman uyuyor .Yani illaki emecek öyle uyuyacak .Bizimde ayrılmamız çok zor olacak

ben çıkıyorum kızlar.ev temiz ama malum cadılar darmadagınık ettiler evi.toparlamam salata pilav.anca.herkese iy akşamlar.

emziren ve bırakmaya karar verenlere kolay gelsin kızlar benimki 6 ayda kendi bıraktı hiç sütüm birikip ağrı felanda yapmadı azald yokoldu gitti hem üzücü ama kolaylk şu andada işte

Selam canım işlerin yoğun galiba kolay gelsin sana
Valla benim oğluş akşama kadar öyle hareketliki bir an yerinde durmuyor .Bu kadar harekete sızması lazım diyorum yok nerde bizde kaç gecedir uyutamıyoruz ve sabaha kadar çok uyanıyor .Malesef sallamakta kar etmiyor gene birde çıldırırcasına ağlıyor Tahmin ediyorum ki yine diş geliyor her seferinde zorluyor bizi dişler hepsi bitsede kurtulsak ya

hoşgeldin esmacım düzenler yine bozuldu bu aralar inş.çabuk geçer bu dönem ,dişlerle alakalı herhalde ben öyle düşünüyorum karnı tok,suyunu da veriyorum,üşümüyorda çünkü başka ne olabilir......
maşallah eşine ben eşimin çocukların altını alıp,yedirdiğini hiç görmedim, ama ayağında sallayıp uyutur hakkını yemeyeyim anca o kadar yani.....

inş.zor olmaz memeyi bırakmaları canım,bende düşünüyorum nasıl olacak diye,

evet cnm bu aralar çok oturamıyorum

dişlerinden dir inş. diom bende habire kulak iltihabı oluyo gene deildir inş.

selmacım cnm aynen doyuyorum üşümüyoda ama fıkır fıkır yatakta sabah kadar ya dişten işte yada kurt var bunlarda anacım

Son düzenleme:
emziren ve bırakmaya karar verenlere kolay gelsin kızlar benimki 6 ayda kendi bıraktı hiç sütüm birikip ağrı felanda yapmadı azald yokoldu gitti hem üzücü ama kolaylk şu andada işte
kendileri bırakırsa zor olmuyorda esmacım sen kesince zorlanıyorsun baya iki türlüsünüde yaşadım inş.zeyno kendi bırakır.....

ben çıkıyorum kızlar.ev temiz ama malum cadılar darmadagınık ettiler evi.toparlamam salata pilav.anca.herkese iy akşamlar.
kolay gelsin ayşegül....

inş.değildir canım kulak iltahabı olsa ateşide olur varmı ateşi peki....

selmacım ateşi yok cnm geçende hiç ateşi olmadı ama huysuzdu ağlaktı doktor kontrolde anladı çok az var dedi ilaçla geçmedi 3 tane iğne yedi hiç istemiyorum iğne yesin yüeğim kopuyo yerinden

Oğluşum uyudu sonunda çok şükür .Yemeğimiz var ama biraz işlerim var onları halledip geleyim yoksa yaramazım uyanırsa izin vermez .Sonraya kaldımı da yapması daha zor oluyor en iyisi biriktirmeden yapmak .Tekrar görüşmek üzere :80:

selam kızlar, hava çok soğuk umarım herkes iyidir, özellikle minnoşlar :)

biz de bugün 12. ay kontrolümüze gittik, her şey yolunda çok şükür.

cumartesi günü doğum günü partimizi de yaptık, çok eğlendik çok keyifliydi, her şey istediğim gibi gitti, çok içime sindi çok şükür :)

slm cnm
ne güzel içine sindiyse
tekrardan fıstığın doğum günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…