2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım ateşi yok cnm geçende hiç ateşi olmadı ama huysuzdu ağlaktı doktor kontrolde anladı çok az var dedi ilaçla geçmedi 3 tane iğne yedi hiç istemiyorum iğne yesin yüeğim kopuyo yerinden
inş.değildir canım huysuzluğu devam ederse sen doktora götür yinede, kulak önemli çünkü allah korusun bizim keremde kulak iltahabı olmuştu zarın delinmesine az kalmış demişti doktor,seni korkutmak değil niyetim ama için rahat olsun en azından sakın yanlış anlama beni.....

kolay gelsin canım görüşürüz.....

slm kızlar nasılsınıııız
bizde oğluşla kavga dövüş geçinip gidiyoz::)))

hoşgeldin nurcum hayırdır ne istiyor Ömer paşa......

oh iyi atlattın çok şükür içine sinmesine de çok sevindim hadi gözünaydın,fıstığın doğum günü kutlu olsun tekrar.......

slm cnm
ne güzel içine sindiyse
tekrardan fıstığın doğum günü kutlu olsun

oh iyi atlattın çok şükür içine sinmesine de çok sevindim hadi gözünaydın,fıstığın doğum günü kutlu olsun tekrar.......

çok sağolun kızlar, çok teşekkür ederiz tebriklerinize.

güzel anneler, hepinize teşekkür ederim face'den de burdan da yaptığınız doğum günü kutlamalarınız için çok sağolun :90:

hoşbulduuuuuuuuk herşeyi sitiyo yaaa
yaramaz işte

kızlar ben çıkıyorum çocuklar gelir bir saate,zeynoda uyuyorken mutfağa gireyim yemeklerimi halledeyim sonra yine görüşürüz inş.herkese iyi akşamlar

kızlar bakamıyorum bugun temızlık yapıyorum hf sonu tembellıgımden bı ıs yapmadım
bugune kaldı hersey
ıpegı uyuttum bıseyler yıcem derken uyanır hanfendı
3 gundur besıgınde uyutuyorum ayagımda uyudugu kadar cok uyumuyor ama alısır zamanla
ayakta sallama devrı kapandı yanı
o yuzden cok yatmaz işte ne kadar olursa...
cıkıyorum fırsat bulursam gelıcem yıne optum herkesı.

bende çıkıyorum yemek yapıcammm
ömerde aten burnumdan getiriyor nete girince
harkeze hayırlı akşamlaaaar

ayy elif inanmıyorum ya...biraz daha dayansaydın kızz..ay neyse boşver iyi olmuş..ben senin öyle eskisi gibi full time çalışmanı istemiyodum..zamanı daha uygun olan bi iş bulursun..hoş gerçi bundan sonra tekrar başlaman çok zor gibi..:) neyse hadi hayırlı olsun diyelim,koklaşın gencerle bol bol..

ayşegül,zeynep,tugba kolay gelsin size.

burak cumartesi gecesi 12 de yattı sabah 7 ye kadar aralıksız uyudu ben de bi güzel uyumuşum ki..

sandım ki dün gece de öyle olacak,havamı aldım tabi..eşim yoktu yanıma aldım, koca yatakta enine boyuna yattı sıpa,ama 5 e kadar mızır mızır etti,derdi neydi bilemedim..

kızlar babacı olur ama burağın da babacı olmasının sebebi belli oldu :) eşim burağın altını 1 kere değiştirdi şimdiye kadar..o da ben banyodaydım..temizlemiş,yeni bez takmamış :) arada uyutur ama benim zorumla :) maşallah diyim de kocana sibelcim,nazar değmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…