inş.değildir canım huysuzluğu devam ederse sen doktora götür yinede, kulak önemli çünkü allah korusun bizim keremde kulak iltahabı olmuştu zarın delinmesine az kalmış demişti doktor,seni korkutmak değil niyetim ama için rahat olsun en azından sakın yanlış anlama beni.....selmacım ateşi yok cnm geçende hiç ateşi olmadı ama huysuzdu ağlaktı doktor kontrolde anladı çok az var dedi ilaçla geçmedi 3 tane iğne yedi hiç istemiyorum iğne yesin yüeğim kopuyo yerinden
kolay gelsin canım görüşürüz.....Oğluşum uyudu sonunda çok şükür .Yemeğimiz var ama biraz işlerim var onları halledip geleyim yoksa yaramazım uyanırsa izin vermez .Sonraya kaldımı da yapması daha zor oluyor en iyisi biriktirmeden yapmak .Tekrar görüşmek üzere:80:
slm kızlar nasılsınıııız
bizde oğluşla kavga dövüş geçinip gidiyoz::)))
selam kızlar, hava çok soğuk umarım herkes iyidir, özellikle minnoşlar :)
biz de bugün 12. ay kontrolümüze gittik, her şey yolunda çok şükür.
cumartesi günü doğum günü partimizi de yaptık, çok eğlendik çok keyifliydi, her şey istediğim gibi gitti, çok içime sindi çok şükür :)
slm cnm
ne güzel içine sindiyse
tekrardan fıstığın doğum günü kutlu olsun
oh iyi atlattın çok şükür içine sinmesine de çok sevindim hadi gözünaydın,fıstığın doğum günü kutlu olsun tekrar.......
s.nur hoşgeldin cnm
bizde işteyiz çalışıyoruzz cnm
oğluş nie kavga ediyo bilgisayar içinmi
inş.değildir canım huysuzluğu devam ederse sen doktora götür yinede, kulak önemli çünkü allah korusun bizim keremde kulak iltahabı olmuştu zarın delinmesine az kalmış demişti doktor,seni korkutmak değil niyetim ama için rahat olsun en azından sakın yanlış anlama beni.....
kolay gelsin canım görüşürüz.....
hoşgeldin nurcum hayırdır ne istiyor Ömer paşa......
en hızlı işçi karşınızdaaaa (emekli oldum:) nasılsınız kızlarr?
iyiki doğmış minnoşuuuuuuuuun
ismi neydiki
en hızlı işçi karşınızdaaaa (emekli oldum:) nasılsınız kızlarr?
çiğdem resim yükledin mi şekerim,nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?