2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sizin menude ne var nur?

eşim şehir dışında,babamla ablam memlekete gitti,ablamın mahkemesi var inşallah bu sefer biter ablam haklarını alabilir..

annem cevizli ekmek yapmış,yanına da çay koycaz yiycez başbaşa :)

işten dayanamadığın için ayrılmadım canlarım.aslında bir çok olumsuz yanı vardı özellikle hülyacım seninde söylediğin gibi çok yoğun çalışacaktım..en önemlisi kayınvalideciğimmm hanfendü eve gelip bakmak konusunda yan çizdi.işe başlamadan önce tamam demişti neymiş söz vermemiş..aklınızda olsun kızlar böyle bir durumla karşılaşırsanıznoterden anlaşma yapın demekki böyle yapınca olmuyomuş...
ilk 2 gün ona götürdüm durmazsa ağlarsa getirir evi yakın die.. biliyodum böle olucağını aslındada, ki getirmedide demekki durmuş..emizrmemi istemiyo aslında onun amacı bizi ayırmak.. böyle böylee ayrılır işte dedi bana ilk akşam..mesela ben genceri emziriyorum o çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışıyo bağıra bağıra ona bişiyler söylüyo kalksın emmesin diye.. hergün gelip gidemezmiş...el kadar çocuk gitti geldi dün akşama kadar hapşuruk burun akıntısı ateş oldu hiçbunu soran yok..
kocişi aramış sabah gelmediler die(beni aramıyo nerdesiniz nie gelmionuz die) oda beni karıştırmayın o evde inat ediyo sen orda inat ediyosun yaza kadar gelsene eve.uğraştırmasanafilan demiş ee yapamam evde baban var abin var onlar nolcak diyomuş..bizimkide elif çalışmayacak evde çocuk bakcak anne sen bak işine tamam demiş kapatmış teli dahada ne arayan var ne soran
bakalım hayırlısııııı
kusuruma bakmayın kızlar baya uzun oldu ama derdimi bi size dökebiliyorum malesef başka kimse anlamıyo beni

bagırsaklarını yumuşatır canım.ishalde yapmaz kabızda 1 çay kaşığı kadar ver hem daha rahat kaka yapar hemde beyin gelişimi için tereyağ çok önemliymiş

hımm saol canım aklımda olsun ben pek vermiyodum tereyağ...başlıyım bari..

allahım ya oyunmu zannetti bu işi acaba kayınvaliden...
neyse hayırlısı olsun elifcim...

HÜLYA geçmiş olsun suç kimdeyse kimde allah korumuş başka bişi olmamış ya çok şükür..
SELMA üzülme anam benimkide baba diyo anne yok henüz kelime haznemizde...

elifff hayırlısı olsun canım inş senin için böylesi iyidir
senden ayırma gibi bişey hissettiysen oa hiç bizaman baktırma bence
hülyaaa sizede geçmiş olsun ablan için üzüldüm
hayırlısıyla atlatsın inş.
bu arda mönümdede karnubahar kızartması vardı
oğluşun sayesinde 2 saatte anca yaptım mızmızdamızmız sürekli
dişleri geliyor sanırım

hayırlısı olsun canım inşalalh gönlüne göre bi iş olur uygun saatli rahat rahat çalışırsın

hayırlı bi gün diliyorum....

günaydınnn.......

Günaydın bacılar, nasılsınız.

günaydın kızlar

günaydın...

berrin
nasılsın yaa.epeydir yoksun herşey yolundamı.??
elifcim ee olsun kız ben biliyordum zaten.işlerin gerçekten çok yogun genceri nasıl görecektin yaa.umarım iyi saatleri uygun bi iş bulursun.kaynanan haricinde kimse yokmu denizlide sana yardımcı olacak.ailen nerde senin?

çoklu alıntı yapamadım ya site değişmiş biraz galiba neyse..

uğrayamıyorum kızlar düzenli olarak giremiyorum artı ipek tam düzene girdi girecek derken 3 haftadır sürekli ateşle mücadele ediyoruz. ilk hafta ateşini hiç düşüremedik doktora göre bişi yok. bir iki gün ya da en fazla 4 gün bitiyor sonra gene başlıyor. şimdi de ateşli kahvaltı etmeden uyudu gitti. eşim de laptop ı evde bıraktı hülyaya da hediyesini yeni yollamıştım alıp almadığını merak ettim o yüzden girebildim. en büyük derdimiz iki azı dişimiz birden geliyor çok ağrısı var onu böyle görmek beni mahvediyor. jel kısa süre etkili oluyor ateşli olsun olmasın eğer çok ağrısı varsa calpol veriyorum. çok yıpratıcı çok zorbüyüyormus cocuık valla

günaydın kılzarr
berin hoşgeldin cnm geçmiş olsun ipek e inş. düzelir biran önce ama diş çıkarırken perişan oluyolar malesef

canım ya zor tabi allah yardımcınız olsun geçmiş olsun resim koysana berrin ben hiç görmedim galiba ipeği...kaç dişi var berrin azılar geliyo

ay kuzum kıyamam çok geçmiş olsun
azı dişlermi geliyo kız maşallah...azıların çok zor çıktığını duymuştum
bizde sizin hediyenizi hazırladık bugün yarın göndercez.
bi sürü şey girdi araya çarşıya çıkıp yollamak kısmet olmadı
allah yardım etsin kuzuma hemen çıkarır kurtulur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…