çoklu alıntı yapamadım ya site değişmiş biraz galiba neyse..
uğrayamıyorum kızlar düzenli olarak giremiyorum artı ipek tam düzene girdi girecek derken 3 haftadır sürekli ateşle mücadele ediyoruz. ilk hafta ateşini hiç düşüremedik doktora göre bişi yok. bir iki gün ya da en fazla 4 gün bitiyor sonra gene başlıyor. şimdi de ateşli kahvaltı etmeden uyudu gitti. eşim de laptop ı evde bıraktı hülyaya da hediyesini yeni yollamıştım alıp almadığını merak ettim o yüzden girebildim. en büyük derdimiz iki azı dişimiz birden geliyor çok ağrısı var onu böyle görmek beni mahvediyor. jel kısa süre etkili oluyor ateşli olsun olmasın eğer çok ağrısı varsa calpol veriyorum. çok yıpratıcı çok zorbüyüyormus cocuık valla
günaydın kılzarr
berin hoşgeldin cnm geçmiş olsun ipek e inş. düzelir biran önce ama diş çıkarırken perişan oluyolar malesef
kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
geçmiş olsun canım...diştenmi acaba..
sanmıyorum 38.5 un uzerıne cıktı cunku diş olunca bu kadar yükselmiyor. soğuk algınlığı falan sanırım kulak olmasın da...
sürerse akşama kadar götürücem.
kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
yine düşürdüm
koydum resmini çıkmıştır inşallah
canım hiç acelesi yok hediye için sen zora sokma kendini olur mu
altta sadece 2 dişi var ama sırada azılar geldi sağlı sollu..
kızlar iyi dilekleriniz için saolun ipek uyandı ben kaçıyorum inşallah sizin bebişleriniz az zahmetle çıkartır öpüyorum yanaklarınızdan
çok geçmiş olsun.umarım ciddi bişey olmaz ya.en azından hafif atlatsınlar.az kaldı ha gayret 10-15 güne kadar kışı bitiririz gibi geliyor.
evat yaa nerden çıkaracakları belli olmuyo dişleri.sizede kola gelsin.öptüm.
SİBEL,ESMA,ZEYNEP günaydın
ZEYNEP geçmiş olsun canım of ne zormuş çocuk büyütmek...
ahhh moral bozmak gibi olmasında..yazın hastalık bitiyomu ki..bu sefer isal kusma başlıyo..
bide azılarımız hep yaza gelcek..sıcaklarda diş çıkarması çok zor oluyo:26:
Allah çocuklarımıza ve bize yardım etsin..
günaydın cnmkızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
yine düşürdüm
çok tatlı olmuş maşallahkoydum resmini çıkmıştır inşallah
canım hiç acelesi yok hediye için sen zora sokma kendini olur mu
altta sadece 2 dişi var ama sırada azılar geldi sağlı sollu..
kızlar iyi dilekleriniz için saolun ipek uyandı ben kaçıyorum inşallah sizin bebişleriniz az zahmetle çıkartır öpüyorum yanaklarınızdan
günaydın cnmSİBEL,ESMA,ZEYNEP günaydın
ZEYNEP geçmiş olsun canım of ne zormuş çocuk büyütmek...
fatoşcum sırayla çıkmıyo galiba her çocuğunkizeynepçim geçmiş olsun hayırdır ya götür tabi canım geçmezse...kıyamam ya
arasında var bi sıksıntısı 3 gündür bi bakıyon ii bi bakıyon mutsuz huzursuz...anlamadım gitti
kızalr şimdi arasın tam 8 dişi var 4 üst 4 alt şimdi yanlarda çıkacak olan dişler azımı olacak değil dimi 2 tane daha köpek dişelerinin çıkmasuı lazım siz azılar geliyo deyince benim kafa karışıyo
berrin büyümüş ipek maşallah kızıma
kolay gelsin cnmişlerime bakayım.bugün biraz rahatım.maliye haftasındaydıkya.bugün yemek düzenleniyo eşlar falan otelde.ama ben gidemeyecegim çocuklarla olmuyo böyle yerler.hem 7 gibi gidilecek defnenin uyku saatlerinin yaklaştığı vakit.o saatlerde genelde mızır mızım oluyo.amaan artık eşim zorunla tabi o gidecek.ee o olmayınca bizde zeyneple canımızın çektigini yiyelim didek.benimki koloy artık diyete uygun bi yemek yapırım kendime.zeyepte ne istiyorsa onu yapıcam artık..defneyede bi sebze çorbası tamamdır..ama gene çok yemek oldu ya
güle güle cnmmayyy bugün anneme gitmicektim güyaa
şimdi aradı cam balkon taktırıyo adamlar aramış geliyoruz diye
gelde yalnız kalmıyım dedi
hadi görüşürük fıstıklar
işten dayanamadığın için ayrılmadım canlarım.aslında bir çok olumsuz yanı vardı özellikle hülyacım seninde söylediğin gibi çok yoğun çalışacaktım..en önemlisi kayınvalideciğimmm hanfendü eve gelip bakmak konusunda yan çizdi.işe başlamadan önce tamam demişti neymiş söz vermemiş..aklınızda olsun kızlar böyle bir durumla karşılaşırsanıznoterden anlaşma yapın demekki böyle yapınca olmuyomuş...
ilk 2 gün ona götürdüm durmazsa ağlarsa getirir evi yakın die.. biliyodum böle olucağını aslındada, ki getirmedide demekki durmuş..emizrmemi istemiyo aslında onun amacı bizi ayırmak.. böyle böylee ayrılır işte dedi bana ilk akşam..mesela ben genceri emziriyorum o çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışıyo bağıra bağıra ona bişiyler söylüyo kalksın emmesin diye.. hergün gelip gidemezmiş...el kadar çocuk gitti geldi dün akşama kadar hapşuruk burun akıntısı ateş oldu hiçbunu soran yok..
kocişi aramış sabah gelmediler die(beni aramıyo nerdesiniz nie gelmionuz die) oda beni karıştırmayın o evde inat ediyo sen orda inat ediyosun yaza kadar gelsene eve.uğraştırmasanafilan demiş ee yapamam evde baban var abin var onlar nolcak diyomuş..bizimkide elif çalışmayacak evde çocuk bakcak anne sen bak işine tamam demiş kapatmış teli dahada ne arayan var ne soran
bakalım hayırlısııııı
kusuruma bakmayın kızlar baya uzun oldu ama derdimi bi size dökebiliyorum malesef başka kimse anlamıyo beni
kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
yine düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?