sizin menude ne var nur?
eşim şehir dışında,babamla ablam memlekete gitti,ablamın mahkemesi varinşallah bu sefer biter ablam haklarını alabilir..
annem cevizli ekmek yapmış,yanına da çay koycaz yiycez başbaşa :)
işten dayanamadığın için ayrılmadım canlarım.aslında bir çok olumsuz yanı vardı özellikle hülyacım seninde söylediğin gibi çok yoğun çalışacaktım..en önemlisi kayınvalideciğimmm hanfendü eve gelip bakmak konusunda yan çizdi.işe başlamadan önce tamam demişti neymiş söz vermemiş..aklınızda olsun kızlar böyle bir durumla karşılaşırsanıznoterden anlaşma yapın demekki böyle yapınca olmuyomuş...
ilk 2 gün ona götürdüm durmazsa ağlarsa getirir evi yakın die.. biliyodum böle olucağını aslındada, ki getirmedide demekki durmuş..emizrmemi istemiyo aslında onun amacı bizi ayırmak.. böyle böylee ayrılır işte dedi bana ilk akşam..mesela ben genceri emziriyorum o çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışıyo bağıra bağıra ona bişiyler söylüyo kalksın emmesin diye.. hergün gelip gidemezmiş...el kadar çocuk gitti geldi dün akşama kadar hapşuruk burun akıntısı ateş oldu hiçbunu soran yok..
kocişi aramış sabah gelmediler die(beni aramıyo nerdesiniz nie gelmionuz die) oda beni karıştırmayın o evde inat ediyo sen orda inat ediyosun yaza kadar gelsene eve.uğraştırmasanafilan demiş ee yapamam evde baban var abin var onlar nolcak diyomuş..bizimkide elif çalışmayacak evde çocuk bakcak anne sen bak işine tamam demiş kapatmış teli dahada ne arayan var ne soran
bakalım hayırlısııııı
kusuruma bakmayın kızlar baya uzun oldu ama derdimi bi size dökebiliyorum malesef başka kimse anlamıyo beni
ayyy bugün anneme gitmicektim güyaa
şimdi aradı cam balkon taktırıyo adamlar aramış geliyoruz diye
gelde yalnız kalmıyım dedi
hadi görüşürük fıstıklar
hakkında hayırlısı olsun canım inş.iş saatleri daha uygum olan bir iş bulursun herşeyde bir hayır vardır......işten dayanamadığın için ayrılmadım canlarım.aslında bir çok olumsuz yanı vardı özellikle hülyacım seninde söylediğin gibi çok yoğun çalışacaktım..en önemlisi kayınvalideciğimmm hanfendü eve gelip bakmak konusunda yan çizdi.işe başlamadan önce tamam demişti neymiş söz vermemiş..aklınızda olsun kızlar böyle bir durumla karşılaşırsanıznoterden anlaşma yapın demekki böyle yapınca olmuyomuş...
ilk 2 gün ona götürdüm durmazsa ağlarsa getirir evi yakın die.. biliyodum böle olucağını aslındada, ki getirmedide demekki durmuş..emizrmemi istemiyo aslında onun amacı bizi ayırmak.. böyle böylee ayrılır işte dedi bana ilk akşam..mesela ben genceri emziriyorum o çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışıyo bağıra bağıra ona bişiyler söylüyo kalksın emmesin diye.. hergün gelip gidemezmiş...el kadar çocuk gitti geldi dün akşama kadar hapşuruk burun akıntısı ateş oldu hiçbunu soran yok..
kocişi aramış sabah gelmediler die(beni aramıyo nerdesiniz nie gelmionuz die) oda beni karıştırmayın o evde inat ediyo sen orda inat ediyosun yaza kadar gelsene eve.uğraştırmasanafilan demiş ee yapamam evde baban var abin var onlar nolcak diyomuş..bizimkide elif çalışmayacak evde çocuk bakcak anne sen bak işine tamam demiş kapatmış teli dahada ne arayan var ne soran
bakalım hayırlısııııı
kusuruma bakmayın kızlar baya uzun oldu ama derdimi bi size dökebiliyorum malesef başka kimse anlamıyo beni
hayırlı bi gün diliyorum....
günaydınnn.......
günaydın kızlar
Günaydın bacılar, nasılsınız.
günaydıngünaydın...
berrin nasılsın yaa.epeydir yoksun herşey yolundamı.??
elifcim ee olsun kız ben biliyordum zaten.işlerin gerçekten çok yogun genceri nasıl görecektin yaa.umarım iyi saatleri uygun bi iş bulursun.kaynanan haricinde kimse yokmu denizlide sana yardımcı olacak.ailen nerde senin?
hoşgeldin canım kıyamam ya geçmiş olsun ipeğe inş.çabucak çıkar dişleri kuzunun....çoklu alıntı yapamadım ya site değişmiş biraz galiba neyse..
uğrayamıyorum kızlar düzenli olarak giremiyorum artı ipek tam düzene girdi girecek derken 3 haftadır sürekli ateşle mücadele ediyoruz. ilk hafta ateşini hiç düşüremedik doktora göre bişi yok. bir iki gün ya da en fazla 4 gün bitiyor sonra gene başlıyor. şimdi de ateşli kahvaltı etmeden uyudu gitti. eşim de laptop ı evde bıraktı hülyaya da hediyesini yeni yollamıştım alıp almadığını merak ettim o yüzden girebildim. en büyük derdimiz iki azı dişimiz birden geliyor çok ağrısı var onu böyle görmek beni mahvediyor. jel kısa süre etkili oluyor ateşli olsun olmasın eğer çok ağrısı varsa calpol veriyorum. çok yıpratıcı çok zorbüyüyormus cocuık valla
günaydın canım....günaydın kılzarr
berin hoşgeldin cnm geçmiş olsun ipek e inş. düzelir biran önce ama diş çıkarırken perişan oluyolar malesef
geçmiş olsun zeynepcim iş.düşer ateşi ipoşumun.....kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
işlerime bakayım.bugün biraz rahatım.maliye haftasındaydıkya.bugün yemek düzenleniyo eşlar falan otelde.ama ben gidemeyecegim çocuklarla olmuyo böyle yerler.hem 7 gibi gidilecek defnenin uyku saatlerinin yaklaştığı vakit.o saatlerde genelde mızır mızım oluyo.amaan artık eşim zorunla tabi o gidecek.ee o olmayınca bizde zeyneple canımızın çektigini yiyelim didek.benimki koloy artık diyete uygun bi yemek yapırım kendime.zeyepte ne istiyorsa onu yapıcam artık..defneyede bi sebze çorbası tamamdır..ama gene çok yemek oldu ya
ayyy bugün anneme gitmicektim güyaa
şimdi aradı cam balkon taktırıyo adamlar aramış geliyoruz diye
gelde yalnız kalmıyım dedi
hadi görüşürük fıstıklar
görüşürüz kızlarbende kalkyım anca hazırlanırım...evi topla düzenle..daha saçıma maşa yapcam..uşakları hazırla anca anca dimi..
tekrardan merabalar günaydınlar arkadaşlar baya toplamıız maşallahh
kızlar herkese selam, hasta minnoşlara geçmiş olsun, çabucak iyi olsunlar inşallah.
doğum günü topiğimize d.günü albümümüzü ekledim, bilginize...
günaydın burcucum....ne o kız belli bir saatten sonra akşam yemeğinin mi planını yapıyorsun.
hakkında hayırlısı canım.canım 2 evlat verince her işini görüp mutlu edince senden iyisi yok iş ayrılmaya gelince senden kötüsü yok kendi başının şaresine bak oluyor.belli olmuştur şimdiye nasıl geçmiş mahkeme hülya.
Elif iyi olmuş kocanda çalış diyemez ertk gencer kendi kendine bakamayacağına göre.senin kociş çok çalışıyor hakkını yemiyelim ama ortada 1 yaşında bir çoçuk var kreş yaşı gelene kadar idare edecek yapacak birşey yok.
Gülşah sende benim gibisin sen gitmeye bahane arıyorsun ben gitmiycem diyince annen çağırmaya bir sebep buluyor :) yakın olunca annenden beri gelinmiyor.
Berrin-Zeynep geçmiş olsun .
berrin bu kadar uzun sürmez be güzelim bence siz bi dr değiştirin kulak yada boğazındamı var birşey acaba .ateş düşürücü ile anı kurtarırsın ama iltihap varsa geçmez oda uzun sürer.
Seynep boğaz ise yutkunmasından anlarsın canım boğaz kendini belli ediyorda kulat etmiyor işte.sen yine 2-3 saat beklede olmadı götür valla.
günaydın esmacım ve diğer tatlı annişlerrr
kızlar herkese selam, hasta minnoşlara geçmiş olsun, çabucak iyi olsunlar inşallah.
doğum günü topiğimize d.günü albümümüzü ekledim, bilginize...
BEN SÜTAŞIN 500 gr olanından alıyorum.5. ayından itibarende veriyorum 500 gr 6 ay yetiyor desem yeridir.ister buzluğa at parça parça bittikçe çıkart kullan ister dolapta tut hiçbirşey olmuyor.çorbalarına falanda katabilirsin lezzetli oluyor.ha aklımdayken size bişiler sorucam kaçmayın
çocuklara tereyağ hangi marka veriyosunuz kahvaltılıkmı başka bişimi? nedir yani
bidee bu primanın uyu ve oynasını aldınızmı hiç diğerlerinden farkı ne...?
ha aklımdayken size bişiler sorucam kaçmayın
çocuklara tereyağ hangi marka veriyosunuz kahvaltılıkmı başka bişimi? nedir yani
bidee bu primanın uyu ve oynasını aldınızmı hiç diğerlerinden farkı ne...?
HEMEN BAKIYORUM .BU ARADA PASTA İŞİNİ NE YAPTIN O İNDİRİMLİ SEHİR FIRSATI OLAN PASTANEYE Mİ YAPTIRDIN NASILDI ?
elifff hayırlısı olsun canım inş senin için böylesi iyidir
senden ayırma gibi bişey hissettiysen oa hiç bizaman baktırma bence
hülyaaa sizede geçmiş olsun ablan için üzüldüm
hayırlısıyla atlatsın inş.
bu arda mönümdede karnubahar kızartması vardı
oğluşun sayesinde 2 saatte anca yaptım mızmızdamızmız sürekli
dişleri geliyor sanırım
hımm saol canım aklımda olsun ben pek vermiyodum tereyağ...başlıyım bari..
allahım ya oyunmu zannetti bu işi acaba kayınvaliden...
neyse hayırlısı olsun elifcim...
HÜLYA geçmiş olsun suç kimdeyse kimde allah korumuş başka bişi olmamış ya çok şükür..
SELMA üzülme anam benimkide baba diyo anne yok henüz kelime haznemizde...
evet benim açımdan birazz iyi biraz kötü bir sonuç oldu ama demekki buymuş hayırlısı babaannemizinde tadına bakmış olduk bu vesileylehayırlısı olsun canım inşalalh gönlüne göre bi iş olur uygun saatli rahat rahat çalışırsın
hamilemiydiki ceyda düvenci yahu????benim gibi 32 haftalık doğum yapmış ..iimişler maşallah
benim bütün akrabalarım denizlide ama bakıcak kimse yok kendi annem çalışıyor emekliliğine 3 yılı var onu dolduruyor..ablam bodrumda teyzeler filan hepsi kendi torunlarına çocuklarına bakıolar.bende kreşi düşünmeye başladım buaralar biraz daha geçmesi lazım tabi..günaydın...
berrin nasılsın yaa.epeydir yoksun herşey yolundamı.??
elifcim ee olsun kız ben biliyordum zaten.işlerin gerçekten çok yogun genceri nasıl görecektin yaa.umarım iyi saatleri uygun bi iş bulursun.kaynanan haricinde kimse yokmu denizlide sana yardımcı olacak.ailen nerde senin?
çook geçmiş olsun berrincim bencede başka bişiy olabilir bizede dr inatçı ateş olmaz dişte demişti dr değiştirin birde isterseniz..ipeğimizede maşallah çok güzel minnoş bi bebek çocuk olmuş:))çoklu alıntı yapamadım ya site değişmiş biraz galiba neyse..
uğrayamıyorum kızlar düzenli olarak giremiyorum artı ipek tam düzene girdi girecek derken 3 haftadır sürekli ateşle mücadele ediyoruz. ilk hafta ateşini hiç düşüremedik doktora göre bişi yok. bir iki gün ya da en fazla 4 gün bitiyor sonra gene başlıyor. şimdi de ateşli kahvaltı etmeden uyudu gitti. eşim de laptop ı evde bıraktı hülyaya da hediyesini yeni yollamıştım alıp almadığını merak ettim o yüzden girebildim. en büyük derdimiz iki azı dişimiz birden geliyor çok ağrısı var onu böyle görmek beni mahvediyor. jel kısa süre etkili oluyor ateşli olsun olmasın eğer çok ağrısı varsa calpol veriyorum. çok yıpratıcı çok zorbüyüyormus cocuık valla
zeynepcim sizede çok geçmiş olsun kötü bişiy yoktur inşallahkızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
bende bu yaptığından sonra iyice soğudum zaten sorarsanız hiç ısınmadımda işte gencerin hatrına ve iyiliği için yapmacık davranıyodum ona kendisi kaybeder ben deil..ah elifcim ahhh, hayırlısı olsun, nedir bu bencillikleri, sanki çocuğu bırakıp işe gelmek çok kolaymış gibi, nedir yaa
emzirirken rahat vermemek falan, ne çirkin şey, anne ile çocuğun en özel anı bu ya.
arkadaşım ne diyeyim hayırlısı olsun, sen oğlunla kal, sıkma canını da.
kociş evet çok çalışıyooo bende bişiy diyememde aradada olsa sende çalış filan diyo ama özünde oda istemiyor benim büyütmemi istiyo oğlumu ama işte şartlar durumlar neye ne kadar izin veriyo hepimiz biliyoruzne o kız belli bir saatten sonra akşam yemeğinin mi planını yapıyorsun.
hakkında hayırlısı canım.canım 2 evlat verince her işini görüp mutlu edince senden iyisi yok iş ayrılmaya gelince senden kötüsü yok kendi başının şaresine bak oluyor.belli olmuştur şimdiye nasıl geçmiş mahkeme hülya.
Elif iyi olmuş kocanda çalış diyemez ertk gencer kendi kendine bakamayacağına göre.senin kociş çok çalışıyor hakkını yemiyelim ama ortada 1 yaşında bir çoçuk var kreş yaşı gelene kadar idare edecek yapacak birşey yok.
Seynep boğaz ise yutkunmasından anlarsın canım boğaz kendini belli ediyorda kulat etmiyor işte.sen yine 2-3 saat beklede olmadı götür valla.
aynen BURCU...yakın olunca illa hergün görülşülecek gibi oluyo olsun şikayetçi dğeiliz allah başımızdan eksik etmesin...
geldim bak adamlar takıyo cam balkonu halbuki komşularıda burda bana gerek yok yani :))) işte neyse...
yarında arkadaşıma gidicem,gelmem görüşemeyiz diyorumda buraya gelde öyle git diyo hahaha:)))
HÜLYAA mahkeme oldu bittimi bacım noldu sonuç ne haber ver?
evet Burcucum, çok ekonomik ve çok karlı oldu :))
opera pastanesi gayrettepede, adamlarla gittim yüz yüze de konuştum, istediğim pastayı tarif ettim, onlar da ellerindeki ile uyarlamış ve c.tesi sabah erkenden teslim ettiler, tazecik bir pastaydı, herkes çok beğendi benim de içime çok sindi :))
ebru da burcuyla hemfikir
saol ebrucum
işte böyle durumlarda arada kalan o zavallı çocuklara oluyor maalesef...kızlar mahkeme bugün olacak..daha olmamış..ben de endişeli bi şekilde bekliyorum..sabah kavga çıkmış..mert de gitmişti..mert babasına gitmek istemiş..cocuk 2 gündür orda,biliyo gittiğini,gelip görmemiş..çarşıda karşılaşınca mert de koşmuş..babam da gitme demiş,adam da küfür etmiş babama..cocuğumu siz aldınız benden demiş..gerizekalı bigün gelip gördün mü?göreyim dedin de engel olan mı oldu? 1 kuruş para vermedin, cocuklarına o adam bakıyor..karşılığı küfür olacaktı demekki..
neyse bol bol dua ediyorum,içimde bi sıkıntı..sizleerde dua ederseniz memnun olurum.kavga gürültü olmadan döner gelirler inşallah..mahkemede hayırlısıyla ablamın lehine sonuçlanır..
müşterideyim net gidip geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?