2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne o kız belli bir saatten sonra akşam yemeğinin mi planını yapıyorsun.

hakkında hayırlısı canım.canım 2 evlat verince her işini görüp mutlu edince senden iyisi yok iş ayrılmaya gelince senden kötüsü yok kendi başının şaresine bak oluyor.belli olmuştur şimdiye nasıl geçmiş mahkeme hülya.

Elif iyi olmuş kocanda çalış diyemez ertk gencer kendi kendine bakamayacağına göre.senin kociş çok çalışıyor hakkını yemiyelim ama ortada 1 yaşında bir çoçuk var kreş yaşı gelene kadar idare edecek yapacak birşey yok.

ayyy bugün anneme gitmicektim güyaa
şimdi aradı cam balkon taktırıyo adamlar aramış geliyoruz diye
gelde yalnız kalmıyım dedi
hadi görüşürük fıstıklar

Gülşah sende benim gibisin sen gitmeye bahane arıyorsun ben gitmiycem diyince annen çağırmaya bir sebep buluyor :) yakın olunca annenden beri gelinmiyor.

Berrin-Zeynep geçmiş olsun .

berrin bu kadar uzun sürmez be güzelim bence siz bi dr değiştirin kulak yada boğazındamı var birşey acaba .ateş düşürücü ile anı kurtarırsın ama iltihap varsa geçmez oda uzun sürer.

Seynep boğaz ise yutkunmasından anlarsın canım boğaz kendini belli ediyorda kulat etmiyor işte.sen yine 2-3 saat beklede olmadı götür valla.

kızlar herkese selam, hasta minnoşlara geçmiş olsun, çabucak iyi olsunlar inşallah.

doğum günü topiğimize d.günü albümümüzü ekledim, bilginize...

aynen BURCU...yakın olunca illa hergün görülşülecek gibi oluyo olsun şikayetçi dğeiliz allah başımızdan eksik etmesin...
geldim bak adamlar takıyo cam balkonu halbuki komşularıda burda bana gerek yok yani :))) işte neyse...
yarında arkadaşıma gidicem,gelmem görüşemeyiz diyorumda buraya gelde öyle git diyo hahaha:)))
HÜLYAA mahkeme oldu bittimi bacım noldu sonuç ne haber ver?

hakkında hayırlısı olsun canım inş.iş saatleri daha uygum olan bir iş bulursun herşeyde bir hayır vardır......

hayırlı bi gün diliyorum....

günaydınnn.......

günaydın kızlar

Günaydın bacılar, nasılsınız.

günaydın

hoşgeldin canım kıyamam ya geçmiş olsun ipeğe inş.çabucak çıkar dişleri kuzunun....

günaydın kılzarr
berin hoşgeldin cnm geçmiş olsun ipek e inş. düzelir biran önce ama diş çıkarırken perişan oluyolar malesef
günaydın canım....

kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
geçmiş olsun zeynepcim iş.düşer ateşi ipoşumun.....

ayyy bugün anneme gitmicektim güyaa
şimdi aradı cam balkon taktırıyo adamlar aramış geliyoruz diye
gelde yalnız kalmıyım dedi
hadi görüşürük fıstıklar

bende kalkyım anca hazırlanırım...evi topla düzenle..daha saçıma maşa yapcam..uşakları hazırla anca anca dimi..
görüşürüz kızlar

tekrardan merabalar günaydınlar arkadaşlar baya toplamıız maşallahh

kızlar herkese selam, hasta minnoşlara geçmiş olsun, çabucak iyi olsunlar inşallah.

bakıyorum hemen mavişin resimlerine

ha aklımdayken size bişiler sorucam kaçmayın
çocuklara tereyağ hangi marka veriyosunuz kahvaltılıkmı başka bişimi? nedir yani
bidee bu primanın uyu ve oynasını aldınızmı hiç diğerlerinden farkı ne...?

günaydın burcucum....

günaydın esmacım ve diğer tatlı annişlerrr

günaydın dünürüm kerem nasıl oldu, patlattımı dişini sıkıntısı geçmiştir inş.....

HEMEN BAKIYORUM .BU ARADA PASTA İŞİNİ NE YAPTIN O İNDİRİMLİ SEHİR FIRSATI OLAN PASTANEYE Mİ YAPTIRDIN NASILDI ?

BEN SÜTAŞIN 500 gr olanından alıyorum.5. ayından itibarende veriyorum 500 gr 6 ay yetiyor desem yeridir.ister buzluğa at parça parça bittikçe çıkart kullan ister dolapta tut hiçbirşey olmuyor.çorbalarına falanda katabilirsin lezzetli oluyor.

Uyu oyna ince oluyor canım.ben duru 3 aylık falandı 2 numarasını kullanıyordum sonra 3 numara bulamayınca normal primaya döndüm.gece bağlayıp sabah açmak için çok uygun değil o kadar çişi taşıyamıyor taşıyor.ama gündür 4 saatte falan bir değiştiriyoruz ya gündüz kullanılabilir.bence 1 tane alıp denenebilir.normal primalardan çok uyguna geliyor.bende denk gelirsem alayım 1 tane iyi aklıma getirdin.

Selma -esma sizede günaydın daha doğrusu hepinize tünaydın :)

günaydın kızlar ,
ben tereyağını her sabah veriyorum hatta yemeklere bile ya z.yağı yada tereyağı kullanıyorum.biz ayvalıkdan alıyoruz ama bitmek üzere bitince de sütaş felan alırım heralde. birde ben uyu oynayı kullandım diğerlerine göre daha ucuz,ince ama bizde pişik felan yapmadı sadece daha kısa sürede değiştirmek gerekti...

HEMEN BAKIYORUM .BU ARADA PASTA İŞİNİ NE YAPTIN O İNDİRİMLİ SEHİR FIRSATI OLAN PASTANEYE Mİ YAPTIRDIN NASILDI ?

evet Burcucum, çok ekonomik ve çok karlı oldu :))

opera pastanesi gayrettepede, adamlarla gittim yüz yüze de konuştum, istediğim pastayı tarif ettim, onlar da ellerindeki ile uyarlamış ve c.tesi sabah erkenden teslim ettiler, tazecik bir pastaydı, herkes çok beğendi benim de içime çok sindi :))

kızlar teşekkür ederim.
kulak olsa ağlar biliyorum ama çok normal. hiç bi huysuzluğu yok keyfi fazlasıyla yerinde. bi yeri acıyor ağrıyor gibi değil yani. sanırım hafif bi soğuk algınlığı ama bakalım yine yükselirse götürürüm tabi...

tereyağınıda ben sütaş yada pınar alıyorum baya gidiyor zaten...

uyu ve oyna çok ince evet.
geceleri hiç gitmez. gündüzde habire değişmek lazım. 3-4 saatte bi değiştiğin bezi 2 saate bi değişmen lazım. yine aynı hesaba gelicek bi süre sonra. daha ucuza ama daha sıklıkla bez alman gerekicek. bi esprisi yok yani...

hayırlısı olsun canım inşalalh gönlüne göre bi iş olur uygun saatli rahat rahat çalışırsın
evet benim açımdan birazz iyi biraz kötü bir sonuç oldu ama demekki buymuş hayırlısı babaannemizinde tadına bakmış olduk bu vesileyle
benim gibi 32 haftalık doğum yapmış ..iimişler maşallah
hamilemiydiki ceyda düvenci yahu????
benim bütün akrabalarım denizlide ama bakıcak kimse yok kendi annem çalışıyor emekliliğine 3 yılı var onu dolduruyor..ablam bodrumda teyzeler filan hepsi kendi torunlarına çocuklarına bakıolar.bende kreşi düşünmeye başladım buaralar biraz daha geçmesi lazım tabi..
çook geçmiş olsun berrincim bencede başka bişiy olabilir bizede dr inatçı ateş olmaz dişte demişti dr değiştirin birde isterseniz..ipeğimizede maşallah çok güzel minnoş bi bebek çocuk olmuş:))
kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
zeynepcim sizede çok geçmiş olsun kötü bişiy yoktur inşallah
bende bu yaptığından sonra iyice soğudum zaten sorarsanız hiç ısınmadımda işte gencerin hatrına ve iyiliği için yapmacık davranıyodum ona kendisi kaybeder ben deil..
kociş evet çok çalışıyooo bende bişiy diyememde aradada olsa sende çalış filan diyo ama özünde oda istemiyor benim büyütmemi istiyo oğlumu ama işte şartlar durumlar neye ne kadar izin veriyo hepimiz biliyoruz((

en güzelini yapıyosun gülşahcım keşke benimde annem yanımda yakınımda olsaydıda hergün gitseydim.sadece pazarları evde gidiyorum her hafta yazık kadıncaz iş yapmaktan 1 haftalık yemek yapmaktan başını kaldırıp iki haldert lafı edemiyoruz dahada sinir olup gelyorum

işine sindiyse süper.çok güzel gözüyüyor zaten lezzetli olduğuda kesin.afiyet olmuş olsun.

ebru da burcuyla hemfikir
saol ebrucum

aklın yolu birdir

ama Zeynep in dediği gibi 1 kerede 2-3 tane almasanda 1 tane alıp deneyebilirsin.uyu oynadan.memnun kalırsan devam .bence alınıp denenebilir.belkide ince ya daha rahat edecekler.

kızlar mahkeme bugün olacak..daha olmamış..ben de endişeli bi şekilde bekliyorum..sabah kavga çıkmış..mert de gitmişti..mert babasına gitmek istemiş..cocuk 2 gündür orda,biliyo gittiğini,gelip görmemiş..çarşıda karşılaşınca mert de koşmuş..babam da gitme demiş,adam da küfür etmiş babama..cocuğumu siz aldınız benden demiş..gerizekalı bigün gelip gördün mü?göreyim dedin de engel olan mı oldu? 1 kuruş para vermedin, cocuklarına o adam bakıyor..karşılığı küfür olacaktı demekki..
neyse bol bol dua ediyorum,içimde bi sıkıntı..sizleerde dua ederseniz memnun olurum.kavga gürültü olmadan döner gelirler inşallah..mahkemede hayırlısıyla ablamın lehine sonuçlanır..

müşterideyim net gidip geliyo..

işte böyle durumlarda arada kalan o zavallı çocuklara oluyor maalesef...
baba desen baba,ama nasıl baba...
herkes bi şekilde hayatına devam ediyor ama o çocuğun psikolojisi kimbilir nasıl etkileniyor. hele küfür hır gür olunca...
haklarında hayırlısı hülyacım. allah ıslah eder inşallah o babayı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…