2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

malesef öyle..ben burada ne kadar yapıcı olsam da,yaralarını sarmaya alışsam da,bi anda herşey yıkılıyor işte..eminim mertin aklında dedem babamla görüşmemi istemiyor diye bi düşünce kaldı..

merti psikologa götürdük burda..doktor diyor ki,burada kimsenin suçu yok,tek suçlu baba..çünkü baba aramaz,baba sormaz,baba ihtiyaçları karşılamaz..anne babayı arar,mertle görüş biraz diye,baba bi daha beni aramayın der..

Son düzenleme:

canım inşallah herşey gönlünüze göre olur. babalar malesef bu kadar hassas olmuyorlar.kime nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorlar.allah bildiği gibi etsin böyle insanları ne olursa olsun senin çocuğuna bakan o yaştaki insana küfür edilmez..inşallah biran önce iyi haberlerle gelirler hülyacım..

kızlar ben yeni doğduğunda uyu oynayı kullandım ama 4 numarası esnek bantlı deil ondan aktif bebeğe geçtim o daha güzel yanı yan cırtları esnek daha süslü dış kısmı da yumuşak uynu oynanın yan cırtları esnek deil bide sadece önde süsü var ben memnunum ya diğer bezleri nasıl değiştiriyosam öle değiştiriyorum sızmıyo gece felan
ama aktif bebek daha pahalı uyu oynayı 14,5 a aldım 66 lı aktif bebeğinde 25 mi neydi

hülyacım mahkeme işi inş. iyi geçer aksilik olmaz ben burda aradaki sıkıntıları çok görüyorum
ilgisiz babada olur piskopat babada Allah yardımcınız olsun cnm

iş zora gelincede oğlumdan ayırdınız olur dimi vazifelerini yerine getirmezsen daha başına neler gelir bundan haberleri olmaz

bu uyu oyna turuncu paket olan dimi...bizdede o pişik yaptı 2 paket filan kullandık ama ikisindede aynı oldu.yan bantlar ve beli esnek olmadığı için bacak araları filan çok sıktığından kıpkırmızı oldu...geçen hafta annemlerde bime gittim onlara yakın die huggıes prima vardı normalde ama ogün yoktu..bimin bezi varya jenny &will ismi ondan aldım çook memnun kaldım kullananınız varmı bilmiyorum ne pişik yaptı ne başka bişiy kremli ve çok hoş kokusu var.bitmek üzere yine ondan alıcam çokta uygun

evet cnm turuncu paket
bimdekini bende merak ediyodum memnun kaldınsa bende denicem cnm

o zaman hiç gerek yok saol zeynepcim

ay canım ya haklısın valla şikayet etmiyorum zaten çok şükür yanımda yakınımda

allah belasını versin dangalak nankör
babalık taslıyo bide
dualarım hep sizinle hülyacım allah tezzamanda ablanı kurtarsın şu işten alnının akıyla...allah gönlüne göre verir inş hacerin ...hakediyo fazlasıyla

anam esnek değilse hiç gere kyok o zaman benimki sıkıntılı esnek olması lazım
bimin bezinin başına vrıyorum hep ama vazgeçiyorum pişik yaparsa diye

ben memnunum esmacım tabii gencerde memnun:)) bana daha önce ecrin dilanın annesi fatoş söylemişti güzel kullanıyorum die ozamanlar bime gidememiştim bide evde stok vardı geçen haftaya nasipmiş inşallah tekrar gidebilirimde alırım tekrar bize çok uzak bim(

2günlük aradansonra apartmandaki aktivitelere katılma zamanı geldi bugün bi komşu mevlüt okutuyomuş gencerde uyuyoken gidip hazırlanayım işlerde duruyor pöööf hepinizi öpüyorum inşallah gelirim tekrar

allahım yaa.ne sinir bozucu bişey.ailen diye bağrına bastığın kişiler nelerd ediyo.allah böylelrinden uzut etsin hepimizi.bizde kardeşimin altınların alana kadar zaman geçti tabi.bizim taktıklarımız ahrcamı beyfendi neymişş.param yok diyo gerizikelıı.kardeşimde her ne kadar dava varsa açarım nafakad isterim maddi manevi tazminat acarım diyepce ödü koptu aptalında allahtan mahkemede getirmişti..azıcık bi terbiyesi olsa öyle yapmazdı babana.çocuklarda bübünce anlalar hülyacım ama işte.şimdi küçükler ..allp yardımcınız olsun. umarım tez vakitte istegi şikeldi sonuçlanır ..meraktayız.

evet evet sadece tek fark bantları esnek değil.bende kullandım bi sorun aşamadık.ben burda bulamıyorum.bulsan yine alabilirim.ama hiç gece denemdim açıkcası gündüz kulanıyordum.

bimdikini ilk tavsiye eden akpak olmuştu.oda memnundu.yaa geçenalalım dedim eşime.yok iyi değildir ded.almadık.en azından küçük bi tane alayım deneyeymi dimi.benim dibimde bim.bi deneyeyim.

hadi git bakimm.özlemişsindir.ya merak ettem gencer seni görünce ne yapıyordu işten gelince.sabah uyanınca seni yanıda görünce seiniyordur yaa

virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruszzzzzzzz. tek kelime ile.

Hülya bence sen ara babanı tembihle canım alttan alsın.ablama destek ol alttan al laf etme bırak sona yaklaştınız cılkı çıkmasın.aslında sonu başıda değilde baban orda ee evin erkeği olunca ona yüklenirler.kimsenin demesi ile olmuyor işte insanın içinde adamlık yoksa sonuç kötüde olsa daha kötü akla geliyor.

Mertte haklı aslında o babam onu almadı bunu yapmadı diye aklına getirmez düşünemez ki daha bu sorumluluklar için çok erken babam diyip boynuna atlıyacak.inşallah bundan sonra yüzleri hep güler hiç can sıkıcı birşey yaşamazlar.

[

hava çok güzel çakayımda çocukları dolaştırayım az.banada iy gelir.geçen oyuncak aldım çok güzel müzikli hemde hayvan sesleri çıkartıyo.15liraydı.şimdi çalışmıyo ya.pilini falanda değiştirdim yok.oyuncakcıya geçen gittim çalışmıyo getirecegim dedim.getirme benden alırken çılışıyorsa değiştirmemde yaptırmtmamda diyo.gerizekalı yaa.iyice burdan soutuyorlar ya.nası bi yer anlamadımki burayı.şimdi bi tamirci bulursam yaptıracgım kızların ikiside çok sevmişti.az gürültülü ama defne elindin indirmiyordu.nereyede yaptıracgım hiç bi fikremde yok dolana dolana sora sora bi yer bulurum inşallah..

eşiminde rotasyon yerleri değişti gerçi şimdi taslak halinde ama yürürlüge 3-4 aya kadar girer.adanayı 2.bölge yapmışlar 1.bölgeldi daha önce.şimdi 1bölgede ankara.antalya ve izmir falan var.ee neymiş.1.böyle nereyi istersen sec oraya gidip kalacakmışız.ankara yada antalya diyoruz 1 bölgeye.ee 2 böyle adana olacakmış.sonrada orda emekli olup kalacakmışızbende yıllır sonraya plan yapma dedim.benim kızların nerdeyse ben ordayım dedim.kızlarımda adanada okuyacakmış.ünvs falan.şimdi bana diyo aralıkta araba taksitimiz bitiyo .hiç ara vermeden ev takstine girelim.kredi cekelim adanadan bi eve alalım veririz kiraya sonrada biz gelir yerleşiriz diyo.beni sinir ediyo yaa..dur bakalım dedim.ya ben oralarda yaşamak istemiyorum benim gönlümü edecermiş.biricik kadım gelir diyo.yağ yakıyo bana biliyom..neyse 1 yıl sonra kim öle kim kala dedim.oda tabi tabi sen şimdiden kendini alıştırda diyo:)))
kısmetse ocakta taindilekçemizi verecegiz.aslında burası 5 yıl ama artık çekemeyecegiz buraları.2 yıl zorunluluk vaddı.ocakta dlekceyi veririm 2012 yazada gderiz antalya yada ankaradaya artık hangisini secersen diyo..bende buralardan gitmek istiyorum artık.çok sıkıldım maraştan

bu yıl tatil yerimizde belli oldu kısmetse çanakkaleye gidiyoruz.eşimin maliye arkadaşlarıyla biz her yıl bi yere gidip tatil yapıyorduk.alanyayada geldiler biz ev sahbi olduk.tabi biz dail hepimiz otaldeydik.buy yılda çanakaledeki arkadaşı ev sahibi oluyo.gdelimmi dedi.tamam dedim.defne çin fedakarylık yeter artık.iyice büyüdü.geçen yıl onlar trabzona gitti biz bebek daha 3 aylık dedik kaldık.halbuki ne kadar hevesliydim trabzona gitmeye.kısmek artık..
çok yazdım üşenmeden okurmusunuz bilmem..:))

Geçmiş olsun canım umarım ateşi sadece diştendir .Kulak yada boğazında bişey olmasında

kızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
Sizede çok geçmiş olsun canım .Umarım basit bişeydir kıyamam ya hiç bir bebeğimiz hasta olmasın

Allah yardımcınız olsun canım .Bilirim ne kadar zor olduğunu ister istemez sizide en çokta babanı etkileyecek .Malum bizdede örümcek vardı ya kocası evimizin camlarını mı kırmadı , Karısının işyerine gidip bıçak mı çekmedi daha neler neler .En sonunda kadın aileme zarar verecek diye kocasına döndü .Tabi oğluda babasına acayip düşkün birazda Mertkanı kıskanıyordu .Büyük ihtimalle mikrop babası onlar seni sevmiyor dayının çocuğunu seviyor falan diyordu galiba .Çocuk resmen huy değiştirmişti .Ne yaptı etti kandırdı geri gitti

iş zora gelincede oğlumdan ayırdınız olur dimi vazifelerini yerine getirmezsen daha başına neler gelir bundan haberleri olmaz
Sende işi bırakmışsın canım hakkınızda hayırlısı olsun .Kaynanada diyecek sözüm yok çok sinir oluyorum böyle yaptıklarında.Zaten insana çocuğunu bırakıp işe gitmek zor gelirken birde onlar zorluk çıkarmasa olmaz

aa ben virüs yazmadım ki ama şe- ref-siz yazdım virüs çıkmış .bu ne şimdi.

Sansürlemişler demekki

nasılsınız hanımlar.. bursa soğuk yahu dışarı çıkamıyorum canım sıkıldı evde.. sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…