kızlar mahkeme bugün olacak..daha olmamış..ben de endişeli bi şekilde bekliyorum..sabah kavga çıkmış..mert de gitmişti..mert babasına gitmek istemiş..cocuk 2 gündür orda,biliyo gittiğini,gelip görmemiş..çarşıda karşılaşınca mert de koşmuş..babam da gitme demiş,adam da küfür etmiş babama..cocuğumu siz aldınız benden demiş..gerizekalı bigün gelip gördün mü?göreyim dedin de engel olan mı oldu? 1 kuruş para vermedin, cocuklarına o adam bakıyor..karşılığı küfür olacaktı demekki..
neyse bol bol dua ediyorum,içimde bi sıkıntı..sizleerde dua ederseniz memnun olurum.kavga gürültü olmadan döner gelirler inşallah..mahkemede hayırlısıyla ablamın lehine sonuçlanır..
müşterideyim net gidip geliyo..
malesef öyle..ben burada ne kadar yapıcı olsam da,yaralarını sarmaya alışsam da,bi anda herşey yıkılıyor işte..eminim mertin aklında dedem babamla görüşmemi istemiyor diye bi düşünce kaldı..
merti psikologa götürdük burda..doktor diyor ki,burada kimsenin suçu yok,tek suçlu baba..çünkü baba aramaz,baba sormaz,baba ihtiyaçları karşılamaz..anne babayı arar,mertle görüş biraz diye,baba bi daha beni aramayın der..
kızlar ben yeni doğduğunda uyu oynayı kullandım ama 4 numarası esnek bantlı deil ondan aktif bebeğe geçtim o daha güzel yanı yan cırtları esnek daha süslü dış kısmı da yumuşak uynu oynanın yan cırtları esnek deil bide sadece önde süsü var ben memnunum ya diğer bezleri nasıl değiştiriyosam öle değiştiriyorum sızmıyo gece felan
ama aktif bebek daha pahalı uyu oynayı 14,5 a aldım 66 lı aktif bebeğinde 25 mi neydi
hülyacım mahkeme işi inş. iyi geçer aksilik olmaz ben burda aradaki sıkıntıları çok görüyorum
ilgisiz babada olur piskopat babada Allah yardımcınız olsun cnm
bu uyu oyna turuncu paket olan dimi...bizdede o pişik yaptı 2 paket filan kullandık ama ikisindede aynı oldu.yan bantlar ve beli esnek olmadığı için bacak araları filan çok sıktığından kıpkırmızı oldu...geçen hafta annemlerde bime gittim onlara yakın die huggıes prima vardı normalde ama ogün yoktu..bimin bezi varya jenny &will ismi ondan aldım çook memnun kaldım kullananınız varmı bilmiyorum ne pişik yaptı ne başka bişiy kremli ve çok hoş kokusu var.bitmek üzere yine ondan alıcam çokta uygun
uyu ve oyna çok ince evet.
geceleri hiç gitmez. gündüzde habire değişmek lazım. 3-4 saatte bi değiştiğin bezi 2 saate bi değişmen lazım. yine aynı hesaba gelicek bi süre sonra. daha ucuza ama daha sıklıkla bez alman gerekicek. bi esprisi yok yani...
en güzelini yapıyosun gülşahcım keşke benimde annem yanımda yakınımda olsaydıda hergün gitseydim.sadece pazarları evde gidiyorum her hafta yazık kadıncaz iş yapmaktan 1 haftalık yemek yapmaktan başını kaldırıp iki haldert lafı edemiyoruz dahada sinir olup gelyorum
kızlar mahkeme bugün olacak..daha olmamış..ben de endişeli bi şekilde bekliyorum..sabah kavga çıkmış..mert de gitmişti..mert babasına gitmek istemiş..cocuk 2 gündür orda,biliyo gittiğini,gelip görmemiş..çarşıda karşılaşınca mert de koşmuş..babam da gitme demiş,adam da küfür etmiş babama..cocuğumu siz aldınız benden demiş..gerizekalı bigün gelip gördün mü?göreyim dedin de engel olan mı oldu? 1 kuruş para vermedin, cocuklarına o adam bakıyor..karşılığı küfür olacaktı demekki..
neyse bol bol dua ediyorum,içimde bi sıkıntı..sizleerde dua ederseniz memnun olurum.kavga gürültü olmadan döner gelirler inşallah..mahkemede hayırlısıyla ablamın lehine sonuçlanır..
kızlar ben yeni doğduğunda uyu oynayı kullandım ama 4 numarası esnek bantlı deil ondan aktif bebeğe geçtim o daha güzel yanı yan cırtları esnek daha süslü dış kısmı da yumuşak uynu oynanın yan cırtları esnek deil bide sadece önde süsü var ben memnunum ya diğer bezleri nasıl değiştiriyosam öle değiştiriyorum sızmıyo gece felan
ama aktif bebek daha pahalı uyu oynayı 14,5 a aldım 66 lı aktif bebeğinde 25 mi neydi
bu uyu oyna turuncu paket olan dimi...bizdede o pişik yaptı 2 paket filan kullandık ama ikisindede aynı oldu.yan bantlar ve beli esnek olmadığı için bacak araları filan çok sıktığından kıpkırmızı oldu...geçen hafta annemlerde bime gittim onlara yakın die huggıes prima vardı normalde ama ogün yoktu..bimin bezi varya jenny &will ismi ondan aldım çook memnun kaldım kullananınız varmı bilmiyorum ne pişik yaptı ne başka bişiy kremli ve çok hoş kokusu var.bitmek üzere yine ondan alıcam çokta uygun
elifçim Allah tan bize yakın bim var valla
evet evet sadece tek fark bantları esnek değil.bende kullandım bi sorun aşamadık.ben burda bulamıyorum.bulsan yine alabilirim.ama hiç gece denemdim açıkcası gündüz kulanıyordum.kızlar ben yeni doğduğunda uyu oynayı kullandım ama 4 numarası esnek bantlı deil ondan aktif bebeğe geçtim o daha güzel yanı yan cırtları esnek daha süslü dış kısmı da yumuşak uynu oynanın yan cırtları esnek deil bide sadece önde süsü var ben memnunum ya diğer bezleri nasıl değiştiriyosam öle değiştiriyorum sızmıyo gece felan
hülyacım mahkeme işi inş. iyi geçer aksilik olmaz ben burda aradaki sıkıntıları çok görüyorum
ilgisiz babada olur piskopat babada Allah yardımcınız olsun cnm
2günlük aradansonra apartmandaki aktivitelere katılma zamanı geldibugün bi komşu mevlüt okutuyomuş gencerde uyuyoken gidip hazırlanayım işlerde duruyor pöööf hepinizi öpüyorum inşallah gelirim tekrar
Geçmiş olsun canım umarım ateşi sadece diştendir .Kulak yada boğazında bişey olmasındaçoklu alıntı yapamadım ya site değişmiş biraz galiba neyse..
uğrayamıyorum kızlar düzenli olarak giremiyorum artı ipek tam düzene girdi girecek derken 3 haftadır sürekli ateşle mücadele ediyoruz. ilk hafta ateşini hiç düşüremedik doktora göre bişi yok. bir iki gün ya da en fazla 4 gün bitiyor sonra gene başlıyor. şimdi de ateşli kahvaltı etmeden uyudu gitti. eşim de laptop ı evde bıraktı hülyaya da hediyesini yeni yollamıştım alıp almadığını merak ettim o yüzden girebildim. en büyük derdimiz iki azı dişimiz birden geliyor çok ağrısı var onu böyle görmek beni mahvediyor. jel kısa süre etkili oluyor ateşli olsun olmasın eğer çok ağrısı varsa calpol veriyorum. çok yıpratıcı çok zorbüyüyormus cocuık valla
Sizede çok geçmiş olsun canım .Umarım basit bişeydir kıyamam ya hiç bir bebeğimiz hasta olmasınkızlar gunaydın
dun gece ıpek ateşlendi
düşürdüm ama sabah yine çıktı
yine düşürdüm
bakalım akşama kadar çıkarsa sürekli dr. a götürücem
pek giremicem o yüzden bugün.
Allah yardımcınız olsun canım .Bilirim ne kadar zor olduğunu ister istemez sizide en çokta babanı etkileyecek .Malum bizdede örümcek vardı ya kocası evimizin camlarını mı kırmadı , Karısının işyerine gidip bıçak mı çekmedi daha neler neler .En sonunda kadın aileme zarar verecek diye kocasına döndü .Tabi oğluda babasına acayip düşkün birazda Mertkanı kıskanıyordu .Büyük ihtimalle mikrop babası onlar seni sevmiyor dayının çocuğunu seviyor falan diyordu galiba .Çocuk resmen huy değiştirmişti .Ne yaptı etti kandırdı geri gittikızlar mahkeme bugün olacak..daha olmamış..ben de endişeli bi şekilde bekliyorum..sabah kavga çıkmış..mert de gitmişti..mert babasına gitmek istemiş..cocuk 2 gündür orda,biliyo gittiğini,gelip görmemiş..çarşıda karşılaşınca mert de koşmuş..babam da gitme demiş,adam da küfür etmiş babama..cocuğumu siz aldınız benden demiş..gerizekalı bigün gelip gördün mü?göreyim dedin de engel olan mı oldu? 1 kuruş para vermedin, cocuklarına o adam bakıyor..karşılığı küfür olacaktı demekki..
Sende işi bırakmışsın canım hakkınızda hayırlısı olsun .Kaynanada diyecek sözüm yok çok sinir oluyorum böyle yaptıklarında.Zaten insana çocuğunu bırakıp işe gitmek zor gelirken birde onlar zorluk çıkarmasa olmaziş zora gelincede oğlumdan ayırdınız olur dimi vazifelerini yerine getirmezsen daha başına neler gelir bundan haberleri olmaz
aa ben virüs yazmadım ki ama şe- ref-siz yazdım virüs çıkmış .bu ne şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?