2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

daha neler var neler..çooookk zor,Allah kimsenin başına vermesin..

ayşegül ben okudum hepsini :) ayy ne biliiim,tabiki antalya ya da ankara daha iyi olur.adanada kayınvaliden varken..neyse hayırlısı olsun bacım..çanakkale de çok güzel..iyi şeçim

nasılsınız hanımlar.. bursa soğuk yahu dışarı çıkamıyorum canım sıkıldı evde.. sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı???

Ayşegül bende yazacaktım unuttum bak .Eşin belki ailesi orda diye Adanayı istiyordur ama ne bileyim.Kızların geleceği ve seni de az çok tanıdığım kadarıyla orası size uymaz .Ankara veya Antalya sanki size daha uygun .Kimse yanlış anlamasın ama eşimin halası Adanada yaşıyor ondan duyduklarımdan dolayı böyle dedim .Ama tabi aile olarak en iyi kararı yine siz vereceksiniz .Hakkınızda en hayırlısı neresiyse orası olur inş.

nasılsınız hanımlar.. bursa soğuk yahu dışarı çıkamıyorum canım sıkıldı evde.. sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı???

İyiyiz canım hep aynı valla burasıda soğuk ve yağmurlu .Bizde eve hapis olduk kaldık
Sen nasılsın paşa nasıl

İyiyiz canım hep aynı valla burasıda soğuk ve yağmurlu .Bizde eve hapis olduk kaldık
Sen nasılsın paşa nasıl

sağol tuğbacım iyiyiz ömür de iyi grip olmuştuk ailecek ama iyiyiz şimdi allaha şükür.. merkancım nasıl? kocaman adam oldular artık yaa..

selamlarrr...

adaşım, ablanın mahkemesinden hayırlı haberler alırsınız inş. ben öyle babanın...

hasta olan bebişlerre geçmiş olsunn.
ayşegülcüm, hakkınızda hayırlısı cnm. uzlaşıp, karar verirsiniz siz tayin için. şimdiden dert etmenin anlamı yok bence: daha çook var.

tuğba, niye adana ile ilgili öyle dedin? biz de adanada yaşıyoruz. yani ne duydun, onu merak ettim?

Son düzenleme:
sağol tuğbacım iyiyiz ömür de iyi grip olmuştuk ailecek ama iyiyiz şimdi allaha şükür.. merkancım nasıl? kocaman adam oldular artık yaa..
İyi oda galiba diş çıkarmaya çalışıyor bu aralar huyu suyu değişti yine onun dışında herşey aynı
Sizde atlatmışsınız hastalığı şükür

Selam canım yazdım ya şekerim eşimin halası orda yaşıyorda pek mennun değildi ortamdan .Bişeyler anlatmıştı da ordan aklıma geldi .Ben bilemiyorum tabide oğlunun arkadaş ortamını yaşadıkları çevreyi benimseyememiş onu dedim .Yoksa kötü olarak söylemedim sakın yanlış anlama canım

ankara yada antalyayı sana yem kullanıyor ama az daha zam geçip emeklilik yaklaşınca Adanadayız bil diyor.bak seninki aileme çokta yakın olmıyayım diyenlerden ama yinede yakın olma planları yapanlardan.hakkınızda hayırlşısı tabii ama sen yine ankara yada Antalyada kalmanın yollarını ara canım.
Adanada güzel tabii ama sen pek istemiyorsun.

oyy ayşegüll derin mevzuu eşin seni ikna edicene çok inanıyo baksana
hakkınızda hayırlısı inş istediğin olur

hee canın sıkılmasa gelmiycen zaten nirdesin sen bakayım

burcu inanki ondan değil sömestr tatilinde annemler geldi sonra ben onlara gittim adapazarına kaldım biraz sonra geldik ailecek grip olduk feci durumdaydık. ancak kendimize geldik.. birkaç zamandır da misafirimiz vardı ya da biz gittik misafirliğe pek bi alıştım herhalde şimdi ev boş olunca sıkıldım valla..
kızma bana kızma

Kızlar yoğunum okuyorum yazamadım
yarın aşımız var derintoşumun yaptıran varmı su çiçeği

ayşegülcüm inşallah gönlüne göre bir yere yerleşir ve orada kızlarını büyütürsün.
yaz için tatil planınızın şimdiden kesinleşmesi ne güzel.güzel zaman geçireceğini şimdiden hayal et motive eder seni.ee yakında kilolarda gidiyor yaza tam anlamıyla hazır olacaksın süper.

evet cnm turuncu paket
bimdekini bende merak ediyodum memnun kaldınsa bende denicem cnm

prima aktif paket kullanıyorum bende.fatolina da bim deki bezden memnun kalmıştı tavsiye ediyordu.ama benim eşim pek yanaşmaz ucuzsa vardır bişeyi diyor.pişikle uğraşma bide bundan memnunsan değiştirme diyor.

sütaş ve pınarın pastorize tereyağlarını kullanıyorum canım bende.

herkese ayrı yemek pişirincede yine çok oldu değilmi.hamarat kadının halide başka oluyor canım...

elifcim demek sizin için hayırlısı böyleymiş.artık gencer büyüdüğünde sana iş hayatına atılmak düşüyor.
kayınvaliden gelse ne olur sanki bu soğukta çocuğu perişan etmenin ne anlamı var.

sağolsun benim kayınvalidem havalar ısınana kadar ben gelir bakarım sizde yağıza diyor.ısınıncada ben alır kendi evime götürür orada bakarım akşamda siz gelir alırsınız diyor.buda kaynana seninkide kaynana..

serapcım sağlık ocaklarının yaptığı bir aşı değil sanırım bu.çünkü bizim aşı kartımıza 15 ağustosda gelin diye yazdılar.
özeldemi yaptırıyorsun aşıyı.

pınarcım evet özelde yaptırıyorum aşılarını bizi bu ay çağırdı gidicez başka yaptıran yokk mu

ahhh ayşegül çanakkale mi
bekarken hemen hemen her yaz giderdik orda kepez çıkışnda askeri kamp var 10 gün kalırdık
çok güzeldir çanakkale yaşamak istediğim yerlerden biri. canım çanakkalem keşke ersini ikna etsemde bizde gidebilsek
bu arada tayin işi... adana ya gidersen kaynanangillerin burnunun dibinde olmicanmı. uzaktan iyi ama yakına gidince sinirlerini bozabilirler. eşinle enine boyuna bi konuşman lazım...

serap bende özelde yaptırıyorum
bu ay 8 inde gidicez su çiçeği aşımız var erkene aldı.

ipeğin yine ateşi çıktı 38.3 kadar çıktı calpol verdim yine
6 saatte bi yükseliyo ilacın etkisi geçince.
ama çok iyi bi yeri ağrısa ağlar biliyorum çocuğumu o yüzden götürmedim doktora ne bileyim keyfi iyi ya kararsız kaldım

Son düzenleme:
ayşegül cüm için amma dolmuş cnm ya
hakkınızda hayırlısı olsun cnm

hee bütün haberleri bi arad vereyim dedim:)

evet ailesi orda diye istemiyorum.aslında bi kötülüklerin görmedim ama ben yinide estimiyorum..

tabi herkes orda oda orda olmak istiyo.

kızderdim adana değil.eşimin ailesi ankarada olsun ankarayıda istemem.ailesiyle bu güne kadar bişey yaşamadım aam ben yinide istimoyurm.bi pohluk olur diye korkuyom işte(
adana olsak sizler aklıma geliyo anlarla dahada zun süreli görüşmelirim olur ne güzel diym sonra.

oyy ayşegüll derin mevzuu eşin seni ikna edicene çok inanıyo baksana
hakkınızda hayırlısı inş istediğin olur

kna edecegini sanıyo.bende bıraz öyleyimdir.iyi niyetli olan şeylere dayanamm.off

Kızlar yoğunum okuyorum yazamadım
yarın aşımız var derintoşumun yaptıran varmı su çiçeği

serap biz 15 ayda sağlık ocagından yaptıracgız.
özel olarak ratovirüs.hepatit-a.ve su çiçegi oluyo .onunda irini vurdurduk işte rotavirüs.kızmetse 15 ayda su çiçeg dediler.

valla yemek ettimde ettim:)
hee deniz kum..güneşş..ohh mayo giymeden denize girmeden olurmu:) şimdiden veriyomki aza incecik geriyim.inşalla yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…