nasılsınız hanımlar.. bursa soğuk yahu dışarı çıkamıyorum canım sıkıldı evde.. sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı???
İyiyiz canım hep aynı valla burasıda soğuk ve yağmurlu .Bizde eve hapis olduk kaldık
Sen nasılsın paşa nasıl
İyi oda galiba diş çıkarmaya çalışıyor bu aralar huyu suyu değişti yine onun dışında herşey aynısağol tuğbacım iyiyiz ömür de iyi grip olmuştuk ailecek ama iyiyiz şimdi allaha şükür.. merkancım nasıl? kocaman adam oldular artık yaa..
Selam canım yazdım ya şekerim eşimin halası orda yaşıyorda pek mennun değildi ortamdan .Bişeyler anlatmıştı da ordan aklıma geldi .Ben bilemiyorum tabide oğlunun arkadaş ortamını yaşadıkları çevreyi benimseyememiş onu dedim .Yoksa kötü olarak söylemedim sakın yanlış anlama canımselamlarrr...
adaşım, ablanın mahkemesinden hayırlı haberler alırsınız inş. ben öyle babanın...
hasta olan bebişlerre geçmiş olsunn.
ayşegülcüm, hakkınızda hayırlısı cnm. uzlaşıp, karar verirsiniz siz tayin için. şimdiden dert etmenin anlamı yok bence: daha çook var.
tuğba, niye adana ile ilgili öyle dedin? biz de adanada yaşıyoruz. yani ne duydun, onu merak ettim?
nasılsınız hanımlar.. bursa soğuk yahu dışarı çıkamıyorum canım sıkıldı evde.. sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı???
hee canın sıkılmasa gelmiycen zatennirdesin sen bakayım
hee canın sıkılmasa gelmiycen zatennirdesin sen bakayım
hava çok güzel çakayımda çocukları dolaştırayım az.banada iy gelir.geçen oyuncak aldım çok güzel müzikli hemde hayvan sesleri çıkartıyo.15liraydı.şimdi çalışmıyo ya.pilini falanda değiştirdim yok.oyuncakcıya geçen gittim çalışmıyo getirecegim dedim.getirme benden alırken çılışıyorsa değiştirmemde yaptırmtmamda diyo.gerizekalı yaa.iyice burdan soutuyorlar ya.nası bi yer anlamadımki burayı.şimdi bi tamirci bulursam yaptıracgım kızların ikiside çok sevmişti.az gürültülü ama defne elindin indirmiyordu.nereyede yaptıracgım hiç bi fikremde yok dolana dolana sora sora bi yer bulurum inşallah..
eşiminde rotasyon yerleri değişti gerçi şimdi taslak halinde ama yürürlüge 3-4 aya kadar girer.adanayı 2.bölge yapmışlar 1.bölgeldi daha önce.şimdi 1bölgede ankara.antalya ve izmir falan var.ee neymiş.1.böyle nereyi istersen sec oraya gidip kalacakmışız.ankara yada antalya diyoruz 1 bölgeye.ee 2 böyle adana olacakmış.sonrada orda emekli olup kalacakmışızbende yıllır sonraya plan yapma dedim.benim kızların nerdeyse ben ordayım dedim.kızlarımda adanada okuyacakmış.ünvs falan.şimdi bana diyo aralıkta araba taksitimiz bitiyo .hiç ara vermeden ev takstine girelim.kredi cekelim adanadan bi eve alalım veririz kiraya sonrada biz gelir yerleşiriz diyo.beni sinir ediyo yaa..dur bakalım dedim.ya ben oralarda yaşamak istemiyorum benim gönlümü edecermiş.biricik kadım gelir diyo.yağ yakıyo bana biliyom..neyse 1 yıl sonra kim öle kim kala dedim.oda tabi tabi sen şimdiden kendini alıştırda diyo:)))
kısmetse ocakta taindilekçemizi verecegiz.aslında burası 5 yıl ama artık çekemeyecegiz buraları.2 yıl zorunluluk vaddı.ocakta dlekceyi veririm 2012 yazada gderiz antalya yada ankaradaya artık hangisini secersen diyo..bende buralardan gitmek istiyorum artık.çok sıkıldım maraştan
bu yıl tatil yerimizde belli oldu kısmetse çanakkaleye gidiyoruz.eşimin maliye arkadaşlarıyla biz her yıl bi yere gidip tatil yapıyorduk.alanyayada geldiler biz ev sahbi olduk.tabi biz dail hepimiz otaldeydik.buy yılda çanakaledeki arkadaşı ev sahibi oluyo.gdelimmi dedi.tamam dedim.defne çin fedakarylık yeter artık.iyice büyüdü.geçen yıl onlar trabzona gitti biz bebek daha 3 aylık dedik kaldık.halbuki ne kadar hevesliydim trabzona gitmeye.kısmek artık..
çok yazdım üşenmeden okurmusunuz bilmem..:))
evet cnm turuncu paket
bimdekini bende merak ediyodum memnun kaldınsa bende denicem cnm
ha aklımdayken size bişiler sorucam kaçmayın
çocuklara tereyağ hangi marka veriyosunuz kahvaltılıkmı başka bişimi? nedir yani
bidee bu primanın uyu ve oynasını aldınızmı hiç diğerlerinden farkı ne...?
işlerime bakayım.bugün biraz rahatım.maliye haftasındaydıkya.bugün yemek düzenleniyo eşlar falan otelde.ama ben gidemeyecegim çocuklarla olmuyo böyle yerler.hem 7 gibi gidilecek defnenin uyku saatlerinin yaklaştığı vakit.o saatlerde genelde mızır mızım oluyo.amaan artık eşim zorunla tabi o gidecek.ee o olmayınca bizde zeyneple canımızın çektigini yiyelim didek.benimki koloy artık diyete uygun bi yemek yapırım kendime.zeyepte ne istiyorsa onu yapıcam artık..defneyede bi sebze çorbası tamamdır..ama gene çok yemek oldu ya
işten dayanamadığın için ayrılmadım canlarım.aslında bir çok olumsuz yanı vardı özellikle hülyacım seninde söylediğin gibi çok yoğun çalışacaktım..en önemlisi kayınvalideciğimmm hanfendü eve gelip bakmak konusunda yan çizdi.işe başlamadan önce tamam demişti neymiş söz vermemiş..aklınızda olsun kızlar böyle bir durumla karşılaşırsanıznoterden anlaşma yapın demekki böyle yapınca olmuyomuş...
ilk 2 gün ona götürdüm durmazsa ağlarsa getirir evi yakın die.. biliyodum böle olucağını aslındada, ki getirmedide demekki durmuş..emizrmemi istemiyo aslında onun amacı bizi ayırmak.. böyle böylee ayrılır işte dedi bana ilk akşam..mesela ben genceri emziriyorum o çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışıyo bağıra bağıra ona bişiyler söylüyo kalksın emmesin diye.. hergün gelip gidemezmiş...el kadar çocuk gitti geldi dün akşama kadar hapşuruk burun akıntısı ateş oldu hiçbunu soran yok..
kocişi aramış sabah gelmediler die(beni aramıyo nerdesiniz nie gelmionuz die) oda beni karıştırmayın o evde inat ediyo sen orda inat ediyosun yaza kadar gelsene eve.uğraştırmasanafilan demiş ee yapamam evde baban var abin var onlar nolcak diyomuş..bizimkide elif çalışmayacak evde çocuk bakcak anne sen bak işine tamam demiş kapatmış teli dahada ne arayan var ne soran
bakalım hayırlısııııı
kusuruma bakmayın kızlar baya uzun oldu ama derdimi bi size dökebiliyorum malesef başka kimse anlamıyo beni
Kızlar yoğunum okuyorum yazamadım
yarın aşımız var derintoşumun yaptıran varmı su çiçeği
serapcım sağlık ocaklarının yaptığı bir aşı değil sanırım bu.çünkü bizim aşı kartımıza 15 ağustosda gelin diye yazdılar.
özeldemi yaptırıyorsun aşıyı.
ayşegül cüm için amma dolmuş cnm ya
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
daha neler var neler..çooookk zor,Allah kimsenin başına vermesin..
ayşegül ben okudum hepsini :) ayy ne biliiim,tabiki antalya ya da ankara daha iyi olur.adanada kayınvaliden varken..neyse hayırlısı olsun bacım..çanakkale de çok güzel..iyi şeçim
Ayşegül bende yazacaktım unuttum bak .Eşin belki ailesi orda diye Adanayı istiyordur ama ne bileyim.Kızların geleceği ve seni de az çok tanıdığım kadarıyla orası size uymaz .Ankara veya Antalya sanki size daha uygun .Kimse yanlış anlamasın ama eşimin halası Adanada yaşıyor ondan duyduklarımdan dolayı böyle dedim .Ama tabi aile olarak en iyi kararı yine siz vereceksiniz .Hakkınızda en hayırlısı neresiyse orası olur inş.
selamlarrr...
adaşım, ablanın mahkemesinden hayırlı haberler alırsınız inş. ben öyle babanın...
hasta olan bebişlerre geçmiş olsunn.
ayşegülcüm, hakkınızda hayırlısı cnm. uzlaşıp, karar verirsiniz siz tayin için. şimdiden dert etmenin anlamı yok bence: daha çook var.
tuğba, niye adana ile ilgili öyle dedin? biz de adanada yaşıyoruz. yani ne duydun, onu merak ettim?
kızderdim adana değil.eşimin ailesi ankarada olsun ankarayıda istemem.ailesiyle bu güne kadar bişey yaşamadım aam ben yinide istimoyurm.bi pohluk olur diye korkuyom işteankara yada antalyayı sana yem kullanıyor ama az daha zam geçip emeklilik yaklaşınca Adanadayız bil diyor.bak seninki aileme çokta yakın olmıyayım diyenlerden ama yinede yakın olma planları yapanlardan.hakkınızda hayırlşısı tabii ama sen yine ankara yada Antalyada kalmanın yollarını ara canım.
Adanada güzel tabii ama sen pek istemiyorsun.
oyy ayşegüll derin mevzuu eşin seni ikna edicene çok inanıyo baksana
hakkınızda hayırlısı inş istediğin olur
Kızlar yoğunum okuyorum yazamadım
yarın aşımız var derintoşumun yaptıran varmı su çiçeği
ayşegülcüm inşallah gönlüne göre bir yere yerleşir ve orada kızlarını büyütürsün.
yaz için tatil planınızın şimdiden kesinleşmesi ne güzel.güzel zaman geçireceğini şimdiden hayal et motive eder seni.ee yakında kilolarda gidiyor yaza tam anlamıyla hazır olacaksın süper.
prima aktif paket kullanıyorum bende.fatolina da bim deki bezden memnun kalmıştı tavsiye ediyordu.ama benim eşim pek yanaşmaz ucuzsa vardır bişeyi diyor.pişikle uğraşma bide bundan memnunsan değiştirme diyor.
sütaş ve pınarın pastorize tereyağlarını kullanıyorum canım bende.
herkese ayrı yemek pişirincede yine çok oldu değilmi.hamarat kadının halide başka oluyor canım...
elifcim demek sizin için hayırlısı böyleymiş.artık gencer büyüdüğünde sana iş hayatına atılmak düşüyor.
kayınvaliden gelse ne olur sanki bu soğukta çocuğu perişan etmenin ne anlamı var.
sağolsun benim kayınvalidem havalar ısınana kadar ben gelir bakarım sizde yağıza diyor.ısınıncada ben alır kendi evime götürür orada bakarım akşamda siz gelir alırsınız diyor.buda kaynana seninkide kaynana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?