ahhh ayşegül çanakkale mi
bekarken hemen hemen her yaz giderdik orda kepez çıkışnda askeri kamp var 10 gün kalırdık
çok güzeldir çanakkale yaşamak istediğim yerlerden biri. canım çanakkalem keşke ersini ikna etsemde bizde gidebilsek
bu arada tayin işi... adana ya gidersen kaynanangillerin burnunun dibinde olmicanmı. uzaktan iyi ama yakına gidince sinirlerini bozabilirler. eşinle enine boyuna bi konuşman lazım...
serap bende özelde yaptırıyorum
bu ay 8 inde gidicez su çiçeği aşımız var erkene aldı.
ipeğin yine ateşi çıktı 38.3 kadar çıktı calpol verdim yine
6 saatte bi yükseliyo ilacın etkisi geçince.
ama çok iyi bi yeri ağrısa ağlar biliyorum çocuğumu o yüzden götürmedim doktora ne bileyim keyfi iyi ya kararsız kaldım
çanakkalaye izmirdeyken.çanakkale haftasında 2 gün tur düzenleyep gitmiştk.çok beğenmiştim.hatta harika.tekrar gitmek çok güzel olacak.tabi bi aksiligimiz olmazsa.keşke sizde gelseniz.şimdid ne zaman gidilecek bi karar veremideen.eşimin kafasını karıştırdımya adam eylülde gideim diyo.ya çok geç.zeynep ana okuluna yazıacak saten işlerimiz olur.hem öylülde serin olur istemem ben.ramazana denk ggelmeyelim diyorlar e tamam en güzeli haziran dedim bende.düşünüyorlar şimdi.oteli ona göre ayarlayacaklar çünkü.
ya evet ailesiyle yimenle bu güne kadar bişey yaşamadım.ama hep uzaktaydık belkide ondan.yakına gelince ben alışık değilim öyle sıkı fıkı olmalara.sanırım sıkılırım.sinirleniim gibi geliyo.benim adamda bi anlasa.ben hayatımı ya ankadarad yada antalyada yaşamak istiyorum.bilmiyoru ne olacak
inceden inceden işle madem alanya yada ankara diye
ama ankara sıkıcı ya deniz yok deniz olmayan yerde duramam gibi geliyo ne bilim
eylülde çanakkale de durulmaz soğuyor hava. bir de bi rüzgarı var ki oranın meşhur... denize çocuklar giremez eylülde su da soğur. haziran iyi gene. bugune kadar yedıgım en guzel dondurmayı canakkale de yedım ben
kordonda denız astsubayı ordu evının karsısında papagan var kız gıt ye hayatında oyle dondurma yememıssındır
bak dıyetteyım ne konusuyom burda
ayşegülcüm hepsini boşver bacım sen izmire gel anacım oh misss şaka bi yana hakkınızda hayırlısı be tatlım nasip nerdeyse ora
hülya canım ablanın hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm babana allah yardımcısı olsun bu işler çok zor üzücü işler inşalalh herşey ablanın lehine olur..
zeynep acep neden yükseliyo soğuk algınlığından olabilir canım inşallah geçer çabucak onun keyiflerini yerim ben
serap bizde yaptırcaz aşıyo zaten özel su çiçeği devlet yapmıyo bize doktor 15. Ayını doldurunca gel dedi..sizinkierken değilmi...ipeğin durumundan dolayı erken istemişti sanırsam doktor zeynep öle yazmıştı sizizn neden erken
ayşegül evet kız maraşı unuttum. yeni evlendiğimiz sene maraştan bi ark bize dondurma getirmiştidondurucu gibi bişeyin içinde sadece beyaz. aromalı yoktu hiç. tek yemelik kucuk kucuk kutularda. oda enfesti hımmmm canım çekti bak
hülyacım,bencede ablan hakkını arasın. böyle 3 kuruşa kapatmasınlar olayı. en azından mert in hakkı olan ne varsa çatır çatır alsın. öyle ben babayım demek kolay. babaysa versin cocugunun hakkını sonuna kadar. anneside işgüzarlık yapmış yani. öldürürmüş oğlu kendini. pehhh... tavra bak ya! belkide bilerek böyle kargaşa çıkardılar mahkeme ertelensin zaman kazanalım diye. stres işte başka bişey değil. sonuclansaydı da kafanız rahatlasaydı. neyse canım yınede hakkınızda hayırlısı tabı herseyden önce. öncelikle mert için hayırlısı olsun. yavrum nasıl etkileniyordur. offff of
su an dustu ama ılacın etkısıylecanım senın kızın atesı dustumu
nesesı yerındeyse ıdara yolu olabılr benım oglumunda bısey yoktu ama ate s cıktı bırden sonra ıdra yolu enfeksıyonu cıktı gece uyumadı ama ertesı gun yıne hıcbısey yoktuu
bı doktora sor ıstersenn
gecmıs olsunn
3 gun bı belırtı vermedımızeynepcim yağızında öyle olmuştu ateşi 38 üzeriydi ilk gün ateşleniyoru calpol verince düşüyor etkisi geçince çıkıyordu.gecede aynı şekilde ateşlenmişti ertesi gün hafif hafif öksürmeye ve hapşurmaya başlamıştı peditus vermiştim 3.gün dr a götürdüm antibiyotiğe başlamak zorunda kalmıştık.
büyük ihtimalle ipeğinde soğuk algınlığıdır.dün kayınvalidemlere gittik bugün yağızın burnu tıkanıyor.arada öksürüp hapşuruyor offf yinemi hasta olacak bu çocuk ya.aman bi kar yağsa yada yaz gelse artık yeterr...
bu arada rejimdeyiz ve açız bacım ne dondurması yaa..
gitsede şu kilolar bizde bol bol yesek dondurmalar.maraş dondurmasını benim bi arkadaşım buzkalıplarının içinde getirmişti cidden tadı güzel oluyor buradaki krem şanti adı altındaki dondurmalardan 10 kat güzel.
su an dustu ama ılacın etkısıyle
6 saat dolunca yıne cıkabılır...
yarına da boyle olursa goturcem benımde aklıma o gelıyor cunku bı hastalık belırtısı yok başka.
3 gun bı belırtı vermedımısadece ateş...
allah allah... bıızm ıpek kulagı dolunca YADA SOGUK ALGINLIGI falan gecırınce anlıyorum ben huysuzlugundan huzursuzlugundan ama tedırgın oldum bak sımdı zaten yarına boyle olursa goturcem...
ay ewet bızede oyle buz kalıplarında gelmıstı nefıstı
neyse susayım agzımın suları aktı
nur canım hosgeldın aramıza
ıpekte oyle wc ye bıle bırlıkte gıdıyoruz
kızlar ablam duruşmadan çıktı..konuştuk..sonuçlanmamış,26 nisana aktarılmışş..1 saat falan sürmüş,baya çetrefilli bi duruşma olmuş..
hakim 130 milyar (eski parayla) tazminat demiş,sonra 80 e düşürmüşler..önceki duruşmada 700 cocuklara 600 ablama nafaka bağlanmıştı..ablam çalıştığı için onun nafaka hakkı düştü..mertin babaannesi dalmış duruşmaya..demiş benim oğlum ödeyemez o parayı,hapse atarlarsa öldürür kendini orda..kadın acayip tutuşmuş..şimdi mahkeme karşı tarafın mal varlığını araştıracakmış..mahkemeye verildiğinde üzerinde ev ve dükkan vardı onları annesine satmıştı..tüm onlar çıkacak ortaya..kadın ablama kızım gel yarın gitme hemen dükkanı üzerine yapayım,aylık 300 lira vereyim diyormuş..dükkan iş merkezi var orada,satsan 20 milyar ediyormuş,kira olarak da aylık 200 getiriyormuş..ev de başka birinin üzerinde görünüyor aslında..dedim niye 80 milyar tazminat hakkın için 20 milyarlık dükkanı alıyorsun..dükkanı satsın evini kendi üstüne alsın,sana da evi versin..300 yerine de 500 isteyecek..kozlar senin elinde sakın taviz verme dedim ama ablam biraz saf akıllıdır dükkana kanabilir..şimdi 2 tarafın avukatlarıyla konuşup bi karar verecekler sanırım..onların avukatı da demiş,hacer hanımın ve ailesinin de mal varlığı araştırılsın..hakim de çok kızmış o avukata..sürekli kızmış yani karşı tarafa. Allahım hayırlısı olsun inşallah..
eğer ordan ev gelirse hemen satar burdan ev alırız onlara..bi de ablam devlet işine girdi mi burda,ohhh bal kaymak,yeme de yanında yat..:)
diğer türlü çankırıya dönmek zorunda kalacaklar..
hadi çıkıyorum ben de..iyi akşamlar..
ayşegül evet kız maraşı unuttum. yeni evlendiğimiz sene maraştan bi ark bize dondurma getirmiştidondurucu gibi bişeyin içinde sadece beyaz. aromalı yoktu hiç. tek yemelik kucuk kucuk kutularda. oda enfesti hımmmm canım çekti bak
hülyacım,bencede ablan hakkını arasın. böyle 3 kuruşa kapatmasınlar olayı. en azından mert in hakkı olan ne varsa çatır çatır alsın. öyle ben babayım demek kolay. babaysa versin cocugunun hakkını sonuna kadar. anneside işgüzarlık yapmış yani. öldürürmüş oğlu kendini. pehhh... tavra bak ya! belkide bilerek böyle kargaşa çıkardılar mahkeme ertelensin zaman kazanalım diye. stres işte başka bişey değil. sonuclansaydı da kafanız rahatlasaydı. neyse canım yınede hakkınızda hayırlısı tabı herseyden önce. öncelikle mert için hayırlısı olsun. yavrum nasıl etkileniyordur. offff of
zeynepcim yağızında öyle olmuştu ateşi 38 üzeriydi ilk gün ateşleniyoru calpol verince düşüyor etkisi geçince çıkıyordu.gecede aynı şekilde ateşlenmişti ertesi gün hafif hafif öksürmeye ve hapşurmaya başlamıştı peditus vermiştim 3.gün dr a götürdüm antibiyotiğe başlamak zorunda kalmıştık.
büyük ihtimalle ipeğinde soğuk algınlığıdır.dün kayınvalidemlere gittik bugün yağızın burnu tıkanıyor.arada öksürüp hapşuruyor offf yinemi hasta olacak bu çocuk ya.aman bi kar yağsa yada yaz gelse artık yeterr...
bu arada rejimdeyiz ve açız bacım ne dondurması yaa..
gitsede şu kilolar bizde bol bol yesek dondurmalar.maraş dondurmasını benim bi arkadaşım buzkalıplarının içinde getirmişti cidden tadı güzel oluyor buradaki krem şanti adı altındaki dondurmalardan 10 kat güzel.
of oofff bu sıpa yüzünden hiç giremiyorum buraya ya
yapışık ikiz gibi dolaşmak istiyor benimle sürekliiiii
biz çanakkaleye gidicez .çocuklara çokta rahat olmuyo ama .herşey dahil yerleri tercih et.kızlar tatil kararınızı verdiniz mi banada fikir verir misiniz çocuklarla rahat olunacak güzel bir otel arıyorum..
günaydın herkese..
günaydın .....
burcu inanki ondan değil sömestr tatilinde annemler geldi sonra ben onlara gittim adapazarına kaldım biraz sonra geldik ailecek grip olduk feci durumdaydık. ancak kendimize geldik.. birkaç zamandır da misafirimiz vardı ya da biz gittik misafirliğe pek bi alıştım herhalde şimdi ev boş olunca sıkıldım valla..
kızma bana kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?