2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çanakkalaye izmirdeyken.çanakkale haftasında 2 gün tur düzenleyep gitmiştk.çok beğenmiştim.hatta harika.tekrar gitmek çok güzel olacak.tabi bi aksiligimiz olmazsa.keşke sizde gelseniz.şimdid ne zaman gidilecek bi karar veremideen.eşimin kafasını karıştırdımya adam eylülde gideim diyo.ya çok geç.zeynep ana okuluna yazıacak saten işlerimiz olur.hem öylülde serin olur istemem ben.ramazana denk ggelmeyelim diyorlar e tamam en güzeli haziran dedim bende.düşünüyorlar şimdi.oteli ona göre ayarlayacaklar çünkü.
ya evet ailesiyle yimenle bu güne kadar bişey yaşamadım.ama hep uzaktaydık belkide ondan.yakına gelince ben alışık değilim öyle sıkı fıkı olmalara.sanırım sıkılırım.sinirleniim gibi geliyo.benim adamda bi anlasa.ben hayatımı ya ankadarad yada antalyada yaşamak istiyorum.bilmiyoru ne olacak

inceden inceden işle madem alanya yada ankara diye
ama ankara sıkıcı ya deniz yok deniz olmayan yerde duramam gibi geliyo ne bilim
eylülde çanakkale de durulmaz soğuyor hava. bir de bi rüzgarı var ki oranın meşhur... denize çocuklar giremez eylülde su da soğur. haziran iyi gene. bugune kadar yedıgım en guzel dondurmayı canakkale de yedım ben
kordonda denız astsubayı ordu evının karsısında papagan var kız gıt ye hayatında oyle dondurma yememıssındır
bak dıyetteyım ne konusuyom burda

evet arada gizli plan yapıyom:81: aceba cayarmı diye.artık alanya olmaz.çünkü be artık büyük şehirlerde yaşamak istiyom.biliyormusun burda daha iyi anladım bende denize alışmışım yaa.valla burnumda tütüyo.bi sıkıldığın zaman sahile gidip gezmek nede güzel olurmu meğer.ankara memleketim.ailem akrabalarım herkes orda.oyüzden iyi bi yer.çok seviyorum ben ankarayı.ama eşimde bende denizi çok seviyoruz.antalyanın iklimide çok güzel.bıcak ve büyük bi yer.soguk derdin olmuyo..ne bileyim hayırlıs olsun artık.
yaa tamam bende dondurmaya bayılırımm.ama bişey diyiyimmii.maraın üstüne daha dondurma yemedim.gerçektende muhteşem.valla yaz gelsin şu kilocuklarda gitsin bol bol burda dondurmay yiyecegim.aslında zeynep olmasa ben her çıkışımda alır yerdim mesin domdurma.ama zeynepte bayılıyo dondurmaya o yüzdeh hasta olursun diye yedirmiyorm.

ayşegülcüm hepsini boşver bacım sen izmire gel anacım oh misss şaka bi yana hakkınızda hayırlısı be tatlım nasip nerdeyse ora

hülya canım ablanın hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm babana allah yardımcısı olsun bu işler çok zor üzücü işler inşalalh herşey ablanın lehine olur..

zeynep
acep neden yükseliyo soğuk algınlığından olabilir canım inşallah geçer çabucak onun keyiflerini yerim ben

serap
bizde yaptırcaz aşıyo zaten özel su çiçeği devlet yapmıyo bize doktor 15. Ayını doldurunca gel dedi..sizinkierken değilmi...ipeğin durumundan dolayı erken istemişti sanırsam doktor zeynep öle yazmıştı sizizn neden erken

evet ya.izmiride çok severim ben:) hayırlısı evet.sağol.

kızlar ablam duruşmadan çıktı..konuştuk..sonuçlanmamış,26 nisana aktarılmışş..1 saat falan sürmüş,baya çetrefilli bi duruşma olmuş..

hakim 130 milyar (eski parayla) tazminat demiş,sonra 80 e düşürmüşler..önceki duruşmada 700 cocuklara 600 ablama nafaka bağlanmıştı..ablam çalıştığı için onun nafaka hakkı düştü..mertin babaannesi dalmış duruşmaya..demiş benim oğlum ödeyemez o parayı,hapse atarlarsa öldürür kendini orda..kadın acayip tutuşmuş..şimdi mahkeme karşı tarafın mal varlığını araştıracakmış..mahkemeye verildiğinde üzerinde ev ve dükkan vardı onları annesine satmıştı..tüm onlar çıkacak ortaya..kadın ablama kızım gel yarın gitme hemen dükkanı üzerine yapayım,aylık 300 lira vereyim diyormuş..dükkan iş merkezi var orada,satsan 20 milyar ediyormuş,kira olarak da aylık 200 getiriyormuş..ev de başka birinin üzerinde görünüyor aslında..dedim niye 80 milyar tazminat hakkın için 20 milyarlık dükkanı alıyorsun..dükkanı satsın evini kendi üstüne alsın,sana da evi versin..300 yerine de 500 isteyecek..kozlar senin elinde sakın taviz verme dedim ama ablam biraz saf akıllıdır dükkana kanabilir..şimdi 2 tarafın avukatlarıyla konuşup bi karar verecekler sanırım..onların avukatı da demiş,hacer hanımın ve ailesinin de mal varlığı araştırılsın..hakim de çok kızmış o avukata..sürekli kızmış yani karşı tarafa. Allahım hayırlısı olsun inşallah..

eğer ordan ev gelirse hemen satar burdan ev alırız onlara..bi de ablam devlet işine girdi mi burda,ohhh bal kaymak,yeme de yanında yat..:)
diğer türlü çankırıya dönmek zorunda kalacaklar..

hadi çıkıyorum ben de..iyi akşamlar..

ayşegül evet kız maraşı unuttum. yeni evlendiğimiz sene maraştan bi ark bize dondurma getirmişti dondurucu gibi bişeyin içinde sadece beyaz. aromalı yoktu hiç. tek yemelik kucuk kucuk kutularda. oda enfesti hımmmm canım çekti bak

hülyacım,bencede ablan hakkını arasın. böyle 3 kuruşa kapatmasınlar olayı. en azından mert in hakkı olan ne varsa çatır çatır alsın. öyle ben babayım demek kolay. babaysa versin cocugunun hakkını sonuna kadar. anneside işgüzarlık yapmış yani. öldürürmüş oğlu kendini. pehhh... tavra bak ya! belkide bilerek böyle kargaşa çıkardılar mahkeme ertelensin zaman kazanalım diye. stres işte başka bişey değil. sonuclansaydı da kafanız rahatlasaydı. neyse canım yınede hakkınızda hayırlısı tabı herseyden önce. öncelikle mert için hayırlısı olsun. yavrum nasıl etkileniyordur. offff of

canım senın kızın atesı dustumu
nesesı yerındeyse ıdara yolu olabılr benım oglumunda bısey yoktu ama ate s cıktı bırden sonra ıdra yolu enfeksıyonu cıktı gece uyumadı ama ertesı gun yıne hıcbısey yoktuu
bı doktora sor ıstersenn
gecmıs olsunn

zeynepcim yağızında öyle olmuştu ateşi 38 üzeriydi ilk gün ateşleniyoru calpol verince düşüyor etkisi geçince çıkıyordu.gecede aynı şekilde ateşlenmişti ertesi gün hafif hafif öksürmeye ve hapşurmaya başlamıştı peditus vermiştim 3.gün dr a götürdüm antibiyotiğe başlamak zorunda kalmıştık.

büyük ihtimalle ipeğinde soğuk algınlığıdır.dün kayınvalidemlere gittik bugün yağızın burnu tıkanıyor.arada öksürüp hapşuruyor offf yinemi hasta olacak bu çocuk ya.aman bi kar yağsa yada yaz gelse artık yeterr...

bu arada rejimdeyiz ve açız bacım ne dondurması yaa..
gitsede şu kilolar bizde bol bol yesek dondurmalar.maraş dondurmasını benim bi arkadaşım buzkalıplarının içinde getirmişti cidden tadı güzel oluyor buradaki krem şanti adı altındaki dondurmalardan 10 kat güzel.

of oofff bu sıpa yüzünden hiç giremiyorum buraya ya
yapışık ikiz gibi dolaşmak istiyor benimle sürekliiiii

su an dustu ama ılacın etkısıyle
6 saat dolunca yıne cıkabılır...
yarına da boyle olursa goturcem benımde aklıma o gelıyor cunku bı hastalık belırtısı yok başka.
3 gun bı belırtı vermedımı sadece ateş...
allah allah... bıızm ıpek kulagı dolunca YADA SOGUK ALGINLIGI falan gecırınce anlıyorum ben huysuzlugundan huzursuzlugundan ama tedırgın oldum bak sımdı zaten yarına boyle olursa goturcem...

ay ewet bızede oyle buz kalıplarında gelmıstı nefıstı
neyse susayım agzımın suları aktı

nur canım hosgeldın aramıza
ıpekte oyle wc ye bıle bırlıkte gıdıyoruz

ay evet ya.. çıkıncaya kadar kapıda ağlıyo
şaştım kaldım valla:18:

kızlar tatil kararınızı verdiniz mi banada fikir verir misiniz çocuklarla rahat olunacak güzel bir otel arıyorum..

hülyacım uzamasına üzüldüm.ama bi taraf inat edince maalesef uzadıkça uzuyo.bencde ne gerekiyorsa yapın.hakkını alsın tabi.geç olsun sizin olsun.hem neden ablan eğerki olmazsa çankırıya geri dönmek zorunda.ordamı çılışıyo.yada evm var.yani sizlerde neden kalmıyo?

eğerki uzak bi yere gidecekse maraş dondurmasınının sadece sadesi gidebiliyo.diğerliri bozuluyormuş.bende maraşta alanyaya giderken dondurma götürdüm.içindebuzyarla şok durumda gidiyo işte.dedim sade istemiyom çeşit olsun.üzgünüz uzaga giden dayanabilen sadeli dondurmadır deyince.bizimkilerde maraşın sütlüsünü tatmak durumunda kaldılar.buraya gelip çeşit yiyeceiksin yanee..

kız rejimdesinde neden bilmiyoz.diyet topigine gelsene.yapalım sanada bi tecker.keç kio ile başladın.nasıl gdiyo anlat bakimm

of oofff bu sıpa yüzünden hiç giremiyorum buraya ya
yapışık ikiz gibi dolaşmak istiyor benimle sürekliiiii

benimkide öyle yaa..ah dibnden ayrılmasam.

kızlar tatil kararınızı verdiniz mi banada fikir verir misiniz çocuklarla rahat olunacak güzel bir otel arıyorum..
biz çanakkaleye gidicez .çocuklara çokta rahat olmuyo ama .herşey dahil yerleri tercih et.

günaydın herkese..

günaydın.

günaydın .....

günaydın.

ayy HÜLYA bu sefer tamamen bitseydi keşke yaa uzadı yine
ama inş hacerin lehine olucak herşey
tutuşmuşlar demek beter olsunlar

Günaydın kızlaaaar

bu hafta pek ugramadım. herkes iyimi?
bizim istanbul buluşmamız ertelendi. istanbulda havalar cok sogudu. şu martıda kazazıs atlatalım hele.

çok soğuk dondum.

Bugün duru ve babası.yola çıktım 5 dk sonra su biberonu nerde.7. dk da mızırdıyor emzik nerde .

bi 15 dk sonrada kahvaltısını yedi ama yarısını diye telefon açtı.sonrada geri ben aradım yedi paparayı ne dk başı arıyorsun ara bul odasındadır nerde olacak.altına bak uykusu vardır dedim.daha da aramadı uyuttu herhalde.

tamam hadi gel barışalım

alışınca misafirlere tek kalınca canın sıkılı tabii.burda bi sürü kişi var takıl bize Seçilciğim.

Pınarcığım dilini ısır maşallah senin kayınvalidede iyi.baksın tabii yaza şurda ne kaldıki.anlayışlı kadın belli.

Hülya ablan için hakkında hayırlısı olsun canım.ablan bencede dükkanı satışını üstüne alıp satsın sonra alınan para ile evi üstüne alıp satsın en azından 50 .000 tl ye falan anlaşsın.EV SATILMAZSADA EN KÖTÜ DİKKAN PARASI ONDA KALMIŞ OLUR.o onun parasından çok çoçuklarının olacak 20000 e kanmasın bencede.kayınvalideside madem düşünceli torunlarının gelininin hakkını versin.öyle al 300 diyip kaçmak yok.bugün 300 tamam diyecek yarın öbür gün sende çalışıyorsun oğlumun parası yok 100 diyecek.

Ayşegül sen adanayı istemiyorsun derken kaynanalar orda diye dedim zaten ne kadar iyide olsalar sen uzaktasın diye madem o kadar iyi 2 eltin niye yaka silkiyor bence sen uzaksın diye erişemiyor.eşinde çok istiyorsa adanada alsın evi kiraya versin sonra emekli olunca yazdan yaza gider kendi evinizde kalırsınız.kendi eviniz olunca 2 ayda kalırsın 3 ayda ne olacak.sen işle adamı hee tamam deme sende uysalsın bi tamam dersen kaçışında olmaz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…