2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar hepinize Duru ve babası ne yapcaklar bakalım burcu tüm günmü beraberlerr

Son düzenleme:
günaydın kızlar
duru ve babası baş başa he hadi bakalım neler getiricek adamın başına

ipeğin dün akşamda ateşi çıktı daha da çıkmadı ama gece çok huysuzlandı ya. soğuk algınlığı sanırım burnu falan akmaya başladı. götürsem mi yoksa peditus mu versem bilemedim. acaba boğazında bişey warmı antibiyotiklik yoksa pedıtus ewde de war zaten. kararsız kaldım...

hülyacım ablanın hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlılkla olsun kavgasız gürültüsüz hakkını alsın anlaşma yoluna gitsinler tabi hakkını alarak allah korusun neler duyuyoruz ben çok korkuyom böle işlerden allah yardımcıları olsun

burcu kız ne bağırıyon enişteme yazık adamlar öle anacım bakarlar ama arkalarından koşuşturcak biri olacak oda telefonda yetişmiş sana annen gelmedimi eşin neden bakıyo duruya...

akşam aras bey yine uyumadı ağladı durdu bi ağlıyo uyurken birden bire ne oluyo anlanmadım ağrı kesici verdim 5 ten sonra daldı.. rahatladı herhalde..neden se arasa ağrı kesici hiç veresim yok sanki alışcak gibime geliyo delimiyim neyim

Günaydınlar hepinize Duru ve babası ne yapcaklar bakalım burcu tüm günmü beraberlerr

yok yok annem tüm gün hayatta bırakmaz.saat 1 e lkadar d,iye ümit ediyorum ama suat pes edip daha erken iade ederse bilmem.

bende merak ediyorum 1-2 saat tek kaldıkları oldu ama hep yemek kahvaltı vakti anneme götürüyordu bu sefer azimli kahvaltısını ben yaptırıcam dedi.alışsın her çarşamba en azından öğlene kadar birlikte vakit geçirsinler istiyorum.hoş babası daha çok istiyor.

Zeynep eğer boğaz şişi gibi durmuyorsa yutkunmada sorun yoksa petitus ver bencede .bu soğukta götür getir yapma dr da petitus ve calpol verecek şayet antibiotiklik değil diyorsan.

Eşim bugün izinli canım kızıyla vakit geçirmek istedi geçen hafta 10 a kadar beraberlerdi.bakalım bugün kaça kadar beraberler kalacaklar.sonra anneme götürecek.

Duru sabah uyandı ben ayaktaydım o yattığı yerden bana oyun yapıyor birden beşikte dikeldi bi baktı babası evde uyuyor.Allahım bir çığlık bir dikkat çekmeler yataktan atlamaya çalışıyor.buda suat a acayip gaz verdi tabii hemen kalktı kızına bi sarılıyor bi oynaşıyorlar.ak kara belli olur bakalım kaça kadar kalacaklar.

Zeynepcim biraz daha takip et belki antibiyotiklik bişey yoktur bugünde çıkarsa ateşi götürürsün peditus ver ik olarak biraz takip et bakalım
ay kızlar ben derini hastaneye göçtürünce herkesi öpüyo ne yapcam bu kızı ben kimi görse yapışıyo alıncada ağlıyorrr

aaa bak zilliye.yabani olmayın dedikte bu kadarda insana yapışın demetik ayarı yapamadı galiba .

babasının kucağına ver insanlardan uzak tut de. kalabalığa girmeyin.ayy sabah sabah güldürdün beni deroş.gel beni azcık ısırıayımda gör bak öpmek nasıl oluyormuş.

ah yavrum özlüyolar burcu babalarını benim eşim oto elektrikçisi haliyle adam eve geliyo üstü kirli bizimki kapıda karşılıyo babasını içeri odaya sokuyo hemen yraım saatten aşağıda dışarı salmıyo adam pis pis oturuyo yatağa çıkmalar atmalar bizdede var

selam
of çok uykusuz hissediyorum kendimi.hiç halim yok.tüm vücudum kırılacakmış gibi feci ağrıyo.gözlerimde bi ağırlık var..defnede biraz uyumadı gibiydi am ayınımaza lınca uyudu.e ööyle gece emdi durdu.valla üç dişiyle bi acıtıyo nasıl.sabah bi uyundım süt bezelerim şişmiş.çok emmekten oldu sanırım.off bakiyim ne yazdınız.

Burcu valla görsen hiç yabani değil dışarda biri alsa gitse benim desem demez seninim diye gider.düşün annemde su getiren çocuğun arkasındanda ağlıyor o kadar sıcakki yabancılık çekmiyor hiç..

Babasındada durmuyo illa yere inicek yürüycekmiş..al teyzesi ısır sen onu oda hoşuna gidiyo nasıl bi çocuk bu deroşşş anasına babasına çekmiş o konudaa

Günaydın kızlaaaar

bu hafta pek ugramadım. herkes iyimi?
bizim istanbul buluşmamız ertelendi. istanbulda havalar cok sogudu. şu martıda kazazıs atlatalım hele.

hoşgeldin.evet yoktun iyimisin..
olsun mart ayında daa rahat edersiniz

aa beraberler demekk.bakacagına eminim.ilgili bi baba eşinde.ama alışık olmadıkları için soracak kız.adama yardımcı ol:)

bende adana meselesini böyle düşünüyorum.zaten iki eltim iyi bişey deseydi az cesarete gelirdim.mümkünse üstümüze atmak için her yolu deneyecekler o derece yani.bunu eşimedediyorm biz uzaktayız o yüzden ses etmiyo bize.yanlarına gelince herşey değişecek bizde problem yaşayacagız diyorumyok bize cesaret edemez.hem onlar bir ardada yaşıyo biz bi arada yaşamayacagızki diye.olsun aynı yerde ollakta aynı şey bence çıkıp çıkıp gelecekler.diger abilerem kavgalarına falan seslenmiyo ama ben öyle olmam sen ondan yana hiç tereddüt etme diyo.neden daha önce yazdım.şurda 9 ay sonra araba taksiti bitince ev kredisi çeksek hemen almamız gerekecek evi.ee bi yer belirlimemiz şart.eger adanadan alırsak eminim öyle kiraya falan verme yapmaz eşim.nerde alındıysa orda yaşanacak.bilmiyorum bu hafta sonu tekrar konuyu açmayı düşünüyorm.kendince ümütlenmesin.

gnaydın.

sen bence ufaktan bi peditu vermeye başla. en azından hasta olacakada çok ilerlemesin.yada içine sinmiyorsa doktora götür.

neden ağladıki.ver kız bişey olmaz ilaçlardan.
günaydın.

slm lar günaydın lar

gnaydın esma

cadı.olsun kız sosyal i çocuk işte

iyiyim aysegulcum. bir yaramazlık yok. sadece kıştan sıkıldım sanırım. canım hicbirsey yapmak istemiyor.

bide bloglar yasaklandı ona canım sıkıldı. şimdi blogumu taşıdım. yeni adresi yazarım bir ara. eskisi gibi içime sinmiyor gerçi neyse.

zeynepcim gecmis olsun. ipek hasta olmuş. nebizilatör lazım olursa hemen haber ver oldu mu?

slm girip girip çıkıyorum bi yazamadım..burak dalıyo hemen uyanıyo geri..

bugün hava pek güzel burda..yaz gibi...dünde öyleydi...
birazdan çocuklarla gezicez...markete falan gidicem hemde...

inan bende çok sıkıldım kıştan.
neden bloklar yaaklandı anlamadım:44:.tamam yeni adresini verirsin.

özlemcim niye yasaklandı hakkaten ya..

kızlar merhaba giriyorum okuyorum çıkıyorum hep şimdi duru hanım ayağımdada öyle rahat bakabildim, başka bişey yapmıyoruz zaten havalar çok soğuk ısınsada rahatlasak biraz yaa..benimde canım sıkılıyo yaa havalardan heralde ama ne bilim böyle bi mutsuzum nedense...sizler nasılsınız?

herkese merhaba,

size bişey danışmak istiyorum, dün akşam farkettim ki nergiz sude dişlerini gıcırdatıyor, bütün akşam ara ara devam etti, yapma dediğimde de ısrarla gülerek devam ediyor, ben de alışkanlık yapmasını istemiyorum, ne yapmalıyım bilemedim, dikkatini başka bişeye çekiyorum unutuyor yapmıyor, sonra yine yapıyor ne önerirsiniz bana ?

kızlar gunaydın nasılsınız
oglumun bugun pek ıstahı yok nıyese kahvaltılıklarrı kustu fazla da yedırmıs olabılrım tabıı
esım haftaya bır arkadasıyla ortak olacak 1 ay deneme yapacak eger kendı ısınden cok kazanırsa karsıya tasınacaz kadıkoyde ıs yerı arkadasının
dua edınde olsun kılzar cok bunaldım burdan
baskasının baskasına ettıgı dua kabul olurus
kaynanamı gormke zorunda kalmayacagım uzak olunca rahat edecem insallah olurr

gecmısı cok okuyamadım umarım kotu bısey yoktur

canım ya benımkıde yapıyor aynısını yapma dedıgımde yapıyor hatat dısının kenarını kırmıs o kadar sert yapıyor yanıı
dıkkatını bende dagıtıyorum ama yıne yapıyorr
cozum bulursan banada soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…