ÖZLÜYORLAR ÖZLEMEZLERMİ.ah yavrum özlüyolar burcu babalarını benim eşim oto elektrikçisi haliyle adam eve geliyo üstü kirli bizimki kapıda karşılıyo babasını içeri odaya sokuyo hemen yraım saatten aşağıda dışarı salmıyo adam pis pis oturuyo yatağa çıkmalar atmalar bizdede var
selam
of çok uykusuz hissediyorum kendimi.hiç halim yok.tüm vücudum kırılacakmış gibi feci ağrıyo.gözlerimde bi ağırlık var..defnede biraz uyumadı gibiydi am ayınımaza lınca uyudu.e ööyle gece emdi durdu.valla üç dişiyle bi acıtıyo nasıl.sabah bi uyundım süt bezelerim şişmiş.çok emmekten oldu sanırım.off bakiyim ne yazdınız.
herkese merhaba,
size bişey danışmak istiyorum, dün akşam farkettim ki nergiz sude dişlerini gıcırdatıyor, bütün akşam ara ara devam etti, yapma dediğimde de ısrarla gülerek devam ediyor, ben de alışkanlık yapmasını istemiyorum, ne yapmalıyım bilemedim, dikkatini başka bişeye çekiyorum unutuyor yapmıyor, sonra yine yapıyorne önerirsiniz bana ?
herkese merhaba,
size bişey danışmak istiyorum, dün akşam farkettim ki nergiz sude dişlerini gıcırdatıyor, bütün akşam ara ara devam etti, yapma dediğimde de ısrarla gülerek devam ediyor, ben de alışkanlık yapmasını istemiyorum, ne yapmalıyım bilemedim, dikkatini başka bişeye çekiyorum unutuyor yapmıyor, sonra yine yapıyorne önerirsiniz bana ?
canım bencede hıcc kabul etme once boyle derler sonrabısey olunca nolacak abartıyosun derlerhoşgeldin.evet yoktun iyimisin..
olsun mart ayında daa rahat edersiniz
aa beraberler demekk.bakacagına eminim.ilgili bi baba eşinde.ama alışık olmadıkları için soracak kız.adama yardımcı ol:)
bende adana meselesini böyle düşünüyorum.zaten iki eltim iyi bişey deseydi az cesarete gelirdim.mümkünse üstümüze atmak için her yolu deneyecekler o derece yani.bunu eşimedediyorm biz uzaktayız o yüzden ses etmiyo bize.yanlarına gelince herşey değişecek bizde problem yaşayacagız diyorumyok bize cesaret edemez.hem onlar bir ardada yaşıyo biz bi arada yaşamayacagızki diye.olsun aynı yerde ollakta aynı şey bence çıkıp çıkıp gelecekler.diger abilerem kavgalarına falan seslenmiyo ama ben öyle olmam sen ondan yana hiç tereddüt etme diyo.neden daha önce yazdım.şurda 9 ay sonra araba taksiti bitince ev kredisi çeksek hemen almamız gerekecek evi.ee bi yer belirlimemiz şart.eger adanadan alırsak eminim öyle kiraya falan verme yapmaz eşim.nerde alındıysa orda yaşanacak.bilmiyorum bu hafta sonu tekrar konuyu açmayı düşünüyorm.kendince ümütlenmesin.
gnaydın.
sen bence ufaktan bi peditu vermeye başla. en azından hasta olacakada çok ilerlemesin.yada içine sinmiyorsa doktora götür.
neden ağladıki.ver kız bişey olmaz ilaçlardan.
günaydın.
gnaydın esma
cadı.olsun kız sosyal i çocuk işte
kızlar gunaydın nasılsınız
oglumun bugun pek ıstahı yok nıyese kahvaltılıklarrı kustu fazla da yedırmıs olabılrım tabıı
esım haftaya bır arkadasıyla ortak olacak 1 ay deneme yapacak eger kendı ısınden cok kazanırsa karsıya tasınacaz kadıkoyde ıs yerı arkadasının
dua edınde olsun kılzar cok bunaldım burdan
baskasının baskasına ettıgı dua kabul olurus
kaynanamı gormke zorunda kalmayacagım uzak olunca rahat edecem insallah olurr
gecmısı cok okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
canım ya benımkıde yapıyor aynısını yapma dedıgımde yapıyor hatat dısının kenarını kırmıs o kadar sert yapıyor yanıı
dıkkatını bende dagıtıyorum ama yıne yapıyorr
cozum bulursan banada soyle
fazla yedirmişsindir bizim ayarımız yok.yedikçe yesin istiyoruz.
Hadi inşallah.kazancı iyi olsunda kadıköyü üsküdarı önemli değil ama cadı kaynanadan kaçarsın o güzel olur işte.
Bana komşu gelirsin.ohh bende bu yakada niye kimse yok diye söylediyordum .hadi inşallah.
özlem bazı kullanıcılarınmı yasaklanmış herkesinmi.iyi oluyordu ya çok tecrübe ediyorduk blok yazılarından.
bir ara bizdede vardı kendiliğinden unuttu yani dikkat dapıta dağıta hayır diye diye unutturduk özellikle üst 4 alt dört dişe tamamlanınca yaptı kaşınıyormuydu bilmiyoum ama çok şükür unuttu.sende hayır demeye devam et ama gülmeden o gülsede gülme.çok sinir bir ses ıyyyy.
derinde yapıyordu sonra bıraktı üstüne düşünce daha çok yapıyor bırakır bir süre sonra çiğdemcim
hadi yaaa, kıracak derecede demek, ay allahım nerden çıkartıyolar böyle huyları yaaaa
inşallah vardır bi çözümü bakalım.
kızlar gunaydın nasılsınız
oglumun bugun pek ıstahı yok nıyese kahvaltılıklarrı kustu fazla da yedırmıs olabılrım tabıı
esım haftaya bır arkadasıyla ortak olacak 1 ay deneme yapacak eger kendı ısınden cok kazanırsa karsıya tasınacaz kadıkoyde ıs yerı arkadasının
dua edınde olsun kılzar cok bunaldım burdan
baskasının baskasına ettıgı dua kabul olurus
kaynanamı gormke zorunda kalmayacagım uzak olunca rahat edecem insallah olurr
gecmısı cok okuyamadım umarım kotu bısey yoktur
evet canımm ya gorunce dısını sok oldumm uyurkende yapıyor bazen
kızdım olmadı unutturuyorum olmuyor elıne bısey verıyorum yerken unutur dıye atıyor yıne dısıyle ugrasıyor
doktora gıdınce soracam bakalım vardır belkı bı cozumu
Eflal bi ara uzun süre terliklere taktı. Onlar için ağladı falan derken bi gün off ya deyip almasına izin verdik. Büyük keyifle inceledi inceledi bikaç gün terliklere takıldı sonra unuttu. Şimdi farketmiyor bile. Sonra bir ara da dişlerini gıcırdattı. Yapma diye hep müdahale ettim sonra sallamadım pes ettim onu da unuttu.Hepsi yaptığına göre bu süreçleri yaşamak üzere güdüleniyorlar demek ki. Bizimki şimdi de televzyona takmış. Gidip onu kapatıyor dibinde bakıp izliyor. Henüz pes etmedik. Gidince hemen ordan alıyoruz gidemesin diye önüne yastıklar koyuyoruz. Ulaşınca dönüp bana bakıp gülüyor. Tv sehpasının köşeleri sivri ve camı yok lcd sehpası. Alttaki cihazlar açıkta. Dolayısıyla pes edemiyoruz. Mutfaktaki bütün çekmece ve dolapların sapları söküldü. Bulaşık makinasını açar açmaz dibinde. Bi bırakayım ne yapacak dedim içine girdi. Benim kız yaramaz mı ne?
hayırlısı inşallah canım, ne iyi olur, darısı benim başıma, benim eşim de şu ara iş bakıyor, ya bir yerde çalışacak ya da kendi işini yapacak karar verip, ben de dua ediyorum, inşallah olur da ben de uzaklara giderim niyetim ev alıp gitmek, daha fazla eşimin ailesinin yakınlarında olmak istemiyorum, onların çocuğumu yetiştirmesini istemiyorum,aynısı bende de var yani, hakkınızda hayırlısı...
burcu boğazının şiş olduğunu nasıl anlıyosun sen?
yemesi içmesi normal. şişlik olsa yutamaz yemekte zorluk çekmez mi? nasıl anlayabilirim boğazı...
herkese merhaba,
cigdem bence hic tepki verme daha cok ilgisini ceker alışkanlık haline getirir. sakın duyma ve görme. şu anda dişlerini farkediyor agzında. cok normal. bir süre sonra unutur gider merak etme. dorukta yaptı bir ara bunu.
bloglar google üzerinden bazı macları yayınlıyorlarmıs onları kesmek icin digiturk dava etmis kapattırmış. sistem bitek o siteyi kapattırmaya izin vermedigi icin tüm bloglar gümledi. şimdi hepsi wordpress e taşınıyor. bizde taşındık düzenlemelerini yapmadım henüz.
yutkunmasından birde huyszuluk huzursuzluk varsa kesin kulak yada bogaz.ama İpek keyifli ise sen sadece petitus ver .günde 3 kere tok karna veriyorum ben.hiç bir ilaçı kan damlası hariç aç karna vermedim.
televizyona takıntı bizdede var açma kapama düğmesini keşfetti.süreki kapatıyor yada tvden kanal değiştiriyor ama uydu tabi karıncalar oynuyor dönüp gülüyor.bak nasıl yaptım der gibi.mutfak dolaplarınında kapak olanları sert açamıyor ama çekmecede herşeyi döküyor.
Allahtan annemlerin mutfak hep kapalıdır.yoksa orası çok tehlikeli.geçen ne yapmış yazdımmı hatırlamıyorum.duru gitmiş annemlerin turbo fırın düğmeleri önde gazı açannemde farketmemiş ses gelmiyor tabii odaya geçmişler.ablam farketmiş ama 10 dk kesin geçmiştir diyorlar .ve ablam sıgara içmeye muftağa giriyordu.
şimdi set üstü alacaklar yoksa duru çok tehlikeli.Allah korusun birşeyine dikkat etsen diğeri oluyor gözden kaçıyor.
yutkunmasından birde huyszuluk huzursuzluk varsa kesin kulak yada bogaz.ama İpek keyifli ise sen sadece petitus ver .günde 3 kere tok karna veriyorum ben.hiç bir ilaçı kan damlası hariç aç karna vermedim.
televizyona takıntı bizdede var açma kapama düğmesini keşfetti.süreki kapatıyor yada tvden kanal değiştiriyor ama uydu tabi karıncalar oynuyor dönüp gülüyor.bak nasıl yaptım der gibi.mutfak dolaplarınında kapak olanları sert açamıyor ama çekmecede herşeyi döküyor.
Allahtan annemlerin mutfak hep kapalıdır.yoksa orası çok tehlikeli.geçen ne yapmış yazdımmı hatırlamıyorum.duru gitmiş annemlerin turbo fırın düğmeleri önde gazı açannemde farketmemiş ses gelmiyor tabii odaya geçmişler.ablam farketmiş ama 10 dk kesin geçmiştir diyorlar .ve ablam sıgara içmeye muftağa giriyordu.
şimdi set üstü alacaklar yoksa duru çok tehlikeli.Allah korusun birşeyine dikkat etsen diğeri oluyor gözden kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?