2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ÖZLÜYORLAR ÖZLEMEZLERMİ.

son durum 5 dk önce aradı uyumuşlar duru uyanmış kaka yapmış ama çok yapmış dedi.sokmuş banyo yaptırmış.kahvaltısının yarısını yedirmişti ya diğer yarısınıda yedirmiş.baktım gözleri gitti diyor banyo yapınca rahatlamış tabii .su içmiş uyumuş.şimdi yanına girip yatamıyorumda uyanırssa diye o uyuyor bende küçük odada tv izliyorum dedi.maşallah saati 12 yaptılar valla.

Defne uyuyunca sende hemen uyu hastamı olacaksın acaba.kırgınlığında varmış limonlu çay içte gir uyu biraz terlersen iyi olursun.

bir ara bizdede vardı kendiliğinden unuttu yani dikkat dapıta dağıta hayır diye diye unutturduk özellikle üst 4 alt dört dişe tamamlanınca yaptı kaşınıyormuydu bilmiyoum ama çok şükür unuttu.sende hayır demeye devam et ama gülmeden o gülsede gülme.çok sinir bir ses ıyyyy.

derinde yapıyordu sonra bıraktı üstüne düşünce daha çok yapıyor bırakır bir süre sonra çiğdemcim

canım bencede hıcc kabul etme once boyle derler sonrabısey olunca nolacak abartıyosun derler

tecrübelıyım sorsan herkeste aynı dertten mzadrıptır bıraz kızar mızar ama sonra unutur omur boyu sorun yasamaktan ıyıdır

fazla yedirmişsindir bizim ayarımız yok.yedikçe yesin istiyoruz.

Hadi inşallah.kazancı iyi olsunda kadıköyü üsküdarı önemli değil ama cadı kaynanadan kaçarsın o güzel olur işte.
Bana komşu gelirsin.ohh bende bu yakada niye kimse yok diye söylediyordum .hadi inşallah.

özlem bazı kullanıcılarınmı yasaklanmış herkesinmi.iyi oluyordu ya çok tecrübe ediyorduk blok yazılarından.

hadi yaaa, kıracak derecede demek, ay allahım nerden çıkartıyolar böyle huyları yaaaa
inşallah vardır bi çözümü bakalım.

evet canım en cok ona sevınıyorumm
ama fzlad kaptrmk ıstemıyorum olmaz fılan dıyee
fakat olsun cooookkkkkkk ıstıyorum

zaten dogum yapayım calısacam karar verdım bakacak guvenılır bırını bulursam

derinde yapıyordu sonra bıraktı üstüne düşünce daha çok yapıyor bırakır bir süre sonra çiğdemcim

ay inşallah unutur burcucum, aynen 8 diş var şu anda en son çıkan uzadı biraz diğerlerine yaklaştı acaba ondan mı hımmmmm, şimdi düşününce geldi aklıma, doğru boyları da eşitleniyo ya, ondan yapıyo galiba, ay inşallah geçer aman, yapma dedikçe daha çok yapıyor, bi de sırıta sırıta, ben gülmem yok, dayanıyorum valla o ne kadar şirinlik yaparsa yapsın, babası dayanamıyo, dağılıyo sonunda muahahahahha şeklinde :)

inşallah bırakır evet, geçici bişeydir diyerek çok düşmeyeyim üstüne o zaman napim.

çok sağolun kızlar..

hadi yaaa, kıracak derecede demek, ay allahım nerden çıkartıyolar böyle huyları yaaaa
inşallah vardır bi çözümü bakalım.

evet canımm ya gorunce dısını sok oldumm uyurkende yapıyor bazen
kızdım olmadı unutturuyorum olmuyor elıne bısey verıyorum yerken unutur dıye atıyor yıne dısıyle ugrasıyor

doktora gıdınce soracam bakalım vardır belkı bı cozumu

hayırlısı inşallah canım, ne iyi olur, darısı benim başıma, benim eşim de şu ara iş bakıyor, ya bir yerde çalışacak ya da kendi işini yapacak karar verip, ben de dua ediyorum, inşallah olur da ben de uzaklara giderim niyetim ev alıp gitmek, daha fazla eşimin ailesinin yakınlarında olmak istemiyorum, onların çocuğumu yetiştirmesini istemiyorum,aynısı bende de var yani, hakkınızda hayırlısı...

burcu boğazının şiş olduğunu nasıl anlıyosun sen?
yemesi içmesi normal. şişlik olsa yutamaz yemekte zorluk çekmez mi? nasıl anlayabilirim boğazı...

Eflal bi ara uzun süre terliklere taktı. Onlar için ağladı falan derken bi gün off ya deyip almasına izin verdik. Büyük keyifle inceledi inceledi bikaç gün terliklere takıldı sonra unuttu. Şimdi farketmiyor bile. Sonra bir ara da dişlerini gıcırdattı. Yapma diye hep müdahale ettim sonra sallamadım pes ettim onu da unuttu.Hepsi yaptığına göre bu süreçleri yaşamak üzere güdüleniyorlar demek ki. Bizimki şimdi de televzyona takmış. Gidip onu kapatıyor dibinde bakıp izliyor. Henüz pes etmedik. Gidince hemen ordan alıyoruz gidemesin diye önüne yastıklar koyuyoruz. Ulaşınca dönüp bana bakıp gülüyor. Tv sehpasının köşeleri sivri ve camı yok lcd sehpası. Alttaki cihazlar açıkta. Dolayısıyla pes edemiyoruz. Mutfaktaki bütün çekmece ve dolapların sapları söküldü. Bulaşık makinasını açar açmaz dibinde. Bi bırakayım ne yapacak dedim içine girdi. Benim kız yaramaz mı ne?

ben de sorayım doktorunu arayıp bi bakayım, daha 2 gün oldu kontrole götürdüm, adam dişlerine zor baktı cadının, açmıyo ki ağzını :)

aynısından bende de var canım, yaramazlar evet, tv sehpasının önünde kocaman 2 minder var, onlara tırmanıp gidiyor, en keyif aldığı şey lcd nin kenarından tutup bi öne bi arkaya onu çevirmek, ve bu ara yüzünde kocaman bi gülümseme ile, mutfakta çamaşır makinesi açıksa ben çamaşır koyup alıyosam gelip makinenin lastiğini ısırmak, bulaşık makinesini boşaltırken içine girmek, su bidonunun bütün parçalarını koparmak, ısırmak ve bütün mutfak dolaplarını tek tek açıp bakıp kapamak, daha aklıma gelmeyen çok şey var tabii, hep peşindeyiz gündüz babaanne-anneanne, akşam ben ve babası :)

bızımde ev almaktı canım ama olursa kırada olur yeter kı uzak olalım gormeyeyım onlarıı
olmazsada cok uzulurum yaa ınanın gıtmek o kadar cok ıstıyorum kı artık careler aramaya basladım sureklı
ınsallah sızınde olur canımm
hep beraber kurtuluruz hayılrısıyla

burcu boğazının şiş olduğunu nasıl anlıyosun sen?
yemesi içmesi normal. şişlik olsa yutamaz yemekte zorluk çekmez mi? nasıl anlayabilirim boğazı...

yutkunmasından birde huyszuluk huzursuzluk varsa kesin kulak yada bogaz.ama İpek keyifli ise sen sadece petitus ver .günde 3 kere tok karna veriyorum ben.hiç bir ilaçı kan damlası hariç aç karna vermedim.

televizyona takıntı bizdede var açma kapama düğmesini keşfetti.süreki kapatıyor yada tvden kanal değiştiriyor ama uydu tabi karıncalar oynuyor dönüp gülüyor.bak nasıl yaptım der gibi.mutfak dolaplarınında kapak olanları sert açamıyor ama çekmecede herşeyi döküyor.
Allahtan annemlerin mutfak hep kapalıdır.yoksa orası çok tehlikeli.geçen ne yapmış yazdımmı hatırlamıyorum.duru gitmiş annemlerin turbo fırın düğmeleri önde gazı aç annemde farketmemiş ses gelmiyor tabii odaya geçmişler.ablam farketmiş ama 10 dk kesin geçmiştir diyorlar .ve ablam sıgara içmeye muftağa giriyordu.
şimdi set üstü alacaklar yoksa duru çok tehlikeli.Allah korusun birşeyine dikkat etsen diğeri oluyor gözden kaçıyor.

cigdem bence hic tepki verme daha cok ilgisini ceker alışkanlık haline getirir. sakın duyma ve görme. şu anda dişlerini farkediyor agzında. cok normal. bir süre sonra unutur gider merak etme. dorukta yaptı bir ara bunu.

bloglar google üzerinden bazı macları yayınlıyorlarmıs onları kesmek icin digiturk dava etmis kapattırmış. sistem bitek o siteyi kapattırmaya izin vermedigi icin tüm bloglar gümledi. şimdi hepsi wordpress e taşınıyor. bizde taşındık düzenlemelerini yapmadım henüz.

bu zamana kadar yaptıkların gittimi peki ?

ay Allah korumus yaa benımkıde cok oynuyor fırınla ocakla fılan cok korkuyorum ısey olaca dıyee

zeynep canımm gecmıs olsun duzelmedı mı halaa kızınn

zeynep canım senınde tebrık ederım ıyı blogla fılan ugrasıyosun bende cok ısterdımm yapmak

yok normal yutuyor huysuzlugu yok
atesıde bugun hıc cıkmadı
3 ogunden sonra pedıtus vereyım ben doktorluk bıseyımız yok su anda.
sagol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…